ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Δοκιμάζει τον Παπακαρμέζη στο Πήλιο

Δοκιμάζει τον Παπακαρμέζη στο Πήλιο

Ο 14χρονος ποδοσφαιριστής, Χρήστος Παπακαρμέζης, δοκιμάζεται αυτές τις μέρες από τις μικρές ομάδες του Ολυμπιακού στο Πήλιο, όπου γίνει η προετοιμασία. Ανήκει στις Ακαδημίες των Γιαννιτσών.
Ο επικεφαλής των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, ο Γερμανός Μπερντ Στορκ, μαζί με τον προπονητή Γιώργο Κοκκολάκη, δοκιμάζουν αυτές τις μέρες τον 14χρονο (24/2/1998) ταλαντούχο επιθετικό, Χρήστο Παπακαρμέζη, ο οποίος ανήκει στις Ακαδημίες των Γιαννιτσών.

Μάλιστα ο Χρήστος Παπακαρμέζης (βλέπε φωτογραφία) βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Πήλιο, όπου και πραγματοποιείται η προετοιμασία των μικρών ομάδων του Ολυμπιακού, εκείνης της Κ-20, αλλά και της Κ-17. Ο 14χρονος επιθετικός δοκιμάζεται από τους ερυθρόλευκους, καθώς οι άνθρωποι των Πειραιωτών έχουν σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για τις ικανότητες του, με τον έφηβο ποδοσφαιριστή να έχει τη φήμη του μεγάλου ταλέντου.

Ο Χρήστος Παπακαρμέζης αποτελεί εισήγηση του Μπερντ Στορκ. Πέρα από τον Ολυμπιακό, όμως, για την απόκτηση του ενδιαφέρεται και η γερμανική Γκλάντμπαχ, η οποία μάλιστα πρόσφατα τον είχε δοκιμάσει στις εγκαταστάσεις της. Εφόσον ο 14χρονος στράικερ ικανοποιήσει και στην πράξη τους Πειραιώτες, τότε θα κινηθούν για την απόκτηση του.


Papakarmezis-Christos(info analysis video) (1) από Pireotis7
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου