ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

11/8/2012
*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις για την SUPER LEAGUE



Είπε «ναι» ο Ιωαννίδης

11/8/2012
Είπε «ναι» ο Ιωαννίδης

Θετική ήταν η απάντηση του Γιώργου Ιωαννίδη στην πρόταση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας από τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Μάνθο Πουλινάκη. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και πλέον εκείνο που απομένει είναι ο 24χρονος αριστερός μπακ να λύσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Ο ποδοσφαιριστής από την αρχή ήταν θετικός να συνεχίσει στους Κρητικούς, αφού ήταν από τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους του Νίκου Αναστόπουλου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες που αφορούν την χρονική διάρκεια και τις απολαβές του Ιωαννίδη, ο οποίος πιθανότατα την Δευτέρα θα βρεθεί στο Ηράκλειο για να υπογράψει το συμβόλαιό του.


Θέλει Κατσικοκέρη ο Άρης

11/8/2012
Θέλει Κατσικοκέρη ο Άρης

Τον Νίκο Κατσικοκέρη φαίνεται να ξεχωρίζουν στον Άρη τις τελευταίες για να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Πρόταση έχει γίνει στον Άγγελο Χαριστέα, αλλά οι δεύτερες σκέψεις που έχει ο πρώην διεθνής επιθετικός έχουν αναγκάσει τους υπευθύνους της ομάδας να αναζητήσουν άλλη μια λύση.

Έτσι τόσο οι διοικούντες όσο και ο προπονητής του Άρη έχουν αρχίσει να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του παίκτη του Εργοτέλη ο οποίος είναι μικρότερος των 24 ετών.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης στηρίζουν πολλά στην επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί σε ομάδα που λαμβάνει μέρος στην Σούπερ Λίγκα και όχι στη Football League, στην οποία και έχει υποβιβαστεί ο Εργοτέλης.


Συμπληρώνει με στόπερ το «παζλ»

11/8/2012
Συμπληρώνει με στόπερ το «παζλ»

Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού είναι πιθανό να αποτελέσει την τελευταία προσθήκη του Λεβαδειακού για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Στη συγκεκριμένη θέση υπάρχει ένα κενό και οι Βοιωτοί βρίσκονται στην αναζήτηση ενός παίκτη που θα συμπληρώσει το «παζλ» για τη νέα σεζόν.

Αυτή τη στιγμή ο στόπερ είναι ένα θέμα που «καίει» τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος παρουσιάζεται ικανοποιημένος από το υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή. Στις τέσσερις θέσεις μπροστά από το κέντρο 5 παίκτες διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα (Ναπολεόνι, Βασιλείου, Πόι, Ακόστα και Ροτζέριο), οι Μίλιεβιτς, Ζαουί και Μπουντόπουλος προσφέρουν λύσεις από τον πάγκο, ενώ εάν χρειαστεί, δεν αποκλείεται στα άκρα της μεσαίας γραμμής να προωθηθούν και παίκτες από τα μπακ.

Περιμένουν στη γωνία…

11/8/2012
Περιμένουν στη γωνία…

Όνειρα συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα κάνουν η Καλλιθέα και η Καλλονή, οι οποίες προτίθενται να εκμεταλλευτούν τυχόν προβλήματα στις αδειοδοτήσεις των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας (Αρης, ΟΦΗ, Πανιώνιος, Πανθρακικός, ΑΕΚ, Κέρκυρα, Πλατανιάς φέρονται να έχουν πρόβλημα).

Οι δύο ομάδες είναι αυτές που έχουν άμεσο και έννομο συμφέρον, καθώς σε περίπτωση που κάποιος σύλλογος δεν μπορέσει να αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία, θα πάρουν τη θέση τους.

Επειδή η βαθμολογία του πρωταθλήματος έχει επικυρωθεί, είναι δεδομένο ότι σε περίπτωση υποβιβασμού λόγω αδειοδότησης κάποιας ομάδας τη θέση της θα την πάρει η επόμενη ομάδα από τη Football League και όχι κάποια από την πρώτη κατηγορία.

Από την πλευρά του, Παναιτωλικός και Εργοτέλης θα έχουν ελπίδες, αν καταφέρουν να δικαιωθούν στην έφεση που έχουν κάνει κατά του Πανιωνίου και της Κέρκυρας.

Δίνει λύση στην Εφορία

11/8/2012
Δίνει λύση στην Εφορία

Έτοιμος να δώσει λύση στο υψηλό χρέος της ΠΑΕ Πανιώνιος προς την Εφορία (380.000 ευρώ) παρουσιάζεται ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο πρώην μεγαλομέτοχος των «κυανέρυθρων» είναι διατεθειμένος να διευκολύνει για άλλη μία φορά τον σύλλογο και να μη δεσμεύσει τα χρήματα που δικαιούται -βάσει της δανειακής σύμβασης που έχει υπογράψει εδώ και μήνες με τον Βασίλη Τσάβαλο- από τη δόση της Nova, αρκεί να ικανοποιηθούν κάποιες απαιτήσεις του.

Το πρώτο θέμα και βασικότερο για τον Τσακίρη είναι να πάρει εγγυήσεις ότι τα χρήματα που θα διαθέσει θα δοθούν στην Εφορία και θα είναι αρκετά για να εξασφαλίσουν την ενημερότητα οι Νεοσμυρνιώτες.

Από κει και πέρα, ο πρώην μεγαλομέτοχος περιμένει και από τη διοίκηση των «κυανερύθρων» να δείξει εμπράκτως τη μεταμέλειά της για τις επιθέσεις που του έχει εξαπολύσει τον τελευταίο καιρό.

Περιμένει, για παράδειγμα, να υπάρξει δημόσια τοποθέτηση για το ποιος ήταν ο συντάκτης της ανακοίνωσης που είχε εκδώσει η ΠΑΕ εις βάρος του, όπως και να πάρει πειστική εξήγηση για τα αίτια της απομάκρυνσης του διευθυντή των ακαδημιών, Γιάννη Παυλόπουλου.

Καμία ανησυχία στην Κέρκυρα

11/8/2012
Καμία ανησυχία στην Κέρκυρα

Με απόλυτη ηρεμία υποδέχθηκαν στην Κέρκυρα τις πληροφορίες που ήθελαν την ομάδα να αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο να αποβληθεί από τις επαγγελματικές κατηγορίες, λόγω προβλήματος με τη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ.

Παρόλα αυτά, οι διοικούντες παρουσιάστηκαν καθησυχαστικοί. Στην αρχή παραδέχθηκαν ότι υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα φυσικό πρόσωπο, στο οποίο προοριζόταν η μεταβίβαση ενός σημαντικού ποσοστού των μετοχών (και το οποίο δεν είχε, βάσει δηλωμένων εισοδημάτων, τη δυνατότητα να αγοράσει τέτοιο ποσοστό), αλλά διευκρίνισαν ότι δεν είναι τόσο σοβαρό ώστε να προκαλεί ανησυχία.

Για την ακρίβεια, επισήμαναν ότι η σοβαρότητα του θέματος δεν είχε εκτιμηθεί όπως έπρεπε την εποχή που κατατέθηκε ο φάκελος, αλλά διευκρίνισαν ότι το θέμα είναι διαδικαστικό και μέχρι τις 21 Αυγούστου θα προλάβουν να μεταβιβάσουν τις μετοχές σε άλλο φυσικό πρόσωπο, που θα πληροί τις προϋποθέσεις, ώστε να είναι καθ' όλα εντάξει.

«Αλμυρό» το κασέ του Βάντος

11/8/2012
«Αλμυρό» το κασέ του Βάντος

Την περίπτωση του Κρίστιαν Βάντος εξετάζουν στον Άρη. Ο Ούγγρος χαφ προτάθηκε στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι έχουν σχηματίσει θετική εικόνα για την αξία του.

Ωστόσο, το πρόβλημα για τους «κίτρινους» έγκειται στο «αλμυρό» κασέ του και αυτό το θέμα τους ενδιαφέρει πάρα πολύ. Την περσινή σεζόν ο 27χρονος χαφ έπαιξε με την Ναϊμέγκεν σε 29 αγώνες.

Παλιότερα, μάλιστα, είχε αγωνιστεί στην Primera Division με τη φανέλα της Οσασούνα για τρία χρόνια, ενώ μετράει 40 ματς με την εθνική του ομάδα και έχει πετύχει δύο γκολ.

Εν τω μεταξύ, πριν από το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα αποφασίστηκε να κατατεθεί επίσημη πρόταση στον Άγγελο Χαριστέα. Από την πλευρά του, ο διεθνής φορ επιφυλάχθηκε να απαντήσει τη Δευτέρα.

Αλλάζει σελίδα

11/8/2012
Αλλάζει σελίδα

Σταδιακά θα περάσει στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη η διοίκηση του ΠΑΟΚ, ύστερα από τη χθεσινή συμφωνία για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο ομογενής επιχειρηματίας θα αφήσει το σημερινό Δ.Σ. με επικεφαλής τον Ζήση Βρύζα να ολοκληρώσει τη θητεία του μέχρι τα μέσα του Νοεμβρίου, έχοντας όμως στις τάξεις του συλλόγου ένα πρόσωπο της επιλογής του.

Στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει η Μαρία Γκοντσάρεβα, η οικονομική σύμβουλος του Σαββίδη, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και στις διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών.

Εκείνη θα έχει «ανοιχτή γραμμή» με τη Ρωσία, ώστε να παίρνει κατευθύνσεις για τις επόμενες κινήσεις που χρειάζεται να γίνουν στην διοίκηση. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα για την πλευρά Σαββίδη είναι να λυθεί το ζήτημα των χρεών προς το Δημόσιο και ήδη έχουν υπάρξει κάποιες πρώτες επαφές.

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε το τυπικό μέρος της παραχώρησης του 51% με την υπογραφή συμφωνητικού των μελών διοικήσεων Ζαγοράκη (Βιολίδης, Μηλιορίδης, Ποικιλίδης, Πουρλιοτόπουλος) και του ιδίου του πρώην προέδρου για την παραχώρησή τους στον Σαββίδη των μετοχών Γούμενου που τους είχαν παραχωρηθεί από την προηγούμενη διοίκηση.

Άλλωστε, από αργά χθες το βράδυ στα ταμεία της ΠΑΕ βρίσκονται τα 9,952 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για να τελειώσει και αυτό το θέμα και η ΠΑΕ έχει περάσει στα χέρια του Σαββίδη, όμως εκείνος προτιμάει να περάσει σταδιακά στα χέρια του η διοίκηση.

Θέλει δύο χαφ

11/8/2012
Θέλει δύο χαφ

Την απόκτηση δύο μέσων ζήτησε ο Βαγγέλης Βλάχος στη συνάντηση που είχε χθες με τους Θωμά Μαύρο και Ανδρέα Δημητρέλο. Ο προπονητής της ΑΕΚ επεσήμανε στους δύο άνδρες τις αδυναμίες της ομάδας στη μεσαία γραμμή και τους έκανε γνωστό ότι θεωρεί να υπάρξει ενίσχυση με δύο παίκτες, έναν αμυντικό χαφ και έναν επιτελικό.

Αρχικά, η συζήτηση περιστράφηκε στην προετοιμασία της ομάδας. Ο Βαγγέλης Βλάχος ανέφερε στους Μαύρο και Δημητρέλο ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των νεαρών παικτών και τη δουλειά που έγινε στην Αγγλία.

Φυσικά επεσήμανε τις αδυναμίες που υπάρχουν στο ρόστερ αλλά εξέφρασε και την πίστη ότι η εικόνα της ομάδας θα είναι διαφορετική από αυτή των φιλικών αγώνων.

Στα μεταγραφικά, τώρα, ο Βαγγέλης Βλάχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόκτηση των Φουρτάδο και Κουτρουμπή, αλλά ζήτησε την ενίσχυση με άλλους δύο παίκτες που θα παίζουν στη μεσαία γραμμή. Έναν αμυντικό χαφ και έναν επιτελικό χαφ.

Ο Βασίλης Τσιάρτας δεν ήταν παρών στη χθεσινή συνάντηση για προσωπικούς λόγους, ωστόσο θα ενημερωθεί για τα «θέλω» του προπονητή της ομάδας. Από την στιγμή που ο Τσουκαλάς χάθηκε και η περίπτωση του Μητρόπουλου είναι δύσκολη, οι λύσεις αναμένεται να βρεθούν από το εξωτερικό.

Ενοχλήθηκε ο Φερέιρα

11/8/2012
Ενοχλήθηκε ο Φερέιρα

Την έκπληξη και τον προβληματισμό του Ζεσουάλδο Φερέιρα προκάλεσαν οι κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας εν όψει του φιλικού με την Νορβηγία στο Όσλο.

Συγκεκριμένα, το πρόβλημα του προπονητή του Παναθηναϊκού είναι πως στη «γαλανόλευκη» κλήθηκαν έξι παίκτες, μία εβδομάδα πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με την Μάλαγα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Πρόκειται για τους Καρνέζη, Σπυρόπουλο, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλο, Κατσουράνη και Μαυρία, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, θα καταπονηθούν με ένα ταξίδι και θα επιστρέψουν κανονικά στις προπονήσεις του «τριφυλλιού» την Παρασκευή (τέσσερις μέρες πριν από τον αγώνα με τους Ισπανούς).

Οι «πράσινοι» τονίζουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πήρε μόνο τρεις παίκτες και τώρα πριν από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα κλήθηκαν έξι στην Εθνική. Στους προαναφερθέντες, τους οποίους θα στερηθεί ο Φερέιρα, ουσιαστικά από την Κυριακή μέχρι την Πέμπτη, προστίθενται οι απουσίες του Βελάσκες και του Λαγού.

Ο διεθνής στόπερ θα αντιμετωπίσει με την Βενεζουέλα την Ιαπωνία σε φιλικό αγώνα, ενώ η Εθνική Ελπίδων παίζει με την Πολωνία.

«Το θέμα είναι τι θα γίνει και με εμάς τις επόμενες δέκα ημέρες. Μην ξεχνάτε ότι θα λείπουν αρκετοί παίκτες, λόγω των υποχρεώσεων τους με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα και τότε θα πλησιάζει ο πρώτος αγώνας. Εμείς θα συνεχίσουμε σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα που έχουμε μπροστά μας, στερούμενοι έξι διεθνών παικτών και θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες δέκα ημέρες, οι οποίες θα είναι ουσιαστικά σαν βαρόμετρο», ήταν οι σχετικές δηλώσεις του Φερέιρα στη Nova.

Ετοιμάζεις βαλίτσες ο Κουίνσι

Στην Αθήνα θα βρίσκεται αύριο το βράδυ ο Κουίνσι, με τον οποίο ήρθε σε πλήρη συμφωνία ο Παναθηναϊκός και θα έρθει μαζί με τον μάνατζέρ του στην Ελλάδα. Τη Δευτέρα αναμένεται να κλείσει τυπικά η μεταγραφή του Γκανέζου μεσοεπιθετικού και από την Τρίτη θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τον περιμένει άμεσα και εκείνος ξέρεις τη φιλοσοφία του, κάτι που σημαίνει που δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Μάλιστα, είναι πιθανό να παίξει στη ρεβάνς με τη Μάλαγα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Στο οικονομικό, επίσης, υπήρξαν κάποιες αλλαγές. Η Αλ Σαντ κράτησε 45% ποσοστό μεταπώλησης και θα πάρει 250.000 ευρώ την επόμενη σεζόν, αν μπουν οι «πράσινοι» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωσης.

Ο παίκτης, από την πλευρά του, θα πάρει 60.000 ευρώ (αντί για 50.000) αν μπει φέτος στους ομίλους το «τριφύλλι», 50.000 ευρώ αν προκριθεί στους «32» του Europa League η ομάδα (εφόσον συμμετέχει σ' αυτή τη διοργάνωση), άλλα τόσα για κατάκτηση πρωταθλήματος και 30.000 ευρώ για κατάκτηση Κυπέλλου, ενώ αφαιρέθηκε το μπόνους για πρωτιά στις ασίστ.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου