ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

10/8/2012

*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις για την SUPER LEAGUE


Φιλικών συνέχεια για Κέρκυρα

10/08/2012
Φιλικών συνέχεια για Κέρκυρα
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το... μοντάρισμα της Κέρκυρας για τη νέα σεζόν. Μετά τα φιλικά που έδωσαν οι Φαίακες στο Ελατοχώρι, όπου έγινε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η ομάδα επέστρεψε στη… βάση της.

Μάλιστα, οι Κερκυραίοι ανακοίνωσαν ότι την ερχόμενη Κυριακή (12/8) θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας στο νησί με αντίπαλο τη Λάρισα.

Ο Άκης Μάντζιος θέλει να τεστάρει όσο το δυνατό περισσότερο τους ποδοσφαιριστές του, για αυτό και διεξάγονται αρκετά φιλικά προετοιμασίας, καθώς αναμένεται μια δύσκολη αγωνιστική περίοδο και ο Έλληνας τεχνικός θέλει να «δέσει» τους παίκτες του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα γνωστοποιεί ότι την προσεχή Κυριακή, 12 Αυγούστου, η ομάδα θα δώσει φιλικό αγώνα στο ΕΑΚ Κέρκυρας, με αντίπαλο την ΑΕ Λάρισας. Ώρα έναρξης, 20.00».

«Θα δώσει όραμα ο Σαββίδης»

10/08/2012
«Θα δώσει όραμα ο Σαββίδης»

Η κλήρωση του ΠΑΟΚ με την Ραπίντ Βιέννης στα πλέι οφ του Europa League δεν είναι το πρώτο θέμα στην επικαιρότητα της ομάδας. Κι αυτό διότι η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την οριστική είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον «Δικέφαλο του Βορρά». Εξέλιξη η οποία δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Βασίλη Τριλυράκη, μέλος του ΔΣ και εκπρόσωπο στην κλήρωση της Νιόν.

«Είναι πολύ θετικές οι εξελίξεις, μια και ο κ. Σαββίδης μπορεί να δώσει ένα όραμα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα βρήκε με τον Ερασιτέχνη», είπε στον Sport 103fm και συνέχισε αναφερόμενος στην προσεχή αντίπαλο της ομάδας στην Ευρώπη:

«Το γκρουπ των αντιπάλων μας ήταν από τα βατά. Ήταν από τις καλύτερες κληρώσεις που θα μπορούσαν να μας τύχουν, στο γκρουπ που βρεθήκαμε».

Όσον αφορά την ανταλλαγή εισιτηρίων, σημείωσε: «Ανταλλάξαμε απόψεις για περίπου μια ώρα για όλα τα θέματα. Το γήπεδό τους έχει χωρητικότητα 17.000 θέσεων και θα μας δώσουν 850 εισιτήρια. Δεν μας είπαν για παραπάνω αριθμό, μια και σε κάθε αγώνα κάνουν sold out . Εχουν 10.500 διαρκείας.

Πάντως εμείς θα κάνουμε προσπάθειες για να πάρουμε τουλάχιστον κάποια εισιτήρια της κατηγορίας Α, ενώ αν ανοίξει εκδοτήριο στο γήπεδό τους ενδεχομένως να μπορέσουν μεμονωμένοι φίλαθλοί μας να πάρουν έξτρα εισιτήρια από τα 850. Εκείνοι ζήτησαν το 5% που δικαιούνται, δηλαδή τα 1.435 εισιτήρια».


Μπάγεβιτς: «Δεν θα σηκώσουμε ψηλά τα χέρια»

10/08/2012
Μπάγεβιτς: «Δεν θα σηκώσουμε ψηλά τα χέρια»

Μπορεί το όνομα της Νιούκαστλ να έφερε μια… «παγωμάρα» στον κόσμο του Ατρόμητου, όμως στο ποδοσφαιρικό τμήμα επικρατεί ηρεμία, ενόψει του γύρου των πλέι οφ στο Europa League. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με δήλωσή του τονίζει πως δεν θα σηκώσουν τα χέρια ψηλά και θα διεκδικήσουν κάθε πιθανότητα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Είναι μια δύσκολη κλήρωση. Από την στιγμή που μάθαμε για τους υποψήφιους αντιπάλους μας ξέραμε ότι θα ήταν το ίδιο δύσκολος όποιος και να ερχόταν στο δρόμο μας.

Το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι πολύ γνωστό σε όλο τον κόσμο και έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Εμείς δεν θα σηκώσουμε τα χέρια ψηλά. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Έχουμε δυνατότητες και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι μέχρι το πρώτο ματς που θα γίνει στην έδρα μας».


Πρώτη για Φουρτάδο-Κουτρουμπή

10/8/2012
Πρώτη για Φουρτάδο-Κουτρουμπή

Την πρώτη τους προπόνηση με την ΑΕΚ έκαναν ο Εμίλιο Φουρτάδο και ο Γιώργος Κουτρουμπής. Ο 29χρονος Πορτογάλος επιθετικός και ο 21χρονος αμυντικός ανήκουν από χθες στην «Ένωση» (έστω κι αν δεν ανακοινώθηκαν λόγω έλλειψης φορολογικής ενημερότητας) και σήμερα είχαν την πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και οι Γιάγκο, Μακρυωνίτης, Παυλής, Αρκούδας, Καλογέρης, Τσαμουρλίδης, Κοτσαρίδης, Κουρέλλας, Σταματής και Νικολόπουλος, που επίσης «τυπικά» δεν ανήκουν ακόμη στην «Ένωση».

Ο Ρότζερ Γκερέιρο και ο Ταξιάρχης Φούντας έκαναν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας στο Ιατρικό Κέντρο, ενώ ο Πολ Κατσέτης ατομικό στο γυμναστήριο.

Ο Βαγγέλης Βλάχος έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του (η αποστολή επέστρεψε χθες βράδυ από το Τσέστερ μετά από δύο εβδομάδες παραμονής στην Αγγλία) και η προετοιμασία θα συνεχιστεί από τη Δευτέρα με διπλές προπονήσεις (8:30 και 18:00).


Ατομικό Μπουμσόνγκ - Τοτσέ

10/8/2012
Ατομικό Μπουμσόνγκ - Τοτσέ

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και ο Τοτσέ στη σημερινή (10/08) προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Πιθανότατα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει να προφυλάξει τους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προπονήθηκαν σε διαφορετικούς ρυθμούς από τους υπόλοιπους παίκτες του «τριφυλλιού». Μαζί τους ήταν ο Ιωαννίδης και ο Παπέ Σο.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ζέσταμα και ακολούθησε παιχνίδι με μικρές εστίες. Στη συνέχεια, όσοι ξεκίνησαν στον αγώνα εναντίον της Μάδεργουελ ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν δίτερμα.

Πενήντα-πενήντα για Κουτσιανικούλη

10/8/2012
Πενήντα-πενήντα για Κουτσιανικούλη

Την απάντηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη περιμένουν στον ΟΦΗ. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας ο 23χρονος μεσοεπιθετικός συναντήθηκε με τη διοίκηση της κρητικής ΠΑΕ.

Ο διεθνής χαφ θα ήθελε να μετακομίσει από τον Εργοτέλη στην άλλη ομάδα του Ηρακλείου, όμως παρουσιάζεται επιφυλακτικός από την πρόταση που δέχθηκε.

Αυτή ανέρχεται στις 50.000 ευρώ συν το συν το 30% των ετήσιων αποδοχών του από το συμβόλαιο που θα λύσει με τον Εργοτέλη (προβλέπει 180.000 τον χρόνο), όμως από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή προκύπτει ότι το ποσό είναι πολύ χαμηλό για τα δικά του δεδομένα.

Στον ΟΦΗ, όμως, θεωρούν ότι το γεγονός ότι του δίνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφασή του. «Ελα στον ΟΦΗ ν' αναγεννηθείς», ήταν η προτροπή του Νίκου Μαχλά στον βραχύσωμο ποδοσφαιριστή.

Στη γύρα για τα μετόπισθεν

10/8/2012
Στη γύρα για τα μετόπισθεν

Στην αγορά του εξωτερικού κινείται ο Λεβαδειακός για την ενίσχυση της άμυνάς του. Οι Βοιωτοί εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης της ομάδας.

Μάλιστα, είναι πιθανό να σημειωθούν εξελίξεις αρκετά σύντομα. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Παράσχος θα δει που αλλού χρειάζονται οι «πράσινοι» ενίσχυση. Από όσα έχουν γίνει γνωστά ο 60χρονος τεχνικός θα εισηγηθεί να αποκτηθεί ένας επιθετικός ή ένας αμυντικός χαφ.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς τα έργα στο Δημοτικό Στάδιο και όλα δείχνουν πως θα είναι έτοιμο για την έναρξη του πρωταθλήματος. Για αυτό, άλλωστε, άλλαξαν και τα φιλικά με Πανιώνιο και Καλλιθέα, που θα γίνουν σε Νέα Σμύρνη και «Ελ Πάσο», αντίστοιχα.

Ψάχνει άλλου για στόπερ

10/8/2012
Ψάχνει άλλου για στόπερ

Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού αποτελεί προτεραιότητα για τη Βέροια.

Ωστόσο, η «βασίλισσα του Βορρά» στρέφεται σε εναλλακτική λύση, αφού δεν έχει σημειωθεί πρόοδος στις υποθέσεις που έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής.

Ούτε με τον Χοσέμι και με τον Μπρούνο Τσιρίλο έχει προκύψει κάτι νεότερο και η ομάδα της Ημαθίας θα έρθει σε επαφή με άλλους ποδοσφαιριστές.

Την ίδια ώρα, πάντα στο μεταγραφικό στόχαστρο των νεοφώτιστων είναι ο Θανάσης Τσίγκας.

Πρώτα ο χαφ, μετά ο φορ

10/8/2012
Πρώτα ο χαφ, μετά ο φορ

Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ για τον Άρη. Αυτό προκύπτει από τη χθεσινή σύσκεψη για τα μεταγραφικά που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της «κίτρινης» ΠΑΕ.

Οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί για τη συγκεκριμένη θέση. Στη συνέχεια, η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη θα κινηθεί για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος έχει ήδη κάνει μια προεργασία, ξεκαθαρίζοντας τις προτάσεις που έχουν φτάσει στον Άρη και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να καταλήξουν στους στόχους.

Πάντως, όσον αφορά την περίπτωση του 26χρονου αμυντικού μέσου, Μανουέλ Κούρτο, που αναφέρθηκε σε μερίδα του Τύπου, δεν ενδιαφέρει τους «κίτρινους».


Έρχεται και παίζει

10/8/2012
Έρχεται και παίζει

Πιθανότατα αύριο θα έρθει στην Αθήνα ο Κουίνσι για να ενταχθεί στο δυναμικό του Παναθηναϊκού και να τεθεί στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τα play offs του Champions League. Απομένει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του, ζήτημα πάνω στο οποίο είχαν χθες επαφή ο Δημήτρης Γόντικας με τον μάνατζερ του Γκανέζου μεσοεπιθετικού, δίχως να προκύπτει λόγος ανησυχίας.

Ο 25χρονος άσος αναμένεται να υπογράψει για τρία χρόνια με ετήσιες απολαβές 450-500 χιλιάδες ευρώ, ενώ προβλέπονται πριμ 50.000 ευρώ αν ο Παναθηναϊκός περάσει φέτος στους ομίλους του Champions League, άλλα τόσα αν κατακτήσει το πρωτάθλημα ή βγει ο ίδιος πρώτος στις ασίστ και 30.000 ευρώ για το Κύπελλο. Η Αλ Σαντ θα εισπράξει 300.000 ευρώ σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Champions League την επόμενη περίοδο.

Ο Κουίνσι θα δηλωθεί για τα play offs του Champions League κι εκτιμάται πως αν όχι στον πρώτο αγώνα, στη ρεβάνς θα είναι έτοιμος να παίξει. Ο Γκανέζος εξτρέμ προπονείται μόνος του και είναι σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση, κάτι που βέβαια θα πρέπει να διαπιστωθεί και από κοντά.

Χωρίς βιασύνη

Μόνο αν βρεθεί κάτι καλό και ταυτόχρονα οικονομικά προσιτό θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός για απόκτηση του κεντρικού χαφ με δημιουργικές αρετές που έχει ζητήσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Οι «πράσινοι» δεν βιάζονται και θα περιμένουν προς τα τέλη της μεταγραφικής περιόδου για την όποια κίνησή τους. Τότε οι… τιμές θα είναι καλύτερες, ενώ πιθανώς να διαφοροποιηθούν τα οικονομικά δεδομένα σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

«Χάσε κιλά, Μπρούνο»

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ικανοποιημένος από την προσαρμοστικότητα του Μπρούνο Φορναρόλι, αλλά όχι και από τη φυσική του κατάσταση. Ο Ουρουγουανός φορ κλήθηκε από τον Πορτογάλο προπονητή-ενώπιον μάλιστα όλης της ομάδας-να χάσει το ταχύτερο δυνατό κάποια περιττά κιλά. Ο Φορναρόλι ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και έχει χάσει κάποιο βάρος, αλλά χρειάζεται να συνεχίσει την προσπάθεια.

Στα… 2/3 του στόχου

Τα 8.944 διαρκείας έφτασε μετά και τη χθεσινή μέρα ο Παναθηναϊκός, που πιθανός να κλείσει την εβδομάδα με πενταψήφιο αριθμό καρτών. Στόχος της διοίκησης είναι τα 15.000 διαρκείας, αριθμός που θα είναι απόλυτα ικανοποιητικός. Αν, δε, η ομάδα προκριθεί στους ομίλους του Champions League, μπορεί να ανέβει κι άλλο ο πήχης.


Μαύρο μέλλον

10/8/2012
Μαύρο μέλλον

Δραματική είναι η κατάσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως διαπίστωσε από πρώτο χέρι ο Θωμάς Μαύρος κατά την ενημέρωση που είχε για τις οικονομικές υποχρεώσεις του συλλόγου. Αυτές υπολογίζονται σε 6 εκατ. ευρώ για τους επόμενους μήνες και περισσότερα από 11 εκατ. ευρώ για να βγει η χρονιά, ενώ μόνο για την Εφορία κι εφόσον δεν γίνει ρύθμιση απαιτούνται περί τις 800.000 ευρώ το μήνα. Την ίδια ώρα, όλα τα έσοδα της ομάδας-πλην αυτά από τα εισιτήρια-είναι δεσμευμένα για να καλυφθούν άλλες «τρύπες».

Ο Θωμάς Μαύρος δεν έχει καμία πρόθεση υπό τις υπάρχουσες συνθήκες να αναλάβει θέση προέδρου και να συνδέσει το όνομά του με τη διάλυση, στην οποία δείχνει με μαθηματική ακρίβεια να οδεύει η ΑΕΚ. Έτσι αντί για ορισμό διοίκησης της επιλογής του, σκοπεύει να δώσει συνέντευξη Τύπου στις 21 Αυγούστου, όπου προτίθεται να… δώσει-με ονόματα και λεπτομερή στοιχεία-τους υπεύθυνους για το κατάντημα της «Ένωσης». Πρόκειται για ένα μέσο πίεσης, προκειμένου οι πρώην και νυν μέτοχοι να πληρώσουν για τα χρέη που δημιούργησαν, αν και κάτι τέτοιο δείχνει εξαιρετικά αμφίβολο.

Το παρήγορο είναι πως ο φάκελος της ΑΕΚ και άλλων δέκα ΠΑΕ θα εξεταστούν στις 21 Αυγούστου μετά τη σχετική παράταση που έδωσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Χρόνο, λοιπόν, κέρδισε η «Ένωση», ωστόσο χρειάζεται χρήματα για να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα και τη βιωσιμότητά της.

Ζήτησε να φύγει ο Σιαλμάς

Για την προοπτική ύπαρξης πρότασης από το εξωτερικό για τον Δημήτρη Σιαλμά και το ενδεχόμενο αποδέσμευσής του από την ΑΕΚ ενημέρωσε χθες τον Βασίλη Τσιάρτα ο μάνατζερ του παίκτη. Η διοίκηση της ΠΑΕ, τόσο ο Θωμάς Μαύρος όσο και ο Βασίλης Τσιάρτας, είναι κάθετα αντίθετοι στην αποχώρηση του Σιαλμά, στον οποίο οφείλονται περίπου 30.000 ευρώ.

Τα μπόνους του Φουρτάδο

Ο Εμίλιο Φουρτάδο είναι από χθες παίκτης της ΑΕΚ καθώς υπέγραψε για δύο χρόνια με τη μεταγραφή να μην ανακοινώνεται από τη στιγμή που δεν υπάρχει φορολογική ενημερότητα. Ο Πορτογάλος σέντερ φορ θα εισπράττει 40.000 ευρώ το χρόνο, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζονται κάποιοι όροι στο συμβόλαιό του: προβλέπονται πριμ 100.000 ευρώ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, 15.000 ευρώ για αυτή του Κυπέλλου, 30.000 ευρώ για την έξοδο στο Europa League, αλλά και ρήτρα αποδέσμευσης 1,5 εκατ. ευρώ!

Σήμερα θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός Γιώργος Κουτρουμπής, που αποκτήθηκε από την Καλλιθέα. Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν να λυθεί το συμβόλαιο του Γιώργου Ιωαννίδη με τον Παναθηναϊκό για να αποκτήσουν τον 24χρονο αριστερό μπακ, ενώ αναζητούνται… μέσοι. Δύσκολα-λόγω των απαιτήσεων του Παναιτωλικού (100.000 ευρώ)-θα προχωρήσει η υπόθεση του Παύλου Μητρόπουλου, ενώ θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί ένας καλός και οικονομικά προσιτός μέσος με δημιουργικές αρετές.

* Η αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε χθες βράδυ από το Τσέστερ μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας και φιλικών. Σήμερα έχει προγραμματιστεί προπόνηση που θα έχει περισσότερο χαρακτήρα χαλαρώματος κι εν συνεχεία οι παίκτες θα είναι ελεύθεροι για το Σαββατοκύριακο.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου