ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Αισιοδοξία για Μασάδο

Αισιοδοξία για Μασάδο

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Στον Ολυμπιακό εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως θα υπάρξει αίσιο τέλος στο ενδιαφέρον τους για την μεταγραφή του Πάουλο Μασάδο από την Τουλούζ. Έχουν έτοιμες πάντως εναλλακτικές λύσεις.
Ο πρώτος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για την θέση του δημιουργικού χαφ είναι ο 26χρονος (31/3/1986) Πορτογάλος μέσος της Τουλούζ, Πάουλο Μασάδο. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει δώσει την συγκατάθεση του για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και οι ερυθρόλευκοι έχουν βάλει τα δυνατά τους για να φέρουν στο μεγάλο λιμάνι τον παίκτη.

Οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα με τον Πάουλο Μασάδο, ο Πορτογάλος μέσος θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό, αλλά το θέμα είναι η Τουλούζ. Οι συζητήσεις ανάμεσα στην πειραϊκή ομάδα και τους Γάλλους συνεχίζονται σε καλό κλίμα και οι Νταμπλούχοι Ελλάδας εκφράζουν την αισιοδοξία του πως αργά ή γρήγορα θα υπάρξει αίσιο τέλος τέλος στην υπόθεση.

Εκτιμούν πως θα καταφέρουν να αποσπάσουν το "ναι" από τον γαλλικό σύλλογο, δεν ανησυχούν και πιστεύουν πως ο Πάουλο Μασάδο θα φοράει τα ερυθρόλευκα από τη νέα σεζόν. Ένας απ' τους λόγους που καθυστερεί η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πορτογάλου χαφ έχει να κάνει και με την φημολογία που φτάνει στα... αυτιά των ανθρώπων της Τουλούζ πως ενδέχεται να έρθει σε εκείνους μία πολύ καλή προσφορά από την Ρωσία για τον ποδοσφαιριστή. Και προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο μήπως και καταφέρουν να αποκομίσουν περισσότερα χρήματα.

Είναι σε καλό δρόμο, πάντως, ο Ολυμπιακός με την διοίκηση ακολουθεί μία συγκεκριμένη τακτική στην υπόθεση, δίχως να βιάζεται και να πιέζει. Δείχνουν υπομονή οι ερυθρόλευκοι, αλλά για να έχουν το... κεφάλι τους ήσυχο, έχουν έτοιμες και εναλλακτικές λύσεις, στην πιθανότητα (έστω και αν είναι μικρή) που "ναυαγήσει" το ενδεχόμενο μεταγραφής του Πάουλο Μασάδο.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ναι μεν έχει επιλέξει τον Πάουλο Μασάδο ως πρώτη λύση, αλλά έχει δώσει και ορισμένα ονόματα άλλων παικτών που αγωνίζονται στην θέση του δημιουργικού χαφ στο ενδεχόμενο που δεν προχωρήσει το θέμα της μεταγραφής του συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή.


www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου