ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Πάει και για Σκόνδρα

Πάει και για Σκόνδρα

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ φέρεται να επιθυμεί και την απόκτηση ενός ακόμη δεξιού μπακ και η διοίκηση εξετάζει το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Γιάννη Σκόνδρα. Ίσως γίνει ανταλλαγή με τον Σουμπίνιο.
Εκτός από την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού (Κανού), αλλά και ενός δημιουργικού χαφ (πιθανότατα Μασάδο), ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί και για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, ώστε να αποτελέσει την εναλλακτική λύση πίσω από τον Βασίλη Τοροσίδη.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ φέρεται να έχει ζητήσει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του για την συγκεκριμένη θέση και σε συνεννόηση με την διοίκηση οι ερυθρόλευκοι έχουν κατασταλάξει στην περίπτωση του 22χρονου (21/2/1990) ακραίου οπισθοφύλακα του Ατρομήτου, Γιάννη Σκόνδρα, ο οποίος βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στην ερυθρόλευκη λίστα.

Είναι γεγονός πως το ρόστερ του Ολυμπιακού διαθέτει για την θέση του δεξιού μπακ μοναχά έναν ποδοσφαιριστή: τον Βασίλη Τοροσίδη.

Είναι ο μοναδικός "καθαρόαιμος" παίκτης των Πειραιωτών αυτή την στιγμή για το συγκεκριμένο πόστο στην ομάδα των ερυθρολεύκων. Τόσο ο Γιάννης Μανιάτης, όσο και ο Φρανσουά Μοδέστο, μπορούν να αγωνιστούν σε αυτόν τον ρόλο κατά συνθήκη.

Χρειάζεται, λοιπόν, ο Ολυμπιακός και έναν ακόμη δεξιό μπακ, ως εναλλακτική λύση στο ρόστερ του, είτε μείνει ο Βασίλης Τοροσίδης στην ομάδα, είτε φύγει (αν γίνει αυτό αναμένεται να κινηθεί για τον Σαπουνάρου). Αυτή την στιγμή προτεραιότητα των Πειραιωτών είναι το να ολοκληρώσουν την απόκτηση του Κανού και στη συνέχεια του Πάουλο Μασάδο και εφόσον "κλείσουν" θετικά αυτές οι υποθέσεις, τότε θα κινηθούν για την μεταγραφή και του Γιάννη Σκόνδρα, ο οποίος δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο με τον Ατρόμητο.

Οι Πειριστεριώτες, πάντως, εδώ και αρκετό καιρό "γλυκοκοιτάζουν" την περίπτωση του Σουμπίνιο, τον οποίο θέλει στην ομάδα του ο προπονητής του Ατρομήτου, Ντούσαν Μπάγεβιτς. Και δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια σχετική ανταλλαγή για να ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, με πιθανότερο σενάριο το να δώσει ο Ολυμπιακός ως δανεικό τον Βραζιλιάνο, αποκτώντας παράλληλα με κανονική μεταγραφή τον Γιάννη Σκόνδρα, τον κορυφαίο Έλληνα δεξιό μπακ της νέας γενιάς. Περισσότερα θα φανούν στην πράξη.
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου