ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Δεν πάει Πορτογαλία ο Ιμπαγάσα

Δεν πάει Πορτογαλία ο Ιμπαγάσα

9/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ


Δεν πάει Πορτογαλία ο Ιμπαγάσα

Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το φιλικό με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Πορτογαλία έμεινε τελικά ο Αριέλ Ιμπαγάσα που δέχθηκε ένα χτύπημα στο φιλικό με την Μάλαγα και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της Τρίτης απέναντι στους Ισπανούς και σε κάποιο σημείο (σ.σ δεν έγινε αντιληπτό σχεδόν από κανέναν εκτός ομάδας) δέχθηκε ένα χτύπημα στο πόδι.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων» αποφάσισε να μην πάρει μαζί του στην Πορτογαλία τον «Κάνιο». Αυτό έγινε κυρίως για προληπτικούς λόγους αφού στην ομάδα του Πειραιά κανείς δεν θα ήθελε να ρισκάρει να πάθει μεγαλύτερη ζημιά ο παίκτης και να μείνει ξανά εκτός δράσης.

Από εκεί και πέρα, υπενθυμίζεται ότι ο Λεάντρο Γκρέκο κρίθηκε ανέτοιμος για να μπει και να παίξει και έμεινε εκτός αποστολής μαζί με τον Νταβίντ Φουστέρ. Αντίθετα, ο Κέβιν Μιραλάς ξεπέρασε οριστικά τον τραυματισμό του και ταξίδεψε μαζί με τους υπόλοιπους στην Πορτογαλία.

Οι παίκτες που ανακοίνωση ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για την Πορτογαλία και το φιλικό με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Τάτος, Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μιραλάς, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Λυκογιάννης.

Εκείνοι που δεν θα ταξιδέψουν στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα οι Γκρέκο, Ποτουρίδης, Ντιόγκο, Φουστέρ, Ντιελνά και Αβραάμ Παπαδόπουλος, θα βρεθούν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να συνεχίσουν τα προγράμματά τους, με τον τελευταίο να ανεβάζει συνεχώς ρυθμό στην εκγύμνασή του.

Τέλος, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα συγκεντρωθούν την Παρασκευή (10/8) στις 05:00 στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», με την πτήση προς Λισαβόνα να είναι προγραμματισμένη για λίγο μετά τις 06:00.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου