ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Έχουν "τρελαθεί" με Περπέρογλου

Έχουν "τρελαθεί" με Περπέρογλου

Στον Παναθηναϊκό έχουν "τρελαθεί" με το θέμα του Στράτου Περπέρογλου, καθώς ο Ολυμπιακός τους παίρνει ακόμη ένα παίκτη μέσα από τα χέρια τους και διαδίδουν φήμες και ψέμματα για να "σώσουν" την εικόνα τους. Κύριοι, δεν βρέχει... Σας φτύνουν!

Έχουν "τρελαθεί" στον Παναθηναϊκό με το θέμα του Στράτου Περπέρογλου. Έχουν ενημερωθεί για την προτίμηση του 28χρονου φόργουορντ να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και διαδίδουν αναληθείς φήμες ώστε να "σώσουν" την εικόνα τους προς τον κόσμο. Ο Έλληνας διεθνής είναι γεγονός πως "προβάρει" τα ερυθρόλευκα καθώς βρίσκεται μία... ανάσα από το να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.
Και στο πράσινο στρατόπεδο δεν μπορούν να την χωνέψουν αυτή την εξέλιξη, με αποτέλεσμα να έχουν ξεκινήσει τα... ψέμματα, ώστε να μην φθαρεί ακόμη περισσότερο το προφίλ τους.

Άλλωστε, στο "τριφύλλι" χάνουν τον έναν παίκτη μετά τον άλλον φέτος (Σάτο, Καϊμακόγλου, Βουγιούκας, Μάριτς, Μπατίστ, Ν. Καλάθης, Π. Καλάθης, Γιασικεβίτσιους, Λόγκαν, Σμιθ), ενώ ας μην ξεχνάμε πως αποχώρησε από την ομάδα τους και ο επί σειρά ετών προπονητής τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Και όλα αυτά σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, όπου οι πρόεδροι της πειραϊκής ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, διατήρησαν ακέραιο τον βασικό κορμό των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, κρατώντας στην ομάδα έντεκα (!) παίκτες, οι οποίοι είχαν βασικό ρόλο στο ρόστερ.

Αφού λοιπόν στον Παναθηναϊκό δέχτηκαν πριν λίγες ημέρες την "ήττα" με τον Δημήτρη Μαυροειδή, ο οποίος επέλεξε τους Πειραιώτες παρά το γεγονός πως οι δευτεραθλητές του έδιναν περισσότερα χρήματα, βλέπουν πως ακόμη ένας Έλληνας διεθνής προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους.

Και ο λόγος για τον Στράτο Περπέρογλου φυσικά, θέμα στο οποίο έχουμε ορισμένες εξελίξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του RedPlanet.gr, οι πράσινοι σχεδόν ισοφάρισαν την πρόταση του Ολυμπιακού, αλλά ο 28χρονος σμολ-φόργουορντ την αρνήθηκε (!), καθώς επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι. "Τρελάθηκαν" στον Παναθηναϊκό με αυτή την εξέλιξη, καθώς αντιλαμβάνονται στην πράξη πως ακόμη ένας παίκτης με τον οποίο διαπραγματεύονται τους... φτύνει.

Και από την στιγμή που βλέπουν ένα από τα βασικά μέλη της ομάδας τους την τελευταία πενταετία να έχει αποφασίσει να "πετάξει" την πράσινη φανέλα, ώστε να φορέσει την ερυθρόλευκη με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος, προσπαθούν, όπως είπαμε, να "σώσουν" την εικόνα τους διαδίδοντας αναληθείς φήμες.

Τι ακριβώς έχουν ξεκινήσει και λένε; Ότι ο Ολυμπιακός ξαφνικά (!) διπλασίασε την προσφορά του στον Στράτο Περπέρογλου, με αποτέλεσμα ο παίκτης να επιλέγει τον Ολυμπιακό για οικονομικούς λόγους. Κάτι τέτοιο, βέβαια, φυσικά και δεν ισχύει, καθώς οι Πειραιώτες έχουν κάνει συγκεκριμένη πρόταση στον παίκτη, η οποία και ισοφαρίστηκε από τον Παναθηναϊκό. Στο πράσινο στρατόπεδο, όμως, προσπαθούν να το παρουσιάσουν έτσι γιατί τους συμφέρει.

Τι να πουν; Ότι έδωσαν τα ίδια χρήματα με τους ερυθρόλευκους, αλλά ο παίκτης τους απάντησε αρνητικά; Να βγουν να πουν πως δεν... ξέρουν πως να κάνουν διαπραγματεύσεις; Να βγουν να πουν πως οι Έλληνες καλαθοσφαιριστές προτιμούν την σιγουριά, την ασφάλεια, την σοβαρότητα και την εμπιστοσύνη της ερυθρόλευκης διοίκησης, αλλά και την αγωνιστική δύναμη της ομάδας του Πειραιά, αντί της δικής τους; Ότι οι μπασκετμπολίστες βλέπουν πως το μέλλον δεν είναι στα Βόρεια προάστια, αλλά στο μεγάλο λιμάνι; Ε, δεν θα το πουν. Δεν πειράζει όμως. Φαίνεται στην πράξη!

Στο "τριφύλλι" έχουν τρελαθεί για ακόμη έναν λόγο: μετά από δύο χρόνια χάνουν ακόμη έναν παίκτη μέσα από τα χέρια τους απ' τον Ολυμπιακό. Τον Ιούλιο του 2010 η πειραϊκή ΚΑΕ πραγματοποίησε την "αρπαγή" των τελευταίων ετών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον Βασίλη Σπανούλη. Τόσο οι ερυθρόλευκοι, όσο και οι πράσινοι τον διεκδίκησαν, αλλά ο Red-Bill επέλεξε να γίνει κάτοικος Πειραιά.

Δύο χρόνια μετά, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν κάτι ανάλογο, αποκτώντας τον Στράτο Περπέρογλου. Και εδώ φαίνεται η δυναμική της πειραϊκής ΚΑΕ, η οποία καταφέρνει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των παικτών, όταν διεκδικούνται από τους δύο "αιωνίους".

Και επειδή ορισμένοι ίσως σκεφτούν την περίπτωση του Μάικ Μπράμος, τον οποίο απέκτησε το "τριφύλλι", ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός τον πήρε διότι ο Ολυμπιακός στο τέλος δεν ασχολήθηκε με τον παίκτη και άφησε την υπόθεση. Έκριναν οι Πρωταθλητές πως δεν τον χρειάζονται και σταμάτησαν τις όποιες συζητήσεις μαζί του.

Και όσον αφορά το θέμα με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη (τον οποίο το 2010 οι Πειραιώτες άφησαν ελεύθερο, μη θέλοντας να του ανανεώσουν το συμβόλαιο), αν οι ερυθρόλευκοι ήθελαν την επιστροφή του στην ομάδα θα ερχόταν... κολυμπώντας ο 27χρονος σέντερ από το Τελ Αβίβ στον Πειραιά.

Να είστε σίγουροι! Βλέπετε, ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα , είδε πως δεν υπάρχει ελπίδα να κάνει το come-back στους Πειραιώτες, οπότε πήγε στους πράσινους. Απλά τα πράγματα: οι εποχές άλλαξαν και το μέλλον είναι ερυθρόλευκο απ' όλες τις πλευρές.

YΓ1: Συμπτωματικά, οι Βασίλης Σπανούλης (7/8/1982) και Στράτος Περπέρογλου (7/8/1984), έχουν την ίδια ημέρα γενέθλια! Δύο χρόνια διαφορά. Αν έρθει οριστικά ο Περπέρογλου στον Ολυμπιακό, θα πραγματοποιήσει το ίδιο βήμα, όπως ακριβώς έκανε ο Σπανούλης το 2010, στην ίδια ηλικία (στα 28 τους χρόνια). Τα γενέθλια τους, μάλιστα, είναι αύριο (7 Αυγούστου)! Λέτε η διοίκηση να ανακοινώσει επίσημα την έναρξη της συνεργασία της με τον Περπέρογλου την ημέρα των γενεθλίων του; Πολύ πιθανό! Και τότε ο "λιονταρίσιος βρυχηθμός" της πειραϊκής ΚΑΕ από τα γραφεία της στην Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά θα... ακουστεί μέχρι το ΟΑΚΑ!


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου