ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Φτου κι απ’ την αρχή

Φτου κι απ’ την αρχή 

9/8/2012KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Φτου κι απ’ την αρχή
Από την αρχή ξεκινά στον Ολυμπιακό η αναζήτηση στόπερ μετά το «ναυάγιο» με τον Κανού. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός κρίθηκε ανέτοιμος να βοηθήσει άμεσα και η περίπτωση απόκτησής του εγκαταλείφθηκε οριστικά, με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν ήδη άλλον παίκτη για το κέντρο της άμυνας, προκειμένου να καλύψει το κενό του Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος χθες υπέγραψε στη Βιγιαρεάλ.

Χθες και μετά τα δυσάρεστα νέα στην υπόθεση του Κανού, έγινε έκτακτη σύσκεψη του διευθύνοντα συμβούλου, Γιάννη Βρέντζου, του τεχνικού διευθυντή Ντάρκο Κοβάτσεβιτς και φυσικά του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Επί τάπητος τέθηκαν τα νέα δεδομένα και οι υπάρχουσες λύσεις στην αγορά για την ενίσχυση στα μετόπισθεν. Στη λίστα υπάρχουν τόσο… παλιά ονόματα, όπως οι Γκαμπριέλ Χάιντσε, Μανουέλ ντα Κόστα και Γιόρις Ματάισεν, που για διαφορετικούς λόγους αποχωρούν από Ρόμα, Λοκομοτίβ Μόσχας και Μάλαγα (οι δύο πρώτοι δεν υπολογίζονται, ο τρίτος επειδή η ομάδα της Ανδαλουσίας θέλει να ξεφορτωθεί τα μεγάλα συμβόλαια).

Τέθηκαν όμως και νέα, όπως ο Μίλαν Μπίσεβατς, που δεν… χωρά-ελλείψει θέσεων ξένων-στην Παρί Σεν Ζερμέν. Για τον 29χρονο Σέρβο αμυντικό, που την περασμένη περίοδο είχε 25 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την Παρί, έχει εξαιρετική άποψη ο συμπατριώτης του, Ντάρκο Κοβάτσεβιτς.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να «κλείσουν» γρήγορα το κενό στην άμυνα, αλλά όχι… βιαστικά. Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να βαίνει σταδιακά προς το τέλος της, αλλά δεν θα καταλήξουν σε κάποιον παίκτη προτού είναι σίγουροι για την επιλογή τους.

Αισιοδοξία για Μασάδο

Ενώ, λοιπόν, όλα έδειχναν πως ο Ολυμπιακός θα έκλεινε πρώτα στόπερ και μετά μέσο, η σειρά φαίνεται να αλλάζει. Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πάουλο Μασάδο από την Τουλούζ. Οι επαφές των δύο συλλόγων συνεχίστηκαν και χθες, η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε, αλλά οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια σε ένα ποσό λίγο πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ. Χαρακτηριστικό είναι ότι από την πλευρά της Τουλούζ διαρρέεται στα γαλλικά ΜΜΕ πως η μεταγραφή δεν χαλάει. Ο 26χρονος Πορτογάλος έχει ήδη συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» για τετραετές συμβόλαιο έναντι 1,4 εκατ. ευρώ το χρόνο.

«Έκλεισε» Σκόνδρα

Ο Ολυμπιακός παραχώρησε χθες τον Σουμπίνιο στον Ατρόμητο και παράλληλα «έκλεισε» τον Γιάννη Σκόνδρα. Ο 22χρονος δεξιός μπακ θα μετακομίσει στους Πειραιώτες είτε το χειμώνα είτε το επόμενο καλοκαίρι. Δεν αποκλείεται και… τώρα, εφόσον υπάρξει αποχώρηση του Τοροσίδη.

* Μετά το δανεισμό του Σουμπίνιο, ακολουθούν οι Ντιελνά (ενδιαφέρον από Λεβαδειακό και Βέροια), Ποτουρίδης (τον θέλουν πολλές ομάδες της Σούπερ Λίγκας), Κάταϊ (πάει σε Παρτιζάν ή Ερυθρό Αστέρα), ενώ αναζητείται ομάδα για τον Ντιόγκο.

* Τοροσίδης, Τζεμπούρ, Χολέμπας, Μήτρογλου και Φουστέρ μένουν ελεύθεροι το επόμενο καλοκαίρι και θα κληθούν για συζητήσεις για την ανανέωση των συμβολαίων τους. Εφόσον δεν βρεθεί η χρυσή τομή, οι «ερυθρόλευκοι» πιθανότατα θα επιδιώξουν την πώληση προκειμένου να μη χάσουν τους παίκτες χωρίς αντάλλαγμα.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου