ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μέλμπεργκ

Η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μέλμπεργκ

Τη συμφωνία της με τον Όλοφ Μέλμπεργκ για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε επίσημα μέσω της ιστοσελίδας της η Βιγιαρεάλ! Μετά τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα, ο Σουηδός στόπερ θα συνεχίσει στην Ισπανία την καριέρα του.
Μετά από τρία χρόνια παραμονής στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό (2009-2012), ο Όλοφ Μέλμπεργκ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Βιγιαρεάλ.

Το "κίτρινο υποβρύχιο", που αποχαιρέτησε πριν λίγους μήνες την Primera Division και θα πάρει μέρος τη νέα σεζόν στη Segunda Division, ήρθε σε συμφωνία με τον διεθνή Σουηδό αμυντικό για να γίνει κάτοικος "Μαδριγάλ", με την επίσημη ιστοσελίδα της Βιγιαρεάλ να αναφέρει πως το συμβόλαιό του θα είναι μονοετούς διάρκειας.

Στο σχετικό κείμενο που παραθέτει η ιστοσελίδα της Βιγιαρεάλ, γίνεται εκτενή αναφορά στο πλούσιο βιογραφικό του 35άχρονου στόπερ, ενώ όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά "ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς στο τελευταίο Euro θα φορέσει τα κίτρινα τη σεζόν 2012-1013".

Να σημειωθεί πως η Βιγιαρεάλ θα αποτελέσει τον έκτο σταθμό στην πλούσια ποδοσφαιρική διαδρομή του Όλοφ Μέλμπεργκ, μετά από τις ΑΙΚ, Σανταντέρ, Άστον Βίλα, Γιουβέντους και Ολυμπιακό.

Τι γράφει η επίσημη ιστοσελίδα της Βιγιαρεάλ για Μέλμπεργκ:


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου