ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Ο Κάρολ το προβάδισμα στον "1"

Ο Κάρολ το προβάδισμα στον "1"

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Ο Ρόι Κάρολ μοιάζει να κερδίζει την "μάχη" με τον Μπάλας Μέγκιερι για τη θέση του βασικού γκολκίπερ της ομάδας τη νέα σεζόν.
Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον περασμένο Γενάρη τον Ρόι Κάρολ, θέλοντας να έχει έναν ικανό και έμπειρο τερματοφύλακα πίσω από τον Μπάλας Μέγκιερι.

Ο Βορειοϊρλανδός δεν άργησε όμως να δείξει πως μπορεί να σταθεί και σαν βασικός κάτω από τα δοκάρια των ερυθρολεύκων, καθώς όσες φορές χρησιμοποιήθηκε ήταν εξαιρετικός και κυρίως στα παιχνίδια της Ευρώπης. Ειδικά στις δύο αναμετρήσεις με τη Ρουμπίν Καζάν για τους "32" του Europa League, ο Κάρολ "κατέβασε ρολά", όντας ο βασικός πρωταγωνιστής στην πρόκριση των Πειραιωτών εις βάρος του ρωσικού συλλόγου.

Με το τέλος της περσινής σεζόν, ο 35χρονος τερματοφύλακας είχε "προειδοποιήσει" σε δηλώσεις του τον Μέγκιερι πως τη νέα χρονιά θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να κερδίσει την θέση του βασικού γκολκίπερ στον Ολυμπιακό. Αν κρίνουμε από το γεγονός πως ο Κάρολ ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα στα δύο τελευταία εκτός έδρας φιλικά της ομάδας, κόντρα σε Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Νάπολι, τότε μάλλον έχει πετύχει τον στόχο του...

Το πλεονέκτημα που μοιάζει να έχει τη δεδομένη στιγμή ο Βορειοϊρλανδός έναντι του Ούγγρου, έχει να κάνει με την εμπειρία και την ικανότητα του να μιλάει συνεχώς και να κατευθύνει την άμυνα. Έχοντας χάσει ο Ολυμπιακός τη σιγουριά και τη συνοχή των Μέλμπεργκ (παίζει πλέον με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ) και Παπαδόπουλου (γυρίζει μετά τα Χριστούγεννα) στην καρδιά της άμυνας, χρειάζεται τις παραστάσεις του Κάρολ τουλάχιστον στο "πονηρό" ξεκίνημα της σεζόν.

Το σίγουρο είναι πως πλέον οι ερυθρόλευκοι έχουν δύο καλούς γκολκίπερ στο ρόστερ, με τον καθένα από αυτούς να είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις ανάγκες της ομάδας όταν του ζητηθεί. Και ο σκληρός ανταγωνισμός για μια θέση στην ενδεκάδα μόνο καλό μπορεί να κάνει στον Ολυμπιακό.

www.redplanet.gr/
 httphttp://www.redplanet.gr/http://www.redplanet.gr/://www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου