ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Καζανόβα: "Παίκτης με ποιότητα ο Μασάδο"

Καζανόβα: "Παίκτης με ποιότητα ο Μασάδο"

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Ο Αλέν Καζανόβα, τεχνικός της Τουλούζ, μίλησε για το παρασκήνιο της μεταγραφής του Πάουλο Μασάδο στον Ολυμπιακό και χαρακτήρισε τον Πορτογάλο ως έναν ποδοσφαιριστή με αναμφισβήτητη ποιότητα.
Στον Ολυμπιακό θα ανήκει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Πάουλο Μασάδο, ο οποίος μεταγράφηκε το φετινό καλοκαίρι από την Τουλούζ στους ερυθρόλευκους. Ο Αλέν Καζανόβα, τεχνικός της γαλλικής ομάδας, μίλησε για το παρασκήνιο της μεταγραφής του 26χρονου άσου στους Νταμπλούχους Ελλάδας και τον χαρακτήρισε ως έναν ποδοσφαιριστή με αναμφισβήτητη ποιότητα.

"Δεν ισχύουν καθόλου αυτά που λέγονται ή που σκέφτονται ορισμένοι", απάντησε αρχικά ο 50χρονος τεχνικός σε ερώτηση για το αν η Τουλούζ ήθελε να ξεφορτωθεί τον Μασάδο προκειμένου να προωθήσει παιδιά από την Ακαδημία.

"Ο Πάουλο Μασάδο έχει δείξει από την 1η Ιανουαρίου ότι δεν ήταν ευχαριστημένος μαζί μας. Είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά ήθελε να φύγει, επειδή δεν είχε σταθερή θέση στη βασική 11άδα.  Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με δεδομένη ποιότητα και δεν μπορώ να το αμφισβητήσω αυτό.

Όταν αποφασίστηκε ότι θα παραχωρηθεί από την ομάδα, ο πρόεδρος (σ.σ. Ολιβιέ Σαντράν) βρήκε την κατάλληλη πρόταση που αντιστοιχούσε στην αξία του και τον δώσαμε. Δεν υπήρχε περίπτωση να μπλοκάρουμε την μεταγραφή.

Ο πρόεδρος θέλει να βλέπει τους παίκτες να είναι ευχαριστημένοι που αγωνίζονται στην Τουλούζ, και προφανώς η συγκεκριμένη προϋπόθεση δεν υπήρχε στην προκειμένη περίπτωση. Ήρθε μια πρόταση και ο Μασάδο έφυγε με καλούς όρους για την ομάδα", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Καζανόβα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Μασάδο:

"Του εύχομαι καλή τύχη στην καριέρα του και γενικά σε όσους έφυγαν από την Τουλούζ. Νομίζω ότι έχει τις δυνατότητες να βάλει και πάλι σε ανοδική πορεία την καριέρα του".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου