ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Ολοταχώς για Μπεναγιούν και Κακουτά

Ολοταχώς για Μπεναγιούν και Κακουτά 

23/8/2012

Ολοταχώς για Μπεναγιούν και Κακουτά 
Την απάντηση του Γιόσι Μπεναγιούν περιμένουν στον Ολυμπιακό!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει ήδη την πρότασή τους στον Ισραηλινό μέσο και πλέον περιμένουν την τελική απόφαση εκείνου και της… γυναίκας του.

Ψηλά στη λίστα ο Κακουτά, με τον Λεζάρ να έχει λίγες πιθανότητες, ενώ δεν αποκλείεται και «αναθέρμανση» για Βιεϊρίνια.

Στην αναμονή το θέμα της ανανέωσης του Βασίλη Τοροσίδη.

Στην κορυφή Μπεναγιούν και Κακουτά

Στον… πυρετό της αναζήτησης του αντι-Μιραλάς κινούνται στον Ολυμπιακό. Ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα είναι οι Γιόσι Μπεναγιούν και Γκαέλ Κακουτά. Στον πρώτο έχει γίνει επίσημη πρόταση, με τους Πειραιώτες να περιμένουν την απάντησή του -το αργότερο- μέχρι αύριο (24/8).

Ωστόσο, οι πρωταθλητές δεν «παίζουν» μόνοι τους για τον Ισραηλινό, καθώς και η ΚΠΡ έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της, αλλά του προσφέρει λιγότερα απ’ όσα οι Περαιώτες. Ο ίδιος φαίνεται πως προτιμά να έρθει στο λιμάνι, λόγω του Champions League, ενώ γνωρίζει πως θα έχει φανέλα βασικού. Όμως, σημαντικό ρόλο στην τελική του απόφαση θα παίξει και η γυναίκα του, η οποία θέλει να παραμείνει στην Αγγλία γιατί τα παιδιά πηγαίνουν εκεί σχολείο.

Η άλλη λύση που βρίσκεται πολύ ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα είναι ο Γκαέλ Κακουτά. Όπως και στην περίπτωση του Μπεναγιούν έτσι και εδώ, ο Ολυμπιακός έχει… αντίπαλο, τη Μαρσέιγ. Οι Μασσαλοί φέρονται να έχουν προχωρήσει αρκετά την υπόθεση του 21χρονου μέσου, με τους πρωταθλητές να περιμένουν στη «γωνία» και να παρακολουθούν πολύ στενά τις εξελίξεις.

Τέλος, εάν δεν αποκτηθεί κάποιος εκ των Μπεναγιούν και Κακουτά, ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να επανέλθει για τον Βιεϊρίνια, για τον οποίο έχουν «παγώσει» οι συζητήσεις με τη Βόλφσμπουργκ. Πιο… κάτω στη λίστα βρίσκεται ο Μάνουελ Βάργκας, με τους Ιταλούς να λένε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον μέσο της Φιορεντίνα, ενώ στην… τελευταία θέση είναι ο Τζόναθαν Λεζάρ, τον οποίο προωθεί ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτό.

Η υπόθεση Τοροσίδη

Ακόμη ανοικτό είναι το θέμα της ανανέωσης του Βασίλη Τοροσίδη. Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται πως υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο αυτή αναμένεται να γίνει άμεσα, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να γνωρίζουν τα δεδομένα στην περίπτωση που ο «Τόρο» απαντήσει αρνητικά. Εάν ο διεθνής μπακ πει «όχι» στην πρόταση που θα του γίνει, τότε θα του ζητηθεί να βρει ομάδα, καθώς τον Ιανουάριο θα μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιονδήποτε σύλλογο και τους «ερυθρόλευκους» να μη βάζουν ούτε ευρώ στα ταμεία τους. Η εναλλακτική πάντως που έχουν στο λιμάνι -μέχρι στιγμής- είναι ο Σαπουνάρου.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου