ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Σε πρώτο πλάνο ο Κακουτά!

Σε πρώτο πλάνο ο Κακουτά!

Ο Γκαέλ Κακουτά απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό, ενώ υποχωρεί η περίπτωση του Γιόσι Μπεναγιούν.
Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση ενός παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο Γκαέλ Κακουτά βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και ο πειραϊκός σύλλογος επιδιώκει την απόκτηση του Γάλλου εξτρέμ, ο οποίος έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την Τσέλσι έως το καλοκαίρι του 2015. Οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να αποκτήσουν ως δανεικό τον 21άχρονο (21/6/1991) ποδοσφαιριστή και να βάλουν μία φυσιολογική ρήτρα ενόψει του επόμενου καλοκαιριού. Προς το παρόν, όμως, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης επιμένει για "αλμυρή" οψιόν.

Από τον Ολυμπιακό υπογράμμιζαν το απόγευμα της Παρασκευής (24/8) πως οι πιθανότητες για την απόκτηση του επίσης "μπλε" (σ.σ. παίκτη της Τσέλσι), Γιόσι Μπεναγιούν, είναι ελάχιστες. Μία πιο έτοιμη λύση για τους Νταμπλούχους Ελλάδας, η οποία ωστόσο παρουσιάζει υψηλό βαθμό δυσκολίας λόγω της απροθυμίας από την οικογένεια του Ισραηλινού μεσοεπιθετικού να μετακινηθεί στην Ελλάδα.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, λοιπόν, ο Ολυμπιακός έχει ρίξει το βάρος στην υπόθεση του Κακουτά, που είναι και η πιο προσιτή περίπτωση. Ενός παίκτη με συμμετοχές σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γαλλίας, που διαθέτει πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο. Ο ντριμπλαδόρος και διεμβολιστής Κακουτά έχει ποιότητα, ξέρει πολλή μπάλα και μπορεί να συνεισφέρει πολλά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού με τις επελάσεις του. Στο σκοράρισμα έχουμε ένα θέμα, αλλά και ο Κέβιν Μιραλάς πριν έρθει στον Ολυμπιακό δεν είχε τη φήμη του "εκτελεστή"!

Όσο για το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Φλοράν Μαλουντά, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει θέμα, όπως σχολίαζαν άνθρωποι της διοίκησης του πειραϊκού συλλόγου. Το ετήσιο κασέ του 32άχρονου Γάλλου αριστερού μέσου της Τσέλσι, πάντως, είναι απλησίαστο για τα ελληνικά δεδομένα (σ.σ. περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ ετησίως). Και οι τρεις παίκτες δεν υπολογίζονται από την Τσέλσι για τη νέα σεζόν.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου