ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Να "δέσει" τον Τοροσίδη με εξαιρετική πρόταση θέλει ο Ολυμπιακός

Να "δέσει" τον Τοροσίδη με εξαιρετική πρόταση θέλει ο Ολυμπιακός

Το συμβόλαιο του Βασίλη Τοροσίδη με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2013, ο διεθνής αμυντικός απασχολεί ομάδες από την Ιταλία, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν μια εξαιρετική πρόταση στον αρχηγό της ομάδας προκειμένου να τον κρατήσουν στο Λιμάνι!
Το όνομα του Βασίλη Τοροσίδη ακούστηκε το φετινό καλοκαίρι σε πολλά μεταγραφικά σενάρια που ήθελαν τον αρχηγό του Ολυμπιακού να αναχωρεί για άλλες πολιτείες.

Στουτγκάρδη, Ρόμα, Νάπολι αλλά και αγγλικές ομάδες σκέφτηκαν τη λύση του "Τόρο" για την αμυντική τους γραμμή, ωστόσο στην πλατεία Αλεξάνδρας δεν έφτασε κάποια επίσημη πρόταση για τον Έλληνα διεθνή αμυντικό και στις τελευταίες ημέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, το θέμα του παραμένει ανοικτό.

Το συμβόλαιο του Τοροσίδη με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2013, όμως οι Νταμπλούχοι Ελλάδας επιθυμούν την παραμονή του 27χρονου άσου στο Λιμάνι, τουλάχιστον για άλλη τρία χρόνια!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος", οι Πειραιώτες προσφέρουν 2.500.000 ευρώ στον διεθνή αμυντικό για τριετές συμβόλαιο, φτάνοντας στις απολαβές του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Αν τελικά ο "Τόρο" απαντήσει θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού τότε θα πάρει την πρώτη του χρονιά 750.000 ευρώ, τη δεύτερη 850.000 ευρώ και την τρίτη 950.000 ευρώ! Πρόκειται για μια εξαιρετική πρόταση για τα δεδομένα της εποχής και στην πειραϊκή ΠΑΕ πλέον αναμένουν την απάντηση του παίκτη μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου