ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Παίζει ο Κοντρέρας!

Παίζει ο Κοντρέρας! 

24/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Ο Πάμπλο Κοντρέρας υπολογίζεται κανονικά για την πρεμιέρα με την Βέροια
Πανέτοιμος και μέσα σε εξαιρετικό και οικογενειακό κλίμα είναι ο Θρύλος για την πρεμιέρα του, στην Super League απέναντι στην Βέροια. Οι ερυθρόλευκοι είναι μια κλάση ανώτεροι απο τους όλους τους αντιπάλους τους και αυτό θα το αποδείξουν και στο πρώτο τους ματς. Σε ένα παιχνίδι όπου κανονικά μπορεί να δώσει το παρών και ο Πάμπλο Κοντρέρας.
Η μπλε κάρτα του Χιλιανού αμυντικού έφτασε στα γραφεία της Π.Α.Ε κι ετσι ο έμπειρος αμυντικός υπολογίζεται κανονικά, ενώ δεν υπάρχει και καμία τιμωρία που να "κουβαλάει", οπότε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μπορεί να τον χρησιμοποιήσει. Ο Κοντρέρας "έδεσε" απο την πρώτη στιγμή, με τον Θρύλο και αυτό το έδειξε και στις προπονήσεις αλλά και στο ένα ημίχρονο που αγωνίστηκε απέναντι στην Νάπολι.
Και ο ίδιος ήθελε σαν τρελός να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και αναμφίβολα η εμπειρία του ανεβάζει ένα ακόμα επίπεδο την αμυντική γραμμή των νταμπλούχων. 
www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου