ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Παίρνουν τις αποφάσεις τους για τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό

Παίρνουν τις αποφάσεις τους για τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό

Μαρινάκης, Βρέντζος και Ζαρντίμ είχαν συζήτηση για τα μεταγραφικά και στον Ολυμπιακό αναμένεται να φορτσάρουν για την ενίσχυση της ομάδας. Ξανά στο προσκήνιο ο Κάρλος Σάντσες. Προβάδισμα ο Λεγεάρ για αντί - Μιραλάς.
Ο Ολυμπιακός παρουσίασε την Τρίτη (21/8) τη νέα φανέλα για τη σεζόν 2012-2013, όμως αυτό που καίει τους περισσότερους μάλλον βρίσκεται στην ολιγόλεπτη συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Βρέντζο και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, μετά το τέλος της ανοιχτής προπόνησης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"!

Εκεί τέθηκαν μεταγραφικά ζητήματα, συζητήθηκε το μέλλον αρκετών ποδοσφαιριστών και, λογικά, πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα μάθουμε τις επόμενες μέρες.

Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν τον παίκτη που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς που μετακόμισε στην Έβερτον, αλλά οι δυσκολίες για τους στόχους από το "πάνω ράφι" είναι σημαντικές. Και αυτό διότι απαιτούνται πολλά χρήματα για παίκτες όπως οι Νενέ (η Παρί Σεν Ζερμαίν ζητάει περίπου 2.5 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του και το κασέ του ίδιου του παίκτη είναι άλλο τόσα...), Τζιοβάνι Ντος Σάντος (τουλάχιστον 4 εκ. ευρώ θέλει η Τότεναμ και το λιγότερο 1.5 εκ. ευρώ ο παίκτης) και Γκαέλ Κακουτά (τον έχει προσεγγίσει η Μαρσέιγ).

Γι' αυτό θεωρητικά πιο προσιτές είναι οι περιπτώσεις των Ρόιστον Ντρέντε (ελεύθερος) και Τζόναθαν Λεγεάρ, με τον τελευταίο να έχει ένα σχετικό προβάδισμα. Πάντως ούτε η περίπτωση του Βέλγου είναι εύκολη, ειδικά με τα λεφτά που ζητά η Τέρεκ για τον ετήσιο δανεισμό του.

Οι Ρώσοι θέλουν 1 εκ. ευρώ ενοίκιο και να πληρώσει ο Ολυμπιακός άλλο 1.5 εκ. ευρώ για το συμβόλαιο του παίκτη! Με τέτοια χρήματα δύσκολα θα προχωρήσει του Λεγεάρ, αν και ο Ενροτό "παλεύει" να ρίξει το κόστος και να γίνει η μεταγραφή!

"Τσακάλι" η... επιστροφή

Από το βράδυ της Τρίτης (21/8) το όνομα του γνωστού μας πλέον, από το περσινό καλοκαίρι, Κάρλος Σάντσες έχει έρθει και πάλι στο προσκήνιο, παίζοντας δυνατά ως λύση για τη θέση του αμυντικού μέσου. Ο Κολομβιανός άσος έχει μείνει ελεύθερος από την Βαλανσιέν εδώ και αρκετό καιρό, χωρίς ακόμα να έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Το κασέ του είναι σχετικά μικρό (όχι πάνω από 700.000 ευρώ), ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια με την γαλλική ομάδα.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου