ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

O ALEX WEB RADIO/TV AΠΑΝΤΑΕΙ...Γιατι ρε Μουσλιμοβιτς? σε ζητησε ο Ολυμπιακος και δεν το ξερουμε?

 O ALEX WEB RADIO/TV AΠΑΝΤΑΕΙ...Γιατι ρε Μουσλιμοβιτς? σε ζητησε ο Ολυμπιακος και δεν το ξερουμε?

 20/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ  

Αλλη οπαδουκλα του μπαοκ μας βρηκε παλι....καθε τοσο ολο και ξεπεταγεται και κανενας πουθενας να πουλησει φτηνο οπαδιλικι στους ανυπαρκτους του Βορρα, βλεπεις....εκει περνανε αυτα...δεν ειναι Πειραιας...

Τι θες να μας πεις ρε κουτεντε Μουσλι....οτι ο Κοντρερας ειναι πουληματιας που εφυγε απο την Κολ-Κολο και ηρθε στον Ολυμπιακο? δεν εφυγε απο τον μπαοκ...ετσι δεν ειναι? δεν πουλησε ουτε κανενα μπαοκ ουτε τιποτε απο ολα αυτα...και εσυ ειδικα μην μας πουλας οπαδιλικι εδω στον Πειραια γιατι δεν περναει...θες να μαλακωσεις την κατασταση που τους την εκανες και εφυγες και λες οτι δεν θα πηγαινες στον Ολυμπιακο με κανενα ποσο? 

Και γιατι δεν εμεινες στον μπαοκ με αυτα που μπορουσαν να σου προσφερουν οι ανθρωποι στην τελικη αφου τους αγαπαγες τοσο αλλα την εκανες και εφυγες ?

Και δεν μας λες....ΣΕ ΗΘΕΛΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ?

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΛΥΝΗΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ...ΠΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΑΜΔΑ ΣΟΥ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ... 

ALEX WEB RADIO/TV

ΙΔΟΥ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΟΠΑΔΟΥΚΛΑΣ Ο ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ......

"Δεν θα πήγαινα στον Ολυμπιακό με κανένα ποσό"

 20/8/2012

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς μίλησε από την Κίνα για την σχέση του με τον ΠΑΟΚ και τη συμφωνία του Κοντρέρας με τον Ολυμπιακό.
                        
Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς μίλησε στο "LIbero 107,4FM" για τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τη συμφωνία του Κοντρέρας με τον Ολυμπιακό.
Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:
Για τους λόγους που έφυγε από τον ΠΑΟΚ: "Το συμβόλαιό μου έφτανε στο τέλος του και ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα να ανταποκριθεί. Υπήρχε οικονομικό πρόβλημα και έπρεπε όλοι να κάνουμε κάτι. Έτσι έφυγα από την ομάδα".

Για τον Ζήση Βρύζα: "Εμένα είναι φίλος μου, με έφερε στον ΠΑΟΚ. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Γνωρίζει το ποδόσφαιρο έχει καλή σχέση με τους παίκτες, με τους προέδρους, με όλους τους εμπλεκόμενους. Είναι νέος, έξυπνος και έχει καταφέρει πολλά".

Για τον Θόδωρο Ζαγοράκη: "Έχω καλή άποψη και γι' αυτόν. Μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω στον ΠΑΟΚ και να αγωνιστώ".

Για τις αναμνήσεις που έχει από το "Δικέφαλο": "Δεν είναι μία και δύο στιγμές. Είναι όλα αυτά που έζησα. Με αυτό τον απίστευτο κόσμο. Ακόμη κι όταν έκαναν προθέρμανση τον αισθανόμουν. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι από τους λίγους που αισθάνεσαι ότι παίζουν στο γήπεδο. Καμιά φορά και τώρα που είμαι στην Κίνα τους φέρνω στο μαυλό μου για να ανεβαίνω ψυχολογικά. Είτε χάναμε, είτε κερδίζαμε είχαμε πάντα τον κόσμο πίσω μας".

Για την άποψή του για τη νέα ομάδα του ΠΑΟΚ: "Έχω παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ φέτος, φιλικά και επίσημα. Βλέπω ότι έχει πολυ μέλλον αυτή η ομάδα, έχει ταλέντο. Χρειάζεται ενότητα και να δυναμώσει και στην ενδεκάδα της και στον πάγκο της αν θέλει να κατακτήσει τίτλους. Είναι σημαντικό ότι έχει έρθει στην ομάδα ένας επιχειρηματίας από τη Ρωσία".

Για τη συμφωνία του Κοντρέρας με τον Ολυμπιακό: "Του εύχομαι καλή τύχη, αλλά εγώ δεν θα έκανα το ίδιο όποιο κι αν ήταν το ποσό. Όταν λέω κάτι το τηρώ για πάντα. Είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ και δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο. Ακόμη κι όταν συζητούσα με τον Βρύζα να έρθω στον ΠΑΟΚ κι άλλες ομάδες από την Ελλάδα, δύο από την Αθήνα συγκεκριμένα, είχαν ενδιαφερθεί να με αποκτήσουν. Τους είπα όχι γιατί είχα δώσει το λόγο μου στο Ζήση. Στην Ελλάδα δεν θα μπορούσα να παίξω κάπου αλλού. Στην Ευρώπη θα ήθελα να επιστρέψω. Τώρα είμαι καλά στην Κίνα και θέλω να βοηθήσω αυτούς τους ανθρώπους που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ".

*Η συνομιλία του Μουσλίμοβιτς με τους συντελεστές του ραδιοφώνου ολοκληρώθηκε με τον Βόσνιο να τραγουδά συνθήματα της ΠΑΟΚτσήδικης κερκίδας.

Α, ΡΕ ΟΠΑΔΟΥΚΛΑ...ΜΟΝΟ ΜΠΑΟΚ ΡΕ....
A...ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ....ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΜΑΘΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ?


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου