ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Κάρολ: "Οι φίλαθλοι θα λατρέψουν τον Μιραλάς"

Κάρολ: "Οι φίλαθλοι θα λατρέψουν τον Μιραλάς"

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Ο Ρόι Κάρολ εξέφρασε τη σιγουριά του πως ο Κέβιν Μιραλάς θα λατρευτεί από τους φιλάθλους της Έβερτον.

«Ήρθα (σ.σ. στον Ολυμπιακό) τον Ιανουάριο και δουλέψαμε μαζί για έξι μήνες. Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, νεαρός και θέλει να μάθει.

Την περασμένη σεζόν πέτυχε αρκετά γκολ για την ομάδα μας. Είναι πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Η Εθνική ομάδα του Βελγίου είναι γεμάτη τέτοιους και είναι ένας από αυτούς. Ξέρω την Πρέμιερ Λιγκ. Πριν έρθει του είπα ότι είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα, αλλά με τον χρόνο τα πράγματα θα πάνε καλά γι' αυτόν.

Ο Μιραλάς ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού πέρυσι και η μετακίνηση στην Αγγλία είναι ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει την Έβερτον και οι φίλαθλοι θα τον λατρέψουν. Έχει αυτοπεποίθηση, πιστεύει στον εαυτό του και νομίζω ότι το χρειάζεται για να αγωνιστεί στην Αγγλία. Όπως και την ενδεδειγμένη συμπεριφορά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρόι Κάρολ στο επίσημο site της Έβερτον.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου