ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Παίρνει εισιτήρια για το ματς με τη Βέροια

Παίρνει εισιτήρια για το ματς με τη Βέροια

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Η διοίκηση της Βέροιας φέρεται διατεθειμένη να δώσει εισιτήρια στους οπαδούς του Ολυμπιακού που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν την Κυριακάτικη (26/8, 21:30) αναμέτρηση των δυο ομάδων στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Με πολλούς οπαδούς στο πλευρό του αναμένεται να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια.

Οι άνθρωποι της "Βασίλισσας του Βορρά" αντιμετωπίζουν με θετική διάθεση την επιθυμία των ερυθρόλευκων οπαδών να παρευρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας και να υποστηρίξουν τους Νταμπλούχους Ελλάδας στο παιχνίδι κόντρα στους νεοφώτιστους γηπεδούχους.

Η Βέροια μπορεί να διαθέσει κοντά στις 3500 εισιτήρια για τις ανάγκες των φίλων του Ολυμπιακού, αριθμός αρκετά ικανοποιητικός. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, οι ερυθρόλευκοι οπαδοί θα φιλοξενηθούν στις θύρες 4 και 6 του Δημοτικού Σταδίου, ενώ ίσως διατεθεί και ένα κομμάτι της θύρας 1.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου