ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Παρελθόν ο Πιρές

Παρελθόν ο Πιρές

Ο γυμναστής τερματοφυλάκων, Κάρλος Πιρές, έλυσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο. "Φεύγω για προσωπικούς λόγους", υποστήριξε ο Πορτογάλος συνεργάτης του Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Τρεις συνεργάτες είχε φέρει μαζί του στον Ολυμπιακό ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και ένας από αυτούς αποτελεί ήδη παρελθόν από τον πειραϊκό σύλλογο.

Ο γυμναστής τερματοφυλάκων, Κάρλος Πιρές, έλυσε τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες και γυρίζει στην Πορτογαλία προκειμένου να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Ολυμπιακός είχε προσλάβει ήδη τον Βασίλη Αλεξούδη πριν την έλευση του Πιρές και ο Πορτογάλος όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά βοηθός του Έλληνα γυμναστή. Ο Αλεξούδης είχε υποβληθεί πρόσφατα και σε μια επέμβαση, οπότε ο Πιρές είχε αναλάβει να διεκπεραιώνει συγκεκριμένα κομμάτια της προπόνησης.

Οι ερυθρόλευκοι πρότειναν στον συνεργάτη του Ζαρντίμ να αναλάβει την εκγύμναση των γκολκίπερ της Ακαδημίας, αλλά εκείνος προφανώς δεν δέχτηκε και το Σάββατο (25/8) αναμένεται να αναχωρήσει για την πατρίδα του. Μιλώντας στο "ΦΩΣ", ο Πιρές υποστήριξε πως αποχωρεί για προσωπικούς λόγους και εξέφρασε την επιθυμία του κάποια στιγμή να ξαναγυρίσει στην ομάδα.

"Φεύγω για προσωπικούς λόγους. Παρότι ήμουν λίγες μέρες στον Ολυμπιακό, το μόνο που έχω να πω είναι πως θα τον έχω για πάντα στην καρδιά μου. Καλή επιτυχία στην ομάδα και τον Λεονάρντο και εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους. Κάποια μέρα θα γυρίσω πίσω", ήταν τα λόγια του Πορτογάλου γυμναστή.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου