ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

20/8/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ  

                                                                                                                                                                          

*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις για την SUPER LEAGUE Να καλύψουν τα κενά

20/8/2012

Να καλύψουν τα κενά 
Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος η φιλική αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Πλατανιά έδειξε τις αδυναμίες της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου και τον τρόπο που πρέπει να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι.

Οι «ομιλίτες» θέλουν να καλύψουν τα κενά τους αποκτώντας έναν μπακ-χαφ, έναν επιθετικό, ενώ επιθυμία της ομάδας είναι να έχουν έναν έμπειρο γκολκίπερ κάτω από τα δοκάρια τους.

Σχετικά με το θέμα του επιθετικού, ανοιχτό ακόμη παραμένει το θέμα του Σίσιτς, όπως και του Κατσικοκέρη, ο οποίος ωστόσο βρίσκεται σε επαφές και με την ομάδα του Άρη.

Ωστόσο, δύσκολο φαίνεται ο ΟΦΗ να έχει καταφέρει να καλύψει τα κενά του μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, στην οποία θα φιλοξενήσει τη Skoda Ξάνθη (26/8, 19:15).

Συμφωνία με Ουντότζι 

20/8/2012

Συμφωνία με Ουντότζι
Ο Τσικότσι Ουντότζι είναι ο «εκλεκτός» του Πλατανιά για την κάλυψη του αριστερού άκρου της μεσαίας γραμμής της ομάδας. Οι παράγοντες του συλλόγου αποφάσισαν να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον Μίρνες Σίσιτς και ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Νιγηριανό άσο. Ο 26χρονος παίκτης αναμένεται σήμερα, εκτός απροόπτου, να φτάσει στα Χανιά για υπογράψει το συμβόλαιό του.

Από εκεί και πέρα η ομάδα θα «φουλάρει» για την απόκτηση ενός επιθετικού. Από τη στιγμή που ο Ναζλίδης θα μείνει εκτός για 2-3 μήνες, η ανάγκη απόκτησης σέντερ φορ γίνεται επιτακτική. Πρόθεση της διοίκησης είναι μέσα στην εβδομάδα να κλείσει αυτή η εκκρεμότητα για να ολοκληρωθεί το ρόστερ πριν από την εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Φέρνει χρήμα ο Βιεϊρίνια 

20/8/2012

Φέρνει χρήμα ο Βιεϊρίνια
Την όγδοη συμμετοχή του με την φανέλα της Βόλφσμπουργκ πραγματοποίησε το Σάββατο ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος μπορεί και μετά από έξι μήνες από τη μεταγραφή του να δώσει χρήματα στον ΠΑΟΚ.

Το κόστος της μετακίνησης του Πορτογάλου στη γερμανική ομάδα άγγιξε τα 4,5 εκατ. ευρώ, όμως το συντριπτικό ποσό της μεταγραφής ήταν σε μετρητά και το υπόλοιπο -ένα μικρό μέρος- θα καταβληθεί στον «Δικέφαλο του Βορρά» όταν ο παίκτης συμπληρώσει ένα συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Πλέον απομένουν άλλες επτά συμμετοχές για να μπουν 500.000 ευρώ στα ταμεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Στις (συνολικά) 30 συμμετοχές οι Θεσσαλονικείς θα εισπράξουν και το δεύτερο πακέτο των 500.000 που ολοκληρώνει τη συμφωνία.

Ο Φέλιξ Μάγκατ δείχνει ότι ο Βιεϊρίνια θα είναι στις βασικές επιλογές του. Βέβαια ο ΠΑΟΚ οφείλει ένα μεγάλο ποσοστό στην Πόρτο από την πώληση του 26χρονου μέσου, το οποίο όμως σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ έχει διακανονιστεί.

Στον ΟΦΗ ο Κουτσιανικούλης 

20/8/2012

Στον ΟΦΗ ο Κουτσιανικούλης 
Τέλος αναμένεται να μπει σύντομα στο «σίριαλ» με το μέλλον του Βασίλη Κουτσιανικούλη. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του με τον Εργοτέλη και, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Κρήτης, θα υπογράψει στον ΟΦΗ.

Μάλιστα, αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει όλες τις λεπτομέρειες και μέσα στις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται η κρητική ΠΑΕ να ανακοινώσει την μεταγραφή του.

Σημαντικό ρόλο στην απάντηση του Κουτσιανικούλη έπαιξε η προσέγγιση της διοίκησης του ΟΦΗ, αφού είχε κατ’ ίδια συνάντηση με τον Μάνθο Πουλινάκη που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι του προέδρου των Κρητικών. Επίσης, η παρουσία του Θανάση Παπάζογλου έπαιξε καταλυτικό ρόλο, αφού οι δυο τους συνδέονται με στενή φιλία εδώ και αρκετά χρόνια.

Ετοιμάζει «βόμβα» ο Πλατανιάς 

20/8/2012

Ετοιμάζει «βόμβα» ο Πλατανιάς
Την μεταγραφική έκπληξη στην Ελλάδα ετοιμάζεται να κάνει ο Πλατανιάς. Οι Χανιώτες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Τζίμι Τραορέ! Πρόκειται για τον γνωστό Γάλλο αμυντικό που είχε αγωνιστεί στη Λίβερπουλ και την περσινή σεζόν φορούσε τη φανέλα της Μαρσέιγ.

Ο 32χρονος παίκτης έχει μείνει ελεύθερος από τους Μασσαλούς και οι Κρητικοί έχουν έρθει σε κατ’ αρχήν προφορική συμφωνία μαζί του.

Την περσινή σεζόν μέτρησε πραγματοποίησε 12 συμμετοχές, ενώ η ηλικία του είναι ίσως η ιδανική για κεντρικό αμυντικό, καθώς ο παίκτης από το Μάλι είναι 32 χρονών (01/03/1980).

Το προφίλ του Τραορέ

Σεζόν Ομάδα Συμμετοχές - Γκολ

1996/99 Λαβάλ 5 - 0
1999/2006 Λίβερπουλ 88 - 0
2001/02 Λενς 19 - 0
2006/07 Τσάρλτον 11 - 0
2007/09 Πόρτσμουθ 13 - 0
2008 Ρενς 15 - 0
2009 Μπέρμιγχαμ 3 - 0
2009/11 Μονακό 36 - 0
2011/12 Μαρσέιγ 12

Κουτσιανικούλης: «Να πάμε ψηλά τον ΟΦΗ» 

20/8/2012

Κουτσιανικούλης: «Να πάμε ψηλά τον ΟΦΗ»
Το μυστήριο λύθηκε! Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια. Μάλιστα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις θέτοντας στόχο να βοηθήσει τους κρητικούς να φτάσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στο νέο πρωτάθλημα.

«Ύστερα από αρκετό καιρό και μια επίπονη διαδικασία για μένα, ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου. Επέλεξα τον ΟΦΗ και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για αυτό. Με την βοήθεια του προπονητή, της διοίκησης και φυσικά του κόσμου, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλή μπάλα και να πάμε τον ΟΦΗ όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΟΦΗ κ. Μάνθο Πουλινάκη η παρουσία και η επιμονή του οποίου έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να επιλέξω τον ΟΦΗ», τόνισε ο Κουτσιανικούλης.
Πρέπει να επισημάνουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες ο παίκτης είχε βρεθεί κοντά στην ΑΕΚ,

Ουντότζι και επίσημα 

20/8/2012

Ουντότζι και επίσημα
Στον Πλατανιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τσικότσι Ουντότζι. Ο Νιγηριανός άσος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους νεοφώτιστους και σήμερα (Δεύτερα, 20/8) αναμένεται να προπονηθεί με τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τσικότσι Ουντότζι, ο οποίος υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο για ένα χρόνο και θα συμμετέχει στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας, στο γήπεδο του Μάλεμε, με ώρα έναρξης τις 7 μ.μ.»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο 26χρονος πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης τόνισε πως τον κέρδισε το οικογενειακό περιβάλλον που επικρατεί στην ομάδα, ενώ επισήμανε πως στόχος του είναι να βοηθήσει το σύλλογο να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

«Με κέρδισε το οικογενειακό κλίμα που επικρατείς την ομάδα. Έρχομαι με σκοπό να κάνω το καλύτερο δυνατό για τον Πλατανιά ώστε να επιτύχει τον στόχο της παραμονής. Αγωνιζόμουν και παλαιότερα στη Σούπερ Λίγκα και ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Ελλάδα, γιατί απολαμβάνω να αγωνίζομαι εδώ. Ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία κάτι που θεωρώ ότι είναι εφικτό».
οτέ δεν είχε ταξιδέψει από την Κρήτη για την Αθήνα για να υπογράψει στην Ένωση.

Με Σόουζα κόντρα στην Ξάνθη 

20/8/2012

Με Σόουζα κόντρα στην Ξάνθη 
Το «παρών» στο παιχνίδι με τη Ξάνθη στην πρεμιέρα του ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα θα δώσει, όπως όλα δείχνουν, ο Ντένις Σόουζα. Ο Βραζιλιάνος στόπερ στο φιλικό κόντρα στον Πλατανιά, που έγινε το Σάββατο (18/8), αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του «Γεντί Κουλέ» με τράβηγμα στον μηρό, το οποίο δεν φαίνεται ικανό να του στερήσει την συμμετοχή από το συγκεκριμένο ματς.

Μάλιστα, στην προπόνηση της Τρίτης, ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να δει τον Βραζιλιάνο στόπερ να παίρνει κανονικά μέρος σε αυτή και να "ανεβάζει" ρυθμούς για το ματς της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας.

Εξασφάλισε φορολογική ενημερότητα ο Άρης 

20/8/2012

Εξασφάλισε φορολογική ενημερότητα ο Άρης
Τέλος καλό, όλα καλά για τον Άρη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έπειτα από συντονισμένη προσπάθεια της Διοικούσας Επιτροπής, αλλά και ενέργειες του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, κατάφερε να εκταμιεύσει από τον ΟΠΑΠ 520.000, τα οποία έδωσε απευθείας στην εφορία ούτως ώστε να ξεπεραστεί ο σκόπελος που υπήρχε.

Τα έγγραφα θα κατατεθούν αύριο στην ΕΕΑ στην καταληκτική ημερομηνία που έδωσε η Επιτροπή με τον Άρη μετά την εξέλιξη αυτή να παίρνει την πολυπόθητη άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Super League.

Ρελάνς με Κατίδη 

20/8/2012

Ρελάνς με Κατίδη 
Στην αντεπίθεση μετά τις συνεχόμενες χαμένες μεταγραφικές μάχες προσπαθεί να περάσει η ΑΕΚ.

Έστω κι αν θα το κάνει… συνεταιρικά.

Η τεράστια ανάγκη για ενίσχυση ξαναφέρνει σε πρώτο πλάνο την υπόθεση αγοράς του Κατίδη (αλλά και του Γιαννιώτα) από τον μάνατζερ Άλκη Φωτίου για λογαριασμό της «Ένωσης».

Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις, που θα έχουν ευτυχή κατάληξη όταν (και αν) βρεθεί φόρμουλα για το ποσοστό συνιδιοκτησίας ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Η ιστορία με την πρόθεση του Φωτίου αρχικά να καλύψει τη ρήτρα των δυο παικτών του Άρη κι έπειτα να τους παραχωρήσει στην ΑΕΚ δεν είναι καινούργια. Επίσης γνωστή όμως είναι η απαίτησή του να διατηρήσει ποσοστό 70% επί των δικαιωμάτων των δυο παικτών. Μια απαίτηση που φυσικά μια «κανονική» ΑΕΚ δεν θα έμπαινε ποτέ σε διαδικασία να συζητήσει.

Επειδή όμως -δυστυχώς- η σημερινή ΑΕΚ δεν είναι κανονική (φρόντισαν να το επιβεβαιώσουν αυτό οι τραγικοί χειρισμοί που επέτρεψαν σε παίκτες όπως ο Κουτσιανικούλης και ο Τσουκαλάς να την απορρίψουν για χάρη μικρότερων ομάδων) κι επειδή η ανάγκη για αγωνιστική ενίσχυση παραμένει κραυγαλέα, η διοίκηση διαπραγματεύεται κανονικά με τον μάνατζερ για την υπόθεση του Κατίδη (και σε δεύτερο πλάνο του Γιαννιώτα).

Εφόσον λοιπόν καρποφορήσει το καλό κλίμα που υπάρχει στις συζητήσεις και βρεθεί η «χρυσή τομή» για το ποσοστό επί των δικαιωμάτων που θα κρατήσει κάθε πλευρά (η ΑΕΚ προσπαθεί να πάρει τουλάχιστον το 50%) είναι πολύ πιθανό η «Ένωση» να καλύψει με τον αρχηγό της Εθνικής Ελπίδων την τεράστια τρύπα που έχει στο κέντρο. Έστω κι αν θα χρειαστεί να τον… νοικιάσει για να το καταφέρει.

«Κλείνει» Μπέριο ο ΠΑΣ 

20/8/2012

«Κλείνει» Μπέριο ο ΠΑΣ
Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει, προκειμένου ο Θοδωρής Μπέριος να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 23χρονος αμυντικός το τελευταίο χρονικό διάστημα δοκιμαζόταν από τον προπονητή του συλλόγου, Γιάννη Χριστόπουλο, τον οποίο έπεισε για τις ικανότητές του, με αποτέλεσμα εκείνος να εισηγηθεί την απόκτησή του.

Ο νεαρός αμυντικός την σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν στον Βύζαντα Μεγάρων, αλλά εδώ και καιρό έχει μείνει ελεύθερος.

Εφόσον ο Μπέριος υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον «Άγιαξ της Ηπείρου», τότε αυτή θα είναι η 13η μεταγραφή για τον σύλλογο της Ηπείρου.

«Έδεσε» Παπαδημητρίου η ΑΕΚ 

20/8/2012

«Έδεσε» Παπαδημητρίου η ΑΕΚ 
Στις… εξωτερικές υποθέσεις δε σημειώνει ακριβώς επιτυχία (μετά το ναυάγιο και με τον Κουτσιανικούλη) αλλά τουλάχιστον τους δικούς της παίκτες, η ΑΕΚ τους «δένει».

Το απόγευμα της Δευτέρας, λοιπόν, μια εκ των «αποκαλύψεων» της προετοιμασίας, ο Χρήστος Παπαδημητρίου, πέρασε από τα Σπάτα και υπέγραψε το επαγγελματικό συμβόλαιό του με την «Ένωση».

Ο νεαρός επιθετικός χαίρει της εκτίμησης του Βαγγέλη Βλάχου, ενώ ήταν εκ των διακριθέντων και στα φιλικά παιχνίδια σκοράροντας μάλιστα σ’ εκείνο με τη Ρέξαμ.

Έτσι, η διοίκηση φρόντισε να συμφωνήσει για τετραετές συμβόλαιο μαζί του (όπως είχε κάνει και στις περιπτώσεις όλων των άλλων νεαρών που υπέγραψαν ως τώρα) με τη μεταγραφή να ανακοινώνεται επίσημα όταν η ΠΑΕ καταφέρει να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα.

Διευκρινίσεις από ΟΠΑΠ για Άρη 

20/8/2012

Διευκρινίσεις από ΟΠΑΠ για Άρη
Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, ο ΟΠΑΠ δίνει διευκρινίσεις αναφορικά με την προκαταβολή που έλαβε η Άρης και μέσω αυτής εξασφαλίζει φορολογική ενημερότητα. Όπως επισημαίνεται, κάτι τέτοιο αποτελεί κοινή πρακτική, αφού αντίστοιχες αποφάσεις έχουν ληφθεί και για άλλες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.

Η ανακοίνωση:

Εξ αφορμής δημοσιευμάτων στα ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά) με τα οποία επιχειρείται να δοθεί απολύτως λανθασμένη εντύπωση αναφορικά με την ανταπόκριση της ΟΠΑΠ Α.Ε. στο αίτημα της ΠΑΕ Άρης για προκαταβολή ποσών που προβλέπονται από τη μεταξύ τους χορηγική σύμβαση, είναι αναγκαίο να διευκρινιστούν τα ακόλουθα:

1. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. στηρίζει το ποδόσφαιρο στο σύνολό του, δίχως διακρίσεις και πάντα εντός των προβλεπομένων από τις υφιστάμενες με τις ομάδες χορηγικές συμβάσεις.

2. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζήτησε να εισπράξει προκαταβολικώς το ποσό των 344.400 ευρώ, το οποίο κανονικώς θα καταβαλλόταν την 1η Σεπτεμβρίου (την επόμενη εβδομάδα) και επιπλέον 175.000 ευρώ έναντι της δόσης της χορηγικής σύμβασης η οποία προβλέπεται να καταβληθεί την 1η Νοεμβρίου. Το αίτημα βρίσκεται εντός του πλαισίου της χορηγικής σύμβασης, μπορεί και θα ικανοποιηθεί με βάση προδιαγεγραμμένες προβλέψεις (π.χ. παρακράτηση χρηματοοικονομικού κόστους της προκαταβολής κ.α.).

3. Υπενθυμίζουμε ότι την ίδια υπεύθυνη στάση – διευκόλυνση των ομάδων, με ταυτόχρονη εξασφάλιση όλων των αυτονόητων και νομίμων εγγυήσεων της ΟΠΑΠ Α.Ε. – τήρησε η διοίκηση της εταιρείας έως σήμερα απέναντι στις ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ενώ αντίστοιχο αίτημα έχει υποβληθεί και έχει γίνει αποδεκτό για την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

4. Επισημαίνουμε ότι σε κάθε περίπτωση δεν απαιτήθηκε προηγούμενη παρέμβαση ή «εντολή» προς τη διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. απ’ οπουδήποτε, διάσταση την οποία επιδιώκουν κάποιοι να δώσουν στο θέμα, παρά μόνο η κατάθεση του αιτήματος από την κάθε ενδιαφερόμενη ΠΑΕ η οποία έχει υπογεγραμμένη χορηγική σύμβαση.

5. Με αφορμή τα σχετικά δημοσιεύματα των ημερών, η ΟΠΑΠ Α.Ε. θέλει να επαναλάβει όσα διατύπωσε με ανακοίνωσή της την 1η Ιουνίου 2012 και να καταστήσει γνωστό προς κάθε κατεύθυνση ότι ενεργεί πάντα με γνώμονα το επιχειρηματικό της συμφέρον, κατά τρόπο απολύτως νόμιμο, που διασφαλίζει τους μετόχους της. Ταυτόχρονα, ως Μέγας Χορηγός και κύριος στυλοβάτης του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου, επιδιώκει να υπάρχει ένα ανταγωνιστικό ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και να μετέχουν ελληνικές ομάδες σε διεθνείς διοργανώσεις, γεγονός που – όπως είναι ευνόητο – εξυπηρετεί τα συμφέροντά της ως εταιρείας, αλλά πρωτίστως τον κύριο σκοπό των συγκεκριμένων χορηγικών συμβάσεων, που δεν είναι άλλος από την προβολή των προϊόντων της. Όλα αυτά εντός αυστηρού πλαισίου, το οποίο προβλέπει, μεταξύ άλλων, ρήτρες βίας και διαφάνειας, που αποσκοπούν στην άμεση και έμμεση αποφυγή ενεργειών που βλάπτουν συνολικά το ποδόσφαιρο.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.

«Το τραβάει» ο Σιαλμάς! 

20/8/2012

«Το τραβάει» ο Σιαλμάς!
Την κάψα του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ για να πάει στο Αζερμπαϊτζάν επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Σιαλμάς.

Μετά το ναυάγιο στην υπόθεση του Κουτσιανικούλη (που προοριζόταν για αντικαταστάτης του) η «Ένωση» δεν έδωσε άδεια στον Έλληνα επιθετικό να ταξιδέψει στο Μπακού για να τελειώσει τη μεταγραφή του.

Εκείνος ωστόσο δεν έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της Δευτέρας (όπως του ζητήθηκε ως παίκτης που έχει ακόμα συμβόλαιο) και πλέον εντείνονται οι φόβοι στην ΠΑΕ πως θα καταθέσει προσφυγή.

Μετά και απ’ αυτή την εξέλιξη -που δείχνει την πρόθεση του Σιαλμά να τραβήξει το θέμα της αποχώρησής του στα άκρα- μένει να φανεί η αντίδραση της ΑΕΚ.

Ήτοι, το αν θα χάσει έναν ακόμα παίκτη της που έχει συμβόλαιο -χωρίς ουσιαστικό αντάλλαγμα- επειδή ο ίδιος αποφάσισε ότι θέλει να φύγει ή το αν (θα βρει και) θα καταθέσει κάποια χρήματα απ’ αυτά που του χρωστάει ώστε να του αφαιρέσει το δικαίωμα προσφυγής.

Επιθετικοί για όλα τα γούστα 

20/8/2012

Επιθετικοί για όλα τα γούστα 
Την σεζόν που πέρασε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος, για τις τρεις θέσεις της επίθεσης είχε να διαλέξει μεταξύ τεσσάρων παικτών.

Ωστόσο, τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως το μοναδικό θέμα που δεν θα τον απασχολεί θα είναι η γραμμή κρούσης, καθώς μετά την απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη, εκείνη φαντάζει πλήρης.

Το sport-fm.gr σας παρουσιάζει τις λύσεις που έχει ο «Αναστό» στα χέρια του για την επίθεση του ΟΦΗ και πως αυτές αναμένεται να χρησιμοποιηθούν απ’ αυτόν.

Οι… δίδυμοι πύργοι

Στο 4-3-3 που χρησιμοποιεί ο «Αναστό» στην «κορυφή» της επίθεσης αυτός που έπαιζε βασικός την περασμένη σεζόν ήταν ο Βαγγέλης Μάντζιος, καθώς με το ύψος του και την τεχνική του μπορούσε να κρατήσει μπάλα, αλλά και να την «σπάσει» στους συμπαίκτες του. Ωστόσο, το πρώτο φαβορί για να καλύψει το κενό του Μάντζιου φαντάζει ο Θανάσης Παπάζογλου, ο οποίος ήδη στα πρώτα φιλικά της ομάδας του Ηρακλείου έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις. Βέβαια, «δυνατά» για την συγκεκριμένη θέση παίζει και ο Λεωνίδας Καμπάνταης. Ο πρώην φορ της του Ολυμπιακού Βόλου αν δεν ταλαιπωρηθεί και τη νέα σεζόν από τραυματισμούς θα «κονταροχτυπηθεί» με τον Παπάζογλου για την συγκεκριμένη θέση.

Το… πολυεργαλείο

Παίζει στα άκρα του κέντρου. Παίζει πίσω από τους επιθετικούς σαν «10άρι» παλαιάς κοπής, όμως αν του το ζητήσει ο κόουτς δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στα άκρα (και) της επίθεσης. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ζορμπά, ο οποίος τα κάνει… όλα και συμφέρει. Μάλιστα, ο πρώην μέσος της ΑΕΚ στον νέο ΟΦΗ αναμένεται να έχει ηγετικό ρόλο και να βοηθήσει με την εμπειρία του τους υπόλοιπους άπειρους συμπαίκτες του.

«Ο Έλληνας Μέσι»

Την σεζόν 2008-09 με τη φανέλα του Εργοτέλη έκανε… πράγματα και θαύματα, με αποτέλεσμα να βγουν πολλοί και να χαρακτηρίσουν τον Βασίλη Κουτσιναικούλη ως «τον Έλληνα Μέσι». Ωστόσο, η κίνηση να πάει στον ΠΑΟΚ -εκ του αποτελέσματος- δεν φάνηκε πως βοήθησε την καριέρα του. Έτσι, μετά από μία μέτρια σεζόν στον Εργοτέλη (2011-12) ο βραχύσωμος επιθετικός θέλει να επιστρέψει στις… υψηλές πτήσεις με τη φανέλα του ΟΦΗ. Ο ρόλος του στο γήπεδο αναμένεται να είναι σαν του Φώτη Παπουλή την περσινή σεζόν, δηλαδή να κάνει κούρσες από τα πλάγια και όταν βρίσκει την ευκαιρία να πατάει και περιοχή. Αν και με τον Νίκο Αναστόπουλο το… ρεπερτόριό του αναμένεται να εμπλουτιστεί.

Οι… άπειροι

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τόσο ο Θωμάς Καπουράνης όσο και ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης. Οι δύο ποδοσφαιριστές διαθέτουν ταλέντο, αλλά δεν έχουν την απαραίτητη εμπειρία από την κορυφαία κατηγορία, καθώς και οι δύο τα προηγούμενα χρόνια αγωνίζονταν σε χαμηλότερες κατηγορίες. Ωστόσο και οι δύο αναμένεται να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής τη νέα σεζόν. Ο ένας (Καπουράνης) στα «φτερά» της επίθεσης, ενώ ο άλλος (Περογαμβράκης) σαν δεύτερος επιθετικός.

Ρήξη χιαστoύ ο Ηρακλής 

20/8/2012

Ρήξη χιαστoύ ο Ηρακλής
Οι φόβοι των ανθρώπων του Άρη δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Ο Ανδρέας Ηρακλής έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού (όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία) και θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου έξι μήνες.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στο χθεσινό φιλικό των «κιτρίνων» με τη Ρόμα και οι φόβοι για την μεγάλη ζημιά, επιβεβαιώθηκαν και δια στόματος του γιατρού της ομάδας Βαγγέλη Πανταζή:

«Δυστυχώς δεν αποφύγαμε τα χειρότερα, ο Ηρακλής υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα υποβληθεί σε επέμβαση».

Ο 22χρονος μπακ θα μπει στο χειρουργείο πιθανότατα αυτή την εβδομάδα (το αργότερο την επόμενη) και αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση τον Φεβρουάριο του 2013.

Όλοι για όλα και… πριμ από Αλαφούζο! 

20/8/2012

Όλοι για όλα και… πριμ από Αλαφούζο!
Η ποδοσφαιρική φιλοσοφία του Ζεσουάλδο Φερέιρα, περιέχει παίκτες οι οποίοι μπορούν να αγωνίζονται σε περισσότερες από μια θέσεις το ίδιο καλά.

Με αυτό το σκεπτικό κινήθηκε στις μεταγραφές το «τριφύλλι», με αυτό θα παρουσιάσει ο Πορτογάλος την ομάδα του στο κρίσιμο ματς με την Μάλαγα την Τετάρτη. Παιχνίδια, που αν οι «πράσινοι» καταφέρουν και προκριθούν, θα ανταμειφθούν και με ένα παχυλό πριμ, όπως άλλωστε είπε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Γιάννης Αλαφούζος.

«Θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία για το δύσκολο παιχνίδι που σας περιμένει. Απέναντι στη Μάδεργουελ κάνατε το καθήκον σας και πετύχατε τον βασικό μας στόχο. Τώρα προσπαθήστε να κάνετε την υπέρβαση και να επιστρέψουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Να μην έχετε άγχος, θέλω να τα δώσετε όλα και εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Και να ξέρετε, πως φυσικά και δεν σας έχουμε ξεχάσει με το πριμ των 500.000€ που υποσχεθήκαμε για τα παιχνίδια με τους Σκοτσέζους. Μετά τα ματς με τη Μάλαγα, θα επιβραβευθείτε συνολικά…», είπε ο Γιάννης Αλαφούζος, δείχνοντας πως πιστεύει ακράδαντα σε πιθανή πρόκριση επί των Ισπανών.

Αναφορικά με την σύνθεση του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι αυτό τώρα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δουλεύει επί καθημερινής βάσεως σε πολλούς τομείς. Θέλει όλοι του οι ποδοσφαιριστές να μπορούν να αγωνιστούν με άνεση όπου τους ζητηθεί. Περισσότερα για την ενδεκάδα θα ξεκαθαρίσουν την Τρίτη το απόγευμα μετά την προπόνηση του «τριφυλλιού» επί ισπανικού εδάφους, αλλά μέχρι στιγμής, φαβορί είναι το σύστημα 4-2-3-1 που θα αποτελείται από τους εξής έντεκα:

Ο Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του στην άμυνα, οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες και Σπυρόπουλος από δεξιά προς τα αριστερά. Στο κέντρο, ο Βιτόλο με τον Κατσουράνη θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι και μπροστά τους, οι Ζέκα, Σισοκό και ένας εκ των Μαυρία-Χριστοδουλόπουλου ο άλλος. Ο Λάζαρος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του αλλά εάν είναι σε καλή κατάσταση μπορεί να χρησιμοποιηθεί λόγω πείρας συγκριτικά με τον ταχύτατο Μαυρία. Τέλος, στην επίθεση ο Φορναρόλι έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι των Πετρόπουλου και του ντεφορμέ Τοτσέ.

Στην τελική ευθεία 

20/8/2012

Στην τελική ευθεία
Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του Ατρομήτου, με παίκτες και τεχνικό επιτελείο να έχουν την προσοχή τους στραμμένη ολοκληρωτικά στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Νιούκαστλ για τα πλέι οφ του Europa League. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και τακτική καθώς και προβολή βίντεο.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να ολοκληρώνουν χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα. Απόντες ήταν μόνο οι Καντούσης και Μπάρκας οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων.

Αύριο (Τρίτη) το πρόγραμμα περιλαμβάνει (ξανά) απογευματινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του «Μαζαράκη».

Νέα παράταση από ΕΕΑ! 

20/8/2012

Νέα παράταση από ΕΕΑ!
Προθεσμία έως την Πέμπτη ή σε ακραία περίπτωση έως και την Παρασκευή αναμένεται να δώσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στις ΠΑΕ που εξακολουθούν να έχουν ελλιπείς φακέλους, προκειμένου να δοθεί περιθώριο για χορήγηση πιστοποιητικού έστω και 24 ή 48 ώρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αποκλείεται η περίπτωση να χορηγηθούν προσωρινές άδειες.

Την αναβολή των αγώνων των μη αδειοδοτημένων ΠΑΕ σκέφτονται στη Σούπερ Λίγκα.

Για την Τρίτη το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η κρισιμότατη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, οπότε και θα εξεταστούν οι φάκελοι των 11 μη αδειοδοτημένων ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, ΟΦΗ, Πανιώνιος, Λεβαδειακός, Κέρκυρα, Πανθρακικός, Βέροια, Πλατανιάς).

Στις περισσότερες εκ των προαναφερθέντων ΠΑΕ αναμένεται να χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα που αρχίζει το προσεχές Σάββατο. Είναι βέβαιο, ωστόσο, πως θα υπάρξουν και σύλλογοι (π.χ. ΑΕΚ) που δεν θα λάβουν άδεια λόγω έλλειψης φορολογικής ενημερότητας ή άλλων εκκρεμοτήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΕΑ προτίθεται να δώσει στις ομάδες αυτές νέα προθεσμία μέχρι την Πέμπτη ή ακόμα και την Παρασκευή (ακραίο σενάριο), ώστε να τις διευκολύνει να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, έστω και 24 ή 48 ώρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος!

Για τις ομάδες που δεν τα καταφέρουν ακόμη και τότε, η Επιτροπή θα συντάξει πόρισμα που θα σταλεί στην ΕΠΟ, η οποία –σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο- είναι αρμόδια (και υποχρεωμένη) να επιβάλει τις προβλεπόμενες κυρώσεις. Ειδικά για τις ΠΑΕ που δεν έχουν φορολογική ενημερότητα, απόρροια των οφειλών τους προς το Δημόσιο, προβλέπεται (αν οι οφειλές ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ) ποινή που κυμαίνεται από αφαίρεση δέκα βαθμών έως υποβιβασμό στην αμέσως επόμενη κατηγορία.

Με λίγα λόγια, στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και παρά τις πολιτικές πιέσεις που φημολογείται πως δέχονται ορισμένα από τα μέλη της, δεν είναι διατεθειμένοι να παρανομήσουν, χορηγώντας «προσωρινές άδειες» ή άδειες… υπό αίρεση. Κι αυτό, διότι γνωρίζουν πολύ καλά πως την αμέσως επόμενη στιγμή θα υπάρξουν νομικές ενέργειες εναντίον τους, από ομάδες που έχουν άμεσο συμφέρον (π.χ. οι ομάδες της Β’ Εθνικής που προσβλέπουν σε άνοδο, στην περίπτωση που κάποια ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας πρέπει να υποβιβαστεί).

Από εκεί και πέρα, το θέμα είναι τι θα κάνει η ΕΠΟ και η Σούπερ Λίγκα. Θα επιβάλουν άμεσα τις προβλεπόμενες κυρώσεις ή θα επιτρέψουν την (πιθανόν υπό αίρεση) συμμετοχή των μη αδειοδοτημένων ΠΑΕ στο πρωτάθλημα; Θυμίζουμε πως η διοργανώτρια αρχή του πρώτου τη τάξει πρωταθλήματος, έχει ζητήσει να επιτραπεί έως τις 15 Σεπτεμβρίου η συμμετοχή των ομάδων αυτών και να εκδοθούν (επίσης υπό αίρεση) τα δελτία των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών. Κι αν μέχρι τότε οι συγκεκριμένες ΠΑΕ δεν έχουν καλύψει τις υποχρεώσεις τους, τότε θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις αναδρομικά.

Είναι ακόμη άγνωστο, όμως, αν οι φορείς του ποδοσφαίρου προχωρήσουν σε μια τέτοια απόφαση, που επίσης ενέχει τον κίνδυνο των προσφυγών από άλλες ΠΑΕ που έχουν έννομο συμφέρον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, τα τελευταία 24ωρα, συζητείται έντονα στη λίγκα το ενδεχόμενο να αναβληθούν οι αγώνες των ομάδων που δεν θα έχουν άδεια. Αυτό προφανώς θα ισχύσει για τις πρώτες αγωνιστικές και είναι βέβαιο πως θα τεθεί κάποιο μικρό χρονικό όριο μήπως και βρεθεί λύση για τις προβληματικές ΠΑΕ μέσω της πολιτείας. Με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα αρχίζει το προσεχές Σάββατο, τα πάντα θα κριθούν την εβδομάδα που διανύουμε…

Μέσα ο Γκαρσία 

20/8/2012

Μέσα ο Γκαρσία 
Πρόγραμμα σωματικής αποφόρτισης περιελάμβανε το πρόγραμμα της προπόνησης του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα, πρόγραμμα το οποίο πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο στη Νέα Μεσημβρία και διήρκεσε 45’, ενόψει της προετοιμασίας για τον πρώτο αγώνα κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης την ερχόμενη Πέμπτη για τα πλέι οφ του Europa League.

Στην προπόνηση συμμετείχε κανονικά και ο Πάμπλο Γκαρσία. Απουσίαζαν, εξαιτίας των υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα Νέων, οι Παναγιωτούδης και Κωνσταντινίδης.

Η προπόνηση της Τρίτης θα διεξαχθεί στις 19:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Εν τω μεταξύ, τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε και η φωτογράφηση της ομάδας για τις ανάγκες της UEFA.

Μια ανάσα από Ιτζχάκι 

20/8/2012

Μια ανάσα από Ιτζχάκι
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπαράκ Ιτζχάκι φαίνεται πως είναι ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Ισραηλινός διεθνής επιθετικός βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας όπου και είχε συζητήσεις με τους υπεύθυνους της ομάδας.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής είχε μια καλή σεζόν με τη Μακάμπι Τελ Αβίβι με την οποία σημείωσε 9 γκολ σε 29 συμμετοχές, ενώ έχει αγωνιστεί και 11 φορές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, έχοντας βρει μια φορά το δρόμο το δρόμο προς τα δίχτυα.

Εφόσον οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών ολοκληρωθούν με επιτυχία, ο Ιτζχάκι θα υπογράψει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τη μορφή δανεισμού από την ισραηλινή ομάδα.

Ξεμούδιασμα με… οχτάρα 

20/8/2012

Ξεμούδιασμα με… οχτάρα 
Χωρίς να… ιδρώσουν οι παίκτες της Κέρκυρας νίκησαν 8-0 την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Ο προπονητής των «Φαιάκων», Άκης Μάντζιος, μπορεί να είδε τους ποδοσφαιριστές του να νικάνε εύκολα, όμως σίγουρα δεν μπορεί να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με την κατάσταση στην οποία αυτοί βρίσκονται.

Ο Έλληνας τεχνικός χρησιμοποίησε παίκτες, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν για αρκετή ώρα στο ματς με την Αναγγένηση Γιαννιτσών.

Τώρα όσον αφορά το ματς ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης σκόραρε δύο τέρματα, ενώ από δύο «τεμάχια» σημείωσε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος. Αυτοί που έβαλαν από ένα γκολ ήταν οι Ηλιάδης, Καραλής, Καραπέτσας και Τσοκάνης.

(Και) δικαιολογημένες απουσίες στην ΑΕΚ 

20/8/2012

(Και) δικαιολογημένες απουσίες στην ΑΕΚ 
Το όνομα του Δημήτρη Σιαλμά δεν ήταν το μόνο που γράφτηκε τη Δευτέρα στο απουσιολόγιο του Βαγγέλη Βλάχου.

Αντίθετα ωστόσο από τον Έλληνα επιθετικό -που εμφανίστηκε ασυνεπής στις υποχρεώσεις που έχει για όσο καιρό ακόμα είναι παίκτης της ΑΕΚ- οι υπόλοιποι απόντες από την προπόνηση ήταν δικαιολογημένοι και αναμενόμενοι.

Ενώ λοιπόν οι υπό απόκτηση (και επισήμως όταν εκδοθεί φορολογική ενημερότητα) Φουρτάδο, Γιάγκο, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Παυλής και οι νεαροί Μακρυωνίτης, Καλογέρης, Κοτσαρίδης, Κουρέλλας, Σταματής, Τσαμουρλίδης και Νικολόπουλος γυμνάστηκαν κανονικά, το ίδιο δεν έγινε και με τους Ρίκκα, Παπαδημητρίου και Γροντή.

Κι αυτό διότι ο πρώτος συνέχισε το πρόγραμμα φυσιοθεραπείας από τον τραυματισμό που αποκόμισε στο φιλικό με την Παναχαϊκή, ενώ οι δυο νεαροί είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων.

Όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμάζονται για μια «γεμάτη» Τρίτη, κατά τη διάρκεια της οποίας είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση (στις 09.00 και στις 19.15) ενώ στις 18.00 θα διεξαχθεί φιλικό με την ομάδα Νέων U-20.

Βράβευσε Κουτσιανικούλη η ΕΠΣ Ηρακλείου 

20/8/2012

Βράβευσε Κουτσιανικούλη η ΕΠΣ Ηρακλείου
Το νέο απόκτημα του ΟΦΗ, Βασίλη Κουτσιανικούλη, βράβευσε σε εκδήλωσή της η ΕΠΣΗ.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη πήρε το συγκεκριμένο βραβείο από τα χέρια του προέδρου των «μελανόλευκων», Μάνθο Πουλινάκη.

Το εγκώμιο του 24χρονου βραχύσωμου επιθετικού έπλεξε σε δηλώσεις του ο πρώην μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη, Νίκος Τζώρτζογλου.

Από την πλευρά του ο Κουτσιανικούλης ευχαρίστησε τόσο τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Μάνθο Πουλινάκη, όσο και τον Νίκο Τζώρτζογλου, καθώς αν δεν ήταν εκείνος η καριέρα του μπορεί να μην είχε πάρει την ίδια πορεία.

Ανανέωσε με Μουλόπουλο 

20/8/2012

Ανανέωσε με Μουλόπουλο
Για δύο χρόνια ακόμα θα φορά τη φανέλα του Λεβαδειακού ο Θανάσης Μουλόπουλος. Ο αρχηγός της ομάδας που έκλεισε πέντε χρόνια στην Λιβαδειά, βρέθηκε την Δευτέρα 20/8 στα γραφεία των Βοιωτών και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Την Τετάρτη 22/8 η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων και της νέας φανέλας. Τέλος στα σενάρια για στόπερ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός σχετικά με την παρουσίαση των νέων αποκτημάτων και της νέας φανέλας:

«Την Τετάρτη 22/8/2012, στις 19:00 στο συνεδριακό κέντρο της Κρύας θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων και της νέας φανέλας του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.
Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ καλεί όλους τους φιλάθλους να παρευρεθούν στην εκδήλωση.
Την ίδια μέρα οι φίλαθλοι θα μπορούν να κάνουν τις τελευταίες εγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας».

Και αυτή σχετικά με τη θέση του στόπερ:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ για να αποφευχθεί η σύγχυση από τα δημοσιεύματα του τύπου των τελευταίων ημερών, ενημερώνει ότι έπειτα από την απόκτηση του ισπανού αμυντικού Jose Miguel Gonzalez Rey (Josemi), ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Μάλαγα, Λίβερπουλ, Βιγιαρεάλ, Μαγιόρκα, Ηρακλή και Καρταγένα, δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει άλλο ποδοσφαιριστή που να αγωνίζεται στη θέση του στόπερ».

Τα «έσκασε» για τη φορολογική ενημερότητα 

20/8/2012

Τα «έσκασε» για τη φορολογική ενημερότητα
Το «παρών» στην Α’ ΔΟΥ Ηρακλείου έδωσαν το πρωί της Δευτέρας (20/8) οι άνθρωποι του ΟΦΗ. Μάλιστα, πλήρωσαν ένα ποσό της τάξεως των 30.000 ευρώ, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη φορολογική ενημερότητα για τη συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα. Πλέον, οι ιθύνοντες του συλλόγου περιμένουν την απόφαση των υπευθύνων για να δουν αν θα την πάρουν ή όχι.

Παράλληλα, εργασίες γίνονται στο «Γεντί Κουλέ», προκειμένου η ομάδα επιθεώρησης του συνδρομητικού καναλιού που θα βρεθεί εκεί να ανάψει το «πράσινο» φως για τη χρησιμοποίηση του γηπέδου, ενόψει της νέας σεζόν.

Θετικά μηνύματα για Τραορέ 

21/8/2012

Θετικά μηνύματα για Τραορέ
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζίμι Τραορέ βρίσκεται ο Πλατανιάς. Ο Γάλλος αμυντικός έχει μείνει ελεύθερος από τη Μαρσέιγ και η κρητική ΠΑΕ του κατέθεσε μία δελεαστική πρόταση, μέσω του μάνατζέρ του.

Οι Χανιώτες έχουν έρθει σε συμφωνία με τον εκπρόσωπο του 32χρονου παίκτη και κάνουν την υπέρβαση στα οικονομικά του συλλόγου, πραγματοποιώντας την μεταγραφική έκπληξη του καλοκαιριού.

Όπως γράφει η SportDay, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για συμβόλαιο ενός έτους και απομένει και το «Ο.Κ.» του Τραορέ για να «κλείσει» αυτή η σπουδαία μεταγραφή για τον σύλλογο.

Παράλληλα, οι Κρητικοί αναζητούν τον παίκτη που θα ενισχύσει την επίθεση της ομάδας. Πρόθεσή τους είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει «κλείσει» και αυτή η εκκρεμότητα για να πάει η ομάδα με ολοκληρωμένο ρόστερ στην ομάδα.

«Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου» 

21/8/2012

«Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου» 
Πίστωση χρόνου ζήτησε ο Νίκος Αναστασόπουλος από τους οπαδούς της Κέρκυρας εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Ο τερματοφύλακας των «Φαιάκων» μίλησε στη SportDay και τόνισε ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων στα μέσα Σεπτεμβρίου.

«Είμαστε μία πολύ νέα ομάδα που χρειάζεται χρόνο. Εχω την αίσθηση ότι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος θα παρουσιάσουμε πολύ καλό πρόσωπο. Πρέπει ο κόσμος της Κέρκυρας να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και αυτή την ομάδα περισσότερο από κάθε άλλη φορά», ανέφερε αρχικά ο 33χρονος γκολκίπερ και μίλησε για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο:

«Αρχίζουμε με ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος έχει ανέβει επίπεδο και είναι από τις καλύτερες ομάδες. Ομως εμείς δεν έχουμε να χάσουμε απολύτως τίποτα, παρά μόνο να κερδίσουμε».

Επανέρχεται για Ακινσόλα 

21/8/2012

Επανέρχεται για Ακινσόλα
Νέα πρόταση για τον δανεισμό του Καμπίρου Ακινσόλα ετοιμάζεται να καταθέσει ο Πανθρακικός στη διοίκηση της Γρανάδα.

Η πρώτη προσφορά της ακριτικής ομάδας είχε απορριφθεί από τους Ισπανούς, όμως σύντομα θα επανέλθουν για μπορέσουν να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον Νιγηριανό επιθετικό.

Ο 21χρονος παίκτης είναι ο «εκλεκτός» του Σάββα Παντελίδη για την επίθεση των νεοφώτιστων, όμως αυτός δεν πρόκειται να είναι η τελευταία μεταγραφή του Πανθρακικού μέσα στο καλοκαίρι. Ήδη οι Ακρίτες παρακολουθούν την περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή από την ισπανική αγορά.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Χρήστου υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο και πάρα πολύ δύσκολα θα προλάβει την πρεμιέρα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ραντεβού στην… εφορία 

21/8/2012

Ραντεβού στην… εφορία
Κρίσιμο ραντεβού στη ΦΑΕ Αθηνών θα έχουν σήμερα οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ με σκοπό να πείσουν τους υπεύθυνους να δεχθούν ένα χρηματικό ποσό ως έναντι της οφειλής για το άρθρο 44 και να μπορέσει να σφραγίσει εισιτήρια η διοίκηση για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολη. Η αμέλεια της προηγούμενης διοίκησης να μην πληρώσει δόσεις για το άρθρο 44 έχει προκαλέσει ακόμη περισσότερα προβλήματα στην Ένωση.

Πρόκειται για το δεύτερο αίτημα από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, μετά από το πρώτο που δεν έγινε δεκτό.

Η Ένωση δεν είναι καθόλου απίθανο να είναι μόνη ομάδα που δεν θα μπορέσει να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα κάτι που την φέρνει μπροστά στον κίνδυνο να αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Για το θέμα της φορολογικής ενημερότητας, πάντως, η ΦΑΕ Αθηνών έχει ξεκαθαρίσει πως αν δεν πληρωθεί το άρθρο 44, δεν γίνεται τίποτα.

Σε μια τέτοια περίπτωση την «Ενωση» δεν τη σώζει ούτε η τροπολογία για την προσωρινή έκδοση ενημερότητας, αφού θα περάσει από τη Βουλή στις αρχές Σεπτεμβρίου. Μόνο με αναβολή του αγώνα με τον Αστέρα η ΑΕΚ θα έχει ελπίδες. Τα

ο θέμα θα συζητήσουν σήμερα το πρωί ή αν δεν προλάβουν αύριο το πρωί με τον Σταύρο Καββαδία οι Ανδρέας Δημητρέλος, Παναγιώτης Βαλασόπουλος.

Τρόμος για το πρωτάθλημα
Την ίδια στιγμή στα Σπάτα η αισιοδοξία για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα έχει μετατραπεί σε έντονη ανησυχία. Κυρίως λόγω της εγκληματικής αμέλειας της προηγούμενης διοίκησης να αφήσει απλήρωτο το άρθρο 44, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ να μην μπορεί να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα ακόμα και αν μπει σε κάποια ρύθμιση για τις υπόλοιπες (μεγάλες) οφειλές της.

Το θέμα είναι πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν ότι η ΕΕΑ δεν πρόκειται να διακινδυνεύσει να παρανομήσει ή να κάνει τα στραβά μάτια και τα πράγματα... χλωμιάζουν.

Αν ισχύσει το σενάριο που θέλει την ΕΕΑ να δίνει νέα προθεσμία μέχρι το αργότερο την Παρασκευή, η ΑΕΚ θα έχει τεράστιο πρόβλημα. Γιατί δεν έχει τα χρήματα που απαιτούνται για να πληρώσει και να βγάλει φορολογική ενημερότητα. Και δεν υπάρχει κανείς με την πρόθεση να τη διευκολύνει οικονομικά, προκειμένου να βγει από το αδιέξοδο. Υπενθυμίζουμε πως ούτε ο Δημήτρης Βιντιάδης δέχτηκε να δώσει 500.000 ευρώ μπροστά εν όψει του πιθανού deal.



ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου