ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Γκρέκο: "Ο Τοροσίδης κάνει για Ρόμα και Νάπολι"

Γκρέκο: "Ο Τοροσίδης κάνει για Ρόμα και Νάπολι"

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Ο Λεάντρο Γκρέκο τόνισε σε ιταλικό ΜΜΕ ότι περίμενε δύσκολο το ματς του "Σαν Πάολο" για τον Ολυμπιακό ενώ υποστήριξε ότι ο Βασίλης Τοροσίδης θα μπορούσε να σταθεί είτε στη Ρόμα είτε στη Νάπολι.
"Μου λείπει η ναπολιτάνικη πίτσα", δήλωσε αρχικά αστειευόμενος ο Ιταλός μέσος του Ολυμπιακού και συνέχισε μπροστά στην κάμερα του ιταλικού τηλεοπτικού σταθμού "Sky":
"Η επιλογή μου να πάω στην Ελλάδα; Είμαι πολύ ευχαριστημένος, περίμενα να πάω σε μία μεγάλη ομάδα και εδώ τα βλέπω όλα πολύ καλά.

Η γνώμη μου για τη Νάπολι; Έχουν μεγάλη ταχύτητα και ποιότητα μπροστά, είναι μεταξύ των υποψηφίων για να κατακτήσουν το Καμπιονάτο.

Για μας ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά το περίμενα κάτι τέτοιο".

Κληθείς δε να μιλήσει για τον Βασίλη Τοροσίδη, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να εμφανίζεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Ρόμα και Νάπολι, ο Γκρέκο είχε μόνο καλά λόγια να πει:

"Θα πρότεινα τον Τοροσίδη στον Ζέμαν για την ταχύτητα και την ικανότητά του να παίζει και στις δύο πλευρές. Αλλά και στη Νάπολι θα μπορούσε να σταθεί άνετα.

Με τον τρόπο που παίζει ο Ματσάρι, μπορεί να καλύψει όλη τη δεξιά πλευρά με την άμυνα των τριών όπως ο Μάτζο".

Τέλος, ο Γκρέκο μίλησε και για τον πρώην συμπαίκτη του στη Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, υποστηρίζοντας:

"Ελπίζουμε να μην αφήσει τη Ρόμα. Ο Ντανιέλε δεν θέλει να αφήσει την οικογένεια της Ρόμα, εάν ήταν να φύγει αυτό θα το αποφάσιζε η διοίκηση".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου