ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Βλέπει και Λεγεάρ για αντί-Μιραλάς

Βλέπει και Λεγεάρ για αντί-Μιραλάς

20/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Το όνομα του βέλγου, Τζόναθαν Λεγεάρ προστέθηκε στη λίστα του Ολυμπιακού, που συνεχίζει να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς.
Τον 25χρονο διεθνή άσο τον έχει προτείνει στους «ερυθρόλευκους» ο μάνατζερ του Μιραλάς, ο οποίος τους τόνισε ότι είναι ο ιδανικός του αντικαταστάτης. Ο Λεγεάρ αγωνίζεται στη ρωσική Τέρεκ Γκρόζνι, έχοντας παίξει ήδη σε τέσσερα παιχνίδια φέτος, ενώ έχει αγωνιστεί για χρόνια στην Αντερλεχτ.
Το καλοκαίρι του 2011 η ρώσικη ομάδα έδωσε 4,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Ο Βέλγος αρέσει στο Λιμάνι και εξετάζουν με προσοχή την περίπτωσή του.
Εκτός του Λεζεάρ ο Νενέ της Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει στη λίστα, αν και είναι δύσκολη περίπτωση. Επίσης, στο προσκήνιο βρίσκεται ο Μπαρμπόσα της Μπράγκα, παίκτη που θέλει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, αλλά απαιτούνται περίπου τρία εκατ. ευρώ για μείνει ελεύθερος.

www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου