ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η απογευματινη προπόνηση

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η απογευματινη προπόνηση

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (26/8) με την Βέροια, με την προπόνηση της Πέμπτης (23/8) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, η οποία άρχισε και τελείωσε δίχως προβλήματα. Ατομικό ο Τάτος.
Με την προπόνηση της Πέμπτης (23/8) στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την Κυριακάτικη (26/8, 21:30) εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλές ασκήσεις τεχνικής, με μπάλα, αλλά και τακτική. Οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν και δίτερμα, δουλεύοντας πάνω στη φιλοσοφία που θέλει να τους περάσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για το παιχνίδι τους.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Τάτος, ενώ την αποκατάσταση συνέχισε ο Παπαδόπουλος.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τη Βέροια για το πρωτάθλημα της Superleague.

Με απογευματινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν και σήμερα την προετοιμασία τους ενόψει της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος της Superleague. Αντίπαλος θα είναι η Βέροια, την προσεχή Κυριακή το βράδυ (21:30).

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε πολλές ασκήσεις τεχνικής, με μπάλα, αλλά και τακτική. Οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν και δίτερμα, δουλεύοντας πάνω στη φιλοσοφία που θέλει να τους περάσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για το παιχνίδι τους.

Ο Ανδρέας Τάτος συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί με θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και η κατάστασή του βελτιώνεται. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος επίσης συνέχισε σήμερα το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το πρωί η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 8:30.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου