ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

H Eυρωπη παιζει μπαλλα (videos)

H Eυρωπη παιζει μπαλλα (videos)

19/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

 ΑΓΓΛΙΑ

 

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε!

19/8/2012

Μπαμ-Μπαμ!
Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε! Κάπως έτσι εξελίχθηκε η αναμέτρηση στο «DW Stadium», με την Τσέλσι να χρειάζεται μόλις επτά λεπτά για να «καθαρίσει» την Γουίγκαν και να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα. Ο Ιβάνοβιτς στο 2ο λεπτό και ο Λάμπαρντ με εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι στο 7’, οι σκόρερ των «μπλε».

Το ντεμπούτο του πραγματοποίησε ο Όσκαρ που πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Αζάρ, με τον Βέλγο να συμμετέχει και στα δύο γκολ, καθώς έδωσε την ασίστ στο πρώτο και κέρδισε το πέναλτι στο δεύτερο!

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε από πλευράς γηπεδούχων ο Βίκτορ Μόσες, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των πρωταθλητών Ευρώπης.

Α’ ημίχρονο

«Φουριόζα» μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η Τσέλσι, η οποία κατάφερε μόλις στο δεύτερο λεπτό να πάρει το προβάδισμα. Οι φιλοξενούμενοι «ξεδιπλώθηκαν» εξαιρετικά στην αντεπίθεση, με τον Ιβάνοβιτς-μετά από πάσα του Αζάρ-να είναι ο τελικός αποδέκτης και με δεξί δυνατό σουτ να νικά τον Αλ Χάμπσι.

Μόλις τρία λεπτά αργότερα, ο Ραμίς ανέτρεψε τον Βέλγο μεσοεπιθετικό μέσα στην περιοχή και ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν έκανε λάθος από τα έντεκα βήματα, «γράφοντας» νωρίς-νωρίς (7’) το 2-0!

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια να αντιδράσουν, πήραν την κατοχή της μπάλας, είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Μόσες, Μαλόνεϊ και Ντι Σάντο ωστόσο το 2-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Β’ ημίχρονο

Πιο δυνατά μπήκαν οι «λάτικς» και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά λίγα λεπτά μετά την έναξη και πάλι ο Μαλόνεϊ δεν κατέφερε να νικήσει τον Τσεχ που διατήρησε το προβάδισμα των δύο τερμάτων για τους Λονδρέζους.

Από την άλλη ο Φερνάντο Τόρες θα μπορούσε να «καθαρίσει» το ματς λίγο μετά την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ωστόσο ο θύτης του πέναλτι, Ιβάν Ραμίς, κατάφερε να διώξει την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Ο Μαρτίνεζ έριξε στην αναμέτρηση και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του, Αρούνα Κονέ, ωστόσο ούτε αυτός κατάφερε να αλλάξει την… μοίρα του ματς, με το τελευταίο σφύριγμα να βρίσκει την Τσέλσι να ξεκινά με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα.



W0-2C www.fasthighlights.com από fasthighlights-2012  
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουίγκαν: Αλ Χάμπσι, Αλκαράζ, ΜακΚάρθι, Κάλντγουελ, Ντι Σάντο (67’ Κονέ), Μαλόνεϊ (49’ Γκόμεζ), Μόσες, ΜακΆρθουρ (80’ Γουότσον), Μπόις, Ραμίς, Φιγκερόα

Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Λάμπαρντ, Λουίζ, Τόρες, Όμπι Μίκελ, Αζάρ (64’ Όσκαρ), Τέρι, Μπέρτραντ, Μάτα (82’ Μεϊρέλες)


Manchester City – Southampton 3-2 (video)

Έστω και δύσκολα, οι πρωταθλητές της Manchester City κατάφεραν να νικήσουν με 3-2 τους «άγιους» της Southampton και απέφυγαν τη γκέλα με το «καλημέρα» στην Premier Leauge.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Roberto Mancini ήταν ο Nasri, ο οποίος σκόραρε το νικητήριο γκολ στο 80′ και δημιούργησε το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η City στο 40′ με τον Tevez.
manchester-city-southampton-3-2-dzeko-goal-video-2012Η Southampton εκμεταλλεύθηκε τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες της City και στην πρώτη ουσιαστικά φάση που δημιούργησε, ευτύχησε να ισοφαρίσει με τον Lambert στο 59′, με τον σκόρερ να έχει περάσει εντός αγωνιστικού χώρου μόλις τέσσερα λεπτά πριν. Οι γηπεδούχοι δεν πρόλαβαν να συνέλθουν και οι Αγιοι μπήκαν πρωτά στο σκορ στο 68′. Η άλλη αλλαγή ο Davis, έπειτα από φάση διαρκείας, πλάσαρε από τη γωνία της περιοχής τον Χαρτ για το 1-2.
Πριν το γκολ του Nasri οι γηπεδούχοι είχαν καταφέρει να ισοφαρίσουν με τον Dzeko.

Τα γκολ: Tévez 40′, Džeko 72′, Nasri 80′ – Lambert 59′, Davis 68′
Οι συνθέσεις:
Manchester City:
Hart, Kompany, Lescott, Clichy, Zabaleta, Nasri, Silva (Balotelli 72′), Touré, Rodwell, Tévez (Kolarov 87′), Agüero (Dzeko 14′)
Southampton: Davis, Hooiveld, José Fonte, Fox, Clyne, Lallana, Guilherme, Schneiderlin, Puncheon (Sharp 86′), Ward-Prowse (Davis 65′), Rodriguez (Lambert 55′)
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Manchester City – Southampton 3-2


szólj hozzá: Man City vs Southampton 3:2 HIGHLIGHTS



 ΙΣΠΑΝΙΑ



Δεν χαμπαριάζει από… Ρεάλ! (video) 

19/8/2012

Δεν χαμπαριάζει από… Ρεάλ! (video)
Αυτές δεν είναι «νυχτερίδες».

Είναι δαίμονες -και μάλιστα κακοί- για τη Ρεάλ!

Όπως λίγο πριν τη λήξη του προηγούμενου πρωταθλήματος, έτσι και στην πρεμιέρα του φετινού, η Βαλένθια μπλόκαρε τη «βασίλισσα» και με το 1-1 την υποχρέωσε να μπει με το αριστερό στην Primera Division.

Οι Μαδριλένοι χαλάρωσαν μετά το γρήγορο γκολ του Ιγκουαΐν (10’) και τιμωρήθηκαν γι’ αυτό όταν ο Ζόνας εκμεταλλεύτηκε ηρωική έξοδο του Κασίγιας και ισοφάρισε με κεφαλιά.

Είδαν μάλιστα και «το χάρο με τα μάτια τους» όταν ο Σολδάδο έφυγε μόνος του στο 57’, αλλά το γκολ που πέτυχε δεν μέτρησε μιας και υποδείχθηκε (λανθασμένα ή όχι δεν φαίνεται από το ριπλέι) σε θέση οφσάιντ.

Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Μουρίνιο θα μπορούσαν να έχουν πάρει τη νίκη, ωστόσο είτε το δοκάρι (κεφαλιά του Ιγκουαΐν στο 65’), είτε ο Άλβες (εξαιρετικές αποκρούσεις) τους ανάγκασαν να κυνηγούν «με το καλημέρα» την Μπαρτσελόνα, εφόσον εκείνη επικρατήσει της Σοσιεδάδ στο «Καμπ Νου».
 Τα γκολ: Higuain 10′ – Jonas 42′
Οι συνθέσεις:
Real Madrid:
Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Coentrao, Alonso, Lass, Di María, Özil, Cristiano, Higuaín
Valencia: Alves, J. Pereira, R. Costa, V. Ruiz, Mathieu, T. Costa, Gago, Feghouli, Jonas, Guardado, Soldado.





Bilbao – Betis 3-5 (video)

Την ίδια ώρα, όμως, που η επίθεση της Ρεάλ σιγούσε στο «Μπερναμπέου», στο Μπιλμπάο μιλούσαν… οι άμυνες! Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι λοιπόν -στο οποίο η Μπέτις σημείωσε τρία γκολ στο ημίωρο και η Αθλέτικ πρόλαβε να την ισοφαρίσει σε ίδιο χρονικό διάστημα στο β’ μέρος- οι φιλοξενούμενοι πήραν τελικά μεγάλο διπλό με 3-5 στην έδρα της περσινής φιναλίστ Europa League

Tα γκολ: de Marcos 48′, San Jose 66′, 76′ – Castro 6′, Molina 26′, 86′, Benat 31′. Pozuelo 79 Οι συνθέσεις: Bilbao: Iraizoz, Iraola, San Jose, Gurpegi, Íñigo Pérez, Iturraspe (Ruiz 24′), De Marcos, Ander Herrera (Ibai 46′), Susaeta, Toquero (Aduriz 46′), Ismael López Betis: Fabricio, Chica, Paulao, Dorado, Nacho, Ruben Pérez, Beñat (Pozuelo 75′), Salvador Agra (Canas 61′), J. Molina, Juan Carlos, R. Castro.

Barcelona – Sociedad 5-1 (video)

Εντυπωσιακά ξεκίνησε η Barcelona τη φετινή παρουσία της στην Primera Division, καθώς συνέτριψε με 5-1 τη Real Sociedad, στο πλαίσιο της πρεμιέρας.
barcelona-sociedad-5-1-messiΟι Καταλανοί σκόραραν μόλις στο 3′ με τον Puyol, η Sociedad… έκανε το λάθος να ισοφαρίσει στο 9′ με τον Castro και από εκεί και πέρα η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στους γηπεδούχους, με τον Messi να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-1, με δύο δικά του τέρματα στο 11′ και στο 15′ και τον Pedro να σκοράρει πριν τη λήξη του πρώτου μέρους.
Το τελικό 5-1 έγινε από τον Villa στο 84′, με τον Ισπανό να καταχειροκροτείται για την επάνοδό του.
Τα γκολ: Puyol 3′, Messi 11′, 15′, Pedro 41′, Villa 84′ – Castro 9′
Οι συνθέσεις:
Barcelona:
Valdés, Alves, Puyol (Pique 50′), Mascherano, Alba, Xavi, Busquets, Cesc (Iniesta 58′), Tello, Messi, Pedro (Villa 75′)
Sociedad: Bravo, Estrada, Ansotegi, Mikel, De la Bella, Markel, Elustondo (Vela 75′), Illarramendi, Xabi Prieto, Griezmann, Chori Castro (Angel 73′).



 ΓΑΛΛΙΑ

Κορυφή για τέσσερις

19/8/2012


Κορυφή για τέσσερις (;)Μαρσέιγ και Μπορντό νίκησαν Σοσό (2-0) και Ρεν (1-0) αντίστοιχα και πλέον συγκατοικούν στην κορυφή της Ligue 1 με τις Λιόν και Μπαστιά. Απομένει το ματς ανάμεσα σε Αζαξιό και Παρί Σεν Ζερμέν για να μάθουμε αν οι πρωτοπόροι θα αποκτήσουν και πέμπτο συγκάτοικο.

Ο Ζινιάκ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Μασσαλίας στο 54ο λεπτό και ο Φανί «κλείδωσε» το τρίποντο στο 90’, στην πρώτη εμφάνιση της Μαρσέιγ μπροστά στο κοινό της.

Για 75 λεπτά κράτησε η αγωνία των Γιρονδίνων της Μπορντό, προτού ο Ομπρανιάκ νικήσει τον Κοστίλ και γράψει το 1-0, κάνοντας το 2/2 για την ομάδα του στο πρωτάθλημα.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής:

Παρασκευή 17/8

Λιλ-Νανσί 1-1
(42’ Καλού – 34’ Μπακάρ)

Σάββατο 18/8

Λιόν-Τρουά 2-1
(51’, 90+2’ Γκομίς, 66’ Μπάστος, 88’ Λισάντρο-47’ Μπαεμπέκ)

Μπαστιά-Ρεμς 2-1
(62’ πεν. Μοντέστ, 90+5’ Ιλάν-5’ Φοβέργκ)
Λοριάν-Μονπελιέ 2-1
(90’ Τραορέ, 90+2’ Αλαντιέρ-37’ Ερέρα)

Μπρεστ-Εβιάν 1-0
(90’ Μπαΐς)
Τουλούζ-Σεντ Ετιέν 2-1
(35’ Καπουέ, 59’ Μπεν Γιεντέρ-90+1’ πεν. Γκραντέλ)
Βαλενσιέν-Νις 0-0
 
Κυριακή 19/8

Μαρσέιγ-Σοσό 2-0
(Ζινιάκ 54', Φανί 90')

Marseille 2-0 Sochaux από fasthighlights-2012
Μπορντό-Ρεν 1-0
(Ομπρανιάκ 75')

Αζαξιό-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)
Η επόμενη (3η) αγωνιστική:

Παρασκευή 24/8

Εβιάν-Λιόν (21:45)

Σάββατο 25/8

Νις-Λιλ (18:00)
Τρουά-Λοριάν (21:00)
Νανσί-Τουλούζ
Ρεμς-Σοσό
Ρεν-Μπαστιά
Βαλενσιέν-Αζαξιό

Κυριακή 26/8

Μονπελιέ-Μαρσείγ (18:00)
Σεντ Ετιέν-Μπρεστ
Παρί Σεν Ζερμέν-Μπορντό (22:00)

 OΛΛΑΝΔΙΑ

 

Ξέσπασε ο Άγιαξ 

19/8/2012

Ξέσπασε ο Άγιαξ
Την… εμφάνισή του αποφάσισε να κάνει –επιτέλους- ο Άγιαξ. Ο περσινός πρωταθλητής Ολλανδίας, αφού γνώρισε βαριά ήττα στον τελικό του Σούπερ Καπ από την Αϊντχόφεν και να πετάξει βαθμούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Άλκμααρ, ξέσπασε στη Ναϊμέγκεν την οποία νίκησε 6-1 εκτός έδρας.

Ο «Αίας» είχε ένα εκπληκτικό πρώτο 20λεπτο στο οποίο κατάφερε να σημειώσει τρία γκολ (13’ Λουκόκι, Έρικσεν 17’, Σάνα 20’) και κάπου εκεί το ματς ουσιαστικά είχε τελειώσει. Πάντως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν πριν τελειώσει καν το ημίχρονο να πετύχουν ακόμη ένα τέρμα με τον Γιάνσεν στο 37’ και συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και το δεύτερο, αφού ο Ντε Γιονγκ στο 53’ ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ.

Το μόνο που κατόρθωσαν να κάνουν οι γηπεδούχοι ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 63’ με τον Νιούτινκ, πριν ο Σάνα επτά λεπτά πριν το τέλος, δει για δεύτερη φορά το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και διαμορφώσει το τελικό 6-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπρέντα-Τβέντε 0-1
(Φερ 51’)

Αϊντχόφεν-Ρόντα 5-0
(Στρούτμαν 13’, Τοϊβόνεν 49’, Ταμάτα 79’ α.γ, Λενς 82’, Βίναλντουμ 88’)

Φέγενορντ-Χέρενφεϊν 1-1
(Σάκεν 85’-Τζούρισιτς 80’)

Φένλο-Ουτρέχτη 1-3
(Βίλντσουτ 26’-Ασάρε 43’, Φαν Ντερ Γκουν 49’, Γκερντ 68’)

Τσβόλε-Φίτεσε 0-1
(Ιμπάρα 63’)

Κυριακή 19/8

Γκρόνινγκεν-Βίλεμ 1-1
(26’ Τεσέιρα – 48’ Χότσερ)

Άλκμααρ-Χέρακλες 3-1
(Άλτινορ 16'-94', Μάρτενς 29'- Αρμεντέρος 89')

Alkmaar 3-1 Heracles από jimbrasalonso
Ντεν Χάαγκ-Βάαλβαϊκ 2-2
(Σαβαλιέ 14'-89', Βόρμγκουρ 18', Όλα 92')

Samenvatting Eredivisie Seizoen 2012-2013 ADO... από skraneveld
Ναϊμέγκεν-Άγιαξ 1-6
(63’ Νιούτινκ – 13’ Λουκόκι, 17’ Έρικσεν, 20’, 83’ Σάνα, 37’ Γιάνσεν, 53’ Ντε Γιονγκ)


 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ξεκίνημα με «γκέλα» 

19/8/2012

Ξεκίνημα με «γκέλα»
Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη φετινή Supeliga η Πόρτο. Οι πρωταθλητές Πορτογαλίας ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στην έδρα της Ζιλ Βιθέντε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και έδειξαν πως χρειάζονται ακόμα δουλειά σε μερικούς τομείς, ώστε να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι στους αντιπάλους τους. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι πάλεψαν στα ίσα κόντρα σε μια ανώτερη ομάδα και διεκδίκησαν, τηρουμένων των αναλογιών, τη νίκη.

Οι «δράκοι» είχαν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο και έφταναν μέσα στην περιοχή, χωρίς να καταφέρουν να δημιουργήσουν κάποια σημαντική ευκαιρία στα αντίπαλα καρέ. Στο δεύτερο μέρος, ο Χουλκ σπατάλησε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, κάτι που έγινε και από πλευράς γηπεδούχων και, μοιραία, ήρθε το τελικό αποτέλεσμα.

Gil Vicente 0-0 FC Porto (Resumo) από Ricardo109x

Η σύνθεση της Πόρτο: Ελτον, Μιγκέλ Λόπες, Μαϊκόν, Οταμέντι, Αλεξ Σάντρο (57’ Μανγκάλα), Λούτσο, Μουτίνιο, Χουλκ, Τζάκσον, Κλέμπερ (57’ Φερνάντο), Ατσου (71’ Τζ. Ροντρίγκεζ)


«Χορταστικό» θέαμα στη Μαδέιρα, όπου Νασιονάλ και Σετούμπαλ ήρθαν ισόπαλες με 2-2. Δεν κατάφερε να νικήσει τη νεοφώτιστη Μορεϊρένσε στην έδρα της η Πάσος Φερέιρα, παραχωρώντας της 1-1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής:


Παρασκευή 18/8

Ολιανένσε-Εστορίλ 2-1

Σάββατο 19/8

Ρίο Άβε-Μαρίτιμο 0-1
(87’ Ζοάο Γουλιέρμε )

Μπενφίκα-Μπράγκα 2-2
(49’ Σάλβιο, 73’ Καρντόσο- 54’ Μελγκαρέχο (αυτ.), 62’ Μοσορό)
Κυριακή 20/8

Νασιονάλ-Σετούμπαλ 2-2

Πάσος Φερέιρα-Μορεϊρένσε 1-1

Ζιλ Βιθέντε-Πόρτο 0-0

Γκιμαράες-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22:30)

Δευτέρα 21/8

Μπέιρα Μαρ-Ακαντέμικα (22:15)


Η επόμενη (δεύτερη) αγωνιστική:

Ακαντέμικα-Ολιανένσε
Εστορίλ-Πάσος Φερέιρα
Πόρτο-Γκιμαράες
Μαρίτιμο-Ζιλ Βιθέντε
Μορεϊρένσε-Νασιονάλ
Μπράγκα-Μπέιρα Μαρ
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Ρίο Άβε
Σετούμπαλ-Μπενφίκα

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου