ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Κρίσιμη εβδομάδα για Τοροσίδη

Κρίσιμη εβδομάδα για Τοροσίδη

Η υπόθεση της ανανέωσης ή μη του συμβολαίου του Βασίλη Τοροσίδη αναμένεται να ολοκληρωθεί αυτή την εβδομάδα. Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον αρχηγό του, μένει να ξεκαθαριστούν οι διαθέσεις του παίκτη.
Το σήριαλ με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Τοροσίδη φτάνει σύντομα στο τέλος του. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων το φετινό καλοκαίρι, όμως επίσημη προσφορά στα γραφεία της ΠΑΕ δεν έφτασε ποτέ.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ξεκαθαρίσουν τι πρόκειται να γίνει με τον "Τόρο" και η εβδομάδα που διανύουμε είναι πολύ κρίσιμη.

Τα πράγματα είναι απλά: ο Ολυμπιακός περιμένει τον παίκτη να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Ή θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα (υπάρχει ήδη έτοιμη πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών) ή ο Έλληνας διεθνής αμυντικός θα πωληθεί προκειμένου να μην τον χάσει τσάμπα ο σύλλογος το επόμενο καλοκαίρι.

Η υπόθεση του Τοροσίδη έχει φτάσει σε οριακό σημείο και η παραμονή του ή μη στο Λιμάνι θα ξεκαθαριστεί οριστικά τις επόμενες μέρες και σίγουρα πριν τη λήξη της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου