ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

21/8/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ  

*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις για την SUPER LEAGUE«Θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό» 

21/8/2012

«Θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό»
Αισιόδοξος για την πρώτη επίσημη υποχρέωση της Βέροιας απέναντι στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Κενάν Μπαργκάν. Ο 24χρνος επιθετικός αναγνώρισε την ανωτερότητα των νταμπλούχων Ελλάδας, όμως τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστής της «βασίλισσας του Βορρά» θα παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα την ερχόμενη Κυριακή.

Εν τω μεταξύ, άδοξο τέλος είχε η περιπέτεια του Αντόνιο Ασάνοβιτς στην ομάδα της Ημαθίας. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος του προχθεσινού φιλικού με τον Πιερικό, δεν θα απασχολήσει άλλο την ομάδα του Μάκη Χάβου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κενάν Μπαργκάν στο kerkidasport.gr

Για την εικόνα της Βέροια στο πρόσφατο φιλικό με την Ξάνθη

«Το ματς με την Ξάνθη πιστεύω ότι ήταν το πιο δύσκολο από όλα τα φιλικά της προετοιμασίας μας. Είναι μια έμπειρη ομάδα στην κατηγορία. Παρόλα αυτά εμείς δείξαμε ότι έχουμε “δέσει” με τους καινούργιους παίκτες και αυτό φάνηκε στο ματς. Πήραμε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες και μέσα από αυτές ήρθε και το γκολ».

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό

«Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για το ματς με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ότι είναι μια μεγάλη ομάδα, όμως παρόλα αυτά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Παίζουμε στο γήπεδό μας και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος».

Για τους προσωπικούς του στόχους εν όψει της νέας σεζόν

«Προσωπικά θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να κάνω ένα καλό πρωτάθλημα. Επιθυμία μου είναι να κάνει η ομάδα μια καλή πορεία, να πετύχει τον στόχο της και μέσα από αυτό να διακριθώ κι εγώ»

Προχωρημένες επαφές με Καρντάτσιο

21/8/2012
Προχωρημένες επαφές με Καρντάτσιο
Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται ο Ματίας Καρντάτσιο, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ στην Ουρουγουάη.

Ο 25χρονος χαφ είχε έρθει στην Ελλάδα την περσινή σεζόν για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου, όμως λόγω του υποβιβασμού της ομάδας επέστρεψε στη Βραζιλία.

Τώρα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει τον παίκτη να βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους Αρκάδες και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να βρίσκεται στην Τρίπολη για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Μετά την αποχώρηση του Ροτζέριο Μάρτινς η ομάδα του Σάκη Τσιώλη έψαχνε κάποιον δημιουργικό μέσο, όμως το τελευταίο διάστημα είχε ρίξει το βάρος στην απόκτηση δεύτερου επιθετικού και φαινόταν ότι δεν θα γινόταν κίνηση για άλλο παίκτη.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι ο «εκλεκτός» είναι ο Καρντάτσιο.

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Κομεσίδης 

21/8/2012

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Κομεσίδης 
Τις υπηρεσίες του Δημήτρη Κομεσίδη θα στερηθεί ο Μαρίνος Ουζινίδης για τρεις εβδομάδες.

Ο 24χρονος αμυντικός έχει υποστεί θλάση, τραυματισμός που αποκόμισε στη φιλική αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου (25/8) κόντρα στη Βέροια (1-0), χάνοντας την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας στην οποία η Ξάνθη θα φιλοξενηθεί στην έδρα του ΟΦΗ (26/8, 19:15).

Από την άλλη, οι ενοχλήσεις που ένιωθαν οι Βάλλας, Γκλέισον και Βασιλακάκης δεν εμπνέουν ανησυχία, καθώς και οι τρεις αναμένεται να δώσουν το «παρών» στο εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν.

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Κομεσίδης 

21/8/2012

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Κομεσίδης 
Τις υπηρεσίες του Δημήτρη Κομεσίδη θα στερηθεί ο Μαρίνος Ουζινίδης για τρεις εβδομάδες.

Ο 24χρονος αμυντικός έχει υποστεί θλάση, τραυματισμός που αποκόμισε στη φιλική αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου (25/8) κόντρα στη Βέροια (1-0), χάνοντας την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας στην οποία η Ξάνθη θα φιλοξενηθεί στην έδρα του ΟΦΗ (26/8, 19:15).

Από την άλλη, οι ενοχλήσεις που ένιωθαν οι Βάλλας, Γκλέισον και Βασιλακάκης δεν εμπνέουν ανησυχία, καθώς και οι τρεις αναμένεται να δώσουν το «παρών» στο εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν.

Ψάχνει κάτι καλύτερο 

21/8/2012

Ψάχνει κάτι καλύτερο
Μόλις ένα τηλεφώνημα απομένει για την απόκτηση του Μλάντεν Κάστσελαν από τον Άρη. Οι Θεσσαλονικείς έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Μαυροβούνιο χαφ και εκείνος περιμένει στο ακουστικό του για να υπογράψει στη νέα του ομάδα.

Ωστόσο, οι διοικούντες την «κίτρινη» ΠΑΕ αναζητούν κάτι καλύτερο στην αγορά του εξωτερικού, αφού ο Μάκης Κατσαβάκης έχει θέσει υψηλά στάνταρ για τον βασικό του αμυντικό μέσο.

Στον Άρη έχουν στα υπ’ όψιν τους και τον Ντιέγκο Ρίβας Γκουτιέρες, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Έρκουλες και, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, μπορεί να αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα ως ελεύθερος.

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν και το θέμα του επιθετικού μετά το «ναυάγιο» με τον Νίκο Κατσικοκέρη. Πάντως, στο «κίτρινο» στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν να πάρουν κάποιον ικανό ποδοσφαιριστή και εκτιμούν ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρξει αποτέλεσμα.

Χωρίς αναβολές η πρεμιέρα 

21/8/2012

Χωρίς αναβολές η πρεμιέρα 
Το σενάριο που ήθελε τη Σούπερ Λίγκα να αναβάλει τους αγώνες των ομάδων που δεν θα εξασφάλιζαν πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, εγκαταλείπεται. Οι αγώνες της πρεμιέρας θα διεξαχθούν όλοι κανονικά, ανεξάρτητα από τις αποφάσεις της Επιτροπής, η οποία θα εκδώσει πόρισμα για τις παραβάσεις των ΠΑΕ και οι κυρώσεις θα επιβληθούν μεταγενέστερα. Άγνωστο τι θα γίνει με τα δελτία των ποδοσφαιριστών που απέκτησαν οι ομάδες που δεν έχουν φορολογική ενημερότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από τη Σούπερ Λίγκα αμέσως μετά την ανακοίνωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, πρέπει να θεωρείται πλέον δεδομένο πως οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν όλοι κανονικά και δεν θα υπάρξει κάποια αναβολή.

Αυτό θα συμβεί ανεξάρτητα από τις οριστικές αποφάσεις που θα λάβει η ΕΕΑ την προσεχή Παρασκευή. Κατά συνέπεια, ακόμα και αν κάποια ΠΑΕ δεν λάβει πιστοποιητικό, θα αγωνιστεί κανονικά στους αγώνες του Σαββατοκύριακου.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι η εξής: Για τις ομάδες που εξακολουθούν να μην πληρούν τις προϋποθέσεις και δεν λάβουν άδεια ούτε την Παρασκευή, η ΕΕΑ θα συντάξει ένα πόρισμα και θα το διαβιβάσει στην ΕΠΟ. Η ομοσπονδία από την πλευρά της θα στείλει το πόρισμα στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, προκειμένου η τελευταία να καλέσει τις εν λόγω ομάδες σε απολογία και να επιβάλει τις ποινές που προβλέπει ο πειθαρχικός κώδικας, ανάλογα φυσικά με την παράβαση. Ακολούθως οι υποθέσεις θα εξεταστούν και σε δεύτερο βαθμό από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Είναι σαφές, λοιπόν, ότι για να επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις, θα χρειαστεί κάποιος χρόνος. Εν τω μεταξύ, όμως, οι ομάδες θα αγωνίζονται κανονικά και οι όποιες ποινές θα επιβληθούν μεταγενέστερα και θα λειτουργήσουν αναδρομικά.

Οι ποινές μπορεί να είναι πρόστιμο (για μη κατάθεση εγγυητικής), αλλά μπορεί να είναι και αφαίρεση βαθμών ή αποβολή από το πρωτάθλημα (για μεγάλα χρέη προς το δημόσιο και μη κατάθεση φορολογικής ενημερότητας).

Στην περίπτωση αποβολής (ο κανονισμός μιλάει για υποβιβασμό στην επόμενη κατηγορία), η Σούπερ Λίγκα δεν προτίθεται να προβεί σε αντικατάσταση με ομάδα Β’ Εθνικής (αφού άλλωστε θα έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα), αλλά θα συνεχίσει το πρωτάθλημα με 15 ή και λιγότερες ομάδες!

Εξάλλου, το σπουδαιότερο θέμα που απασχολεί αυτές τις κρίσιμες ώρες τη Σούπερ Λίγκα και τις ΠΑΕ που δεν έχουν φορολογική ενημερότητα, είναι τι θα γίνει με τους παίκτες που έχουν αποκτηθεί στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε. Διότι χωρίς ενημερότητα, η ΕΠΟ δεν μπορεί να εκδώσει δελτία.

Ο συνεταιρισμός έχει ζητήσει από την ομοσπονδία να υπάρξει έκδοση δελτίων με… προσωρινό χαρακτήρα και εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι το αίτημα τους θα γίνει δεκτό. Ωστόσο, στελέχη της ΕΠΟ, διαρρέουν τις τελευταίες ώρες ότι δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε μια τέτοια κίνηση, διότι θα πρόκειται για καραμπινάτη παρατυπία…

Τυπώνει εισιτήρια και ελπίζει! 

21/8/2012

Τυπώνει εισιτήρια και ελπίζει!
Εντολή να τυπωθούν εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας θα δώσει –σύμφωνα με πληροφορίες- η ΠΑΕ ΑΕΚ. Η απόφαση αυτή δεν σημαίνει πως βρέθηκε κάποια λύση στο θέμα της φορολογικής ενημερότητας.

Απλώς οι διοικούντες την ΑΕΚ αποφάσισαν να προχωρήσουν κανονικά όλες τις ενέργειες για το παιχνίδι της πρεμιέρας και να ελπίζουν ότι θα βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα με την καταβολή της δόση του άρθρου 44 και να μπορέσει να σφραγίσει τα εισιτήρια για το παιχνίδι.

Η Ένωση προτείνει στον διευθυντή της εφορίας την καταβολή ενός ποσού αντί για όλη τη δόση για το άρθρο 44, η οποία όμως θα έπρεπε να έχει δοθεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, με την παλιότερη διοίκηση.

Κατσαβάκης: «Ζωτικής σημασίας τα διαρκείας» 

21/8/2012

Κατσαβάκης: «Ζωτικής σημασίας τα διαρκείας»
Περίπου μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας ο Μάκης Κατσαβάκης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον του Άρη. Ο προπονητής των «κίτρινων» μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για όλα τα θέματα της ομάδας και ζήτησε για άλλη μια φορά την συμπαράσταση των οπαδών...

«Μας έχουν βοηθήσει οι φίλαθλοι. Αλλά κάνω για μια ακόμη φορά έκκληση να σταθούν στο πλευρό μας. Έχουν δίκιο να έχουν απαιτήσεις, γιατί ο Άρης ήταν πάντα πρωταγωνιστής σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τους χρειαζόμαστε στο πλευρό μας. Είναι ζωτικής σημασίας τα διαρκείας», τόνισε και κατέληξε…

«Ενωμένοι πρέπει να προχωρήσουμε. Ξέρουμε όλοι την κατάσταση και πρέπει να βάλουμε την ομάδα πάνω από το εγώ», πρόσθεσε.

Για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας ανέφερε… «Χτίζουμε μια νέα ομάδα εκ θεμελίων με παίκτες από τα σπλάχνα του».

Επαφές του Πανθρακικού για Νιμανί 

21/8/2012

Επαφές του Πανθρακικού για Νιμανί 
Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Πανθρακικού βρίσκεται ο Φρεντερίκ Νιμανί. Το τελευταίο διάστημα οι Ακρίτες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Γάλλου επιθετικού.

Μάλιστα, αν ο 24χρονος φορ αποκτηθεί από την ομάδα του Σάββα Παντελίδη αυτό θα γίνει με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό.

Η γαλλική ομάδα παρουσιάζεται θετική στο ενδεχόμενο να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ.

Το συγκεκριμένο γεγονός βοηθάει την ομάδα της Κομοτηνής να προχωρήσει στην πραγματοποίηση της μεταγραφής.

«Φευγάτος» ο Κατίδης 

21/8/2012

«Φευγάτος» ο Κατίδης
Παρελθόν πρόκειται να αποτελέσει ο Κατίδης από τον Άρη. Αυτό επιβεβαίωσε ο Μάκης Κατσαβάκης ο οποίος –μάλιστα- παραδέχθηκε ότι προσπάθησε να τον πείσει να μείνει στους κίτρινους αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

«Ο Κατίδης θέλει αν φύγει. Δεν κρατάμε κάποιον με το ζόρι. Του μίλησα σαν φίλος και μετά σαν προπονητής και του ξεκαθάρισα κάποια πράγματα. Τώρα είναι θέμα διοίκησης για το αν θα ικανοποιηθεί με τα λεφτά που θα φέρει. Πώς να υπολογίζω σε αν παιδί που μου λέει ότι θέλει να φύγει; Εξαιρετικός παίκτης αλλά πρέπει αν είμαστε ταγμένοι στα να βοηθήσουμε τον Άρη», τόνισε ο προπονητής του Άρη στον Αθλητικό Metropolis.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπάρχει έντονη φημολογία πως για τον παίκτη ενδιαφέρεται η ΑΕΚ.

Πλήγμα με Χουανίτο 

21/8/2012

Πλήγμα με Χουανίτο
Ένα τεράστιο πρόβλημα προέκυψε ξαφνικά για τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς ο Χουανίτο τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο γόνατο και θα χάσει μεγάλο μέρος της φετινής σεζόν.

Οι φόβοι των γιατρών που έκαναν λόγω για ρήξη χιαστών δυνδέσμων, επιβαιώθηκαν σήμερα, μετά την μαγνητική που έκανε ο Ισπανός μέσος.

Ο Χουανίτο θα χειρουργηθεί από τον γιατρό της ομάδας της Τρίπολης και υπολογίζεται ότι θα μπορέσει να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του στον Αστέρα μετά από ένα χρονικό διάστημα 5-6 μηνών.

Για τους Αρκάδες η είδηση του τραυματισμού του παίκτη έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς ο Σάκης Τσιώλης θα στερηθεί έναν εκ των καλύτερων παικτών του στο χώρο του κέντρου, λίγες μόνο ημέρες πριν την έναρξη της Σούπερ Λίγκας.

Ο τραυματισμός του προήλθε από το γεγονός ότι το πόδι του κόλλησε στο χορτάρι κατά την διάρκεια της προπόνησης, με τον παίκτη να πέφτει στο έδαφος και να σφαδάζει, αντιλαμβανόμενος άμεσα το μέγεθος του προβλήματος.

Πλέον στον Αστέρα καλούνται να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση για την αντικατάσταση ενός βασικού παίκτη για την ομάδα.

Χειρουργείται ο Ηρακλής 

21/8/2012

Χειρουργείται ο Ηρακλής
Την Πέμπτη (23/8) θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο άτυχος Ανδρέας Ηρακλής, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη στο φιλικό με τη Ρόμα. Όλοι στο πλευρό του 22χρονου ποδοσφαιριστή.

Το νέο απόκτημα του Άρη έχει στο πλευρό του όλους τους συμπαίκτες του όπως και την οικογένειά του φυσικά. Ενδεικτικό της κάκιστης ψυχολογικής κατάστασης που βρίσκεται ο παίκτης, είναι πως ξέσπασε σε λυγμούς στα αποδυτήρια του «Ολίμπικο» μόλις πληροφορήθηκε την ζημιά…

Την επέμβαση θα πραγματοποιήσει ο γιατρός της ομάδας, Βαγγέλης Πανταζής.

Δεν πήραν άδεια οι μισές ομάδες 

21/8/2012

Δεν πήραν άδεια οι μισές ομάδες
Οκτώ ομάδες της Σούπερ Λίγκας και συγκεκριμένα Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, Πανθρακικός, ΟΦΗ, Πλατανιάς και Πανιώνιος δεν έλαβαν πιστοποιητικό συμμετοχής στο προσεχές πρωτάθλημα από την ΕΕΑ.

Μόνο Βέροια, Κέρκυρα και Λεβαδειακός προστέθηκαν στους ΟΣΦΠ, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα, που είχαν ήδη αδειοδοτηθεί, ενώ παράταση μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι έδωσε η ΕΕΑ στις υπόλοιπες, όπως αποκλειστικά είχε ενημερώσει το sport-fm.gr.

Διαβάστε τι ελλείψεις είχε κάθε ομάδα και τι προβλέπουν οι κανονισμοί σε κάθε περίπτωση.

Στην καλύτερη θέση από τις υπόλοιπες ομάδες που δεν έλαβαν το πιστοποιητικό συμμετοχής δείχνουν να είναι Παναθηναϊκός, Άρης και Πανθρακικός, οι οποίοι είχαν πρόβλημα με την εγγυητική επιστολή. Με τις συγκεκριμένες ΠΑΕ δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αφού θα τους δοθεί παράταση και σε περίπτωση που και πάλι δεν την προσκομίσουν, θα τους επιβληθεί πρόστιμο.

Ο ΠΑΟΚ δεν προσκόμισε εγγυητική επιστολή, ενώ και η φορολογική του ενημερότητα είχε λήξει, γεγονός που σημαίνει πως θα πρέπει να εμφανίσει νέα.

Ο φάκελος της ΑΕΚ δεν περιείχε ούτε φορολογική, ούτε ασφαλιστική ενημερότητα, αν και για την «Ένωση» φαίνεται πως για την πρώτη περίπτωση βρίσκεται λύση, αφού επήλθε διακανονισμός με τη ΦΑΕ Αθηνών. Ο «Δικέφαλος» θα καταβάλει άμεσα 400.000 ευρώ και λογικά θα καταφέρει να πάρει και τη φορολογική ενημερότητα.

Για τον ΟΦΗ το πρόβλημα αφορά τόσο την εγγυητική επιστολή, την οποία δεν προσκόμισε, όσο και τη φορολογική ενημερότητα.

Σε δυσχερέστερη θέση δείχνει να είναι ο Πανιώνιος, αφού δεν έχει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, ούτε εγγυητική επιστολή.

Διαφορετικό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πλατανιάς, αφού στην ΠΑΕ δεν έχει ολοκληρωθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Επειδή κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή, σε περίπτωση που οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας δείξουν πως τα χρήματα αυτά υπάρχουν, ο Πλατανιάς θα λάβει πιστοποιητικό συμμετοχής.

Για όλες τις ομάδες η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έδωσε παράταση μέχρι την Παρασκευή στις 12:00 ώστε να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα και εάν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, θα παραπέμψει τους παραβάτες στις Πειθαρχικές Επιτροπές του ποδοσφαίρου.

Το πιθανότερο είναι πάντως, το πρωτάθλημα να ξεκινήσει με όλες τις ομάδες και στη συνέχεια να επιβληθούν ποινές στις ομάδες ανάλογα με τα ποσά των οφειλών. Για παράδειγμα, εάν το ποσό υπερβαίνει τις 100.000 ευρώ, η ποινή που προβλέπεται κυμαίνεται από αφαίρεση 10 βαθμών μέχρι τον υποβιβασμό.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού


Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.) στη σημερινή συνεδρίαση της αποφάσισε τα εξής:

1. Τη χορήγηση πιστοποιητικού στις:
* ΠΑΕ Κέρκυρα
* ΠΑΕ Βέροια
* ΠΑΕ Λεβαδειακός

2. Η Επιτροπή επιφυλάχθηκε για τη χορήγηση ή μη πιστοποιητικού λόγω ελλείψεως απαραίτητων δικαιολογητικών, τα οποία και ζήτησε να προσκομισθούν έως τις 24-8-2012, στις κάτωθι ΠΑΕ:

* Παναθηναϊκός
* Πλατανιάς Χανίων
* Πανθρακικός
* ΠΑΟΚ
* Αρης
* ΟΦΗ
* Πανιώνιος
* ΑΕΚ

3. Χορήγησε άδεια απόκτησης (άδειες 69Α)
* του 54% των μετοχών της ΠΑΕ Κεραυνός Γλυφάδας στον κ. Ευάγγελο Ασλανίδη.
* άνω του 33% στην Supporters Club Α.Ε της ΠΑΕ ΑΕΚ και
* του 13,87% στον κ. Θεόδωρο Κιούλο και του 13,88% στον κ. Θωμά Λιμπαντζή της ΠΑΕ Κέρκυρας.

Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής ορίσθηκε για τις 24-8-2012 και ώρα 12:00.


«Προσέξτε μην την πατήσουμε όπως πέρυσι» 

21/8/2012

«Προσέξτε μην την πατήσουμε όπως πέρυσι»
Με τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού συναντήθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας βασίζεται πολύ στην στήριξη των συγκεκριμένων φίλων της ομάδας, κάτι που τονίστηκε στο ραντεβού, αλλά παράλληλα τους ζήτησε να προσέξουν πολύ στην Λιβαδειά για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί το Σάββατο, μια και πέρυσι, οι «πράσινοι» την… πάτησαν πέφτοντας στην παγίδα.

Τα περσινά επεισόδια -σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο επίσημος Παναθηναϊκός- ξεκίνησαν από προκλήσεις της αστυνομίας και ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε να παραμεριστεί η όποια κόντρα υπάρχει, για το καλό του συλλόγου.

«Να μην την ξαναπατήσουμε όπως πέρυσι όπου η ομάδα στερήθηκε σε πολλούς αγώνες τους οπαδούς της. Επίσης, την περασμένη σεζόν πληρώσαμε πολύ σημαντικά ποσά σε πρόστιμα και δεν πρέπει επουδενί να επαναληθφεί κάτι τέτοιο, διότι είναι πολύ σημαντικά έξοδα που πρέπει να αποφύγει η ομάδα. Βοηθήστε την ομάδα χωρίς να απαντάτε σε προκλήσεις» ήταν μερικά από τα λόγια του mr ΣΚΑΪ.

Τέλος, ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ζήτησε από τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού να έχουν όσο γίνεται καλύτερη συνεργασία με τους ανθρώπους της πράσινης ΠΑΕ αναφορικά με το θέμα της περιφρούρησής τους.

Στον Πανιώνιο ο Καμπάνταης 

21/8/2012

Στον Πανιώνιο ο Καμπάνταης
Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό πως ο Λεωνίδας Καμπάνταης έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ και άμεσα γνωστοποιήθηκε πως ο Πανιώνιος άδραξε την ευκαιρία και έκανε δικό του και πάλι τον επιθετικό, μετά από πέντε χρόνια.

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή θα έχει διάρκεια δύο χρόνων ενώ το μόνο που μένει, είναι το τυπικό μέρος της επίσημης ανακοίνωσης.


Ένας κολοσσός για την ΑΕΚ! 

21/8/2012

Ένας κολοσσός για την ΑΕΚ!
Μια επενδυτική εταιρία, πραγματικός κολοσσός ενδιαφέρεται για να αποκτήσει τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Όπως αποκάλυψε ο Ανδρέας Δημητρέλος σήμερα στα Σπάτα, η τράπεζα Seymour Pierce και ο ιδιοκτήτης της, Κιθ Χάρις, οι οποίοι έχουν συμμετοχή στα μεγαλύτερα ντιλ της Premier League, βρίσκονται πίσω από τον Δημήτρη Βιντιάδη!

Πιο συγκεκριμένα, ο Κιθ Χάρις φέρεται διατεθειμένος να χρηματοδοτήσει τα χρέη και σταδιακά να αναλάβει την ΑΕΚ.

Ο Δημητρέλος είχε εδώ και αρκετές μέρες το χαρτί του Δημήτρη Βιντιάδη που είναι ο μεσάζων στα χέρια του, αλλά το κράτησε μυστικό. Σήμερα, όμως, μετά τις τελευταίες εξελίξεις έκανε λεπτομερή ανάλυση στα μέλη του Δ.Σ. παρουσιάζοντας τους όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Βέβαια, η υπόθεση δεν έχει τελειώσει και πρέπει να υπάρξει αρκετή υπομονή, διότι για να ολοκληρωθεί η συνεργασία, θα πρέπει να ολοκληρωθεί ο οικονομικός και νομικός έλεγχος με τον χρόνο που εκτιμάται πως θα τελειώσει η ιστορία να υπολογίζεται σε δύο μήνες. Όπως και να έχει, είναι η πρώτη φορά που ένα τόσο μεγάλο όνομα εμπλέκεται στα της ΑΕΚ.

Διαβάζοντας το βιογραφικό του Κιθ Χάρις, αντιλαμβάνεται κανείς πως αν το θέμα προχωρήσει, η ΑΕΚ θα αποτινάξει τη μιζέρια του τελευταίου διαστήματος και θα αλλάξει οριστικά επίπεδο. Πρόκειται για έναν επενδυτή, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει εμπλακεί σε μερικές από τις μεγαλύτερες συμφωνίες στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Πελάτες του ήταν ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, Ταξίν Σιναβάτρα, ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέτ, ενώ ήταν εκπρόσωπος του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου, Ράντι Λέρνερ, ο οποίος ενδιαφέρθηκε για την Άστον Βίλα. Ακόμη, ήταν επικεφαλής του γκρουπ που το 2010 προσπάθησε να πάρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τους Γκλέιζερς.

Με βάση το προφίλ του Κιθ Χάρις, δεν μπορεί κανείς να υποστηρίξει πως θα έρθει στην Ελλάδα και θα σκορπίσει αλόγιστα χρήματα δεξιά και αριστερά και ως επενδυτής θα θελήσει να προστατέψει την επένδυσή του, δηλαδή την ΑΕΚ.

Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν, είναι ο σύμμαχος που έχει στο πλευρό του ο Δημήτρης Βιντιάδης και πλέον απαιτείται η νυν διοίκηση της ΑΕΚ να παρουσιάσει όλα τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία ώστε να πραγματοποιηθεί ο απαραίτητος έλεγχος και να προχωρήσει αυτή η κίνηση που μπορεί να αποδειχθεί ικανή να αλλάξει την ιστορία της ομάδας.

Μόνο κάποιες μικροβελτιώσεις… 

21/8/2012

Μόνο κάποιες μικροβελτιώσεις…
Δεν προέκυψε κάτι αρνητικό στο «Γεντί Κουλέ» με τον έλεγχο που πραγματοποίησαν στο γήπεδο του ΟΦΗ την Τρίτη οι υπεύθυνοι. Τον έλεγχο έκαναν ο διευθυντής αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου, ο υπεύθυνος ασφαλείας της Σούπερ Λίγκας, Θανάσης Μαχαίρας, καθώς και ο εκπρόσωπος της NOVA, κ. Γκόλτσιος.

Το «παρών», από πλευράς Ομιλιτών, έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βασίλης Ξημέρης, και ο αντιπρόεδρος-υπεύθυνος του γηπέδου, Ανδρέας Μανουσάκης.

Η έκθεση περιλαμβάνει παρατηρήσεις και κάποιες μικρές επιδιορθώσεις, οι οποίες πρέπει να γίνουν άμεσα, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο. Πιο συγκεκριμένα, χρειάζεται να μπει ένα κλιματιστικό στην αίθουσα συνεδριάσεων, να αλλάξουν θέση το ιατρείο με την αίθουσα ντόπινγκ, να ψηλώσει το διαχωριστικό κάγκελο ανάμεσα στις θύρες 5-8 και να τοποθετηθεί ένα πλαστικό τζάμι στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας.

Όσον αφορά το συνδρομητικό, ζήτησε να βελτιωθεί ο φωτισμός σε συγκεκριμένα σημεία του γηπέδου.

Κάτοικος Βέροιας ο Τόμας 

21/8/2012

Κάτοικος Βέροιας ο Τόμας 
Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε η Βέροια, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Γουέιν Τόμας.

Με αυτή την κίνηση οι νεοφώτιστοι στη Σούπερ Λίγκα πρόσθεσαν στο ρόστερ τους έναν παίκτη με αρκετή εμπειρία, ο οποίος γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια φορούσε τη φανέλα του Ατρομήτου, με τον οποίο μάλιστα έφτασε δύο διαδοχικές σεζόν στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Τόμας στις αρχές του καλοκαιριού βρέθηκε στην Κύπρο, όπου μιλούσε με κάποιες ομάδες, ωστόσο δεν του άρεσε το κλίμα, με αποτέλεσμα να αποδεχτεί την πρόταση της «βασίλισσας του Βορρά» και να αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λίγκα.

Η ανακοίνωση της Βέροιας:

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Wayne Thomas για ένα χρόνο».

Επιπλέον η διοίκηση της Βέροιας έβγαλε και ανακοίνωση για τα εισιτήρια για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα Βέροια - Ολυμπιακός (26/8/2012, ώρα 21.30)που θα διεξαχθεί στο Δημ. Στάδιο Βέροιας. Η τιμή των εισιτηρίων ανέρχεται στα 20€ για τις θύρες 1,2, 4,5 και 6 και διατίθενται από τα γραφεία της Π.Α.Ε. Βέροια (Σταδίου 34) από 09.00 έως 21.00».

Ώρα για αγιασμό… 

21/8/2012

Ώρα για αγιασμό… 
Καλές οι προπονήσεις, όμως ένας αγιασμός πριν την έναρξη της κάθε σεζόν είναι πάντα απαραίτητος για να πάει καλά η χρονιά… Έτσι, στη SKODA Ξάνθη, πριν την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ακολουθία στα Πηγάδια.

Παρόντες ήταν οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και μέλη του ΔΣ, προεξέχοντος του προέδρου, Αρη Πιαλόγλου. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων.

Οσον αφορά τα αγωνιστικά, μετά τα άσχημα νέα για τον Δημήτρη Κομεσίδη, υπήρξε θεωρία από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που έδειξε βίντεο, ενόψει της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον ΟΦΗ την ερχόμενη Κυριακή. Στη συνέχεια, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης και κατοχή μπάλας.

Στο πρόγραμμα, συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν προβλήματα τις τελευταίες μέρες.

Επίσημα «Γιαννιώτης» 

21/8/2012

Επίσημα «Γιαννιώτης»
Ήταν δεδομένη η μεταγραφή του Θοδωρή Μπέριου στον ΠΑΣ, όμως την Τρίτη επιβεβαιώθηκε. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού σέντερ μπακ για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 23χρονος παίκτης ανήκε στη Ζενίτ Κάσταβ. Τα νούμερα στις φανέλες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Θεόδωρου Μπέριου. Ο 23χρονος (21-3-1989) κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δυο ετών.

Έπειτα από την επίτευξη της συμφωνίας, o παίκτης τόνισε πως: «Αισθάνομαι χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της Super League. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Γιώργο Χριστοβασίλη, και τον προπονητή, κ. Χριστόπουλο, που με εμπιστεύονται.

Στόχος μου είναι να καθιερωθώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τα καταφέρω, ώστε να βοηθήσω και εγώ την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της».

Οι ομάδες που αγωνίστηκε: 2009/10 Ιωνικός, 2010/11 Ηλιούπολη, 2011/12 Βύζας Μεγάρων -Zenit Castav.

Επίσης, την ίδια μέρα ανακοινώθηκαν τα νούμερα που θα φορούν στις φανέλες τους οι παίκτες της ομάδας τη φετινή χρονιά.


Αναλυτικά:


Νο 10 Ντε Βινσέντι Τόμας

No 1 Φεγκρούς Καρίμ

No 9 Ιλιτς Μπράνα

No 19 Κεϊτά Πολ Φαντιάλα

No 3 Λίλα Αντι

No 11 Βιλα Εμιλιάν

No 88 Αυγενικού Μιχαήλ

Νο 16 Γανωτής Κων/νος

Νο 17 Γεωργίου Φώτιος

Νο 12 Γιάκος Ευριπίδης

Νο 49 Ιωάννου Ιωάννης

Νο 26 Κολοβέτσιος Δημήτριος

Νο 33 Κοροβέσης Νικόλαος

Νο 28 Κωστάκης Χάρης

Νο 6 Μιχαήλ Αλέξιος

Νο 66 Μπακόλας Απόστολος

Νο 89 Μπαμπανιώτης Νικόλαος

Νο 55 Μπέριος Θεόδωρος

Νο 23 Νικλητσιώτης Γεώργιος

Νο 2 Ντάσιος Γεώργιος

Νο 4 Οικονόμου Μάριος

Νο 5 Πάντος Αναστάσιος

Νο 77 Παππάς Κων/νος

Νο 7 Πατσατζόγλου Χρήστος

Νο 20 Ρουμπουλάκου Σίμος

Νο 13 Ταμπάσης Χαράλαμπος

Νο 22 Τζάνης Χρήστος

Νο 8 Τζημόπουλος Θεμιστοκλής

Νο 57 Τοπούζης Πέτρος

Νο 21 Τσουκαλάς Σταύρος

Γενική συνέλευση στις 25/9 και ΑΜΚ 15 εκατ. ευρώ 

21/8/2012

Γενική συνέλευση στις 25/9 και ΑΜΚ 15 εκατ. ευρώ
Για τις 25 Σεπτεμβρίου μετατέθηκε η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ στόχος είναι να πραγματοποιηθεί και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα φτάσει τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Αφού ο Ανδρέας Δημητρέλος ενημέρωσε νωρίτερα για το ενδιαφέρον του Κιθ Χάρις και του Δημήτρη Βιντιάδη για την ΠΑΕ, στη συνέχεια το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας εξουσιοδότησε τον διευθύνοντα σύμβουλο του συλλόγου να προχωρήσει στις απαραίτητες κινήσεις ώστε να πραγματοποιηθεί οικονομικός και νομικός έλεγχος από τους υποψήφιους επενδυτές.

Το Δ.Σ αποφάσισε επίσης να μεταθέσει την προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση για τις 25 Σεπτεμβρίου προκειμένου να υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος ώστε να προχωρήσουν οι παραπάνω διαδικασίες και εφόσον όλα πάνε καλά, να πάρουν τις μετοχές στα χέρια τους οι επενδυτές.

Ένας μέσα, ένας έξω 

21/8/2012

Ένας μέσα, ένας έξω 
Ευχάριστα νέα προέκυψαν στον ΟΦΗ και τον Νίκο Αναστόπουλο στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης. Αυτά αφορούσαν τον Χρήστο Μπούρμπο, που έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα και υπάρχουν πιθανότητες να προλάβει το ματς της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας κόντρα στη SKODA Ξάνθη.

Έκτος ήταν ο Ντένις Σόουζα, που αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θα φανεί τις επόμενες μέρες αν μπορεί να τον υπολογίζει ο «μουστάκιας». Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες έδωσαν κανονικά το «παρών».

Όσον αφορά στην πρωινή προπόνηση, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης γυμνάστηκε γα πρώτη φορά, ακολουθώντας, όπως και οι υπόλοιποι, αρκετό τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Με Λόρενς ο ΠΑΟΚ 

21/8/2012

Με Λόρενς ο ΠΑΟΚ
Με τον Λίαμ Λόρενς στην αποστολή (και πολύ πιθανό στο αρχικό του σχήμα) θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την Ραπίντ Βιέννης την ερχόμενη Πέμπτη στην Τούμπα, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα πλέι οφ του Europa League.

Εκτός επιλογών του Γιώργου Δώνη οι τραυματίες Πάμπλο Γκαρσία, Δημήτρης Στάμου (ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα) και ο ανέτοιμος Ματέους Βιβιάν.

Μέσα ο Σανθ Χακόμπο, αλλά τουλάχιστον γι’ αυτό το ματς θα προτιμηθεί ο Παναγιώτης Γλύκος στον «άσο» από τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος πάντως δεν «έδειξε» ενδεκάδα στο σημερινό πρόγραμμα.


Αναλυτικά, η 20μελής αποστολή: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Κίτσιου, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Λίνο, Έτο, Κάτσε, Κουμάλο, Λάζαρ, Λόρενς, Χακόμπο, Ρομπέρ.

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του Ατρομήτου 

21/8/2012

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του Ατρομήτου
Την αποστολή για τον αγώνα με την Νιούκαστλ ανακοίνωσε στους παίκτες του Ατρομήτου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης. Καλή η κίνηση των εισιτηρίων, εκτός Μπεν Αρφά, Κολοτσίνι.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Σέρβος τεχνικός είναι οι εξής:

Ιτάνζ, Ράντμαν, Νάστος, Καραγκούνης, Μπάλλας, Καραμάνος, Δημούτσος, Μπέλιτς, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Επστάιν, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Κούτσι, Μπρίτο, Σουμπίνιο.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Καραγκιολίδης, Οικονόμου, Καντούτσης, Τζαμάλ, Καλλέργης, Αθανασίου.

Η ομάδα του Περιστερίου θα προπονηθεί αύριο (Τετάρτη 22/8) στις 18:30. Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ μόνo για τα πρώτα 15 λεπτά. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στις 18:00 ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο Άλαν Πάρντιου.

«Φεύγουν» τα εισιτήρια

Με ικανοποιητικό ρυθμό κινείται η πώληση των εισιτηρίων για το μεγάλο ματς της Πέμπτης. Μέχρι στιγμής έχουν πωληθεί 2.800 εισιτήρια περίπου και αν συνυπολογιστεί και ο αριθμός των κατόχων καρτών διαρκείας (1.300 περίπου) τότε το νούμερο ξεπερνάει ήδη τους 4.000 θεατές. Οι άνθρωποι του Ατρομήτου περιμένουν sold out.

Εκτός Μπεν Αρφά, Κολοτσίνι


Δύο πονοκεφάλους λιγότερους θα έχει το προπονητικό τιμ των Περισατεριωτών, αφού οι Χατέμ Μπεν Αρφά (λόγω παλιότερης τιμωρίας θα λείπει και στο δεύτερο παιχνίδι) και Φάμπιο Κολοτσίνι (τραυματίας) θα απουσιάζουν από το παιχνίδι της Πέμπτης. Ο Άλαν Πάρντιου αναμένεται να αφήσει εκτός και τους Γκουτιέρες, Καμπάιγ ενώ προσανατολίζετια να ξεκινήσει έναν εκ των Μπα, Σισέ.

Προπόνηση και νούμερα 

21/8/2012

Προπόνηση και νούμερα 
Με απογευματινή προπόνηση στη Χαιρώνεια την Τρίτη συνεχίστηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού, ενόψει της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Παναθηναϊκό το ερχόμενο Σάββατο.

Ο Γιώργος Παράσχος συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά τετράγωνα.

Οι «πράσινοι» θα γυμναστούν την Τετάρτη το πρωί ξανά στη Χαιρώνεια, ενώ, στη συνέχεια, υπάρχει μια εκδήλωση και γεύμα στην Κρύα.

Τέλος, την ίδια μέρα η ΠΑΕ της Βοιωτίας ανακοίνωσε και τα νούμερα που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές στις φανέλες τους τη φετινή αγωνιστική περίοδο.


Αναλυτικά:

Ναπολεόνι 1
ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ 2
Χοσέμι
ΜΑΧΑΙΡΑΣ 6
ΚΟΡΜΠΟΣ
Ροτζέριο 8
Πόι 9
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 11
ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ 13
ΜΑΝΩΛΑΣ 14
ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ 16
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 21
Μιλίγεβιτς 22
ΓΕΩΡΓΙΟΥ23
Ζαουί 24
ΚΟΤΙΤΣΑΣ 25
ΜΠΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΣ 27
ΚΑΣΜΕΡΙΔΗΣ 28
ΛΙΣΓΑΡΑΣ 31
ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ 66
Τζάκσον 76
Ακόστα 77
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 82

Η νέα φανέλα του Άρη (pics) 

21/8/2012

Η νέα φανέλα του Άρη (pics)
Την νέα του φανέλα παρουσίασε ο Άρης, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» παρουσία σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας. Οι «κίτρινοι» συνεχίζουν την συνεργασίας τους με την Under Armour, με τον εκπρόσωπο της εταιρείας, Βασίλη Μπλέσιο να εύχεται η φετινή φανέλα να αποδειχθεί γούρικη για την ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Με τον Άρη έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία και ελπίζουμε αυτή να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Η Under Armour είναι μια Αμερικάνικη εταιρία η οποία αναπτύσσεται σταδιακά. Ήδη πρόσφατα έκλεισε συμφωνία με την αγγλική Τότεναμ. Εύχομαι για εμάς αλλά και για τον Άρη η φετινή χρονιά να συνδυαστεί με επιτυχίες. Οι νέες φανέλες είναι ειδικά σχεδιασμένες. Είναι επετειακές. Η ρίγα που υπάρχει σε αυτές συμβολίζει τις πολεμίστρες του λευκού πύργου και τα 100 χρόνια ελεύθερης Θεσσαλονίκης. Είμαστε χαρούμενοι που αυτό το κόνσπετ συνδυάζεται με τη συμπλήρωση και των 100 χρόνων του Αρη η οποία πλησιάζει. Εύχομαι οι νέες φανέλες να φέρουν τύχη στην ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη».

«Πάρτε θέση για Ηρακλή, Βόλο, Καβάλα» 

21/8/2012

«Πάρτε θέση για Ηρακλή, Βόλο, Καβάλα» 
Να πάρει θέση σχετικά με την πρόταση της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής να προβιβαστούν πέντε ομάδες στη «μεγάλη» κατηγορία και να υποβιβαστούν τρεις, προκειμένου να αγωνιστούν στη Football League ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα, ζητεί με επιστολή της η ΕΠΟ από τη Σούπερ Λίγκα. Τον υποβιβασμό τεσσάρων και την άνοδο δύο ομάδων, αντιπροτείνουν ορισμένα μέλη του συνεταιρισμού, αλλά είναι άγνωστο πόσοι (και από τις δύο λίγκες) συμφωνούν με αυτό.

Την περασμένη εβδομάδα, η Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής αποφάσισε κατά πλειοψηφία να αποδεχτεί τη συμμετοχή του Ηρακλή, του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στη Football League, με την προϋπόθεση όμως ότι στο τέλος της σεζόν θα προβιβαστούν πέντε ομάδες στη Σούπερ Λίγκα, από την οποία θα υποβιβαστούν τρεις. Κάτι που θα έχει ως συνέπεια, τη σεζόν 2013-2014 να αριθμεί η «μεγάλη» κατηγορία 18 ομάδες.

Η ΕΠΟ απέστειλε την Τρίτη στον συνεταιρισμό την εν λόγω απόφαση, ζητώντας της να πάρει θέση για το αν συμφωνεί με ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Το ερώτημα της ομοσπονδίας, θα τεθεί προς συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας που ακόμη δεν έχει προγραμματιστεί και είναι άγνωστο πότε θα γίνει.

Είναι ήδη γνωστό, πάντως, πως ορισμένα μέλη του συνεταιρισμού έχουν επεξεργαστεί μια αντιπρόταση που μιλάει για άνοδο τεσσάρων ομάδων και υποβιβασμό δύο, ώστε την επόμενη σεζόν να γίνουν 18.

Η αντιπρόταση αυτή, ωστόσο, είναι αμφίβολο αν βρίσκει σύμφωνους και τα υπόλοιπα μέλη της Σούπερ Λίγκας, που είναι βέβαιο πως θα θέσουν προϋποθέσεις οικονομικού χαρακτήρα. Πολύ περισσότερο, είναι άγνωστο αν θα τη δεχόντουσαν οι ομάδες της Football League, καθώς στην τελευταία έκτακτη συνεδρίασή της, υπήρχαν ΠΑΕ που ήταν κάθετα αντίθετες με τη συμμετοχή Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή, ανεξάρτητα από το πόσες ομάδες θα προβιβαστούν τελικά στη «μεγάλη» κατηγορία!

Η υπόθεση αυτή που βρίσκεται σε εκκρεμότητα εδώ και μήνες, έχει αρκετά ακόμη επεισόδια. Το www.sport-fm.gr έχει από τον περασμένο Μάιο εκτιμήσει πως οι τρεις ομάδες θα αγωνιστούν τελικά στη Γ’ Εθνική! Ωστόσο, οι ελπίδες τους για Β’ Εθνική δεν έχουν εξανεμιστεί, αλλά τα χρονικά περιθώρια έχουν πλέον στενέψει και οι φορείς του ποδοσφαίρου δεν δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση να τρέξουν την υπόθεση…

Σοβαρός τραυματισμός Καλογέρη 

21/8/2012

Σοβαρός τραυματισμός Καλογέρη
Ιδιαίτερα σοβαρός είναι πιθανότατα ο τραυματισμός του Αινεία Καλογέρη, καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού, εκτίμηση που αν επαληθευθεί, σημαίνει πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για διάστημα έξι μηνών…

Τόσο ο Καλογέρης, όσο και ο Μιχάλης Παυλής νωρίτερα είχαν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την «Ένωση».

Ο Καλογέρης τραυματίστηκε μόλις στο τρίτο λεπτό του εσωτερικού διπλού με την ομάδα Νέων και δεν μπόρεσε να γιορτάσει έτσι την υπογραφή του επαγγελματικού του συμβολαίου με την «Ένωση», την Τρίτης.

Πάντως, ελπίδα τόσο του ίδιου, όσο και των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι οι εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί την Τετάρτη να μην επιβεβαιώσουν τους φόβους για ρήξη χιαστού.

Τα διλήμματα του Δώνη 

22/8/2012

Τα διλήμματα του Δώνη 
Την καλύτερη ενδεκάδα που θα δώσει στον ΠΑΟΚ το αποτέλεσμα που θέλει εν όψει της ρεβάνς στην έδρα της Ραπίντ Βιέννης ψάχνει ο Γιώργος Δώνης. Ο 43χρονος τεχνικός προβληματίζεται για τρεις θέσεις στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου του Βορρά». Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός ψάχνει τον αντι-Γκαρσία, για το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής και αν μπορεί ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης να ξεκινήσει στο αυριανό ματς με τους Αυστριακού.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Δώνη αποτελεί η ανεύρεση του παίκτη που θα καλύψει το κενό της απουσίας του Πάμπλο Γκαρσία. Άλλωστε, ο Ουρουγουανός είναι ο ηγέτης του ΠΑΟΚ μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όλα περνούν από τα πόδια του.

Τη θέση του διεκδικούν ο Φωτάκης και ο Κάτσε, αλλά ο 43χρονος προπονητής προβληματίζεται από την εικόνα που έδειξε ο πρώτος στο παιχνίδι με τη Μπνέι Γεχούντα στην Τούμπα.

Από εκείνο το παιχνίδι έχουν μεσολαβήσει δύο εβδομάδες και η αγωνιστική κατάσταση έχει βελτιωθεί αισθητά κι αυτό τον χρίζει φαβορί στις σκέψεις που κάνει ο Έλληνας τεχνικός για τη θέση έναντι του ταλαντούχου και ταυτόχρονα άπειρου Κάτσε, τον οποίο ο προπονητής του ΠΑΟΚ κρατάει πάντως «ζεστό» στις προπονήσεις.

Την ίδια ώρα, ο Δώνης προβληματίζεται από την αγωνιστική ετοιμότητα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αφού ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» εξακολουθεί να μην είναι βέβαιος για το τι μπορεί να προσφέρει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αν ο διεθνής φορ δείξει ότι δεν μπορεί να παίξει, τότε θα παίξει ο Γιάννου.

Από εκεί και πέρα, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Λίαμ Λόρενς θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής αντί του Γεωργιάδη, όμως ο Δώνης στη χθεσινή προπόνηση δεν είχε αποκαλύψει την τελική του απόφαση.

Όλα για τον… Χάρις 

22/8/2012

Όλα για τον… Χάρις
Ο Κιθ Χάρις βρίσκεται πίσω από τον Δημήτρη Βιντιάδη για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ και οι υπεύθυνοι της ομάδας είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν την ευκαιρία να περάσει. Για τον λόγο αυτό τις τελευταίες ημέρες –και ειδικά από χθες- έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους να παρουσιάσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για την ομάδα στον Άγγλο τραπεζίτη και στους συνεργάτες του.

Έτσι ετοιμάζουν μια αναλυτικότατη παρουσίαση όλων των δεδομένων στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στις ακαδημίες. Αυτή θα την αποστείλουν στους ενδιαφερόμενους, η οποία θα συμπεριλαμβάνει πληροφορίες για το υπάρχον ρόστερ, τη διάρκεια συμβολαίων των ποδοσφαιριστών, τις οικονομικές τους απολαβές (μαζί με την Εφορία), τυχόν ρήτρες και μπόνους, αν κάποια ομάδα διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης και αν η ΑΕΚ έχει κάποιον παίκτη υπό μορφή συνιδιοκτησίας, τους παίκτες που έχουν πουληθεί τα τελευταία χρόνια και με τι αντίτιμο, τους παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα και πόσο αγοράστηκαν και φυσικά την αξία κάθε παίκτη του ρόστερ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο βάσει της αξιολόγησης του Βασίλη Τσιάρτα.

Τέλος θα υπάρχει πλήρης ανάλυση για τον τρόπο και το κόστος λειτουργίας, αλλά και τους ποδοσφαιριστές που έχουν αναδειχτεί τα τελευταία χρόνια από τα τμήματα υποδομής. Αναλυτική ενημέρωση θα υπάρχει και από τα εισιτήρια διαρκείας, αφού στην ΠΑΕ θέλουν να δείξουν στους επενδυτές πως η ομάδα έχει μεγάλη βάση οπαδών.

Απαντάει ο Τραορέ 

22/8/2012

Απαντάει ο Τραορέ
Εντός της ημέρας αναμένεται στον Πλατανιά η οριστική απάντηση του Τζίμι Τραορέ.

Οι Χανιώτες έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον εκπρόσωπο του Γάλλου αμυντικού και κάνουν την υπέρβαση στα οικονομικά του συλλόγου, πραγματοποιώντας την μεταγραφική έκπληξη του καλοκαιριού.

Στις τάξεις της κρητικής ΠΑΕ επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία και ο 32χρονος παίκτης θα δεχθεί την πρότασή τους.

Την ίδια ώρα, σε καλό δρόμο βρίσκονται οι εργασίες στο γήπεδο του Μάλεμε, το οποίο θα είναι έτοιμο μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Τελειώνει του Ζρέικ 

22/8/2012

Τελειώνει του Ζρέικ
Μία ημέρα παράταση πήρε η υπόθεση του Αχμάντ Ζρέικ για τον Λεβαδειακό. Ο Λιβανέζος εξτρέμ επρόκειτο να έρθει χθες στην Ελλάδα, όμως αυτό θα συμβεί εντός της ημέρας.

Οι Βοιωτοί τονίζουν ότι δεν υπάρχει καμία εμπλοκή στην απόκτηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού και απλώς υπήρξε κάποιο μικρό πρόβλημα με τα χαρτιά του, το οποίο και καθυστέρησε την άφιξή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ζρέικ έκλεψε τις εντυπώσεις στο διάστημα που δοκιμαζόταν και μαζί με την ταυτόχρονη συνύπαρξη των Πόι, Ναπολεόνι, Ροτζέριο, Βασιλείου, Ακόστα και Ζαουί δημιουργούν μια εξαιρετική μεσοεπιθετική γραμμή για τους Βοιωτούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Παράσχος προετοιμάζει την ομάδα για την πρεμιέρα και το ματς με τον Παναθηναϊκό, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Προχωράει για χαφ και φορ 

22/8/2012

Προχωράει για χαφ και φορ
Πολύ κοντά στην απόκτηση ενός αμυντικού χαφ και ενός επιθετικού βρίσκεται ο Άρης, όπως επιβεβαίωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Αντώνης Ζαμπέτας.

Πρώτος μεταγραφικός στόχος ήταν ο Κρίστιαν Βαντός, όμως απάντησε αρνητικά στους «κίτρινους» και εκείνοι έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Μλάντεν Κάστσελαν. Ωστόσο, η διοίκηση ψάχνει για κάτι καλύτερο στη μεσαία γραμμή.
Μάλιστα, για την κενή θέση στα γραμμή κρούσης της ομάδας υπάρχουν δύο επιλογές και οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να συλλέξουν πληροφορίες για αμφότερους.

Επίσης, οι Θεσσαλονικείς κινούνται για την αντικατάστασή του Ανδρέα Ηρακλή, με πρώτο επιλαχόντα τον Νίκο Ψυχογιό. Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί επιλογή του Μάκη Κατσαβάκη, μια και έχουν συνεργαστεί τόσο στον Ολυμπιακό Βόλου όσο και στη Δόξα Δράμας.

Όλα καλά στο γήπεδο στη Βέροια 

22/8/2012

Όλα καλά στο γήπεδο στη Βέροια
Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι εργασίες στο Δημοτικό Γήπεδο Βέροιας εν όψει του αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τα αστυνομικά μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή τα αναμέτρησης.

Οι διοικούντες τη «βασίλισσα του Βορρά» και οι αστυνομικοί της περιοχής αποφάσισαν το πώς θα οργανωθούν οι φίλαθλοι των δυο ομάδων.

Εκείνο που αποφασίστηκε είναι στους φίλους του Ολυμπιακού να δοθούν οι θύρες 5 και 6, ενώ αν χρειαστεί θα ανοίξει και η θύρα 1.

Αθανασιάδης: «Έχω και άλλα γκολ στο ρεπερτόριο μου» 

22/8/2012

Αθανασιάδης: «Έχω και άλλα γκολ στο ρεπερτόριο μου» 
Την επιθυμία να συνεχίσει να ματώνει τα αντίπαλα δίχτυα εξέφρασε ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο διεθνής επιθετικός έχει φτάσει τα 31 γκολ σε 94 αγώνες με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και θυμάται τα καλύτερα τέρματα που έχει σημειώσει μέχρι σήμερα στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 24χρονου φορ στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά»

«Θυμάμαι ότι πολύ ωραίο γκολ ήταν το πρώτο που είχα πετύχει στη Λάρισα.Και πέρυσι είχα ορισμένα ωραία γκολ, όπως εκείνο με τον Αστέρα Τρίπολης που πέρασα την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα ή με τον Πανιώνιο που πήρε η μπάλα μία τρελή τροχιά…», ανέφερε αρχικά ο Αθανασιάδης και πρόσθεσε:

«Και το τακουνάκι με τη Μπνέι Γιεχούντα ήταν πολύ ωραίο γκολ… Ωστόσο έχω κι άλλα γκολ στο ρεπερτόριό μου τα οποία θέλω να βάλω με τον ΠΑΟΚ… Έφτασα τα 31; Ελπίζω να τα εκατοστίσω».


ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου