ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

 Διαφορα απο SUPER LEAGUE


22/8/201

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις για την SUPER LEAGUE  

 Λύθηκε το συμβόλαιο του Σιαλμά 

  22/8/2012

Λύθηκε το συμβόλαιο του Σιαλμά
Τη λύση του συμβολαίου του Δημήτρη Σιαλμά ανακοίνωσε η ΑΕΚ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Οι σχέσεις της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ με τον 26χρονο επιθετικό είχαν φτάσει στα άκρα, αφού εκείνος απείχε από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας. Ο «Δικέφαλος» όφειλε 110.000 ευρώ στον παίκτη και αποφασίστηκε το συναινετικό «διαζύγιο» τους.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σιαλμά».

Πρόβλημα με Κουλουχέρη 

22/8/2012

Πρόβλημα με Κουλουχέρη
Λίγες ώρες μετά την εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας η ΠΑΕ Άρης βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα ακόμη πρόβλημα. Ο Ευθύμης Κουλουχέρης προσέφυγε στη δικαιοσύνη και ζητά να επιβληθούν κυρώσεις στους «κίτρινους» καθώς δεν του έχουν καταβληθεί τρεις δόσεις παρά τη συμφωνία που είχαν οι δύο πλευρές.

Πρόκειται για ένα ποσό ύψους 300.000 ευρώ το οποίο αφορά δόσεις συμβολαίων που έχουν επιδικαστεί από τον περασμένο Δεκέμβριο. Βάσει της συμφωνίας αυτής οι κίτρινοι οφείλουν κάθε μήνα να δίνουν στον παίκτη περίπου 26.000 μέχρι να εξοφληθεί το ποσό.

Βάσει κανονισμού ο Άρης θα τιμωρείται με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα. Η εκδίκαση της υπόθεσης είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Τρίτη.

Στον Άρη, λοιπόν, οφείλουν γρήγορα να βρουν μια λύση στο ζήτημα. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα αναμένεται μέσα στην ημέρα να υπάρξει επικοινωνία των ανθρώπων της ομάδας με τον παίκτη για να υπάρξει μια συμφωνία και ο Κουλουχέρης να αποσύρει την προσφυγή του.

«Ευγενική χειρονομία το πριμ Γιαννακόπουλου» 

22/8/2012

«Ευγενική χειρονομία το πριμ Γιαννακόπουλου»
Ως μια ευγενική χειρονομία χαρακτηρίζουν στον Παναθηναϊκό το πριμ που πρόκειται να δώσει στους παίκτες της ομάδας ο μεγαλόμετοχος και πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε μέσω της εφημερίδας Πράσινης, ότι σε περίπτωση πρόκρισης επί της Μάλαγα θα δώσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας 100.000 ευρώ!

Απάντησε ο Κατίδης μέσω twitter 

22/8/2012

Απάντησε ο Κατίδης μέσω twitter
Μέσω του προφίλ του στο twitter ο Γιώργος Κατίδης απάντησε σε αρνητικά σχόλια που δέχθηκε από οπαδούς του Άρη μετά από την γνωστοποίηση από την ομάδα και τον προπονητή της, Μάκη Κατσαβάκη, της απόφασής του να φύγει.

Χθες το απόγευμα τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν ο νεαρός άσος αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τους άλλους παίκτες του Άρη.

Έτσι αργότερα σχολίασε…





Μαγνητική και περιμένει ο Καλογέρης 

22/8/2012

Μαγνητική και περιμένει ο Καλογέρης
Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 12 ο Αινείας Καλογέρης, ο οποίος είχε τραυματιστεί στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών του «Ιατρικού Κέντρου» επιβεβαιώνουν ότι έχει πειραχθεί ο χιαστός στο γόνατο του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Τα αποτελέσματα, όμως, των εξετάσεων του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή θα γίνουν γνωστά το απόγευμα και θα μάθει το ακριβές διάστημα της απουσίας του.

Ο Καλογέρης στάθηκε άτυχος χθες, αφού το πρωί υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση, και το απόγευμα τραυματίστηκε λίγα λεπτά την έναρξη του οικογενειακού διπλού της ομάδας.

Τα είπε με ΠΣΑΤ ο Μώραλης

22/8/2012

Συνάντηση του προέδρου της Superleague, με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΤ
Ο πρόεδρος της Super League κ. Γιάννης Μώραλης δέχθηκε σήμερα στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Σωτήρη Τριανταφύλλου, τον Α΄αντιπρόεδρο κ. Αντώνη Αντωνόπουλο, τον Β΄αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Καραλή και τον έφορο κ. Άρη Ασβεστά. Παρών στη θεσμική συνάντηση ήταν επίσης ο γενικός διευθυντής της Super League κ. Μιχάλης Αναγνώστου.

Ο Πρόεδρος της Super League κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε: «Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους θεσμικούς συνεργάτες μας, όπως είναι ο ΠΣΑΤ. Οι αθλητικοί δημοσιογράφοι επιτελούν σημαντικό έργο και ιδιαίτερα σε εποχές κρίσης για την ελληνική κοινωνία είναι πολύ σημαντικό να διασφαλιστεί το ποδόσφαιρο από ακραίες εκδηλώσεις, οι οποίες υποδαυλίζουν την οπαδική βία.
Συνεχίζουμε τις προσπάθειες για να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη εργασία των εκπροσώπων του Τύπου στα γήπεδα και να βελτιωθούν οι συνθήκες και σε αυτό το πλαίσιο η συνεργασία μας με τον ΠΣΑΤ είναι διαρκής».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ κ. Σωτήρης Τριανταφύλλου σημείωσε: «Η συνεργασία του ΠΣΑΤ με τη Super League συνεχίζεται και επεκτείνεται. Στόχος των δύο πλευρών είναι η απρόσκοπτη εργασία των εκπροσώπων του Τύπου και η όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτησή τους στα γήπεδα, μέσα σε ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον που θα θωρακίζει ταυτόχρονα την ελεύθερη ενημέρωση.
Η συνεργασία του ΠΣΑΤ με τη Super League θα είναι διαρκής και θεσμική, με διαύλους επικοινωνίας και κοινές πρωτοβουλίες που ως στόχο θα έχουν την αναβάθμιση της δημοσιογραφικής εργασίας στους χώρους δουλειάς και στα γήπεδα όλης της χώρας ».

Έλεγχος στην ΠΑΕ Άρης 

22/8/2012

Έλεγχος στην ΠΑΕ Άρης
Διαφάνεια ζητά ο κόσμος στον Άρη και αυτή είναι η βασική επιδίωξη στην ΠΑΕ και την Κοινωνία Μελών.

Έτσι, ο φορέας προκήρυξε διαγωνισμό για τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο (από ανεξάρτητη αρχή) ώστε να πέσει… φως στα πεπραγμένα των διοικήσεων των περασμένων χρόνων.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ υλοποιώντας την παλλαϊκή απαίτηση για αλήθεια, διαφάνεια και κάθαρση, τις δεσμεύσεις και των επτά μελών του καθώς και την προγενέστερη απόφασή του προκηρύσσει δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για τη διενέργεια οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ που θα αφορά την περίοδο 2004-2012. Η καταληκτική προθεσμία κατάθεσης των προσφορών είναι η 21η Σεπτεμβρίου 2012. Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει σε ειδική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν νομικά πρόσωπα με αντικείμενο δραστηριότητας συμβουλές επί των οικονομικών και διενέργεια οικονομικών και διαχειριστικών ελέγχων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών Άρη μετά τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012 και μετά από ραντεβού για ενημέρωση, προκειμένου να λάβουν τον φάκελο με περιγραφή των δεδομένων και των στοιχείων που θα απαιτηθούν από το πόρισμα του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου (τηλ. 2310323160 και info@arismembers.gr).

Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι επόμενες ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου που θα αφορούν δομικές αλλαγές στην οργάνωση και στις διαδικασίες της Κοινωνίας Μελών Άρη και της ΠΑΕ Άρης, αλλά και στην ενημέρωση των μελών μας και των φιλάθλων του Άρη».

Τα νούμερα στις φανέλες

Μετά την χθεσινή παρουσίαση των εμφανίσεων για την νέα περίοδο, η ΠΑΕ Άρης γνωστοποίησε και τα νούμερα τα οποία θα φορούν στις φανέλες τους οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το ρόστερ. Το "10" πήρε ο Καπετάνος, το "9" έμεινε -προς το παρόν- "ορφανό", ενώ το 12 δόθηκε στον... φευγάτο Κατίδη.

Τερματοφύλακες

1. Μάρκος Βελλίδης
13. Σωκράτης Διούδης
25. Γιώργος Παπαδόπουλος

Αμυντικοί

3. Μιχάλης Γιαννίτσης
4. Μανώλης Παπαζαχαρίας
5. Νίκος Παντίδος
24. Γιώργος Μαργαρίτης
26. Ρούμπεν Πουλίδο
35.Στέλιος Τσουκάνης
44.Αντρέας Ηρακλής

Μέσοι

2. Δημήτρης Ασλανίδης
6. Χαράλαμπος Οικονομόπουλος
8. Βασίλης Τριανταφυλλάκος
10. Κώστας Καπετάνος
12. Γιώργος Κατίδης
16. Αλέξανδρος Γιώρης
17. Μανώλης Παπαστεριανός
21. Δημήτρης Σουνάς
27. Παντελής Αντωνιάδης
30. Ερωτόκριτος Νταμαρλής

Επιθετικοί

7. Κώστας Καζναφέρης
11. Νίκος Αγγελούδης
14. Γιάννης Γκέσιος
18. Ηλίας Ιγνατίδης
20. Γιάννης Γιαννιώτας
22. Αθανάσιος Κανούλας
33. Αλέξανδρος Καραγιάννης

Στην Αθήνα ο Πουλινάκης 

22/8/2012

Στην Αθήνα ο Πουλινάκης
Από το πρωί της Τετάρτης (22/8) βρίσκεται στην Αθήνα ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ μαζί με τους συνεργάτες του θέλει να διευθετήσει τις όποιες λεπτομέρειες εκκρεμούν, ώστε η ομάδα του Ηρακλείου να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για το νέο πρωτάθλημα.

Εκτός αυτού ο Πουλινάκης κατά την διάρκεια της ημέρας θα έχει επαφές και με τους ανθρώπους του συνδρομητικού καναλιού, προκειμένου να «κλείσει» θετικά το θέμα καταλληλότητας του «Γεντί Κουλέ».

Παράλληλα, τα νούμερα τα οποία θα φοράνε οι παίκτες του ΟΦΗ την νέα σεζόν έγιναν γνωστά την Τετάρτη (22/8). Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου, Βασίλης Κουτσιανικούλης και Θανάσης Παπάζογλου, θα έχουν το οκτώ και το εννιά αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα νούμερα των παικτών του ΟΦΗ:

1 VERON RICARDO-MATIAS
4 ΜΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
5 ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
6 ΜΟΝΙΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
7 ΖΟΡΜΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
8 ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
9 ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
11 FRANCISCO DOS SANTOS VANDO
14 ΡΟΒΙΘΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
17 ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
20 ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜ
21 ΠΕΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
22 ΝΥΚΤΑΡΗΣ ΝΙΚΟΜΑΝΩΛΗΣ
24 SOUZA GUEDES DENIS
28 ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
44 ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
81 ΣΑΧΣΑΝΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
92 ΑΓΡΙΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
99 ΒΙΤΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Τσουκαλάς: «Στον ΠΑΣ θα αναγεννηθώ» 

22/8/2012

Τσουκαλάς: «Στον ΠΑΣ θα αναγεννηθώ»
Ακούστηκαν πολλά για την μεταγραφή του στον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο, ο Σταύρος Τσουκαλάς βλέπει την ομάδα των Ιωαννίνων σαν μία ευκαιρία για να αναγεννηθεί η καριέρα του.

Ο 24χρονος μέσος σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τόνισε ότι το ο κυριότερος λόγος που επέλεξε τον ΠΑΣ, είναι το γεγονός ότι άπαντες του έδειξαν πόσο πολύ τον ήθελαν στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον λόγο που τον οδήγησε στην επιλογή του ΠΑΣ, ο Τσουκαλάς είπε:

«Ο πρόεδρος και ο προπονητής με τη συμπεριφορά τους μου έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν στην ομάδα και αυτό με οδήγησε στο να αποφασίσω να έρθω στα Γιάννινα, που πιστεύω ότι μπορώ κι εγώ να αναγεννηθώ αλλά και να βοηθήσω την ομάδα ώστε να πετύχει ότι το καλύτερο».

Αναφορικά με το γεγονός ότι δεν έκανε προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά και την κατάσταση που βρίσκεται, σχολίασε:

«Εγώ είμαι έτοιμος όποτε μου ζητηθεί και από πλευράς φυσικής κατάστασης, αλλά και όσο αφορά την προσαρμογή μου στην ομάδα. Έχω κάνει την μισή προετοιμασία με την ομάδα του ΠΑΟΚ και την υπόλοιπη, ατομικά, μαζί με ανθρώπους του ΠΑΟΚ».

Για την προσαρμογή του στη νέα του ομάδα, είπε:

«Η προσαρμογή δεν ήταν δύσκολη για μένα καθότι γνώριζα ήδη αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά εκτός αυτού συνάντησα και ότι ακριβώς μου είχαν παρουσιάσει οι άνθρωποι της ομάδας στις συζητήσεις που κάναμε πριν υπογράψω, μια δεμένη οικογένεια».

Όσον αφορά στην εικόνα που έχει σχηματίσει για την ομάδα μέσα από τα φιλικά προετοιμασίας, τόνισε:

«Απ ότι πρόλαβα να δω η ομάδα φαίνετε ότι έχει δουλέψει αρκετά και προσπαθεί να παίξει σωστό ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να βγάλω συμπεράσματα όμως από τα αποτελέσματα των φιλικών, καθότι αυτό που μετράει είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι και ουσιαστικοί στο πρώτο επίσημο παιχνίδι».

Για τους νέους του συμπαίκτες, αλλά και το ότι αποκτήθηκαν από τον ΠΑΣ πολλοί νέοι παίκτες, είπε:

«Συνάντησα αρκετά ταλέντα στην ομάδα, που με σωστή κατεύθυνση μπορούν να εξελιχθούν σε καλές μονάδες για τον ΠΑΣ. Κάτι που βλέπω ότι δουλεύετε πολύ και από το τεχνικό επιτελείο. Για τους υπόλοιπους που ήδη γνώριζα ξέρω τι μπορούν να κάνουν αλλά και πόσο μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα αλλά και εμένα. Άλλωστε η περσινή 8η θέση το μαρτυρεί».

Αναφορικά με τους προσωπικούς του στόχους και αυτούς της ομάδας για τη φετινή σεζόν, σχολίασε:

«Οι προσωπικοί συμβαδίζουν με τους ομαδικούς, καθότι μέσα από την ομαδική προσπάθεια εκπληρώνονται και οι προσωπικοί στόχοι. Αυτό ισχύει θεωρώ για όλους. Από κει και πέρα δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια για την φετινή πορεία, αλλά δεν θα πούμε και όχι σε ότι καλύτερο προκύψει».

Τέλος για τους φιλάθλους του ΠΑΣ, είπε:

«Σύμφωνα με την δυναμική του κόσμου της η ομάδα δικαιούται να βρίσκεται πάντα ψηλά. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και το μόνο που ζητάμε είναι τη στήριξη τους».
Διαβάστε

Βαριά… κι αλλιώτικη φανέλα! 

22/8/2012

Βαριά… κι αλλιώτικη φανέλα!
Η φετινή ΑΕΚ θα ποντάρει αναπόφευκτα στο μέλλον.

Η φανέλα που θα κληθούν να σηκώσουν, όμως, τα πιτσιρίκια της δεν θα ‘ναι μόνο βαριά.

Θα ‘ναι και συνδεδεμένη με το παρελθόν!

Οι παίκτες της «Ένωσης» φωτογραφήθηκαν σήμερα με τη νέα εμφάνιση της ομάδας, η οποία με την οριζόντια ρίγα και το έμβλημα στο κέντρο της παραπέμπει απευθείας στην ένδοξη δεκαετία του ’70.

Οι «Ενωσίτες» στάθηκαν σήμερα απέναντι από το φακό φορώντας την πρώτη φετινή εμφάνιση. Μια φανέλα που είναι τελείως διαφορετική από την περσινή -αλλά πανομοιότυπη με αυτή που φορέθηκε τη δεκαετία του ’70, η οποία θεωρήθηκε πρωτοποριακή τότε λόγω της χοντρής οριζόντιας ρίγας και της τοποθέτησης του εμβλήματος στο κέντρο του στήθους και όχι στο πλάι.

Εξάλλου, στη νέα εμφάνιση υπάρχει λαιμόκοψη, κάτι που ισχύει και για τη δεύτερη, που θα είναι μαύρη με κίτρινες λεπτομέρειες. Η τρίτη φετινή εμφάνιση, αντίθετα, θα είναι λευκή (με μαύρες πινελιές) και θα έχει γιακά.

Περισσότερες… στιλιστικές απόψεις πάντως για τις δυο άλλες φετινές φανέλες (η πρώτη θα φορεθεί το Σάββατο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης) θα μπορούν να εκφραστούν τις προσεχείς μέρες, όταν και θα παρουσιαστούν επίσημα από την ΑΕΚ.

Στην Κέρκυρα ο Σίμωσης 

22/8/2012

Στην Κέρκυρα ο Σίμωσης
Τη φανέλα της Κέρκυρας για τα επόμενα δύο χρόνια θα φοράει και επίσημα ο Γιάννης Σίμωσης. Ο 21χρονος μέσος το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε επαφές με τους ανθρώπους του συλλόγου, οι οποίοι τον έπεισαν να συνεχίσει σε αυτόν την καριέρα του. Ο Έλληνας μέσος την περασμένη σεζόν ανήκε στις τάξεις του Πανθρακικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή, Γιάννη Σίμωση. Ο Σίμωσης, γεννήθηκε στις 13/3/1991 και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων. Την τελευταία διετία αγωνίστηκε με τον Πανθρακικό στη Football League (28 συμ., 2 γκολ), πανηγυρίζοντας, φέτος, την άνοδο στη Super League.

Ποδόσφαιρο πρωτόπαιξε, ουσιαστικά, στον Ταμυναϊκό Αλιβερίου, απ' τον οποίο, το 2008, εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου, προτού προωθηθεί στην ανδρική ομάδα (πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο, το 2009). Την ίδια χρονιά (2009) βραβεύτηκε ως ο ανερχόμενος ποδοσφαιριστής του έτους από το συνδρομητικό περιοδικό Mini Football News. To καλοκαίρι βρέθηκε στην Αυστραλία και έπαιξε για διάφορες ομάδες της Α' κατηγορίας, όπως η Αδελαϊδα και Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς».


Με τρεις απόντες 

22/8/2012

Με τρεις απόντες 
Με τρεις απουσίες συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία της SKODA Ξάνθη για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον ΟΦΗ την ερχόμενη Κυριακή. Η μία είναι ο Δημήτρης Κομεσίδης, που συνέχισε το ατομικό του πρόβλημα, ύστερα από τον τραυματισμό του στο φιλικό με τη Βέροια.

Οι άλλες δυο είναι οι νεαροί σέντερ μπακ, Κώστας Τσαμούρης και Δημήτρης Γούτας, που επέστρεψαν την Τετάρτη στην ακριτική πόλη, μετά τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Παίδων, κάνοντας, επίσης, ατομικό πρόγραμμα.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναλώθηκε σε ασκήσεις τακτικής μικρών αγωνιστικών τετραγώνων, όπως και στην ταχυδύναμη, πριν τις ασκήσεις προθέρμανσης με μπάλα.

Στην τελική ευθεία… 

22/8/2012

Στην τελική ευθεία… 
Η πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας πλησιάζει και στον Αστέρα Τρίπολης ασχολούνται αποκλειστικά με αυτή και την αναμέτρηση με την ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο. Έτσι, οι προπονήσεις του Σάκη Τσιώλη γίνονται στην προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ. Αυτό συνέβη στην πρωινή της Τετάρτης, όπου η τακτική γα την τεχνική είχε απόντα τον τραυματία Χουανίτο.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ η προετοιμασία για τον αγώνα με την «Ένωση» ολοκληρώνεται την Παρασκευή, όπου ο Καρδιτσιώτης τεχνικός θα ανακοινώσει και την αποστολή.

Ζημιά με Καλογέρη στην ΑΕΚ 

22/8/2012

Ζημιά με Καλογέρη στην ΑΕΚ
Μια μέρα με ευχάριστες ειδήσεις… παραήταν πολύ για την ΑΕΚ.

Μπορεί η «Ένωση» να ελπίζει ακόμα περισσότερο για φως στο διοικητικό τούνελ (με την αποκάλυψη της συμμετοχής του Κιθ Χάρις στην πρόταση Βιντιάδη) και να δρομολογεί τις εξελίξεις για να συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα, ωστόσο θα στερηθεί για πολύ σε αυτό τις υπηρεσίες ενός από τους νεαρούς-αποκαλύψεις της προετοιμασίας:

Του Αινεία Καλογέρη.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε την Τρίτη στο διπλό με την ομάδα Νέων (τραγική ειρωνεία, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την «Ένωση») και οι φόβοι για ρήξη χιαστού δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν σήμερα.

Τα αποτέλεσμα, λοιπόν, της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε επιβεβαίωσε την αρχική εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου και πλέον ο Καλογέρης θα αναγκαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση και να απουσιάσει από τη δράση για διάστημα που μπορεί να φτάσει μέχρι και τους έξι μήνες.

Σφράγισε εισιτήρια ο ΟΦΗ 

22/8/2012

Σφράγισε εισιτήρια ο ΟΦΗ
Σε καλό δρόμο φαίνεται πως είναι το θέμα της φορολογικής ενημερότητας για τον ΟΦΗ, καθώς ο πρόεδρος της ομάδας, Μάνθος Πουλινάκης, κατάφερε να σφραγίσει εισιτήρια για το ματς της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στην SKODA Ξάνθη που θα γίνει την Κυριακή (26/8) στο «Γεντί Κουλέ».

Γεγονός που δείχνει πως η ΠΑΕ έχει είναι πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα.

Παράλληλα, τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό αν η Σούπερ Λίγκα και το συνδρομητικό κανάλι θα ανάψουν το «πράσινο» φως για την καταλληλότητα της έδρας του ΟΦΗ, το «Γεντί Κουλέ».

Ωστόσο, οι άνθρωποι του συλλόγου είναι αισιόδοξοι και γι’ αυτό το θέμα.


Δεν τα βρήκαν, αλλά θα τα ξαναπούν με Γιαννιώτα 

22/8/2012

Δεν τα βρήκαν, αλλά θα τα ξαναπούν με Γιαννιώτα 
Σε καλό κλίμα, αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή τη συμφωνία για νέο συμβόλαιο, ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Άρη με την πλευρά του Γιάννη Γιαννιώτα.

Ο Αντώνης Ζαμπέτας συζήτησε με τον μάνατζερ του νεαρού ποδοσφαιριστή, Σπύρο Σιούγγαρη και πρότεινε τριετές συμβόλαιο, με κλιμακωτές αποδοχές 70-100-150 χιλιάδες ευρώ αντίστοιχα. Ενώ παράλληλα ζήτησε να αυξηθεί η ρήτρα, η οποία σήμερα είναι 150.000 ευρώ. Ακολούθως του μεταφέρθηκαν τα «θέλω» της πλευράς του 19χρονου άσου.

Την ώρα που για την απόκτησή του εμφανίζεται να… καιροφυλακτεί η ΑΕΚ (ο ίδιος ο παίκτης διέψευσε χθες τα σχετικά σενάρια) δεν τα βρήκαν σε πρώτη φάση, αλλά συμφώνησαν να τα ξαναπούν.

Φιλικό και προπόνηση 

22/8/2012

Φιλικό και προπόνηση 
Η πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας είναι προ των πυλών και στον Πανιώνιο στρέφουν εκεί το βλέμμα τους, όσο πλησιάζει η Δευτέρα κι ο αγώνας με τον Άρη. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και το πρόγραμμα που κατάρτισε την Τετάρτη περιελάμβανε δυο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα.

Σε αυτές, οι «κυανέρυθροι» εκτέλεσαν προγράμματα ενδυνάμωσης, φυσικής κατάστασης και τακτικής.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Πέμπτη με τον φιλικό αγώνα κόντρα στην ομάδα Νέων του συλλόγου, που έχει προγραμματιστεί για τις 18:30 στο Κορωπί.

Στον Γεωργέα το περιβραχιόνιο 

22/8/2012

Στον Γεωργέα το περιβραχιόνιο
Τους αρχηγούς της ομάδας για την περίοδο 2012-13 ανακοίνωσε η Βέροια. Το περιβραχιόνιο θα φέρει ο Νίκος Γεωργέας, ενώ δεύτερος αρχηγός θα είναι ο Γουέιν Τόμας, του οποίου η απόκτηση γνωστοποιήθηκε μόλις μια μέρα πριν.

Τις άλλες δύο θέσεις καλύπτουν ποδοσφαιριστές που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τη «βασίλισσα του Βορρά», δηλαδή οι Νίκος Τζημογιάννης και Δημήτρης Κοτταρίδης.

«Όχι» από Τραορέ 

22/8/2012

«Όχι» από Τραορέ
Η μεγάλη μεταγραφή που ονειρεύονταν και περίμεναν στον Πλατανιά, ενόψει της «παρθενικής» συμμετοχής των Χανιωτών στη Σούπερ Λίγκα, παίρνει αναβολή για κάποια άλλη εποχή. Ο Τζίμι Τραορέ απάντησε αρνητικά στην πρόταση του πρόεδρου της ΠΑΕ, Στέλιου Βαρουξάκη, την Τετάρτη, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Οι δυο άνδρες συνομίλησαν τηλεφωνικά το απόγευμα της ίδιας μέρας, με τον Γάλλο σέντερ μπακ να ευχαριστεί τον «ισχυρό» άνδρα της ομάδας για το ενδιαφέρον του.

Από την πλευρά του, ο κ. Βαρουξάκης ευχήθηκε στον παίκτη καλή συνέχεια σε ότι κάνει στην καριέρα του.  

Χωρίς Μελίσση, Χρήστου με ΠΑΟΚ 

22/8/2012

Χωρίς Μελίσση, Χρήστου με ΠΑΟΚ 
Λίγες μέρες έμειναν για την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας και για τον Πανθρακικό προέκυψαν προβλήματα της τελευταίας στιγμής, ενόψει της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Συγκεκριμένα ο Χρήστος Μελίσσης και ο Γιάννης Χρήστου δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και δεν θα δώσουν το «παρών» στο εναρκτήριο παιχνίδι.

Ο Μελίσσης έχει τράβηγμα στον προσαγωγό και ο Χρήστου τράβηγμα στον δικέφαλο και πλέον αμφότεροι θα συνεχίσουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους, ώστε να είναι έτοιμοι για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας με τον Πλατανιά.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, η υπόθεση απόκτησης του Νιμανί φαίνεται να απομακρύνεται, με τους Θρακιώτες να θέλουν να προχωρήσουν στη μεταγραφή ενός επιθετικού, για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της φετινής σεζόν.

Προσωρινά δελτία ζήτησαν ΑΕΚ, Πανιώνιος, ΟΦΗ 

22/8/2012

Προσωρινά δελτία ζήτησαν ΑΕΚ, Πανιώνιος, ΟΦΗ
Με προσφυγή τους στην Επιτροπή Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ η οποία εκδικάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Πανιώνιος και ΟΦΗ, αιτήθηκαν την έκδοση προσωρινών δελτίων για τους ποδοσφαιριστές που απέκτησαν στη θερινή μεταγραφική περίοδο, με ισχύ έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι τότε φιλοδοξούν πως θα έχουν εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα.

Ένα 24ωρο περίπου πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (Παρασκευή στις 12:00), η ΑΕΚ, ο Πανιώνιος και ο ΟΦΗ δεν έχουν ακόμη στα χέρια τους την φορολογική ενημερότητα, παρά την αισιοδοξία που εκφράζουν. Αυτό σημαίνει πως εξακολουθούν να μην μπορούν να εκδώσουν δελτία για τους ποδοσφαιριστές που απέκτησαν στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε.

Έτσι, οι τρεις ΠΑΕ, προσέφυγαν στην Επιτροπή Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ και κατά την εκδίκαση της προσφυγής τους την Τετάρτη το μεσημέρι, ζήτησαν την έκδοση δελτίων με προσωρινό χαρακτήρα και με ισχύ για 15 ημέρες. Μεταξύ άλλων, υποστήριξαν ότι δεν έχουν πάρει μέχρι στιγμής φορολογική ενημερότητα για λόγους ανωτέρας βίας, ενώ προσκόμισαν έγγραφα που αποδείκνυαν ότι προσπαθούν να την αποκτήσουν.

Σύμφωνα με νομικές πηγές, η ΕΙΜ δεν θα περιμένει να δει την Παρασκευή αν η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορηγήσει πιστοποιητικό στις εν λόγω ΠΑΕ και θα εκδώσει την απόφασή της πιθανότατα την Πέμπτη το πρωί.

Η έκδοση προσωρινών δελτίων (αν γίνει δεκτό το αίτημα των τριών ομάδων) θα αποτελέσει καραμπινάτη παρανομία, μιας και δεν προβλέπεται από πουθενά και δεν έχει και προηγούημενο. Ωστόσο εκφράζεται αισιοδοξία από όλες τις πλευρές ότι δεν θα υπάρξουν ΠΑΕ που θα προσβάλουν την απόφαση…

«Έδεσε» τρία πιτσιρίκια ο Άρης 

22/8/2012

«Έδεσε» τρία πιτσιρίκια ο Άρης 
Επαγγελματικό συμβόλαιο, σε τρία από τα ταλαντούχα πιτσιρίκια του προσέφερε ο Άρης. Οι Καράδαης, Καραγιάννης και Γιώρης από την δεύτερη ομάδα κλήθηκαν να υπογράψουν για τέσσερα χρόνια. Ο πρώτος, ο οποίος είναι τερματοφύλακας θα δοθεί δανεικός στον Παναιγιάλειο, ενώ οι άλλοι δύο θα προπονούνται με την πρώτη ομάδα. Σειρά θα πάρουν και άλλοι νεαροί άσοι από την Κ-20.

Με Μπούρμπο και Σόουζα στην πρεμιέρα 

22/8/2012

Με Μπούρμπο και Σόουζα στην πρεμιέρα
Το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (22/8) του ΟΦΗ έδωσαν οι Χρήστος Μπούρμπος και Ντένις Σόουζα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές τις τελευταίες μέρες είχαν ταλαιπωρηθεί από μικροτραυματισμούς, όμως όπως όλα δείχνουν και οι δύο παίκτες θα βρίσκονται στα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου, ενόψει της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στην SKODA Ξάνθη.

Παράλληλα, την περίπτωση του Ανέστη Αργυρίου φαίνεται πως εξετάζουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ μπορεί να είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρέιντζερς, αλλά οι ιθύνοντες του συλλόγου καταβάλουν προσπάθειες, προκειμένου να τον πείσουν να συνεχίσει την καριέρα του στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ.

Προσέχει… για να έχει ο Βλάχος 

22/8/2012

Προσέχει… για να έχει ο Βλάχος
Η φυσική κατάσταση των νέων παικτών της ΑΕΚ είναι από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους του Βλάχου ενόψει της νέας σεζόν.

Κι επειδή ο κίνδυνος τραυματισμών παραμονεύει (και ήδη χτύπησε στην περίπτωση του Καλογέρη που υπέστη ρήξη χιαστού) ο τεχνικός της «Ένωσης» κοιτάζει σε κάθε ευκαιρία να αποφορτίζει τους πιτσιρικάδες.

Όπως έκανε, για παράδειγμα, την Τετάρτη με τους Γροντή και Παπαδημητρίου, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων και γι’ αυτό προτιμήθηκε από τον Βλάχο να ξεκουραστούν και να μη συμμετέχουν στην απογευματινή προπόνηση.

Εκεί όπου βρέθηκε κανονικά και πάλι ο Γκερέιρο (που έχει επανέλθει μετά τον τραυματισμό του) ενώ απουσίαζε και πάλι ο Ρίκκα, που έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν κανονικά και από την Πέμπτη θα βάλουν στην τελική ευθεία την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (εφόσον όλα πάνε καλά και η ΑΕΚ εξασφαλίσει, όπως φαίνεται, τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα) με απογευματινή προπόνηση που θα γίνει στις 19:15 στις εγκαταστάσεις των Σπάτων.

Φέρνει Κοέλιο ο Άρης 

22/8/2012

Φέρνει Κοέλιο ο Άρης
Τον Νούνο Μιγκέλ Πράτα Κοέλιο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, ετοιμάζεται να εντάξει στο δυναμικό του ο Άρης.

Ο Πορτογάλος μέσος (διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες των Ιβήρων) ο οποίος ανήκει στην Μπενφίκα, αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη και η προφορική συμφωνία αφορά τον μονοετή δανεισμό του στους «κίτρινους».

Αν όλα πάνε καλά ο 25χρονος άσος θα αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφή των +24, μετά από εκείνη του Ρούμπεν Πουλίδο. Την περασμένη σεζόν είχε 23 συμμετοχές με την Μπέιρα Μαρ (δανεικός κι εκεί) ενώ στο παρελθόν έχει θητεύσει στις Πόρτο, Λεϊρία, Πορτιμονένσε και Ακαντέμικα.

Αιφνιδίως στη Βουλή η τροπολογία για τις ΠΑΕ! 

23/8/2012

Αιφνιδίως στη Βουλή η τροπολογία για τις ΠΑΕ!
Η πολυπόθητη τροπολογία που ρυθμίζει τα χρέη των προβληματικών ΠΑΕ, κατατίθεται αιφνιδιαστικά στη Βουλή την Πέμπτη 23 Αυγούστου, μία ημέρα, δηλαδή, πριν η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφασίσει αν θα χορηγήσει πιστοποιητικά στις οκτώ ομάδες που δεν το έχουν εξασφαλίσει! Σύμφωνα με πληροφορίες, την προσεχή Τρίτη που «ανοίγει» εκ νέου το ελληνικό Κοινοβούλιο, η ευνοϊκή ρύθμιση των χρεών των ΠΑΕ θα «περάσει» σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης!

Η τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών που θα έβγαζε από τη δύσκολη θέση τις προβληματικές ΠΑΕ, δεν είχε ψηφιστεί πριν κλείσει η Βουλή για το καλοκαίρι, γεγονός που δημιούργησε τεράστιο «πονοκέφαλο» στις ομάδες που αδυνατούσαν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους προς το ελληνικό Δημόσιο.

Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες, η περίφημη τροπολογία που θα ρυθμίζει τα χρέη των προβληματικών συλλόγων, θα κατατεθεί στη Βουλή την Πέμπτη 23 Αυγούστου και θα ψηφιστεί την προσεχή Τρίτη (οπότε και ανοίγει επισήμως η Βουλή)! Μάλιστα, δεν θα «περάσει» σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, αλλά στο πρώτο νομοσχέδιο που θα τεθεί προς ψήφιση και θα είναι του Υπουργείου Δικαιοσύνης!

Η εξέλιξη αυτή διαφοροποιεί την κατάσταση ενόψει της συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού την Παρασκευή 24 Αυγούστου, καθώς η ΑΕΚ, ο ΟΦΗ, ο Πανιώνιος και όποια άλλη ΠΑΕ αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη φορολογική της ενημερότητα, θα μπορεί πλέον να ελπίζει σε εξασφάλιση του πιστοποιητικού μέσω της υπαγωγής της στη νέα ρύθμιση.

Ανασυγκρότηση 

23/8/2012

Ανασυγκρότηση 
Να αφήσουν πίσω την ήττα (2-0) από τη Μάλαγα, στο πρώτο παιχνίδι των play offs του Champions League, θέλουν στον Παναθηναϊκό, όπου πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας κόντρα στο Λεβαδειακό.

Δεν θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας ο Μπουμσόνγκ, ο οποίος είναι αμφίβολος για τη ρεβάνς με τους Ισπανούς.

Από σήμερα τα εισιτήρια για Λιβαδειά αλλά και για το ματς στο ΟΑΚΑ κόντρα στους Ανδαλουσιάνους.

Από τη μία η ατυχία στις τελικές προσπάθειες και από την άλλη η κακή αμυντική λειτουργία έφεραν την ήττα από τη Μάλαγα με σκορ 2-0 στο πρώτο ματς των play offs και πλέον ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, για να προκριθεί στους ομίλους του Champions League. Ωστόσο, οι «πράσινοι» δεν χάνουν την πίστη τους για το δεύτερο ματς με τους Ισπανούς, καθώς εκτός από τη βοήθεια του κόσμου, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα έχει στη διάθεσή του και τον Κουίνσι, ο οποίος έχει δηλωθεί κανονικά στη λίστα της UEFA.

Χάνει Λιβαδειά ο «Μπουμ», αμφίβολος για τη ρεβάνς

Χωρίς τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα κάνει πρεμιέρα ο Παναθηναϊκός στη φετινή Σούπερ Λίγκα, κόντρα στο Λεβαδειακό. Ο Γάλλος αμυντικός τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τη Μάλαγα, όπου σήμερα (23/8) θα διαπιστωθεί αν υπέστη διάταση ή θλάση. Το σίγουρο είναι πως δεν θα ταξιδέψει στη Λιβαδειά, ενώ η συμμετοχή του στη ρεβάνς κόντρα στην ισπανική ομάδα κρίνεται αμφίβολη.

Τα εισιτήρια για τη ρεβάνς

Από σήμερα κιόλας θα μπορούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού να προμηθευτούν τα εισιτήρια για τη ρεβάνς με τη Μάλαγα, στο ΟΑΚΑ (28/8). Οι τιμές κυμαίνονται από 10 έως 30 ευρώ και θα διατίθενται από τις μπουτίκ σε Τσόχα, Μοναστηράκι και Greenteam. Επίσης, σήμερα και αύριο (24/8), από τη Λεωφόρο (Θύρα 4 από τις 10:00-22:00), θα διατεθούν και τα εισιτήρια για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Λεβαδειακό στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, με την τιμή τους να είναι στα 30 ευρώ.

Πάει για τρεις 

23/8/2012

Πάει για τρεις
Τρεις προσθήκες στο ελλιπές της ρόστερ θέλει να κάνει η ΑΕΚ ώστε να παρουσιάσει ένα όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό σύνολο στο φετινό πρωτάθλημα.

Η «Ένωση», η οποία εκτός όλων των άλλων, έχει να αντιμετωπίσει και τα «χτυπήματα» από τραυματισμούς, προσπαθεί να κλείσει άμεσα Κατίδη, Κορδέρο και Κατσικοκέρη και να... λύσει έτσι τα χέρια του Βαγγέλη Βλάχου.

Την περίπτωση του 19χρονου Γιώργου Κατίδη χειρίζεται αποκλειστικά ο κ. Φωτίου, ο οποίος βρίσκεται σε επαφή με τον εκπρόσωπο του νεαρού ποδοσφαιριστή. Ενδεχόμενη συμφωνία αναμένεται να είναι τετραετούς διάρκειας και εφόσον πραγματοποιηθεί, θα προσθέσει ένα σημαντικό όπλο στη μεσαία γραμμή του «Δικεαφάλου».

Από την πλευρά του, ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο αποτελεί παλιά… καψούρα, αφού το όνομά του είχε ακουστεί και την περασμένη σεζόν, όταν τις τύχες της ομάδας κρατούσε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός μέσος φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ, ενώ η Χερέθ θα είναι ικανοποιημένη με ένα ποσό κοντά στις 40.000 ευρώ.

Τέλος, ο Κατσικοκέρης προέκυψε στην πορεία χάρη στα χρήματα που… εξοικονομούνται μετά το «αντίο» του Δημήτρη Σιαλμά. Ο 24χρονος επιθετικός θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα στην περίπτωση που βρεθεί η χρυσή τομή με τον Εργοτέλη και στον τρόπο που θα καταβληθούν οι 130.000 που ζητεί η κρητική ομάδα.




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου