ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Σ. Θεοδωρίδης: "Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Βασίλη"

Σ. Θεοδωρίδης: "Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Βασίλη"

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για το μέλλον του Βασίλη Τοροσίδη, το παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο τη Βέροια, τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αλλά και το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Ακολουθούν αποσπάσματα των δηλώσεων του Σάββα Θεοδωρίδη στην εφημερίδα "ΦΩΣ":

Θα ήθελα την γνώμη σας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Βέροια.

"Ο Ολυμπιακός δίνει πάντα στο πρωτάθλημα 30 ντέρμπι. Για ειδικούς λόγους, θεωρώ το ματς στη Βέροια το πιο δύσκολο ματς του πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό!

Και πρέπει να το καταλάβουν πολύ καλά αυτό οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία. Η Βέροια είναι μια σκληρή ομάδα, είναι σε φόρμα όπως έδειξε στα φιλικά και παίζει στην έδρα της. Έχει και άσχημο αγωνιστικό χώρο εκεί το γήπεδο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου.

Επίσης, εμείς, για να λέμε την αλήθεια δεν δείχνουμε τελείως έτοιμοι. Το θεωρώ κομβικό παιχνίδι. Το πρώτο που ενδιαφέρει τον πρόεδρο, εμένα, και γενικώς τον Ολυμπιακό είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Και όσο καλύτερη διάκριση στην Ευρώπη. Αν δεν μπουν στην Βέροια για πόλεμο δεν θα κερδίσουν".

Ο Ολυμπιακός παραδοσιακά έπαιζε επιθετικά, από την εποχή την δική σας κιόλας, είναι μια φύση επιθετική ομάδα. Και με Βαλβέρδε πίεζε ψηλά, ήταν επιθετικός. Τώρα τον βλέπετε να μαζεύεται πιο πίσω;

"Για τον Α ή Β λόγο ο Ολυμπιακός στερήθηκε τέσσερις μεγάλους ποδοσφαιριστές που είχε πίσω, οι οποίοι αποτελούσαν μια από τις καλύτερες αμυντικές λειτουργίες στην Ευρώπη. Ίσως η ανασφάλεια λοιπόν από τις πολλές αλλαγές στην άμυνα, καθώς και το κενό που υπάρχει ανάμεσα στα χαφ και στην άμυνα, κρατήσανε την ομάδα πιο πίσω.

Ο καινούργιος προπονητής έχει δύσκολο έργο, πρέπει να το ομολογήσουμε μην είμαστε άδικοι. Δεν είχε από την αρχή της προετοιμασίας τα εργαλεία που είχε ο Βαλβέρδε δεν είχε από την αρχή και τα εργαλεία που ήρθαν πρόσφατα, όπως ο Μασάδο, ο Γκρέκο, ο Κοντρέρας, συν τον Μιραλάς που του έλειπε λόγω τραυματισμού και μετά τον χάσαμε λόγω μεταγραφής.

Εμείς κάναμε μεταγραφές τους δύο καλύτερους Έλληνες στόπερ που υπήρχαν στο πρωτάθλημα, τον Μανωλά και τον Σιόβα, μετά αργήσαμε διότι ο πρόεδρος ήθελε να φέρει μεγάλους παίκτες από το εξωτερικό και κυνηγήσαμε πρωτοκλασάτες περιπτώσεις.

Όμως, λόγω των οικονομικών προβλημάτων και κινδύνων που διέβλεπαν οι ξένοι παίκτες στην Ελλάδα, δεν ήθελαν να έρθουν. Και ο Μασάδο και ο Γκρέκο και ο Κοντρέρας είναι σπουδαίοι παίκτες και συνεχίζει να ψάχνει και άλλους η διοίκηση.

Όταν δέσουν οι μεταγραφές που κάναμε, συν μια τουλάχιστον καλή μεταγραφή ακόμα που θα κάνουμε, θα είναι πολύ δυνατός ο Ολυμπιακός. Χρειάζεται χρόνος".

Για τον παίκτη που χρειάζεται  να πάρει ο Ολυμπιακός: "Εγώ δεν θέλω να κάνω τον προπονητή. Όμως για μένα ο πιο πολύτιμος παίκτης του Ολυμπιακού πέρσι σε σχέση με φέτος ήταν ο Ορμπάιθ. Είμαι βέβαιος ότι ο προπονητής θα βρει την λύση, ακόμα και μέσα από το υπάρχον ρόστερ που έχουμε, το οποίο είναι πλούσιο ρόστερ".

Για τον Φουστέρ: "Από την ημέρα που ήρθε στον Ολυμπιακό, τον θεωρώ μέσα στους πιο πολύτιμους παίκτες μας! Σπουδαίο εργαλείο. Είναι ο παίκτης που πρεσάρει στο κέντρο όσο κανείς, είναι και εκτελεστικό όργανο, σκοράρει όπως και να του έρθει η μπάλα με οποιονδήποτε τρόπο. Πιστεύω ότι με την προσθήκη του Φουστέρ στην ομάδα, συν την προσαρμογή των Μασάδο, Γκρέκο, Κοντρέρας, και με μια λύση που πρέπει να βρούμε για το κενό στα χαφ μπροστά από την άμυνα, ο Ολυμπιακός θα δέσει τρομερά και θα υπάρχει συνοχή μεταξύ της άμυνας και τις επίθεσης".

Για το θέμα του Τοροσίδη: "Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Βασίλη. Ο Βασίλης είναι παιδί του Ολυμπιακού, τον αγαπάω πολύ και το ξέρει. Δεν θέλω να τον επηρεάσω η ζωή είναι δική του. Όμως με τους τίτλους που έχει πάρει στον Ολυμπιακό, την εκτίμηση του κόσμου που έχει κερδίσει, το περιβραχιόνιο του αρχηγού που είναι ξεχωριστή τιμή, αυτά είναι πράγματα που δεν πρέπει να παραβλέπει για την μετέπειτα ζωή του".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου