ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Πασούτιν: «Θρυλική ομάδα ο Ολυμπιακός»

Πασούτιν: «Θρυλική ομάδα ο Ολυμπιακός» 

20/8/2012KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Πασούτιν: «Θρυλική ομάδα ο Ολυμπιακός» 
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Εβγκένι Πασούτιν για τον Ολυμπιακό, με αφορμή τη φιλική αναμέτρηση της Λοκομοτίβ Κουμπάν με τους Πειραιώτες, στο «Gomelsky Cup» (29-30/9).

«Είμαστε χαρούμενοι που η Λοκομοτίβ έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί κόντρα σε μία θρυλική ομάδα, τον Ολυμπιακό, τον βασιλιά της Ευρωλίγκας. Για εμάς είναι μεγάλη υπόθεση!», δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ρωσικής ομάδας.

«Είμαστε χαρούμενοι που η Λοκομοτίβ έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί κόντρα σε μία θρυλική ομάδα, τον Ολυμπιακό, τον βασιλιά της Ευρωλίγκας. Για εμάς είναι μεγάλη υπόθεση! Σήμερα, η ομάδα έχει παίκτες επιπέδου και αυτό το ματς με τους Έλληνες, που είναι επιπέδου Ευρωλίγκας, θα είναι ένα πραγματικό τεστ για τη σεζόν που έρχεται», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λοκομοτίβ, ο Εβγκένι Πασούτιν, με αφορμή το τουρνουά «Gomelsky Cup», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Το ζητούμενο για εμάς είναι να είμαστε καλή κατάσταση. Οι παίκτες μας έχουν ξεκινήσει ήδη το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ενώ σύντομα θα αναχωρήσουμε για τη Λιθουανία, όπου η Λοκομοτίβ θα δώσει δυνατά φιλικά».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου