ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Λατρεία για Αβραάμ

Λατρεία για Αβραάμ

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος βρέθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του στην ανοιχτή προπόνηση της Τρίτης (21/8) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και γνώρισε την καθολική αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου! (video)
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος υπέστη ρήξη χιαστών στις 8 Ιουνίου, φορώντας τη φανέλα της Εθνικής ομάδας στο Euro 2012. Ο δυναμικός στόπερ του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον στο στάδιο της αποθεραπείας και η επιστροφή του στην ενεργό δράση υπολογίζεται για μετά τα Χριστούγεννα.

Ο 28χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός βρέθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του στην ανοιχτή προπόνηση της Τρίτης (21/8) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπου πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφησης της ομάδας για τη νέα σεζόν, ενώ παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση και η τριάδα των καινούργιων εμφανίσεων που θα χρησιμοποιήσουν οι ερυθρόλευκη την αγωνιστική περίοδο 2012-13.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν στο Φαληρικό γήπεδο φορώντας τις νέες φανέλες και ανάμεσα τους ήταν και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος μόλις έγινε αντιληπτός από τους οπαδούς της ομάδας γνώρισε την καθολική αποθέωση.

Η αγάπη και η εκτίμηση των οπαδών προς το πρόσωπο του 28χρονου στόπερ είναι δεδομένη και φρόντισαν να του το δείξουν για ακόμη μια φορά.

Μια ψυχολογική ντόπα που χρειαζόταν ο Αβραάμ στην προσπάθεια που κάνει να επανέλθει δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους...

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου