ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ 21/8-ANAKOΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ 21/8-ANAKOΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

20/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Π.Α.Ε. Ολυμπιακός - Δελτίο Τύπου

Ενημέρωση σχετικά με την αυριανή ανοικτή προπόνηση και παρουσίαση της νέας εμφάνισης του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ενημερώνει το κοινό και τους εκπροσώπους του Τύπου για την αυριανή (Τρίτη 21/8) ανοικτή προπόνηση στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και την παρουσίαση της νέας εμφάνισης της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το πρόγραμμα της αυριανής ανοικτής προπόνησης της 21/8 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχει ως εξής:

19:00 Ανοίγουν οι θύρες 33-35 από όπου θα εισέρχονται ελεύθερα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

19:30 Παρουσιάζεται η φανέλα της περιόδου 2012-2013 και αρχίζει η προπόνησης της ομάδας που θα διαρκέσει περίπου μια ώρα.

Ειδικά για τους εκπροσώπους του Τύπου θα υπάρξει μια παρουσίαση της νέας εμφάνισης στις 18:00 στην αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου. Η είσοδος θα επιτραπεί με την επίδειξη ταυτότητας ΕΣΗΕΑ ή ΠΣΑΤ. Το ίδιο ισχύει και για την εξέδρα των δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου