ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Εδώ δεν τη γλίτωσε ο Μέσι...ο Μαυριας θα την γλυτωνε ?(videos)

Εδώ δεν τη γλίτωσε ο Μέσι...ο Μαυριας θα την γλυτωνε ? (videos)

30/10/2012

Εδώ δεν τη γλίτωσε ο Μέσι...
Με αφορμή το τελευταίο περιστατικό και την επίθεση οπαδού στον Χάρη Μαυρία, σας θυμίζουμε αντίστοιχες καταστάσεις στα ελληνικά γήπεδα. Μπορεί -όπως αποδεικνύει η επικαιρότητα- το φαινόμενο να μην περιορίζεται μόνο στην πατρίδα μας, όμως φαίνεται πώς και σε τούτα τα… χώματα «φυντάνια» φυτρώνουν. Θυμηθείτε, λοιπόν, από απλά… «ντου», όπως εκείνο στον Μέσι μέχρι μπουκάλια στα… κεφάλια και επιθέσεις με όλη τη σημασία της λέξης.
Αν και στα περιστατικά βίας δεν μπαίνει ζυγαριά, σίγουρα το να δεις έναν άγνωστο απέναντί σου (όχι για να σου χαρίσει λουλούδια όπως έλεγε μια παλιότερη διαφήμιση) αλλά για να σε τραμπουκίσει, δεν είναι και ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί.

Κάτι τέτοιο συνέβη με τον Μιχάλη Σηφάκη την περίοδο που αγωνιζόταν στον Άρη, όταν οπαδός του Ηρακλή μπούκαρε και στάθηκε ενώπιος ενωπίω με τον διεθνή τερματοφύλακα, ο οποίος αποδεικνύεται «τέρας» ψυχραιμίας.


Αντίστοιχο ήταν και το περιστατικό με τον Πολυχρόνη Βεζυρίδη σε ματς στους «Ζωσιμάδες» όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχτηκε τον ΟΦΗ, ένας συγκεκριμένος οπαδός όμως, δεν αποδείχθηκε και τόσο φιλόξενος…

Για να φτάσουμε στο γεγονός της Κρήτης και το χτύπημα ενός ανεγκέφαλου στον Χάρη Μαυρία, ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Βέβαια, σε αυτήν την υπέροχη χώρα έχουμε καταφέρει να δούμε ποδοσφαιριστή να τραυματίζεται από θραύσματα μπουκαλιού που έπεσε σε ματς που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. Το… θαύμα συνέβη σε παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.


Κι επειδή πολλές φορές εμείς οι Έλληνες ψιλο-βαριόμαστε και δεν γουστάρουμε να χαλάμε ενέργεια μπουκάροντας στο γήπεδο, αλλά η φραπεδιά ως αξεσουάρ (άντε και ο φρέντο) δεν λείπει από το χέρι μας, λέμε να τη στείλουμε αντί ημών να συναντήσει το κεφάλι του παίκτης της αντίπαλης ομάδας. Από τις τόσες και τόσες περιπτώσεις, ξεχωρίσαμε δύο μόνο και μόνο για την αξιοθαύμαστη ευστοχία τους. Μία με θύμα τον Δημήτρη Μαυρογενίδη σε παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και άλλη μια με τον Σωτήρη Νίνη σε αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.



Αυτά τα… ολίγα για την ώρα κι ας ελπίσουμε να μη συμβεί κάτι που θα μας οδηγήσει στο να σταχυολογήσουμε ομαδικές μπούκες οπαδών στους αγωνιστικούς χώρους γιατί όπως θα θυμάστε καλά και από τέτοια έχουμε μπόλικα.
 Και καλα θα κανουνε οι ...θιγμενοι να μην μιλανε γιατι εχουν την πλειοψηφια στην προιστορια των βιαιων περιστατικων εν Ελλαδι....

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου