ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

«Ένιωσα ντροπή για τον Ντόρσεϊ»

«Ένιωσα ντροπή για τον Ντόρσεϊ» 

30/10/2012

«Ένιωσα ντροπή για τον Ντόρσεϊ»
Απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του Τζόι Ντόρσεϊ δήλωσε ο συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, Κάιλ Χάινς. Ο συνήθως φειδωλός Αμερικανός σέντερ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για όσα έκανε και δήλωσε ο συμπατριώτης του και που οδηγούν στην αποπομπή του από την ομάδα.

«Ειλικρινά, έμεινα έκπληκτος όταν το έμαθα. Αισθάνθηκα ακόμη χειρότερα όταν βγήκε δημόσια και μίλησε για μας τους συμπαίκτες του. Ένιωσα ντροπή!», δήλωσε ο Χάινς στον «Πρωταθλητή» και πρόσθεσε: «Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να βγαίνουν δημόσια. Αν θέλεις κάτι, έλα και πες το ματς στα αποδυτήρια. Όχι έτσι! Η ομάδα είναι πάνω από όλα. Ειλικρινά δεν μπορώ να τον καταλάβω. Είμαστε σε μια ομάδα που μας συμπεριφέρονται άψογα. Ο Τζόι έδειχνε να απολαμβάνει τη ζωή στην Αθήνα, ενώ και οι φίλαθλοι τον συμπαθούσαν πολύ. Αυτά που έκανε ήταν πέρα από κάθε λογική».

Σημειώνεται πως χθες ο Τζόι Ντόρσεϊ απολογήθηκε αυτοπροσώπως (κι όχι μέσω του μάνατζέρ του) στον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ, Χρήστο Σταυρόπουλο. Ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, αλλά η απόφαση να αποδεσμευτεί είναι ειλημμένη.

Ο Κάιλ Χάινς έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια μετά τις δύο διαδοχικές βαριές ήττες στην Ευρωλίγκα. «Πλέον δεν είμαστε εμείς οι κυνηγοί, αλλά αυτοί που κυνηγούν όλοι. Είμαστε οι πρωταθλητές και κάθε αντίπαλος θα θέλει να μας νικήσει. Αυτό είναι φυσιολογικό και είναι η μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με την περσινή σεζόν. Δεν πρέπει, όμως, να μας πάρει από κάτω. Είναι ανάγκη να σταθούμε στα πόδια μας και μέσα από τη σκληρή δουλειά να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος στην Ευρωλίγκα. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Τσεντεβίτα για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας, ενώ μετά ακολουθούν δύο εκτός έδρας ματς-κλειδιά που θα κρίνουν τι μπορούμε να κάνουμε στον όμιλο», τόνισε.

Κοντά σε Κρίστμας, αλλά…

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση ψηλού, την οποία κι έχει ως προτεραιότητα για να καλύψει το κενό του Τζόι Ντόρσεϊ, αλλά δεν αποκλείεται να προηγηθεί η απόκτηση του Ντιόντε Κρίστμας. Με τον 26χρονο σούτινγκ γκαρντ/φόργουορντ δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά, αν και ο παίκτης διεκδικείται και από τη Σιένα. Εξελίξεις πιθανώς να υπάρξουν άμεσα. Σε ό,τι αφορά στον ψηλό, εξετάζονται πολλές περιπτώσεις παικτών από το ΝΒΑ, αλλά ακόμη δεν έχει επιλεγεί ένας συγκεκριμένος στόχος.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου