ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Αρχίζει η γιορτή στην Αττική

Αρχίζει η γιορτή στην Αττική

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου αρχίζει το 2ο Τουρνουά των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Αττική.
Η επιτυχημένη διοργάνωση που ξεκίνησε πέρσι για τις επίσημες Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Αττική, αρχίζει το ερχόμενο Σάββατο 3 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή των Σχολών Αγίου Στεφάνου, Αιγάλεω, Αλίμου, Βάρης, Ελαιώνα, Παλλήνης, Ταύρου και Χαλανδρίου.

Περισσότεροι από 500 νεαροί ποδοσφαιριστές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα στο τουρνουά που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις των Σχολών μας στην Αττική.

Τα ηλικιακά τμήματα των Σχολών μας που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση είναι τα 2002-03, 2004-05 και 2006-07. Οι αθλητές μας θα αγωνιστούν στην κανονική περίοδο για τους επόμενους πέντε μήνες. Στο τέλος Μαρτίου 2013 θα διεξαχθούν στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού οι τελικοί αγώνες ανά ηλικιακό τμήμα.

Όπως στην πρώτη διοργάνωση θα υπάρχουν έπαθλα για τους νικητές, τους πρώτους σκόρερ, τους MVP και το βραβείο Fair Play.

Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, που ούτως ή άλλως δεν έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για το τουρνουά των Σχολών μας, θα βραβευθούν όλοι οι νεαροί μας ποδοσφαιριστές για τη συμμετοχή τους , την ευγενή άμιλλα και κυρίως για το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθε που θα επιδείξουν καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου