ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Γλίτωσε το μακρινό ταξίδι ο Κοντρέρας

Γλίτωσε το μακρινό ταξίδι ο Κοντρέρας

Ο Κοντρέρας κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Χιλής, αλλά το παρήγορο είναι πως ο Λατινοαμερικανός γλίτωσε το μακρινό ταξίδι, καθώς το φιλικό ματς κόντρα στην Σερβία θα γίνει στην Ελβετία.
Για μία ακόμη φορά ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Πάμπλο Κοντρέρας, κλήθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του, για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Σερβία, το οποίο θα διεξαχθεί στις 14 Νοεμβρίου. Όπερ και σημαίνει πως θα χρειαστεί να λείψει για ορισμένα εικοσιτετράωρα από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Το παρήγορο πάντως είναι πως ο Λατινοαμερικανός στόπερ δεν θα χρειαστεί να κάνει υπερατλαντικό ταξίδι, καθώς η φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Χιλής και της Σερβίας θα πραγματοποιηθεί σε ουδέτερο έδαφος και συγκεκριμένα στην Ελβετία.

Με το γεγονός αυτό ησύχασαν οι ερυθρόλευκοι, καθώς θα τον έχουν ορισμένες μέρες παραπάνω στην διάθεση τους, μη χάνοντας παραπάνω προπονήσεις της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός σε εκείνο το διάστημα θα δώσει δύο αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, πρώτα απέναντι στην ΑΕΚ (11/11) στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια κόντρα στην Κέρκυρα (17/11) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου