ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Πρώτη βαθμολογική απώλεια για τους Νέους

Πρώτη βαθμολογική απώλεια για τους Νέους

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού ήρθε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League K20 ΟΠΑΠ. Αυτή ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια για τους Πειραιώτες έπειτα από πέντε συνεχόμενες νίκες.
Έπειτα από πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και χωρίς να δεχθεί γκολ (12-0), ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του βαθμολογική απώλεια στο Πρωτάθλημα Νέων. Οι ερυθρόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, σε αξ αναβολής ματς για την 6η αγωνιστική, αν και βρέθηκαν να προηγούνται στο σκορ.
Η ομάδα του Μπερντ Στορκ προηγήθηκε με τον Βασίλη Καραγκούνη στο 58ο λεπτό, αλλά οι Αρκάδες ισοφάρισαν με τέρμα του Γιώργου Τσόφλιου στο 81'.

Έτσι, οι ερυθρόλευκοι έχουν πλέον 16 βαθμούς έπειτα από 6 παιχνίδι στο Πρωτάθλημα Super League K20 ΟΠΑΠ και παραμένουν στην πρώτη θέση της κατάταξης, μαζί με τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο, με τους κυανέρυθρους να έχουν ένα ματς περισσότερα (7).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Δημακάκος, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Σιώπης Μ., Σιώπης Δ. (63' Παιδάκης), Παπασάββας (84' Σούκιας), Ιωαννίδης, Βουτσιώτης, Πασαλίδης (46' Λύρας).

Αστέρας Τρίπολης: Γεωργακόπουλος, Σβίγγος, Κυριακόπουλος, Γκίτζιας Β. (72' Τσόφλιος), Παπαδημητρίου, Αρώνης, Ντινιωτάκης (69' Βαλκανός), Αναστασόπουλος (64' Νικολίτσας Σ.), Γκαϊδατζής, Τόγρου, Κατσαρός.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου