ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ντιακιτέ αντί Μοδέστο ετοιμάζει ο Ζαρντίμ

Ντιακιτέ αντί Μοδέστο ετοιμάζει ο Ζαρντίμ

Εμφανή είναι τα σημάδια κόπωσης του Φρανσουά Μοδέστο το τελευταίο διάστημα και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προσανατολίζεται στην χρησιμοποίηση του Ντρισά Ντιακιτέ στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (3/11, 19:30, Novasports2) στο Φάληρο.

Συνεχόμενα είναι τα παιχνίδια που δίνουν οι ερυθρόλευκοι το τελευταίο διάστημα με ορισμένους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ανελλιπώς να παρουσιάζουν (φυσιολογικά) σημάδια έντονης κόπωσης. Ένας από αυτούς είναι και ο Φρανσουά Μοδέστο.

Ο Κορσικανός διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του και από εκεί που πέρσι λογιζόταν ως μια καλή εναλλακτική λύση, τη φετινή σεζόν αποτελεί βασικό στέλεχος στην ενδεκάδα των Πειραιωτών. Είναι κατανοητό όμως πως ο Μοδέστο δεν γίνεται να αγωνίζεται συνεχώς, ούτε κάθε τρεις ημέρες, γι΄αυτό και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα του δώσει ανάσες στο παιχνίδι του Σαββάτου (3/11, 19:30, Novasports2) με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μονπελιέ, ο παίκτης βρέθηκε στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού και στο ματς με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" όπου έδειξε πως χρειάζεται ξεκούραση. Και επειδή μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ακολουθεί αυτό με τη Μονπελιέ στο Φάληρο (6/11, 21:45), ο Ζαρντίμ θα αφήσει στον πάγκο τον Μοδέστο το Σάββατο προκειμένου να τον έχει "φρέσκο" κόντρα στους Γάλλους, σε ένα κρίσιμο αγώνα που μπορεί να διαμορφώσει σε σημαντικό βαθμό την φετινή ευρωπαϊκή πορεία των ερυθρολεύκων.

Ο παίκτης που θα κληθεί να "μπει στα παπούτσια" του Κορσικανού είναι ο Ντρισά Ντιακιτέ, τον οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε και στην προπόνηση της Τετάρτης (31/10) στο πλάι του Γιάννη Μανιάτη. Ο άσος από το Μάλι δείχνει σε καλή κατάσταση και απέναντι στον ΟΦΗ θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στη φυσική του θέση από το ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Λίγες πιθανότητες να κάνει την έκπληξη έχει ο Λιούμπομιρ Φέισα. Ο Σέρβος μέσος έχει... ξεχάσει πότε βρέθηκε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού τελευταία φορά, ωστόσο το Σάββατο στο Φάληρο είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής ερχόμενος από τον πάγκο.

Περισσότερα συμπεράσματα για τα πλάνα του Ζαρντίμ θα βγουν μετά και τις προπονήσεις της Πέμπτης (1/11) και της Παρασκευής (2/11).

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου