ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΣΚΑΪ-NOVA 2-0....Nικαει παντου ο Αλαφουζος....

ΣΚΑΪ-NOVA 2-0....Nικαει παντου ο Αλαφουζος....

1/11/2012



Μετά την περσινή κόντρα που είχε αναδείξει νικητή τον ΣΚΑΪ η… μάχη της NOVA με το κανάλι του Φαλήρου για τα στιγμιότυπα της Σούπερ Λίγκας συνεχίζεται. Απορρίφθηκε η αίτηση προσωρινής διαταγής του συνδρομητικού καναλιού.
Εκτός από τις… μάχες εντός αγωνιστικού χώρου, στην Σούπερ Λίγκα υπάρχουν και τηλεοπτικές… μάχες. Η NOVA που έχει τα δικαιώματα των αγώνων της πρώτης κατηγορίας στο πρωτάθλημα της Ελλάδας, είχε προσπαθήσει πέρσι να αποτρέψει την προβολή στιγμιότυπων σε εκπομπές άλλων καναλιών. Πέρσι οι προσπάθειες του συνδρομητικού δεν απέδωσαν χάνοντας τα ασφαλιστικά μέτρα τόσο εναντίον του ΣΚΑΪ, όσο και κατά της ΝΕΤ.
Η NOVA επανήλθε με τέταρτη απόπειρα, δεύτερη κατά του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Πειραιά ζητώντας προσωρινή διαταγή απαγόρευσης στο κανάλι του Φαλήρου να δείχνει στιγμιότυπα των αγώνων της Σούπερ Λίγκας στις αθλητικές εκπομπές. Το αίτημα ωστόσο του συνδρομητικοί απορρίφθηκε με το ΣΚΑΪ να κάνει το 2-0 και η μεταξύ τους κόντρα όπως όλα δείχνουν αναμένεται να συνεχιστεί, καθώς εκκρεμούν ασφαλιστικά μέτρα, ενώ στην NOVA σκέφτονται να βάλουν στο παιχνίδι και την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου