ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE 

31/10/2012

«Ακόμη κινδυνεύουμε…» 

30/10/2012

«Ακόμη κινδυνεύουμε…» 
Ικανοποιημένος από το βαθμό, αλλά ακόμη περισσότερο από την εικόνα του Άρη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Πασσιαλής. «Δεν εφησυχάζουμε, ακόμη κινδυνεύουμε», τόνισε. «Λαχείο ο Αγκάνθο», πρόσθεσε, ενώ ξεκαθάρισε πως «… η διοίκηση μάς έχει δώσει τα κλειδιά». Τι είπε για τον αδιάφορο Ολυμπιακό, την αντιμετώπισή του, αλλά και την παραγωγή παικτών από τον Άρη.

Αναλυτικά, ο Νίκος Πασσιαλής μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

-την ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό: «Αν το συζητούσαμε στην αρχή του πρωταθλήματος, μπορεί να μην υπολογίζαμε καθόλου στο βαθμό, αλλά μετά την καλή εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό και με ένα γεμάτο γήπεδο χθες πιστέψαμε πως μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Ο Ολυμπιακός προερχόταν από ένα δύσκολο ματς, ίσως ήταν λίγο αδιάφορος αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως ήταν υπερόπτης. Πιστέψαμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα και το πήραμε. Κρατάμε τόσο το βαθμό, όσο και την εικόνα της ομάδας».

-τον τρόπο αντιμετώπισης του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο, ίσως και δύο, πάνω από μας. Ήθελε το ματς υπομονή και συγκέντρωση. Θέλαμε, όμως, να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε μπάλα και νομίζω ότι τα καταφέραμε. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλά άκρα. Είχαμε το ίδιο πλάνο με το ματς στο ΟΑΚΑ, αλλά θέλαμε περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες, τις οποίες και είχαμε».

-τη γρήγορη ισοφάριση που δέχτηκε ο Άρης μετά το 2-1: «Ίσως είναι ο υπέρμετρος ενθουσιασμός. Αυτό που έκανε ο Ψυχογιός είναι αψυχολόγητο. Είχε κάρτα και πήγε πάνω στον αντίπαλο με δύο πόδια. Όμως όταν είσαι νέος, οι σφυγμοί είναι ανεβασμένοι. Δεν προλάβαμε να χαρούμε το γκολ. Ο βαθμός της ισοπαλίας ασφαλώς μας ικανοποιεί, αλλά όταν προηγείσαι στο 83’ πιστεύεις μετά πως θα μπορούσες να πάρεις και τη νίκη».

-τη μεταμόρφωση του Άρη από τη στιγμή που ανέλαβε: «Τα παιδιά τα ξέρουμε από μικρά, τα βοηθήσαμε να γίνουν επαγγελματίες και ίσως αυτό βοήθησε στη δουλειά μας. Κάθε προπονητής έχει τη λογική του. Ο κ. Κατσαβάκης μπορεί σε δύο μήνες να μην κατάλαβε πού μπορεί να αποδώσει καλύτερα ο κάθε ποδοσφαιριστής. Τα παιδιά αυτά ανέβηκαν πολύ γρήγορα στην πρώτη ομάδα και τα ρίξαμε στην αρένα κατευθείαν. Ίσως φορτώθηκαν λίγο παραπάνω από ό,τι πρέπει. Ο Γιαννιώτας με μισό πρωτάθλημα έγινε το πρώτο όνομα του Άρη. Εδώ έχουν περάσει μεγάλοι παίκτες από τον Άρη και δεν άντεξαν την πίεση».

-τους νέους παίκτες του Άρη: «Ακόμη κινδυνεύουμε, περιμένουμε να πάρουμε αέρα λίγων βαθμών για να ρίξουμε στη μάχη κι άλλα παιδιά. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά από πίσω. Ο Άρης έχει καλές ακαδημίες και θα συνεχίσει να βγάζει παιδιά. Ο Άρης έχει καλούς χαρακτήρες, προσγειωμένα παιδιά που δουλεύουν σκληρά. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την προσπάθειά τους. Θέλουμε να παίξουν για τον εαυτό τους και την ομάδα. Εμείς σε ένα μήνα μπορεί να μην είμαστε».

-την προσφορά του Αγκάνθο: «Ο Αγκάνθο είναι λαχείο για μας. Είναι εξαιρετικός παίκτης και χαρακτήρας. Εκτός από καλός σκόρερ, είναι και εγκεφαλικός παίκτης. Βοηθά πολύ τα παιδιά, τους μιλάει, κάνει και αστεία. Είναι Λατίνος κι έχει τον ενθουσιασμό μέσα του».

-τους στόχους του Άρη: «Δεν έχουμε εφησυχάσει. Είμαστε σε εγρήγορση και προσπαθούμε να δώσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε. Δεν μένουμε στο βαθμό απέναντι στον Ολυμπιακό. Η διάρκεια είναι δύσκολη υπόθεση στο ποδόσφαιρο. Θα αρχίσουν οι απουσίες με τραυματισμούς και απουσίες και θα πρέπει να παίξουμε πιο ανοικτά στην έδρα μας για να πάρουμε κάποιες νίκες. Θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσους βαθμούς μπορούμε περισσότερο για να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Το δύσκολο κομμάτι είναι η δημιουργία. Πιστεύω στο ματς με τη Βέροια θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε μια νίκη. Στόχος είναι να σωθούμε, να παίξουν νέα παιδιά και κάθε χρόνο να πηγαίνουμε και πιο ψηλά».

-την παρουσία του στον πάγκο του Άρη: «Αυτή τη στιγμή είμαι κανονικά προπονητής. Τώρα αν αλλάξει κάτι (γέλια). Μας έχουν δώσει εν λευκώ το αγωνιστικό τμήμα, μας έδωσαν τα κλειδιά και μας είπαν κάνετε ό,τι κρίνετε καλύτερο».

«Τρελή» πορεία με Avance o Πανιώνιος! 

30/10/2012

«Τρελή» πορεία με Avance o Πανιώνιος!
Την… τρελή πορεία που κάνει στο πρωτάθλημα θα συνεχίσει ο Πανιώνιος αλλά θα το κάνει με Avance. Η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τη γνωστή εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, η οποία και θα καλύψει τις ανάγκες όλων των ποδοσφαιριστών.

Ο Πανιώνιος βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει τρελάνει κόσμο και κοσμάκη με την απόδοση του αλλά και την μέχρι στιγμής συγκομιδή βαθμών. Όπως και να έχει οι εμφανίσεις της ομάδας του Δημήτρη Ελευθερόπουλου δεν περνούν απαρατήρητες και για αυτόν τον λόγο έρχονται και νέες συνεργασίες όπως αυτή με την Avance.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την κορυφαία εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων AVANCE.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ευχαριστεί την εταιρεία AVANCE για την παράδοση στόλου αυτοκινήτων, που θα καλύψουν απόλυτα της ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος».

«Να είναι και το τελευταίο» 

30/10/2012

«Να είναι και το τελευταίο» 
Την ευχή να μην επαναληφθούν τέτοια άσχημα περιστατικά, όπως αυτό που συνέβη στον Χάρη Μαυρία έδωσε ο Θανάσης Παπάζογλου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ δήλωσε ικανοποιημένος από την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό (2-2), επισημαίνοντας πως πρωταρχικός στόχος των Ομιλητών είναι η παραμονή στην κατηγορία και στη συνέχεια ό,τι καλύτερο.

«Δουλεμένη ομάδα που θα βελτιωθεί στη συνέχεια», δήλωσε για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και το γκολ που πέτυχε:
«Σίγουρα για να πετύχεις κάποιο γκολ παίζει ρόλο η άμυνα του αντιπάλου. Ωστόσο, όλη η φάση ήταν πολύ καλή, η σέντρα με βρίσκει πάνω στην κίνηση. Έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι και τα δύο αποτελέσματα ήταν ανοιχτά. Εμείς σίγουρα θέλαμε τη νίκη. Η πικρία μας προέρχεται από το γεγονός ότι πάλι δεχτήκαμε γκολ λόγω αδράνειας της άμυνας. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα που πήραμε, κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα».

Για τον ΟΦΗ:
«Έχουμε βελτιωθεί και αυτό φαίνεται σε κάθε αγώνα. Όταν αλλάζεις ομάδα, χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Είμαστε πολύ δεμένοι, προσαρμοστήκαμε γρήγορα και αυτό γιατί έχουμε βοήθεια από τη διοίκηση και τον προπονητή».

Για τον στόχο του ΟΦΗ:
«Βρισκόμαστε πάνω από τη μέση της βαθμολογίας. Ξεκινώντας θέλαμε να σιγουρέψουμε την παραμονή και να μην κινδυνέψουμε. Έχουμε ιστορία σαν σύλλογος και αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή. Όλες οι ομάδες είναι ίδιες και με βάση αυτό που έχουμε τώρα κοιτάμε και πιο ψηλά».

Για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος:
«Είναι το πιο χαμηλό σε επίπεδο πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται από τις μεγάλες ομάδες. Όταν δεν υπάρχουν μεγάλες ομάδες δεν υπάρχει ανταγωνισμός, έχει πέσει το επίπεδο, όμως αυτό έχει δώσει ευκαιρίες σε νέους παίκτες».

Για το περιστατικό του Μαυρία:
«Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν το είδα, όπως και να έχει είναι αμαρτία. Ο κόσμος δημιουργεί πάντα καλή ατμόσφαιρά και είναι κρίμα για έναν να τιμωρηθούμε. Αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν, ελπίζω να είναι το τελευταίο γιατί πάνω από όλα σημασία έχει η σωματική ακεραιότητα»

Για τον Παναθηναϊκό:
«Ήταν όπως τον περιμέναμε, αλλά δεν είναι ο γνωστός Παναθηναϊκός, για την Ελλάδα είναι σε καλό επίπεδο. Δείχνει πως είναι μια δουλεμένη ομάδα, ωστόσο συγκριτικά με τον περσινό Παναθηναϊκό έχει διαφορά. Έχει αλλάξει το ρόστερ αρκετά. Όταν αλλάζουν τα ρόστερ είναι λογικό οι παίκτες και η ομάδα να είναι κάπως μαγκωμένη. Πιστεύω ότι θα βελτιωθούν στο μέλλον».

Χαμογέλασε ο Δώνης 

30/10/2012

Χαμογέλασε ο Δώνης
Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Γιώργο Δώνη στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας εν όψει του κυριακάτικου αγώνα στην έδρα του Πανιωνίου.

Ο 43χρονος προπονητής είδε τον Λίαμ Λόρενς και τον Γιώργο Γεωργιάδη να συμμετέχουν σε ένα μέρος του προγράμματος και μετά ακολούθησαν ατομικό.

Κανονικά προπονήθηκε σήμερα ο Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος χθες είχε αισθανθεί κάποιες ενοχλήσεις.

Από την πλευρά του, ο Μπερτράν Ρομπέρ έκανε και σήμερα θεραπεία και ο Δημήτρης Στάμου θα υποβληθεί αύριο σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.

Η προπόνηση αναλώθηκε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης. Θα ακολουθήσει και απογευματινό πρόγραμμα στις 16:00.

«Είμαι υπηρεσιακός…» 

30/10/2012

«Είμαι υπηρεσιακός…» 
Συμβιβασμένος με την πραγματικότητα, που τον θέλει να δίνει «εξετάσεις» κάθε αγωνιστική είναι ο προπονητής της Βέροιας, Νίκος Καρύδας. «Είμαι υπηρεσιακός», παραδέχτηκε μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ ανέλυσε τη μετάβασή του από την ιδιότητα του γυμναστή σε αυτή του προπονητή. «Είμαστε νεοφώτιστοι, αλλά η ομάδα έχει εμπειρία για κάτι παραπάνω», ανέφερε. Πώς τον έχουν επηρεάσει Σόλιντ και Βαλβέρδε.

Αναλυτικά, ο Νίκος Καρύδας μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

-τη θέση του στον πάγκο της Βέροιας: «Είμαι υπηρεσιακός προπονητής. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αναλαμβάνοντας τη Βέροια πήρα ένα ρίσκο μεγάλο σε ό,τι αφορά στη δουλειά μου ως γυμναστής, γιατί κανένας προπονητής δεν θα ήθελε δίπλα του έναν γυμναστή που έχει δουλέψει ως προπονητής. Το πτυχίο που έχω από το πανεπιστήμιο μού δίνει τη δυνατότητα να δουλέψω ως γυμναστής, αλλά και σαν προπονητής».

-τους στόχους της Βέροιας: «Η Βέροια είναι νεοφώτιστη, αλλά με τις μεταγραφές που έχει κάνει η διοίκηση θα είναι ψέμα να αντιμετωπίζεται ως τέτοια και διαθέτει την εμπειρία για κάτι παραπάνω. Η ομάδα θα πρέπει στοχεύει σε κάθε αγώνα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να προσπαθεί να κερδίζει. Πρώτο μέλημα είναι να ευχαριστιέται αυτό που βλέπει ο κόσμος. Κατά πόσο θα το καταφέρω αυτό με τη βοήθεια των παικτών δεν ξέρω, αλλά μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος».

-το προσεχές ματς με τον Άρη: «Ο Άρης κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Ήταν πολύ μαχητικός χθες. Για μας είναι πρόβλημα ότι αντιμετωπίζουμε τους αντιπάλους που έχουν παίξει προηγουμένως με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, οπότε είμαστε σάκος του μποξ. Όμως δεν πάμε φοβισμένοι, ούτε έχοντας υποτιμήσει κανέναν αντίπαλο».

-τους προπονητές που τον έχουν επηρεάσει: «Αρκετοί προπονητές επηρέασαν τη φιλοσοφία μου, αλλά παρότι δεν ήμουν με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό, γνώριζα τη φιλοσοφία του και μου άρεσε. Ο προπονητής που με επηρέασε ήταν ο Τροντ Σόλιντ, γιατί είχε μια επιθετική φιλοσοφία που ταίριαζε και στο δικό μου χαρακτήρα».

-τη διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Ουκρανίας-Ρωσίας με βάση την εμπειρία του στις τρεις χώρες: «Σαν μεσογειακός λαός είμαστε λίγο τεμπέληδες. Από την εμπειρία που είχα στη Ρωσία και την Ουκρανία έβλεπα πολύ σκληρούς ανθρώπους, δουλευταράδες, που ακόμη και στο ρεπό έκαναν προπόνηση. Εκεί διαφέρουμε κι έχει να κάνει με το πώς ζει ο κάθε λαός στη χώρα του».

Φταίει ο Φερέιρα ή μήπως… 

30/10/2012

Φταίει ο Φερέιρα ή μήπως…
H παρατεταμένη αγωνιστική κρίση του Παναθηναϊκού και τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα έχουν κάνει τους φίλους της ομάδας να αναρωτιούνται αν για όλα αυτά τα κακώς κείμενα του «τριφυλλιού» φταίει ο προπονητής ή όχι. Το sport-fm.gr αναλύει την κατάσταση και ψάχνει την απάντηση στο ερώτημα που σας αναφέραμε, καταγράφοντας τις ευθύνες και τα ελαφρυντικά του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Οι ευθύνες

*Οι μόλις 9 βαθμοί, σε 8 αγωνιστικές, μια συγκομιδή πρωτόγνωρη για τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να μη βαραίνει και τον Φερέιρα. Οι «πράσινοι» μετρούν μόλις μια νίκη τους τελευταίους δυο μήνες (!), αυτή απέναντι στην Ξάνθη, δείγμα της κακής αγωνιστικής κατάστασης, κάτι που φυσικά αποτελεί ευθύνη για τον προπονητή. Ο Πορτογάλος δεν… απέχει απ’ αυτό το θέμα.

*Οι μεταγραφές που έκανε το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός είναι ΟΛΕΣ επιλογές του Πορτογάλου. Οι «πράσινοι» απέκτησαν τους Πίντο, Βελάσκες, Μπαρπαρούση, Σο, Φορναρόλι, αλλά και τον Κουίνσι. Αν αφήσουμε στην άκρη τον τελευταίο, που αγωνιζόταν και πέρυσι στο «τριφύλλι», όλες οι μεταγραφές μέχρι στιγμής δεν έχουν βοηθήσει ή αν θέλετε δεν έχουν ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό. Οσο για τον Σο, δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό. Υπάρχει κι ο Σισοκό, που είναι ο μοναδικός ο οποίος έχει διασωθεί από το... ναυάγιο. Αποτυχία, μέχρι στιγμής οι μεταγραφές του Φερέιρα.

*Οι αποφάσεις για «φάγωμα» των Κατσουράνη και Καραγκούνη, βαραίνουν κι’ αυτές τον Πορτογάλο. Στον πρώτο, για τον οποίο η απόφαση πάρθηκε μαζί με τον Αλαφούζο, χρεώνεται η δημιουργία κλίματος στα αποδυτήρια. Βέβαια, κάπου η λογική πηγαίνει περίπατο, μια και πριν παρθεί η απόφαση για τον «Κατσούρ», ο Φερέιρα τον είχε βασικό σε κάθε παιχνίδι και το καλοκαίρι πήρε την απόφαση να τον κάνει πρώτο αρχηγό. Πως, λοιπόν, προ αποφάσεως γίνονταν αυτά και ξαφνικά άλλαξαν όλα; Δεν παίζουν… μπουνιές αυτά τα δυο; Η απάντηση είναι προφανής. Οσο για τον «Κάρα», ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνιζε ότι δεν «χωρούσε» σ’ αυτό το ρόστερ γι’ αυτό και δεν τον υπολόγιζε εξ’ αρχής. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του…

*Το τρόπος παιχνιδιού του Παναθηναϊκού, αν εξαιρέσουμε κάποια διαστήματα με… εκλάμψεις, είναι ολίγον τι ακαταλαβίστικος. Δεν υπάρχει σχέδιο στον αγωνιστικό χώρο και δεν είναι τυχαίο ότι η πρώτη φορά που σημειώθηκαν οργανωμένα γκολ από την «πράσινη» επίθεση ήταν χθες (!), έπειτα από 8 αγωνιστικές πρωταθλήματος. Το ταλέντο ορισμένων παικτών ή η ταχύτητά τους (Σισοκό, Κουίνσι) για παράδειγμα, κάνουν έναν Παναθηναϊκό να βασίζεται περισσότερο σε ατομικές ενέργειες και λιγότερο σε παιχνίδι κανονικής ομάδας…

Τα ελαφρυντικά

*Το χαμηλό μπάτζετ είναι φυσικά ένα πρόβλημα για τον Πορτογάλο και εννοείται όχι δική του ευθύνη. Δεν χωρά αμφιβολία ότι θα έκανε διαφορετικές μεταγραφές με περισσότερα χρήματα στη διάθεσή του. Επομένως, ένα ελαφρυντικό το έχει σ’ αυτή την περίπτωση, αλλά μέχρι εκεί. Διότι, δεν είναι μόνο το… παραδάκι που καθορίζει μια μεταγραφή καλή ή κακή. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι το «τριφύλλι» έχει το δεύτερο μπάτζετ της Super League, αλλά βρίσκεται πολύ πιο χαμηλά στη βαθμολογία.

*Από τη στιγμή που ο Πορτογάλος έπιασε δουλειά στην Ελλάδα, τα έχει δει όλα! Αλλαγές στη διοίκηση, «ντου» στους αγωνιστικούς χώρους από θερμόαιμους οπαδούς, το… σοκ του Καραϊσκάκη στην πρώτη του σεζόν και πολλά άλλα. Και φτάνουμε στο καλοκαίρι, όπου η όλη φιλοσοφία διοικήσεως, αναγκαστικά, αλλάζει, ο Γιάννης Αλαφούζος μπαίνει μπροστά και σε μια δύσκολη εποχή ο Φερέιρα… παίρνει τα κλειδιά. Οφείλουμε, λοιπόν, να του αναγνωρίσουμε ότι στα δύσκολα για τον Παναθηναϊκό ήταν εκεί και παρά το γεγονός ότι αυτός δεν έχει καμία ευθύνη για όλα αυτά, το πάλεψε και το παλεύει…

*Οι τραυματισμοί πρωτοκλασάτων παικτών και πέρυσι και φέτος είναι κάτι που στοίχισε στον Φερέιρα και τον Παναθηναϊκό. Θυμηθείτε τι έγινε όταν την περασμένη σεζόν έμεινε εκτός ο Λέτο (και παραμένει ακόμη…). Η ατυχία, βέβαια, έκανε την εμφάνισή της και φέτος όταν ο βασικός κεντρικός αμυντικός, ο Μπουμσόνγκ, είναι μονίμως εκτός, ενώ ο… αντι Σιμάο, Σο, δεν έχει αγωνιστεί, όπως γράψαμε και παραπάνω, ούτε λεπτό λόγω τραυματισμού. Τέτοιες απουσίες, ειδικά όταν το ρόστερ σου δεν είναι και τόσο… γεμάτο, δένουν τα χέρια στον προπονητή και τον βγάζουν εκτός σχεδιασμού.

Συμπέρασμα

Ξεκάθαρη εικόνα για τον αν φταίει ο Φερέιρα ή όχι, δεν μπορεί κανείς να έχει σ’ αυτόν τον… περίεργο από την κορυφή ως τα νύχτα Παναθηναϊκό και η αλήθεια είναι ότι οι απόψεις είναι πολλές και διαφορετικές. Γι’ αυτό και ο κόσμος του «τριφυλλιού» είναι μπερδεμένος, σχετικά με το θέμα αυτό. Ισως, τελικά και με βάση των καταγραφή των παραπάνω, η κακή εικόνα της ομάδας να είναι ένα «πάντρεμα» κακών επιλογών του προπονητή και της διοίκησης. Αμανφίβολα, όμως, ο Πορτογάλος έχει τις δικές του ευθύνες για τα κακώς κείμενα του «τριφυλλιού», χωρίς, φυσικά, να είναι αυτός το μοναδικό ή αν θέλετε το νούμερο ένα πρόβλημα…

Θηρίο στο κλουβί ο Καλογέρης 

30/10/2012

Θηρίο στο κλουβί ο Καλογέρης
Σε έναν μήνα υπολογίζεται ότι ο Αινείας Καλογέρης θα αρχίσει να προπονείται στα Σπάτα, δίπλα στους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ.

Από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι και σήμερα ο 21χρονος μεσοεπιθετικός ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα στο «Ιατρικό Κέντρο» υπό τις οδηγίες των συνεργατών του Λάκη Νικολάου.

Στα τέλη Νοεμβρίου ο ταλαντούχος χαφ, ο οποίος είχε αφήσει υποσχέσεις στα φιλικά των «κιτρινόμαυρων» στάθηκε άτυχος σε μία προπόνηση της Ένωσης μετά την υπογραφή του συμβολαίου του και υπέστη ρήξη χιαστών, θα ξεκινήσει ασκήσεις ενδυνάμωσης στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Ο ίδιος είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, όμως ανυπομονεί να επιστρέψει στη δράση. Πρόθεση του είναι να είναι καλά το πόδι του και να επανέθλει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης, ώστε να διεκδικήσει μία ευκαιρία να καθιερωθεί στην ΑΕΚ του Έβαλντ Λίνεν.

Προχωρά σε μήνυση ο Παναθηναϊκός 

30/10/2012

Προχωρά σε μήνυση ο Παναθηναϊκός
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε, με ανακοίνωσή της, ότι θα κινηθεί νομικά κατά του ανθρώπου που χτύπησε τον Χάρη Μαυρία, κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς ανάμεσα στον ΟΦΗ και το «τριφύλλι». Παράλληλα εκφράζει παράπονα για την προβολή του θέματος από το συνδρομητικό κανάλι, αλλά και τη μη αντίδραση από τον κρητικό σύλλογο. Αυτή πάντως ήρθε με ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ το μεσημέρι της Τρίτης.

Κάποιες πηγές αναφέρουν πως ο ίδιος ο οπαδός που χτύπησε τον Μαυρία, βλέποντας ότι το πρόσωπό του υπάρχει σε φωτογραφίες και βίντεο και η ταυτοποίηση στοιχείων θα ήταν εύκολη υπόθεση για την αστυνομία, τηλεφώνησε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να απολογηθεί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αισθάνεται την υποχρέωση να καταγγείλει δημόσια και με τον πλέον επίσημο τρόπο την κατάπτυστη χειρονομία του «φιλάθλου» του ΟΦΗ, ο οποίος χτύπησε εν ψυχρώ τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Χάρη Μαυρία.

Προσφεύγουμε νομικά και μηνύουμε το δράστη της συγκεκριμένης ενέργειας προκειμένου να επιληφθεί του θέματος η Δικαιοσύνη.

Προκαλεί βεβαίως απορία το γεγονός ότι το συνδρομητικό κανάλι όχι μόνο δεν σχολίασε το παραμικρό καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωντανής κάλυψης του αγώνα, αλλά «κατάφερε», διότι περί κατορθώματος πρόκειται, να βρει και να δείξει το πλάνο του επεισοδίου λίγο πριν τα μεσάνυχτα, περισσότερο από τέσσερις (4) ώρες μετά τη λήξη του αγώνα. Τέτοιου είδους παραλείψεις πληγώνουν ανεπανόρθωτα την όποια αξιοπιστία έχει απομείνει στο πρωτάθλημά μας και ενισχύουν στο έπακρο την καχυποψία.

Προς αποφυγή οποιουδήποτε κακεντρεχούς συνειρμού θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν θα χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο θλιβερό επεισόδιο για να διεκδικήσει ή να επιδιώξει το παραμικρό όφελος εκτός αγωνιστικού χώρου. Η τακτική της διεκδίκησης οφέλους στα χαρτιά χρησιμοποιείται από άλλη ομάδα.

Τέλος, ακόμα περιμένουμε από την ΠΑΕ ΟΦΗ μια δημόσια καταδίκη που θα έδειχνε, αν μη τι άλλο, ότι αυτού του είδους η συμπεριφορά (που δεν είναι και πρωτόγνωρη στο συγκεκριμένο γήπεδο) δεν ενθαρρύνεται σιωπηρά από τους οικοδεσπότες των ανεγκέφαλων.

ΥΓ. Με ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε αν η ευαισθησία της Ποδοσφαιρικής Εισαγγελίας εξαντλείται σε δηλώσεις και ανακοινώσεις ή επεκτείνεται και σε περιπτώσεις χειροδικίας».

Βελλίδης: «Χαμηλά την μπάλα» 

30/10/2012

Βελλίδης: «Χαμηλά την μπάλα»
Ικανοποιημένος από την απόδοση των συμπαικτών του αλλά και προσγειωμένος μετά το θετικό αποτέλεσμα που πήρε ο Άρης κόντρα στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Μάρκος Βελλίδης. Ο τερματοφύλακας των «κίτρινων» τόνισε πως αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι νίκες για αυτό συνιστά πως πρέπει να κρατήσουν «χαμηλά την μπάλα» ενόψει των υπόλοιπων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» της Θεσσαλονίκης ο Μάρκος Βελλίδης:

Για το χθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό:
«Σίγουρα παίξαμε πιο απελευθερωμένα, πιο παθιασμένα και παίξαμε σαν ομάδα κόντρα σε δύο δυνατές ομάδες και ειδικά απέναντι στον Ολυμπιακό που δεν έχει χάσει ούτε πόντο. Είμαστε ικανοποιημένοι που πήραμε ένα βαθμό, σε ένα περίεργο παιχνίδι. Η ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα».

Για το αν έπαιξε καταλυτικό ρόλο η αλλαγή προπονητή: «Δεν ξέρω αν ήταν θέμα προπονητή. Αυτή τη στιγμή όλοι προσπαθούμε παραπάνω, είμαστε ενωμένοι σαν ομάδα και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Κάνουμε απλά πράγματα που μας δίνουν πόντους και αν μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας όλα θα πάνε καλά».

Για το αν το ματς με τη Βέροια είναι πιο δύσκολο: «Αυτό το έχω πει από την αρχή, ότι το παιχνίδι με τη Βέροια θα είναι πιο δύσκολο γιατί με τη Βέροια πρέπει να δημιουργήσεις εσύ, να περάσει όλο το παιχνίδι από τα πόδια σου και η Βέροια θα έρθει να κλειστεί. Θα έχουμε λίγους χώρους να δημιουργήσουμε καταστάσεις αλλά με υπομονή και επιμονή νομίζω ότι θα κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε μόνο εφτά βαθμούς. Τα παιχνίδια αυτά ανήκουν στο παρελθόν, σίγουρα είναι σημαντικό ότι δεν χάσαμε αυτό το παιχνίδι αλλά χρειαζόμαστε νίκες. Στο φετινό πρωτάθλημα μπορούμε να κατακτήσουμε βαθμούς σε οποιοδήποτε γήπεδο. Η μπάλα πρέπει να μείνει χαμηλά».

Για την απόκρουσή του που αναδείχθηκε απόκρουση της αγωνιστικής: «Δεν το γνωρίζω. Ο Μήτρογλου έχασε το σουτ, μας έκανε δώρο γιατί αν έπιανε το σουτ θα ήταν δύσκολα τα πράγματα, έκανα μία γρήγορη κίνηση, ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

Για την επέμβαση στο πέναλτι: «Ήμουν σίγουρος ότι θα το αποκρούσω, δεν μου έκανε το χατίρι η μπάλα. Έπεσα σωστά αλλά δεν το κατάφερα. Ήταν πολύ καλό το χτύπημα, ήταν συρτό, ήταν δυνατό, πίστευα όμως ότι θα το βγάλω για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για τον καταλογισμό του πέναλτι: «Δεν μπόρεσα να δω τίποτα από το πέναλτι γιατί ήταν τρεις παίκτες μπροστά μου και δεν είδα που βρήκε η μπάλα».

Για τον Αγκάνθο: «Νομίζω ότι δεν πήραμε απλά σέντερ φορ αλλά έναν πάρα πολύ καλό σέντερ φορ, ένα φανταστικό παιδί, έναν άνθρωπο που είναι ψυχή στα αποδυτήρια και προσπαθεί να βοηθήσει κάθε ποδοσφαιριστή. Του αρέσει να κάνει χιούμορ, είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και το δείχνει».

Για το αν σκέφτεται τον επόμενο χρόνο με δεδομένο ότι φέτος λήγει το συμβόλαιό του: «Νομίζω πώς πάντα γίνεται αυτό το πράγμα. Ο ποδοσφαιριστής πάντα σκέφτεται την επόμενη χρονιά. Ο Άρης δεν μπορεί να κάνει συζητήσεις, αν το κάνει θα το συζητήσουμε. Το μόνο που σκέφτομαι εγώ τώρα είναι ο Άρης και ότι πρέπει να δώσω τα πάντα για την ομάδα».

Για την Εθνική: «Στόχος μου δεν είναι να κληθώ μία φορά στην Εθνική και μετά ξανά από ένα χρόνο. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην Εθνική. Για να το πετύχω αυτό χρειάζομαι σκληρή δουλειά και ένα ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα».

Για το ό,τι φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού: «Με τα προβλήματα γίνεται ακόμα μεγαλύτερος ο σύλλογος, καταλαβαίνεις τη δυναμική που έχει αυτή η ομάδα. Είναι πολύ τιμητικό για μένα. Μακάρι να το φορούσε ο Γρηγόρης, θα το κάνει την επόμενη αγωνιστική».

«Δύσκολα θα ανακάμψει» 

30/10/2012

«Δύσκολα θα ανακάμψει»
Αρκετά απαισιόδοξος για το μέλλον του Παναθηναϊκού στο τρέχον πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας εμφανίστηκε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο παλιός κεντρικός αμυντικός του τριφυλλιού επεσήμανε ότι οι πράσινοι εμφανίστηκαν αρκετά κουρασμένοι, ο Κουίνσι προκλητικά αδιάφορος, και σχολίασε… «Θα μπορούσε να ήταν περισσότερο επιθετικός και πιεστικός όταν προηγούταν με 2-1 και να είχε τελειώσει το παιχνίδι»!

«Αν δεν είσαι κοντά στην ομάδα δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Δεν μου άρεσε καθόλου που ο Παναθηναϊκός περίμενε τον ΟΦΗ στο 2-1. Θα μπορούσε να είναι πιο επιθετικός και πιεστικός με αποτέλεσμα να δεχθεί ένα γκολ και να φύγει με έναν βαθμό.

Δεν ξέρω εάν η οπισθοχώρηση αυτή ήταν εντολή του προπονητή. Γι’ αυτό λέω ότι πρέπει να είσαι κοντά στην ομάδα. Πιθανό είναι να το έχουν κάνει και οι παίκτες μόνοι τους. Βλέπετε δεν έχει μαζέψει βαθμούς η ομάδα και όταν προηγηθείς τότε σκέφτεσαι πως θες του τρεις βαθμούς να κρατήσεις. Έπαιξε ρόλο και ο τραυματισμός του Πίντο. Στη θέση του πήγε ο Λαγός που δεν είναι στόπερ», τόνισε ο προπονητής της Επισκοπής και συνέχισε:

«Αυτό που βλέπω είναι ότι ο ΠΑΟ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε δύο στόχους. Ήταν κουρασμένος. Ο Χριστοδουλόπουλος έκανε προσπάθεια. Ο Κουίνσι ήταν -για εμένα- προκλητικά αδιάφορος. Απορώ βλέπω έναν Βιτόλο να πνίγεται στο κέντρο και οι άλλοι κοιτούν αδιάφορα. Περιθώριο να βελτιωθεί βλέπω δύσκολα. Βλέπω μια κουρασμένη ομάδα. Με τη Λάτσιο ήταν λίγο καλός στο β’ ημίχρονο αλλά δεν έχει συνέχεια αυτή η εμφάνιση. Υπάρχει πρόβλημα γενικότερα και πλέον και ψυχολογίας γιατί δεν μαζεύει βαθμούς», κατέληξε.

Ξανά στην εθνική ο Λάζαρ 

30/10/2012

Ξανά στην εθνική ο Λάζαρ
Στους εκλεκτούς του Βίκτορ Πίτουρκα για ένα ακόμη ματς είναι ο Κοστίν Λάζαρ. Ο μέσος του ΠΑΟΚ κλήθηκε στην εθνική Ρουμανίας για το φιλικό με το Βέλγιο, που θα γίνει στο Βουκουρέστι στις 14 Νοεμβρίου.

Ο 31χρονος άσος έχει 22 συμμετοχές και 1 γκολ έχοντας αγωνιστεί στα τρία από τα τέσσερα πρώτα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2012.

ΟΦΗ: «Καταδικάζουμε το γεγονός αλλά…» 

30/10/2012

ΟΦΗ: «Καταδικάζουμε το γεγονός αλλά…»
Ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει μεμονωμένο περιστατικό το συμβάν στον Χάρη Μαυρία κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό, εξέδωσε η κρητική ΠΑΕ. Η διοίκηση του ΟΦΗ καταδίκασε το γεγονός και τόνισε πως αυτό δεν πρέπει να γίνει «σημαία» στον βωμό του αποπροσανατολισμού από τα πραγματικά αγωνιστικά προβλήματα του «τριφυλλιού», ορμώμενη από την χθεσινή τηλεοπτική παρουσία του νεαρού άσου και τα σχόλια που έχουν γίνει από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κρητικής ΠΑΕ:

«Η Διοίκηση της «ΠΑΕ ΟΦΗ», από τον χρόνο ανάληψης των καθηκόντων της λαμβάνει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα που διασφαλίζουν την απρόσκοπτη διεξαγωγή των αγώνων στο γήπεδο «Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ».

Αποτέλεσμα αυτών της των ενεργειών είναι να μην έχει συμβεί το παραμικρό κατά την διεξαγωγή των αγώνων. Έτσι, η «ΠΑΕ ΟΦΗ» διακρίνεται έμπρακτα για την υποδειγματική συμπεριφορά της, που αναμφίβολα εξασφαλίζει την ασφάλεια και την απόλυτη τάξη. Για το λόγο αυτό κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο η «ΠΑΕ ΟΦΗ», να μην έχει κληθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή.

Στα ανωτέρω πλαίσια διεξήχθη και ο αγώνας ΟΦΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ της 29ης Οκτωβρίου τρέχοντος έτους.

Ένα μεμονωμένο περιστατικό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ακυρώσει την μέχρι τώρα προσπάθεια μας για την απόλυτα ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, όταν μάλιστα αυτό δεν προέρχεται από το χώρο των οργανωμένων φιλάθλων μας και δεν εκφράζει αυτούς.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ απερίφραστα το παραπάνω μεμονωμένο περιστατικό, που -επαναλαμβάνουμε- δεν προέρχεται από φιλάθλους μας, αλλά από πρόσωπο ξένο με τις αρχές μας και τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι».

Όσο για την κατά κόρον προβολή, τα εκτενή σχόλια και την τηλεοπτική εμφάνιση ποδοσφαιριστή της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ» σε αθλητική εκπομπή αμέσως μετά το πέρας του αγώνα, εκφράζουμε τη λύπη μας, επιφυλασσόμενοι κάθε δικαιώματός μας για τη συκοφαντική σε βάρος μας συμπεριφορά.

Σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένο και καταδικαστέο γεγονός δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει «σημαία» στο βωμό του αποπροσανατολισμού από τα πραγματικά αγωνιστικά προβλήματα της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ», «προς τέρψη και μόνο του φιλοθεάμονος κοινού της».

Οι Αυστραλοί για Μπαρμπαρούση 

30/10/2012

Οι Αυστραλοί για Μπαρμπαρούση
Μπορεί ο Κώστας Μπαρμπαρούσης να έχει παίξει ελάχιστα στον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα κανείς στην Ελλάδα να μην έχει βγάλει σαφή συμπεράσματα για την αξία του, ωστόσο στην Αυστραλία τα σχόλια γι’ αυτόν είναι εγκωμιαστικά.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «theroar» φιλοξενεί αφιέρωμα με ονόματα ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να αγωνιστούν στις ομάδες του πρωταθλήματος της χώρας. Μέσα σ’ αυτά, λοιπόν, είναι και αυτό του μεσοεπιθετικού του «τριφυλλιού». «Είναι ένας γρήγορος επιθετικός, που έχει καλά τελειώματα και θα τον ήθελαν σίγουρα αρκετές ομάδες», αναφέρει το δημοσίευμα.

Παραμένουν τα προβλήματα 

30/10/2012

Παραμένουν τα προβλήματα 
Για ακόμα μια ημέρα οι Πόι, Ναπολεόνι και Κουτσόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, κάτι που αν μη τι άλλο μόνο… πονοκεφάλους μπορεί να δημιουργεί στον προπονητή του Λεβαδειακού, Γιώργο Παράσχο.

Οι Βοιωτοί έχουν αφήσει πίσω τους τη «λευκή» ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης και έχουν στρέψει την προσοχή τους στο επόμενο ματς με την Ξάνθη. Βέβαια, ανασταλτικός παράγοντας είναι ότι ο κόουτς της ομάδας δεν έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, προκειμένου να καταστρώσει τα πλάνα του.

Όπως και τη Δευτέρα, έτσι και την Τρίτη, οι Πόι, Ναπολεόνι και Κουτσόπουλος προπονήθηκαν μόνοι τους, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που έχουν, αν και υπάρχει αισιοδοξία ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Όσοι συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση έκαναν ασκήσεις τακτικής σε αγωνιστικά τετράγωνα. Για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί εκ νέου προπόνηση, με την ένταση σιγά-σιγά να αυξάνεται όσο πλησιάζει και το παιχνίδι.

Υπάρχουν ακόμα διαρκείας στον Άρη 

30/10/2012

Υπάρχουν ακόμα διαρκείας στον Άρη 
Έως το τέλος της εβδομάδας θα συνεχιστεί η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στον Άρη.

Οι φίλοι των «κίτρινων» έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή την εφετινή προσπάθεια και αποτελούν το βασικό στήριγμα σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο.

Ωστόσο οι τελευταίες εμφανίσεις με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα προσελκύσουν κι άλλους φίλους της ομάδας που δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη κάρτα διαρκείας.


Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ολοκληρώνεται αυτήν την εβδομάδα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Όπως είναι γνωστό, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αντιλαμβανόμενη την δύσκολη οικονομική συγκυρία αποφάσισε φέτος να μειώσει το κόστος των εισιτηρίων διαρκείας σε όλες τις θύρες.

Υπενθυμίζεται ότι στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας εκτός από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος συμπεριλαμβάνονται και τα ματς του Κυπέλλου».

Τα εισιτήρια του Πλατανιάς- Κέρκυρα 

30/10/2012

Τα εισιτήρια του Πλατανιάς- Κέρκυρα
Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τις τιμές, τις μέρες αλλά και τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων του αγώνα απέναντι στην Κέρκυρα (Σάββατο, 17:15), εξέδωσε η ΠΑΕ Πλατανιάς. Από 10 ευρώ οι τιμές των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει ότι η πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Πλατανιά με την Κέρκυρα, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, στις 17.15, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013, θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου.
Ειδικότερα, η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται:

• Από το ενημερωτικό περίπτερο του Δήμου Χανίων, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων:
- την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, από τις 14.30 έως τις 18.00.
- την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου, από τις 10.00 έως τις 15.00.
- την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, από τις 10.00 έως τις 15.00.
• Από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς, στον Πλατανιά:
- από την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, από τις 10.00 έως τις 15.00.

ΤΙΜΕΣ

• Θύρες 1, 2 και 3: Γενική είσοδος: 20 ευρώ.
• Θύρα 4: Γενική είσοδος: 10 ευρώ.

«Να αλλάξουμε όλοι νοοτροπία γύρω από τη βία» 

30/10/2012

«Να αλλάξουμε όλοι νοοτροπία γύρω από τη βία» 
Ο Ιβάν Σαββίδης δεν δίστασε από την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση στη Θεσσαλονίκη να μιλήσει με σκληρά λόγια για όσους δημιουργούν επεισόδια και ζημιώνουν τον ΠΑΟΚ.

Με αφορμή το γεγονός ότι η UEFA δεν έριξε στο ελάχιστο την βαριά τιμωρία για τα γεγονότα με τη Ραπίντ Βιέννης, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει «την ανάγκη και την υποχρέωση όλων μας να αλλάξουμε νοοτροπία και φιλοσοφία γύρω από το θέμα της βίας».


Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η τελεσίδικη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της UEFA αναφορικά με τα επεισόδια, που έλαβαν χώρα στον αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - Rapid Wien για τα Playoffs του UEFA Europa League και οδήγησαν στην βαρύτατη τιμωρία της ομάδας, καταδεικνύει την ανάγκη και την υποχρέωση όλων μας να αλλάξουμε νοοτροπία και φιλοσοφία γύρω από το θέμα της βίας και παράλληλα να αντιληφθούμε το μέγεθος της αγωνιστικής και οικονομικής ζημιάς που προκαλούν στην ομάδα μας τέτοιου είδους συμπεριφορές. Πράξεις επιζήμιες για το κύρος, το πρεστίζ και την μεγάλη ιστορία του Συλλόγου μας.

Όπως, επισήμανε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων Pedro Tomas, η UEFA δεν δείχνει καμία ανοχή σε πράξεις βίας που πλήττουν την εικόνα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Γι' αυτό το λόγο είμαστε υποχρεωμένοι να κατανοήσουμε το μήνυμα της χθεσινής οριστικής απόφασης, όσο σκληρό κι αν είναι για την ομάδα μας, και να ακολουθήσουμε πιστά όλες εκείνες τις διαδικασίες οι οποίες θα οδηγήσουν στην οριστική εξάλειψη φαινομένων βίας από τους αγώνες του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Στοΐνοβιτς και βλέπουμε… 

30/10/2012

Στοΐνοβιτς και βλέπουμε…
Ο Σάββας Παντελίδης αποτελεί παρελθόν για τον Πανθρακικό. Από την Τρίτη, κιόλας, η μετά-Παντελίδη εποχή ξεκίνησε και οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για την όγδοη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Την προπόνηση έκανε ο Ζόραν Στοΐνοβιτς, ενώ αναμένεται και η άφιξη του Παύλου Δερμιτζάκη.

Ο Μακεδόνας τεχνικός είναι σε ανοιχτή γραμμή με την διοίκηση του Πανθρακικού και σύντομα αναμένονται οι ανακοινώσεις. Μάλιστα, δεν αποκλείεται, από την Τετάρτη κιόλας να βρεθεί στις… γνώριμες γι’ αυτών εγκαταστάσεις προκειμένου να έχει την γνωριμία του με τους ποδοσφαιριστές και άμεσα να πιάσει δουλειά.

Η ομάδα της Κομοτηνής έχει μπροστά της μια σειρά από παιχνίδια που καλείται να πάρει βαθμούς. Η αρχή γίνεται στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Από εκεί και πέρα οι «πράσινοι» υποδέχονται τον Άρη, ενώ μετά ταξιδεύουν στο «Γεντί Κουλέ». Το έργο τους, είναι εκ των πραγμάτων δύσκολο και ο Δερμιτζάκης, καλείται να αλλάξει την εικόνα της ομάδας και να την κάνει ικανή να πάρει βαθμούς και να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα.

«Δείξαμε χαρακτήρα κόντρα στον Παναθηναϊκό» 

30/10/2012

«Δείξαμε χαρακτήρα κόντρα στον Παναθηναϊκό»
Ικανοποιημένος από την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό και με τον τρόπο που εκείνη ήρθε, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Παναγιώτης Κουρδάκης.

Εκτός αυτού ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ «έπλεξε» το εγκώμιο του συμπαίκτη του στους «μελανόλευκους», Θανάση Παπάζογλου και ανέφερε πόσο χρήσιμη μονάδα αποτελεί για την ομάδα του Ηρακλείου ο υψηλόσωμος φορ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Κουρδάκης στο «Libero 107,4»:

Για την ισοπαλία του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό:

«Δεν πανηγυρίζουμε αλλά είμαστε ικανοποιημένοι. Θέλαμε τη νίκη, αλλά έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, δείξαμε χαρακτήρα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δύο φορές ισοφαρίσαμε με τον Παναθηναϊκό και αυτό το κρατάμε ως ομάδα».

Για τη σεζόν της ομάδας του Ηρακλείου ως τώρα:

«Η ομάδα θέλει και χρόνο. Μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι. Άργησε λίγο να οργανωθεί η ομάδα, γιατί αρχές Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε το ρόστερ. Είναι μια νέα ομάδα, με νεαρά παιδιά, με φιλοδοξίες και όνειρα».

Για το γεγονός ότι βρήκε παλιούς του συμπαίκτες στην Κρήτη:

«Μπαίνεις πιο εύκολα στο κλίμα, έτσι. Όλα τα παιδιά πάνω-κάτω είναι στην ίδια ηλικία και αυτό βοηθάει».

Για τον Θανάση Παπάζογλου:

«Χθες ήταν ο κορυφαίος. Μας βοήθησε πολύ, κρατούσε τη μπάλα, έβαλε και ένα πολύ ωραίο γκολ. Εδώ νομίζω βρήκε την ηρεμία του και μπορεί να δείξει πραγματικά αυτό που αξίζει».

Για τη δική του απόδοση ως τώρα:

«Eίμαι ικανοποιημένος. Έχω να δώσω πάρα πολλά ακόμα και προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος. Σίγουρα θα ήθελα να παίζω στον ΠΑΟΚ, αλλά το ποδόσφαιρο δε σταματάει σε ένα σύλλογο. Υπάρχουν ομάδες και όταν με εμπιστεύονται, όπως με εμπιστεύονται εδώ στον ΟΦΗ, μπορώ να ταιριάξω».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα:

«Ο ΠΑΟΚ, μετά το στραβοπάτημα στην Κέρκυρα θα πρέπει να σηκώσει κεφάλι. Το έχει ξανακάνει. Είναι πολύ καλή ομάδα, με ένα φοβερό προπονητή, γίνεται πολύ καλή δουλειά και ίσως πρέπει να βελτιώσει κάποιες λεπτομέρειες. Μπορεί να κοιτάει μέχρι και το πρωτάθλημα, αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς».

Επέστρεψε ο Καμπάνταης 

30/10/2012

Επέστρεψε ο Καμπάνταης 
Σε ρυθμούς… ΠΑΟΚ ξεκίνησαν να μπαίνουν οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου στην προπόνηση της Τρίτης (30/10).

Σε αυτή το «παρών» έδωσε και ο Λεωνίδας Καμπάνταης, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στον προσαγωγό, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος να τον υπολογίζει κανονικά για το ματς με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Κατά τα άλλα από την προπόνηση της Τρίτης έλειπαν οι Κώστας Μενδρινός και Ευθύμης Κουλουχέρης.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος το πρωί της Τετάρτης (31/10) θα υποβληθεί σε υπερηχογράφημα, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, ενώ ο δεύτερος έχει ξεκινήσει ήδη θεραπευτική αγωγή για το πρόβλημά του στο γόνατο.

Γιατί... έπεσε και πώς θ' ανέβει 

30/10/2012

Γιατί... έπεσε και πώς θ' ανέβει 
Στο περιθώριο της απογευματινής προπόνησης του ΠΑΟΚ, Δώνης, Βρύζας και Γεωργιάδης είχαν συζήτηση για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο καθένας τους (προπονητής, πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής) κατέθεσε τη δική του άποψη για το πού οφείλεται η… κοιλιά στην απόδοση του «Δικεφάλου» και… συμφώνησαν ότι το ζητούμενο είναι όλα αυτά να φανούν στο γήπεδο, από το επόμενο κιόλας παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το κυριακάτικο ματς, ο Δώνης βλέπει τις επιλογές του να αυξάνονται, καθώς ο Γεωργιάδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ o Βιβιάν έχει καλύψει το χαμένο έδαφος. Ερωτηματικό αποτελεί ο Λόρενς, ο οποίος ναι μεν εξέτισε την ποινή του, αλλά σήμερα παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στην γάμπα κι αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές θα συγκεντρωθούν πάλι αύριο στις 11:30 στη Ν. Μεσήμβρια.

Νίκη με comeback Μπούρμπου 

30/10/2012

Νίκη με comeback Μπούρμπου
Με σκορ 2-1 επικράτησε ο ΟΦΗ του Γιούχτα σε φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων που έγινε το απόγευμα της Τρίτης (30/10).

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ο προπονητής των «μελανόλευκων», Νίκος Αναστόπουλος, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί ελάχιστα στην Σούπερ Λίγκα, ενώ την επανεμφάνισή του με τη φανέλα του ΟΦΗ έκανε και ο Χρήστος Μπούρμπος δείχνοντας πως είναι σε καλή κατάσταση.

Τώρα όσον αφορά στο ματς με τον Γιούχτα οι παίκτες του ΟΦΗ έδειξαν σοβαρότητα θέλοντας μα την εμφάνισή τους να δείξουν πως δικαιούνται περισσότερα λεπτά στα ματς του πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ πήρε «κεφάλι» στο σκορ με τον Παναγιώτη Ζορμπά στο 32’, μετά από ωραία δική του ατομική προσπάθεια.

Τα τέρματα για τους «μελανόλευκους» διπλασίασε στο ο 38’ ο Γιάννης Βιτώρος.
Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου δημιούργησαν αρκετές καλές φάσεις μπροστά από τα αντίπαλα καρέ, χωρίς όμως να καταφέρουν να σημειώσουν και άλλο τέρμα. Αντιθέτως, δέχτηκαν γκολ από τον Γιούχτα και συγκεκριμένα από τον Ανυφαντάκη.

Για τον ΟΦΗ αγωνίστηκαν οι:
Αγριμάκης, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης,Βάντο, Βαλεριάνος, Ροβύθης, Βιτώρος, Μπανούσης, Καπουράνης, Ζορμπάς, Νύκταρης και Χατζηκοσμάς

Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναθηναϊκό έκαναν ατομικό πρόγραμμα και αποθεραπεία, ενώ όπως έγινε γνωστό ο Μανόλης Μονιάκης πως θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αφού στην αναμέτρηση με τους «πράσινους» συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

«Δεν έχει λογική ότι έχουμε πλάνο και δεν το δείχνουμε επίτηδες» 

30/10/2012

«Δεν έχει λογική ότι έχουμε πλάνο και δεν το δείχνουμε επίτηδες»
Από τα συνολικά 9 πλάνα που έδειξε η NOVA για την επίμαχη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Άρη, μόνο το ένα είναι… καθαρό και όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο διευθυντής αθλητικού προγράμματος της, Γιάννης Φουρνάρος δεν υπήρχε κανένας δόλος να κρυφτεί η φάση όπως κατηγορείται το κανάλι.

«Δεν έχει λογική να κατηγορούμαστε ότι το κρύψαμε επίτηδες», τόνισε σχετικά.

«Μόνο το πλάνο από το γερμανό βοηθάει κάπως», ανέφερε για τα ριπλέι.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιάννης Φουρνάρος στους 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου»:

«Έχουμε δείξει 9 πλάνα από τη φάση και δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα καθαρό πλάνο για να είμαστε απόλυτα βέβαιοι αν είναι πέναλτι. Μια τέτοια φάση είναι σημείο αναφοράς ενός παιχνιδιού, ωστόσο δεν έχει λογική να πεις ότι έχουμε πλάνο αλλά δεν το δείχνουμε επίτηδες. Προσωπικά θεωρώ ότι το πλάνο από το γερμανό είναι το καλύτερο, αλλά είναι εξίσου μακρινό και δεν βοηθάει καλά. Είναι το μόνο που έχει στην ευθεία τον Ψυχογιό, ενώ στα άλλα υπάρχουν παίκτες μπροστά και δεν φαίνεται που είναι η μπάλα. Μόνο στο τελευταίο που είναι η αντίθετη λήψη πιθανώς βγαίνουν καλύτερα συμπεράσματα. Δεν υπάρχει κάτι κρυφό, του στυλ ότι δεν θέλαμε να δείξουμε ριπλέι της φάσης επίτηδες. Δεν αλλάξαμε τις κάμερες μας, όπως είναι κάθε φορά ήταν και τη Δευτέρα. Δεν κάναμε κάτι διαφορετικό».

«Αντιμετωπίζουμε ισότιμα και τις 16 ομάδες» 

30/10/2012

«Αντιμετωπίζουμε ισότιμα και τις 16 ομάδες»
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού εναντίον της NOVA με αφορμή την τηλεοπτική κάλυψη της ενέργειας του φιλάθλου του ΟΦΗ που χτύπησε τον Χάρη Μαυρία, δεν έμεινε αναπάντητη από το συνδρομητικό κανάλι. Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η NOVA επισημαίνει πως το γεγονός παρουσιάστηκε στην αμέσως επόμενη –μετά τον αγώνα- εκπομπή του καναλιού, σημειώνει ότι η πάγια τακτική είναι η ζωντανή κάλυψη να ακολουθεί την εξέλιξη του παιχνιδιού και ξεκαθαρίζει ότι οι μεταδόσεις διακρίνονται από ισοτιμία, αξιοπιστία και αμεροληψία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της NOVA:

«Στόχος της Nova, μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης όλων των αγώνων της Super League, είναι η πλήρης καταγραφή της αγωνιστικής δράσης αναδεικνύοντας τους πρωταγωνιστές των ποδοσφαιρικών αγώνων που είναι οι ποδοσφαιριστές και οι προσπάθειες τους εντός του αγωνιστικού χώρου. Η τηλεοπτική κάλυψη με χρήση της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας αναδεικνύει την αγωνιστική εξέλιξη και στρέφει τους προβολείς στους πραγματικούς πρωταγωνιστές.

Σχετικά με τις αιτιάσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την μη έγκαιρη μετάδοση της δυσάρεστης και κατακριτέας πράξης χειροδικίας φιλάθλου του ΟΦΗ, ενάντια στον παίκτη του Παναθηναϊκού Χάρη Μαυρία, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι το γεγονός παρουσιάστηκε στην αμέσως επόμενη μετά τον αγώνα ενημερωτική εκπομπή «Η Ώρα των Πρωταθλητών». Η Nova πρόβαλε το περιστατικό σε σχετικό video, το οποίο βρίσκεται στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου στο ww.novasports.gr/ora2910 και ο δημοσιογράφος της εκπομπής Γιάννης Καραλής καυτηρίασε την αντιαθλητική ενέργεια του θεατή.

Η ζωντανή κάλυψη των αγώνων επικεντρώνεται στην αγωνιστική δράση καθώς στόχος μας είναι η ανάδειξη των πραγματικών πρωταγωνιστών που είναι οι ποδοσφαιριστές. Οι κάμερες παρακολουθούν την εξέλιξη του παιχνιδιού και δεν επιστρέφουν σε μη αγωνιστικές φάσεις, οι οποίες όμως παρουσιάζονται μέσα από τις καθημερινές ενημερωτικές εκπομπές στα κανάλια Novasports αλλά και τα εκτενή ρεπορτάζ του novasports.gr.

Η Nova θα συνεχίσει να υπηρετεί το ελληνικό ποδόσφαιρο με αντικειμενικότητα και ουδετερότητα, ακολουθώντας τον «Κώδικα Δεοντολογίας Μετάδοσης Αγώνων» που υιοθετεί τις προδιαγραφές και τις οδηγίες των UEFA και FIFA για την τηλεοπτική κάλυψη των ποδοσφαιρικών αγώνων και έχουν αποδεχθεί οι φορείς του ποδοσφαίρου. Οι ζωντανές μας τηλεοπτικές μεταδόσεις αντιμετωπίζουν ισότιμα και τις 16 ομάδες της Super League προσφέροντας στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό αξιόπιστες και αμερόληπτες τηλεοπτικές μεταδόσεις με επίκεντρο το ποδοσφαιρικό θέαμα
».

Βρέθηκε ο δράστης

30/10/2012

Βρέθηκε ο δράστης 
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο οπαδός του ΟΦΗ που χτύπησε τον Χάρη Μαυρία στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Γεντί Κουλέ». Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το άτομο αυτό πρόκειται να μεταφερθεί το πρωί της Τετάρτης στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που έρχεται περίπου 24ώρες μετά από το περιστατικό και από έρευνες που είχαν αρχίσει στο νησί από το σήμερα το πρωί. Μάλιστα, όπως ανέφερε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μανώλης Φωτάκης η κρητική ομάδα είχε βοηθήσει στην προσπάθεια αυτή προκειμένου να βρεθεί ο ένοχος.

Ο οπαδός του ΟΦΗ φέρεται να επικοινώνησε το πρωί με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να ζητήσει συγγνώμη από τους υπεύθυνους της ομάδας αναλογιζόμενος την έκταση που πήρε το περιστατικό.

Το εν λόγω άτομο να δικαστεί με το νέο αθλητικό νόμο κάτι που σημαίνει πως εάν έχει ποινικό μητρώο κινδυνεύει μέχρι και με φυλάκιση.

Πρόβλημα με Λεόν 

30/10/2012

Πρόβλημα με Λεόν 
Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε στην προπόνηση της Κέρκυρας ο Ντιέγκο Λεόν, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Αυτό είναι και το μόνο πρόβλημα για τον Άκη Μάντζιο στην προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Παλατανιά.

Η κατάσταση του παίκτη θα εκτιμηθεί και τις επόμενες ημέρες, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας εξέδωσε η ΠΑΕ για την συμβολή και συνεργασία της στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κέρκυρας:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ευχαριστεί θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας για την καθοριστική της συμβολή στην ομαλή διεξαγωγή του σαββατιάτικου (27/10) αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο ΕΑΚ Κέρκυρας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League – ΟΠΑΠ. Το έργο των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. υπήρξε απόλυτα επιτυχές, εξασφαλίζοντας, με μεθοδικότητα, τις δέουσες συνθήκες τάξης και ασφάλειας. Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα είναι πεπεισμένη ότι η αγαστή συνεργασία θα συνεχιστεί, στον κοινό στόχο οι αγώνες της ομάδας μας να προάγουν το φίλαθλο πνεύμα, όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός του αγωνιστικού χώρου».

Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες έκαναν χωρίστηκαν σε γκρουπ και έκαναν ασκήσεις με μπάλα, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νίκος Αναστασόπουλος, λόγω της χθεσινής απουσίας του.

Και η αισιοδοξία μεγαλώνει! 

30/10/2012

Και η αισιοδοξία μεγαλώνει!
Κάθε ώρα που περνάει, η αισιοδοξία για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ από την Seymour Pierce μεγαλώνει! Οι ενέργειες των Άγγλων δίνουν λόγους στους ανθρώπους της Ένωσης για να χαμογελούν για το αίσιο τέλος αλλά και από την πλευρά τους έχουν κάνει ό,τι χρειάζεται έτσι ώστε ο δρόμος να είναι ορθάνοιχτος για τους νέους επενδυτές

Τι διαφοροποιήθηκε μέσα στις τελευταίες ώρες;

Συνάντηση Δημητρέλου με εκπρόσωπο της Seymour Pierce…
Με στενό συνεργάτη του Κιθ Χάρις είχε συνάντηση σήμερα το πρωί ο Ανδρέας Δημητρέλος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ συνοδευόμενος από τον οικονομικό διευθυντή, Παναγιώτη Βαλασόπουλο επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας του Δημήτρη Βιντιάδη. Εκεί συνομίλησαν με τον εκπρόσωπο της Seymour Pierce για περίπου τρεις ώρες στις οποίες απάντησε σε κάθε ερώτηση – απορία που υπάρχει από τους Άγγλους για τα δεδομένα στην ομάδα.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας ζήτησε να του γίνει μια ενημέρωση για την οικονομική ρευστότητα της εταιρίας, και τα χρήματα που χρειάζονται μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν για να μπορέσει η ΑΕΚ να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Ακόμη και μετά από αυτή την συνάντηση, όμως οι άνθρωποι της Ένωσης είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τους Άγγλους για ό,τι ζητήσουν σχετικά με την ΠΑΕ.

Αρχίζει ο οικονομικός έλεγχος
Είναι πλέον οριστικό… Αύριο το απόγευμα πρόκειται να αρχίσει ο οικονομικός έλεγχος από τους ορκωτούς λογιστές κάτι που πρόκειται να φέρει περαιτέρω στοιχεία για τις ανάγκες της Ένωσης. Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς ο έλεγχος πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες.

Η επόμενη μέρα του ντέρμπι 

30/10/2012

Η επόμενη μέρα του ντέρμπι
Το κλίμα έχει αλλάξει για τα καλά πια στον Άρη μετά και το νέο θετικό αποτέλεσμα, στην προκειμένη περίπτωση απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι «κίτρινοι» έδειξαν (όπως και κόντρα στον Παναθηναϊκό) ότι αδίκησαν τον εαυτό τους με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησαν στο ξεκίνημα της περιόδου.

Από σήμερα σκέφτονται το επόμενο παιχνίδι με τη Βέροια, για το οποίο είναι η αμφίβολη η παρουσία τριών βασικών ποδοσφαιριστών.

Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Καζναφέρης υπέστη διάταση στον έσω πλάγιο και θα χάσει κάποιες προπονήσεις, ο Νταβίντ Αγκάνθο έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ ο Μπάμπης Οικονομόπουλος δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο.

Αύριο υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό, οπότε από την Πέμπτη θα φανεί καλύτερα σε τι κατάσταση βρίσκονται.

* Στην Εθνική Νέων ενσωματώθηκε ο κεντρικός αμυντικός της Κ-20 Γιώργος Μπιμπισίδης, ο οποίος από σήμερα είναι στην Αθήνα.

Καλά νέα για Μαρτσάκη 

30/10/2012

Καλά νέα για Μαρτσάκη
Μετά από μία εβδομάδα, ο Στέφανος Μαρτσάκης έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις το πρόγραμμα της προπόνησης της Τρίτης στον Πλατανιά.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν θα τον υπολογίζει ο προπονητής του συλλόγου, Γιάννης Χατζηνικολάου, για το ματς με την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Κατά τα άλλα, το «παρών» στη προπόνηση της Τρίτης έδωσε ο πρόεδρος του Πλατανιά, Στέλιος Βαρουξάκης, ο οποίος τόνισε στους παίκτες πως πρέπει να "ανεβάσουν" την απόδοσή τους, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στους Φαίακες, που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (3/11).

Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του ντέρμπι με ΑΕΚ 

30/10/2012

Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του ντέρμπι με ΑΕΚ
Από την Τετάρτη θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε η «πράσινη» ΠΑΕ. Αρχικά θα πωλούνται μόνο μέσω internet, ενώ από την Πέμπτη θα διατίθενται και από της μπουτίκ του «τριφυλλιού».

Η ανακοίνωση:

«Αύριο, Τετάρτη 31 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει, αποκλειστικά μέσω internet, η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της 9ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ -ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στις 04/11/2012 και ώρα 19:30 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια μέσω της ιστοσελίδας μας κάνοντας κλικ στο https://buy.tickethour.com/paofc-ww/showProductList.html. Η διάθεση μέσω internet θα γίνεται μέχρι το Σάββατο, 03 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, από την Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου εισιτήρια θα διατίθενται και από τις μπουτίκ του Παναθηναϊκού. Το αναλυτικό πρόγραμμα διάθεσης θα ανακοινωθεί στη συνέχεια και πάλι μέσω της ιστοσελίδας μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (στα τηλέφωνα 210-6897942 & 210-6897943),καθημερινές 09:30 – 17:30».

Αλβάρες: «Γιατί όχι και το Κύπελλο…» 

31/10/2012

Αλβάρες: «Γιατί όχι και το Κύπελλο…» 
Ίσως ήρθε η ώρα ο Αστέρας Τρίπολης να διεκδικήσει ένα τρόπαιο, όπως το Κύπελλο Ελλάδας. Αυτό, τουλάχιστον, πιστεύει ο Λεάντρο Αλβάρες, ο οποίος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος των Αρκάδων, τόνισε πως η ομάδα του μπορεί φέτος να κάνει την υπέρβαση, ενώ θεωρεί πως η τύχη κάτι… χρωστάει στην ομάδα της Τρίπολης, από την περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Αυτή η χρονιά μέχρι τώρα, έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά. Όχι μόνο στο πρωτάθλημα αλλά και στο Γιουρόπα και η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Η εμπειρία ήταν πολύτιμη για μένα και για τα άλλα παιδιά», τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείς για το τι είναι αυτό που μπορεί να φέρει τον Αστέρα ψηλά στην βαθμολογία, είπε: «Νομίζω πως οι λεπτομέρειες δεν φέρουν την ομάδα πιο ψηλά στην βαθμολογία. Έτσι κι αλλιώς έχουμε βγάλει δύσκολο πρόγραμμα και είμαστε σε καλή θέση. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, έχουμε σημαντικά παιχνίδια και να πάρουμε αυτά που θέλουμε για να μείνουμε ψηλά. Έτσι όπως είναι τα πράγματα ο Αστέρας μπορεί να κοιτάει ψηλά, να έχει στόχους, αλλά είναι ακόμα νωρίς. Υπάρχει δρόμος και βλέπουμε. Αν συνεχίσουμε με αυτή την εικόνα όλα θα πάνε καλά».

Για τα στοιχεία της ομάδας του, είπε: «Η Τρίπολη είναι μια ομάδα πολύ οργανωμένη, δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για να δουλεύεις. Αν έχεις αυτά, ο Αστέρας θα πρέπει φέτος να πάει πολύ ψηλά. Το ρόστερ που έχει ο Αστέρας, είναι πλούσιο, έχει ποιότητα. Υπάρχουν καλά παιδιά και καλοί παίκτες. Το ρόστερ είναι πλούσιο και αυτό είναι σημαντικό για μια ομάδα».

Για την μέχρι τώρα εικόνα, τόνισε: «Δεν ήταν εύκολο τίποτα μέχρι τώρα. Όταν χρειαστεί να παίξεις πιο επιθετικά ή πιο αμυντικά υπάρχει ο προπονητής μας και υπάρχουν και παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν αμέσως. Όπως με την Βέροια, στο πρώτο δεν πήγαμε καλά, αλλά με αλλαγές στο δεύτερο πήγαμε καλύτερα. Τα περισσότερα παιδιά είναι από πέρσι και αυτό βοηθάει».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος, ισχυρίστηκε: «Τα Γιάννενα έχουν καλή ομάδα. Θα μας περιμένει… πόλεμος. Υπάρχουν πολλές ισοπαλίες στην χρονιά και αυτό δείχνει πως τίποτα δεν είναι εύκολο. Κανένας δεν αφήνει τίποτα. Μέχρι το τέλος όλες οι ομάδες προσπαθούν για τα πάντα. Μας περιμένουν δυσκολίες στη συνέχεια. Με τον ΠΑΣ παίζουμε στην έδρα μας, όπου μέχρι τώρα δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα. Θέλω το καλύτερο, έχουμε αυτοπεποίθηση και μακάρι να καταφέρουμε να πάρουμε ακόμα και το Κύπελλο. Θέλει πολύ δουλειά, όμως υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ομάδα».

Τέλος για τους προσωπικούς του, στόχους, είπε: «Είναι ποδόσφαιρο και τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο. Φέτος είναι διαφορετικά. Έχουμε ακόμα καλύτερο ρόστερ, καλό προπονητή, όμως θέλει και δουλειά για να μείνουμε στην συνέχεια στις υψηλές θέσεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Αστέρα. Όταν ήταν μια δύσκολη στιγμή για μένα, μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω και πάλι, μετά τον Βόλο. Όταν ήρθα εδώ, η ομάδα ήταν φτιαγμένη, δεν ήταν εύκολο για μένα να μπω σε αυτή. Φέτος δούλεψα περισσότερο και θέλω να το κρατήσω και να είμαι καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σίγουρα, το θες το κάτι καλύτερο, όμως είναι πολύ δύσκολο να βρεις μια οργανωμένη ομάδα όπως ο Αστέρας».

Χαμόγελα για Μπούρμπο 

31/10/2012

Χαμόγελα για Μπούρμπο
Απόλυτα ικανοποιημένοι για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Χρήστος Μπούρμπος είναι οι άνθρωποι του ΟΦΗ.

Ο έμπειρος δεξιός μπακ εδώ και αρκετό είναι τραυματίας, με αποτέλεσμα να έχει αγωνιστεί μόνο δέκα λεπτά στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας απέναντι στη SKODA Ξάνθη.

Ωστόσο, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, με την εμφάνισή του στο φιλικό με τον Γιούχτα την Τρίτη, έδειξε πως ο Νίκος Αναστόπουλος μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Μάλιστα, ο Μπούρμπος δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο εκτός έδρας ματς κόντρα στον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Εκτός από τον Έλληνα αμυντικό, "στροφές ανεβάζει" και το τελευταίο χρονικά απόκτημα της ομάδας του Ηρακλείου, Μοχάμεντ Σαρ.

Ο Σενεγαλέζος βρίσκεται στη φυσική κατάσταση που θέλει ο «Αλενατόρε» και το ενδεχόμενο να κάνει ντεμπούτο με τη «μελανόλευκη» φανέλα στο Φάληρο, μοιάζει πολύ πιθανό.

Και τώρα μόνο δουλειά 

31/10/2012

Και τώρα μόνο δουλειά 
Η αναμέτρηση του «Βικελίδης» και η ισοπαλία με τον Άρη (2-2) αποτελεί πλέον παρελθόν για τον Ολυμπιακό και μετά την χθεσινή αποθεραπεία, οι παίκτες επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης για την πολύ δύσκολη συνέχεια.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανεβάζουν και πάλι ρυθμούς θέλοντας να αφήσουν πίσω την κακή εμφάνιση, καθώς ακολουθούν οι πολύ δύσκολες και κρίσιμες εντός έδρας αναμετρήσεις με ΟΦΗ για το πρωτάθλημα και Μονπελιέ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούν ο Νταβίντ Φουστέρ και ο Ράφικ Τζιμπούρ θα συνεχιστεί κανονικά, με την πορεία αποθεραπείας των δύο παικτών να είναι σε πολύ καλό σημείο. Τόσο ο Ισπανός, όσο και ο Αλγερινός αναμένεται να επιστρέψουν στο παιχνίδι με την Μονπελιέ και θα προφυλαχτούν από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.

Άπαντες στον Ολυμπιακό θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ισοπαλία που έφερε... γκρίνια και να επανέλθουν στις νίκες αρχής γενομένης της αναμέτρησης με τους Κρητικούς.

Επιχείρηση… ντέρμπι 

31/10/2012

Επιχείρηση… ντέρμπι
Μπορεί ελάχιστα να θυμίζουν πια παλιότερες κόντρες του παρελθόντος που έκριναν ακόμη και τίτλους, όμως ένα παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ έχει πάντα γοητεία. Στην παρούσα συγκυρία όμως ακόμη και θέματα όπως το γόητρο πάνε… περίπατο, αφού η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

Οι «πράσινοι» ψάχνουν εναγωνίως το «τρίποντο», γνωρίζοντας πως αν ηττηθούν θα βρεθούν μόλις ένα βαθμό μπροστά από μια ομάδα για την οποία στην αρχή της σεζόν ψιθύριζαν «τουλάχιστον δεν γίναμε έτσι»…

Στο Ηράκλειο το «τριφύλλι» έφερε ακόμη μια ισοπαλία (η πέμπτη στο φετινό πρωτάθλημα) που το έχει αφήσει στη μέση της βαθμολογίας. Πριν λίγες μέρες –μετά από ακόμη μία ισοπαλία- ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είπε τα πράγματα με το όνομά τους, τονίζοντας πως πρέπει να υπάρξει αναπροσδιορισμός των στόχων της ομάδας. Το εφικτό πλέον είναι τα πλέι-οφ. Άπαντες στο στρατόπεδο των «πρασίνων» γνωρίζουν πως εάν δεν έρθουν γρήγορα νίκες, μπορεί να χαθεί και αυτός, πράγμα καταστροφικό.

Ακόμη και μέσα σε αυτό το κλίμα πάντως, υπάρχουν κάποια θετικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην επιτρέπουν ιδιαίτερη αισιοδοξία, αλλά τουλάχιστον δίνουν τη δυνατότητα στον Φερέιρα να δουλέψει πάνω σε μια βάση. Τέτοια παραδείγματα το φορμάρισμα του Χοσέ Τοτσέ ή η ελπιδοφόρα εμφάνιση του Χουχούμη κόντρα στον ΌΦΗ.

Ο Πορτογάλος όμως, έχει και ένα πολύ δυνατό πονοκέφαλο που αφορά το κέντρο της άμυνας, μιας και αυτό που συμβαίνει φέτος δεν έχει προηγούμενο. Μετά τους ήδη τραυματίες Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλο, ήρθε και η θλάση του Πίντο, αφήνοντας μόνο απολύτως ετοιμοπόλεμο τον Βελάσκες και το ιατρικό επιτελείο πλέον κάνει αγώνα δρόμου για να βρεθεί ο παρτενέρ του Βενεζουελάνου κεντρικού αμυντικού.

Εν αναμονή του Φούντα 

31/10/2012

Εν αναμονή του Φούντα 
«Διακοπές» τέλος.

Η ΑΕΚ μετά την πρώτη νίκη που πέτυχε και το ρεπό που έδωσε ο Έβαλντ Λίνεν την Τρίτη, επιστρέφει… στα βάσανα ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή. Ο Γερμανός προπονητής είναι στο... περίμενε με τον Ταξιάρχη Φούντα, καθώς θα χάσει την πρώτη προπόνηση της Τετάρτης, αφού έχει υποχρεώσεις με την Εθνική U-18.

Ο «ήρωας» της ΑΕΚ μόλις μια ημέρα μετά το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά, ενσωματώθηκε με τα υπόλοιπα... μωρά που έχουν στη διάθεσή τους οι Παχατουρίδης και Γεωργόπουλος και προπονείται κανονικά στον Άγιο Κοσμά.

Αυτό όμως έχει και τις... απώλειες για την «Ένωση». Η τελευταία προπόνηση που θα δώσει η Εθνική είναι το πρωί της Τετάρτης στις 9:30. Και ενώ ο Λίνεν έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση την ίδια ημέρα για τους παίκτες του.

Αυτό σημαίνει ότι ο 17χρονος άσος θα απουσιάσει από την πρώτη στα Σπάτα, ενώ το απόγευμα αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στο προπονητικό κέντρο. Έτσι, ο Γερμανός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να καταστρώσει σιγά-σιγά τα πλάνα του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έχοντας τους πάντες μαζί του, καθώς (πλέον) και την ψυχολογία με το μέρος του, αφού η ΑΕΚ... έσπασε το ρόδι.

«Τώρα αρχίζει ο πόλεμος…» 

31/10/2012

«Τώρα αρχίζει ο πόλεμος…» 
Με αυτά τα λόγια, ο Σάκης Τσιώλης θέλησε να δείξει στους παίκτες του, πως όλα τώρα αρχίζουν για την μάχη του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ήταν κακό για την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, αφού δεν μπόρεσε να αποδώσει το ποδόσφαιρο που μπορεί.

Το πρόγραμμα της Τρίτης είχε… πολύ ομιλία για τους παίκτες. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, για την πορεία της ομάδας, αλλά και για την συνέχεια, η οποία προμηνύεται πιο δύσκολη.

«Από εδώ και πέρα αρχίζει ο πόλεμος. Όποιος αντέχει συνεχίζει. Πλέον δεν υπάρχει περιθώριο και πιθανότητα να κερδίσουμε χωρίς να παλέψουμε. Πρέπει να μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο και να έχουμε πρώτα από όλα πάθος, δύναμη και υπομονή», ήταν τα λόγια του προπονητή των Αρκάδων.

Στα αγωνιστικά, το θετικό είναι πως για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, υπολογίζεται και πάλι ο Χρήστος Πιπίνης. Ο έμπειρος αμυντικός, ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και πλέον, είναι έτοιμος για την αναμέτρηση, στην οποία ο Αστέρας, ψάχνει το τρίποντο για να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Στην Πλατεία με σχέδιο 

31/10/2012

Στην Πλατεία με σχέδιο 
Η επίσκεψη του ΠΑΟΚ στην Πλατεία για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο μοιάζει με σημείο επανεκκίνησης.

Όχι διότι τα πράγματα πηγαίνουν στραβά, αλλά διότι βάσει δυνατοτήτων μπορούν να πάνε καλύτερα.

Στόχος το «τρίποντο» που θα βάλει τον «Δικέφαλο του Βορρά» ξανά πάνω από τους «κυανέρυθρους» και μια εμφάνιση βελτιωμένη συγκριτικά με τα τελευταία παιχνίδια.

Ο Γιώργος Δώνης σχεδιάζει ήδη το πλάνο νίκης.

Από χθες κιόλας έκανε τις πρώτες δοκιμές ενδεκάδας, από τις οποίες προκύπτει η διάθεσή του να ενεργοποιήσει τον Βιβιάν, ο οποίος έχει καλύψει το χαμένο έδαφος.

Έτσι τον τοποθέτησε στο κέντρο της άμυνας αντί του Κουμάλο, που κακά τα ψέματα δεν έχει πείσει με την απόδοσή του, μαζί με τον Κατσικά, έχοντας αριστερά τον Σταφυλίδη και δεξιά τον Έτο.

Αντιθέτως ο Έλληνας τεχνικός δεν κρίνει ακόμη έτοιμο τον Γκαρσία να ξεκινήσει βασικός.

Συνεπώς δίπλα στον Λάζαρ είχε τον Κάτσε (εξέτισε την ποινή του με την Κέρκυρα) στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αριστερό χαφ τον Λόρενς και δεξί τον Φωτάκη.

Μετά το τέλος όμως του προγράμματος ο Ιρλανδός παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στην γάμπα κι έτσι περιμένει τις σημερινές εξετάσεις για να δει αν μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν.

Ενώ τέλος στην επίθεση διατήρησε τον Σαλπιγγίδη με τον Αθανασιάδη.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου