ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Δηλωσεις Μανιατη-Μοδεστο

 Δηλωσεις Μανιατη-Μοδεστο

29/10/2012 

Μανιάτης: "Εμείς είμαστε υπεύθυνοι"

Ο Γιάννης Μανιάτης τόνισε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού έπρεπε να είναι καλύτεροι για να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Άρη ενώ αρνήθηκε πως υπήρχε κόπωση στους ερυθρόλευκους από το ματς με τη Μονπελιέ. Τί δήλωσε ο Μοδέστο.
"Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σήμερα σε μία πολύ δυνατή έδρα όπως το "Κλεάνθης Βικελίδης". Έπρεπε να είμαστε καλύτεροι απέναντι στον Άρη σε ένα γήπεδο που παίρνει μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο του.

Πιστεύω ότι εμείς το κάνουμε δύσκολο. Έχουμε το ποιοτικότερο ρόστερ, όμως όταν δεν μπαίνεις συγκεντρωμένος, τότε δυσκολεύεις μόνος τον εαυτό σου. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας μέσος, για να συμπληρώσει:

"Η κούραση από το ευρωπαϊκό ματς δεν μπορεί να είναι δικαιολογία αφού δεν υπήρχαν σημάδια κόπωσης στην ομάδα".

Ο Φρανσουά Μοδέστο υποστήριξε πως είναι θετικό για τον Ολυμπιακό που διατήρησε το αήττητο του στο πρωτάθλημα μέσα σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή του Άρη.

"Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο, σε αυτή την έδρα, ειδικά μετά από ματς του Champions League. Είναι θετικό ότι δεν χάσαμε εδώ (σ.σ. 'Κλεάνθης Βικελίδης), αν και θα μπορούσαμε στο τέλος να πάρουμε και τη νίκη.

Είναι θέμα ψυχολογίας. Ήταν μεγάλη η νίκη μας στην Ευρώπη και δύσκολα επικεντρώνεσαι στην Ελλάδα. Χρειαζόμαστε περισσότερη συγκέντρωση. Είμαστε πρώτοι και με διαφορά τεσσάρων πόντων. Εμείς θα συγκεντρωθούμε και θα συνεχίσουμε".

Αξίζει να σημειώσουμε πως η αποστολή του Ολυμπιακού αποχώρησε από το γήπεδο μια περίπου ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Κάποιοι συγκεντρωμένοι φίλοι του Άρη δεν δημιούργησαν προβλήματα εκτός από τις κλασικές αποδοκιμασίες κυρίως σε βάρος του Κοντρέρας εξαιτίας του παρελθόντος του Χιλιανού με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Moδεστο:«Περισσότερη συγκέντρωση»

Μετά την ισοπαλία στο «Βικελίδης» ο Φρανσουά Μοδεστό δήλωσε πως η ομάδα χρειάζεται περισσότερη συγκέντρωση στα ματς μετά το Τσάμπιονς Λιγκ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι:
«Το να παίζεις εδώ είναι πάντα δύσκολο, ειδικά μετά από παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε γρήγορα και τα δύο γκολ που δεχτήκαμε και μετά είχαμε και ευκαιρία να νικήσουμε».
Για την κούραση μετά το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ:
«Είναι περισσότερο θέμα ψυχολογίας, όταν κάνεις μια μεγάλη νίκη στην Ευρώπη είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς για το επόμενο ματς στο εγχώριο πρωτάθλημα. Εμείς προσπαθήσαμε αλλά πρέπει να έχουμε περισσότερη συγκέντρωση σε αυτά τα ματς».
Για τη συγκομιδή των βαθμών στους πρώτους 8 αγώνες:
«Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία με διαφορά 5 βαθμών. Όταν παίξαμε με την Μονπελιέ ξέραμε δεν είναι η μεγαλύτερη νίκη μας και ότι δεν τελειώνει η δουλειά μας εκεί. Πρέπει να συγκεντρωθούμε πάλι στη δουλειά μας και να συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου