ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

«Πρώτη» για Ζαραδούκα

«Πρώτη» για Ζαραδούκα 

2/11/2012

«Πρώτη» για Ζαραδούκα
Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν ο Γιάννης Ζαραδούκας συμπεριλήφθηκε σε αποστολή αγώνα πρωταθλήματος. Μάλιστα ο Λέονάρντο Ζαρντίμ προσανατολίζεται στο να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο προσεχές ματς με τον ΟΦΗ. Συμμετείχε στο δίτερμα ο Ιμπαγάσα! Έμφαση στην επιθετική και αμυντική λειτουργία στα στημένα στην τελευταία προπόνηση.

Σε ό,τι αφορά τον αριστερό μπακ των «ερυθρολεύκων», δεν αποκλείεται να αγωνιστεί ακόμη και βασικός, ενώ στο κέντρο της άμυνας μετά τον τραυματισμό του Κοντρέρας, οι Μανωλάς και Σιόβας θα είναι οι δύο που θα καλύψουν τις θέσεις.
Αναλυτικά η αποστολή: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Ζαραδούκας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης, Μασάντο, Ντιακιτέ.

To πρωί του Σαββάτου στις 10:30 θα γυμναστούν στο Ρέντη οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής.
Στην τελευταία προπόνηση, οι «ερυθρόλευκοι» επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής και δούλεψαν στις στημένες φάσεις.
Έντονο αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο έκανε ο Φουστέρ και ο Κοντρέρας συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ ο Ραφίκ Τζιμπούρ έτρεξε στο γήπεδο.

Καλά είναι τα νέα για τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος μετά το αερόβιο πρόγραμμά του, συμμετείχε και στο οικογενειακό διπλό. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.


www.sport-fm.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου