ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Τους τα «έχωσε» ο Ζαρντίμ

Τους τα «έχωσε» ο Ζαρντίμ 

2/11/2012

Τους τα «έχωσε» ο Ζαρντίμ
Σκληρή… γλώσσα χρησιμοποίησε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στους παίκτες του Ολυμπιακού, με κύριους αποδέκτες τους Μήτρογλου, Μανωλά και Τάτο. Σύμφωνα με την Sportday, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας στο ματς με τον Άρη και έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου στους τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» λέγοντας τους χαρακτηριστικά, «όταν σας δίνεται η ευκαιρία να παίζετε, μην τη γαμ...».

Ο Ζαρντίμ έδωσε την ευκαιρία στους νεαρούς άσους και αγωνίστηκαν στο βασικό σχήμα στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής αλλά τελικά φάνηκε πως δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση τους. Κάθε άλλο μάλιστα αφού ήταν τόσο έξαλλος που τους τα «έχωσε» κανονικότατα. «Οταν σας δίνεται η ευκαιρία να παίξετε μην τη γαμ...», είπε στους τρεις συγκεκριμένους μιας και ανέφερε τα ονόματά τους και πρόσθεσε «γιατί αν τη γαμ... (σ.σ.: την ευκαιρία), τότε γαμ... και τον προπονητή και γαμ... όλη την ομάδα»!

Στην συνέχεια αναφέρθηκε σε όλη την ομάδα. «Ντρέπομαι. Ντρέπομαι για τον τρόπο που παίξαμε», τους τόνισε για να συνεχίσει «όταν κάποιος έχει θέματα και δεν θέλει ν' αγωνιστεί ή το οτιδήποτε, ξέρετε πού είναι το γραφείο μου. Να έρθει και να μου μιλήσει. Όπως και σε μένα δεν μπορεί να μου υποδείξει κανείς το πώς θα κάνω τη δουλειά μου, έτσι πρέπει να συμβαίνει και σε εσάς. Είστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές».

Ο Ζαρντίμ φρόντισε μετά να ρίξει τους τόνους και το κλίμα να ηρεμήσει. «Μπαίνουμε σε έναν δύσκολο και πολύ κρίσιμο μήνα. Ο Νοέμβριος θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη συνέχειά μας στην Ευρώπη, αλλά και έχει σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια στην Ελλάδα. Οπως αυτό με τον ΟΦΗ. Γιατί πρώτα είναι αυτό το παιχνίδι και μετά το ματς με τη Μονπελιέ», κατέληξε ο 38χρονος προπονητής.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου