ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


Διαφορα απο SUPER LEAGUE 

2/11/2012

Δοκιμές στα δεξιά

1/11/2012


Δοκιμές στα δεξιά
Ο Κώστας Καζναφέρης αναμένεται να αγωνιστεί στη θέση του τιμωρημένου Νίκου Ψυχογιού στον προσεχή (05/11) αγώνα του Άρη απέναντι στη Βέροια.

Ο 25χρονος μέσος επιστρέφει στη θέση που μέτρησε συμμετοχές την περσινή σεζόν, ενώ ο Γιάννης Γκέσιος προβάλει ως φαβορί να είναι μπροστά του.

Ο 24χρονος παίκτης ικανοποίησε με την εμφάνιση που πραγματοποίησε σε όσα λεπτά έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό και το τεχνικό δίδυμο των «κίτρινων» εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να του δώσει φανέλα βασικού.

Ωστόσο, όλα εξαρτώνται από το αν ο Καζναφέρης θα ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Αν δεν τα καταφέρει, θέση στο δεξί άκρο της άμυνας διεκδικούν ο Ασλανίδης και ο Γιαννίτσης.

Αυτές είναι οι πρώτες σκέψεις που υπάρχουν στους Θεσσαλονικείς, όμως τα πλάνα των δύο τεχνικών θα φανερωθούν στις επόμενες προπονήσεις.

Από αναβολή σε αναβολή 

1/11/2012

Από αναβολή σε αναβολή
Ούτε σήμερα εκδικάστηκε η υπόθεση του Στέφανου Αθανασιάδη για το περιβόητο σχόλιό του «σεξ και βία» στο twitter παραμονές του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης.

Αιτία για αυτήν την εξέλιξη η αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους.

Κάτι αντίστοιχο είναι προγραμματισμένο και για την Παρασκευή, γεγονός που συνεπάγεται πως η εκδίκαση της υπόθεση αναγκαστικά μετατίθεται για την επόμενη εβδομάδα.

«Υπάρχει πρόβλημα, αλλά είναι έτοιμο να λυθεί» 

1/11/2012

«Υπάρχει πρόβλημα, αλλά είναι έτοιμο να λυθεί»
Κατανοεί τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, αλλά εκφράζει την απορία του γιατί το θέμα να βγει στην επιφάνεια παραμονές των ντέρμπι ο Γιώργος Γρυσμπολάκης.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ επανέλαβε την αισιοδοξία του για το επικείμενο deal σχετικά με τη μεταβίβαση των μετοχών αλλά και την οικονομική εξυγίανση του συλλόγου.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως η εταιρεία έχει μπει σε ένα δρόμο που της επιτρέπει να κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία και τόνισε ότι το αργότερο μέχρι τις 15 Νοεμβρίου θα έχει κλείσει -θετικά κατά τη γνώμη του- η συμφωνία με Χάρις, Βιντιάδη.
Διαβάστε όσα είπε ο κ. Γρυσμπολάκης στον NovaΣΠΟΡ FM, την εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό:

«Υπάρχει πρόβλημα, αλλά είναι έτοιμο να λυθεί. Δεν καταλαβαίνω γιατί να γίνει τέτοια κίνηση στο παρά ένα. Οι κινήσεις που έχουν γίνει στο θέμα των επενδυτών δικαιολογούν αισιοδοξία. Δεν λέω πως κακώς αντιδρούν. Πάντα υπήρχε το πρόβλημα. Είμαστε σε ένα επικείμενο ντιλ. Κατανοώ τα οικονομικά προβλήματα και τις αντιδράσεις των παικτών. Όλα είναι δικαιολογημένα, αλλά απλά λέω μήπως θα έπρεπε να περιμένουν λίγο και να μη γίνει κάτι τέτοιο παραμονές των αγώνων. Δεν αλλάζει κάτι επειδή είναι ντέρμπι, θα έπρεπε να περιμένουν λίγο», ήταν η αρχική του τοποθέτηση για την κίνηση των παικτών της ΑΕΚ να ζητήσουν να μην αποσυρθούν σε ξενοδοχείο και τα χρήματα να διατεθούν σε συμπαίκτες τους που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Σχετικά με τα χρέη της ΠΑΕ, ανέφερε:

«Εάν δεν γίνει το ντιλ, θα έχουμε πρόβλημα. Η ΑΕΚ όμως, έχει εξυγιανθεί. Σχετικά με τα 29,6 εκατ. ευρώ, τα 23 είναι προς το δημόσιο και μπορούν να διακανονιστούν τα επόμενα χρόνια. Δεν είναι κάποιο δυσθεώρητο μέγεθος. Άλλωστε και την επόμενη σεζόν το μπάτζετ θα είναι και πάλι μειωμένο. Όλες αυτές οι συμφωνίες θα πάνε πιο πίσω αν δεν γίνει το ντιλ. Όμως η ΑΕΚ έχει πάρει πλέον ένα δρόμο και μπορεί να γίνει ανταγωνιστική. Τα παλιά χρέη ήταν πολλά που ή τα εξοφλήσαμε ή τα διακανονίσαμε και γι’ αυτό υπάρχουν προβλήματα. Προς τρίτους τα χρέη είναι μόνο 6 εκατομμύρια ευρώ. Αν η ομάδα πάρει κάποιους παίκτες, παίξει Ευρώπη, έχει έσοδα από εισιτήρια κ.λ.π θα γίνει ανταγωνιστική οικονομικά».

Για την πορεία του ελέγχου από την πλευρά των επενδυτών, τόνισε:

«Πιστεύω πως μεταξύ των δύο ντέρμπι και ως τις 15 Νοεμβρίου όλα θα έχουν τελειώσει θετικά ή αρνητικά. Η προσωπική μoυ άποψη είναι πως θα γίνει η συμφωνία. Ό,τι τους δώσαμε από την εφορία ελέγχθηκαν και βρέθηκαν εντάξει. Θα τους στείλουμε και το επικαιροποιημένο cash flow».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως ενώ η ομάδα έχει οικονομικά προβλήματα, ήταν διατεθειμένη να δώσει χρήματα για τεχνικό:

«Η κίνηση των παικτών νομίζω πως ήταν συμβολική, δεν το έκαναν για τα δύο χιλιάρικα. Δεν είναι δυνατό να μιλάμε για αυτό το ποσό. Σε όλα τα πράγματα υπάρχει το Α΄, το Β’ και το Γ’. Δεν μπορείς να αφήσεις την ομάδα χωρίς προπονητή. Από την ΑΕΚ ποδοσφαιριστής ή προμηθευτής δεν έχει χάσει τα λεφτά του. Έστω και με δυσκολία, βγαίνουμε ασπροπρόσωποι. Τα εξετάζουμε όλα. Εγώ είμαι κοινωνός στο θέμα των παικτών, δεν στέκομαι απέναντι. Όμως είναι θέμα ημερών να τελειώσει η υπόθεση των επενδυτών. Δεν έχω μιλήσει με τον κ. Λίνεν για αυτό το ζήτημα, αλλά φαντάζομαι θα το έχει κάνει ήδη ο κ. Δημητρέλος».

«Θα είμαστε επαγγελματίες…» 

1/11/2012

«Θα είμαστε επαγγελματίες…» 
Οι οφειλές της διοίκησης δεν θα επηρεάσουν την εικόνα της ΑΕΚ στο προσεχές παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θα είμαστε επαγγελματίες και θα κάνουμε αυτό που πρέπει», τόνισε ο διεθνής τερματοφύλακας και πρόσθεσε: «Στόχος μας ήταν να διευθετηθούν κάποιες οφειλές».

Επίσης, ο 34χρονος γκολκίπερ ανέφερε: «Από τη στιγμή που ήρθε η πρώτη νίκη η ψυχολογία αλλάζει».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό


Για τους αγώνες που ακολουθούν με αφετηρία το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και, ειδικά τη φετινή σεζόν με την άσχημη αρχή που κάναμε στο πρωτάθλημα. Με την ιστορία των δύο ομάδων χαρακτηρίζεται ακόμα ντέρμπι. Πρόσφατα στην Αργεντινή η Ρίβερ Πλέιτ επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία και έλεγαν ότι θα είναι εύκολο παιχνίδι για την Μπόκα, όμως παραλίγο να την κερδίσει. Στόχος μας είναι να δώσουμε συνέχεια στο καλό αποτέλεσμα που φέραμε με τον Πλατανιά».

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας

«Αντιλαμβανόμαστε τη βελτίωση της ομάδας. Ο ψυχολογικός τομέας έχει αλλάξει και αρχίζουμε να πατάμε καλύτερα στο γήπεδο. Σε αυτό έχει βοηθήσει αρκετά η έλευση του νέου προπονητή. Έχει αρχίσει να περνάει τη δική του φιλοσοφία και αυτό φάνηκε στους δύο αγώνες που δώσαμε. Κάνουμε σταθερά βήματα προς το καλύτερο».

Για την τακτική φιλοσοφία της Ένωσης μετά την αλλαγή προπονητή στον πάγκο

«Ο κ. Λίνεν δουλεύει αρκετά στο τακτικό κομμάτι. Προσπαθεί ξεχωριστά σε κάθε παίκτη να του περάσει ορισμένα πράγματα. Υπάρχει μεγαλύτερη οργάνωση και οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Ο προπονητής δεν είναι καιρό στην ομάδα και ψάχνει το καλύτερο για όλους. Όπως είπα, έχει αρχίσει να φαίνεται η διαφορά ότι γινόμαστε καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα».

Για την χθεσινή κίνηση των παικτών να μιλήσουν με τον Ανδρέα Δημητρέλο

«Κατ’ αρχήν θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα επηρεαστεί το κομμάτι της προετοιμαστεί για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θα είμαστε επαγγελματίες και θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν αρκετά προβλήματα και ο κάθε παίκτης έχει διαφορετικές ανάγκες. Αποφασίσαμε οι παλιότεροι να πάμε στον πρόεδρο και να ενημερωθούμε αρχικά για τους υποψήφιους επενδυτές. Μας είπε ότι πάει καλά το συγκεκριμένο θέμα και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.

Εμείς με τη σειρά μας του είπαμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες και να την μεταφέρει στους υποψήφιους επενδυτές. Το κάναμε μεταξύ μας και το αποφασίσαμε, με κύριο στόχο να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε στη συνέχεια…

Στόχος μας ήταν να διευθετηθούν κάποιες οφειλές, επειδή υπάρχουν αρκετά νεαρά παιδιά που χρειάζονται υποστήριξη και αυτός είναι ένας τρόπος που μπορεί να βοηθήσει. Μιλήσαμε με τον προπονητή και εκείνος μας ζήτησε να μην μας αποσπάσει αυτό το πράγμα την προσοχή μας εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό
».

Για τις πληρωμές που έχουν γίνει από το καλοκαίρι

«Είναι διαφορετικά τα δεδομένα για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται. Κατά διαστήματα παίρνουν κάποια ποσά για να κινούνται και φυσικά αυτά εξαρτώνται από τις ανάγκες του καθενός. Αν κάποιος έχει άμεση ανάγκη, μπορεί να πάει στη διοίκηση και να τον βοήθησε. Κανένας δεν έχει ξεχρεωθεί, αλλά πιστεύω ότι η διοίκηση προσπαθεί όταν έχει την ευκαιρία να καλύψει κάποιες από αυτές τις ανάγκες».

Για το κλίμα της συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ

«Όταν συζητάς για τέτοια θέματα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Δεν υπάρχει κόντρα και δεν πιαστήκαμε στα χέρια… (γέλια) Ακούσαμε αυτά που μας είπε και εμείς τη δική του γνώμη. Μας ρώτησε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τον διαβεβαιώσαμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο».

Για την επιστροφή του στα γκολπόστ μετά το παιχνίδι με τον Άρη

«Τα πήγαμε καλά με τον Πλατανιά. Καθ’ όλη την εξέλιξη του αγώνα. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Έπρεπε να ήμασταν πιο προσεκτικοί στα πρώτα παιχνίδια. Ήταν λίγο αγχωτικό μέχρι να γίνει η πρώτη νίκη. Από τη στιγμή που έγινε η ψυχολογία αλλάζει».

Ετοιμοπόλεμος ο Βύντρα 

1/11/2012

Ετοιμοπόλεμος ο Βύντρα 
Κανονικά προπονήθηκε και την Πέμπτη ο Λουκάς Βύντρα, γεγονός που κάνει τον Ζεσουάλντο Φερέιρα να χαμογελά, καθώς όλα δείχνουν πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας στο προσεχές ματς με την ΑΕΚ.

Για μια ακόμη φορά ο αμυντικός του «τριφυλλιού» απέδειξε πόσο γερή κράση έχει, ξεπερνώντας σε χρόνο ρεκόρ τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε. Έτσι, αναμένεται –αν δεν προκύψει κάποια νέα ατυχία της τελευταίας στιγμής, γιατί στο φετινό Παναθηναϊκό όλα τα έχουμε δει- να είναι παρτενέρ του Βελάσκες.

Ο Βενεζουελάνος έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης αφού έχει επιβαρυνθεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα και ο Φερέιρα τον θέλει όσο το δυνατό πιο φρέσκο στο παιχνίδι με τον «Δικέφαλο».

Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σο, Τριανταφυλλόπουλος και Μαυρίας, ενώ οι Μπουμσόνγκ και Πίντο υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Οι υπόλοιποι ασχολήθηκαν πολύ με τακτική στη σημερινή προπόνηση. Έτσι μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, έκαναν ασκήσεις με πάσες και παιχνίδι σε μικρές εστίες. Στη συνέχεια ακολούθησε δίτερμα και τελειώματα.

Αφιερωμένη στην Εθελοντική Δωρεά Οργάνων η 9η αγωνιστική 

1/11/2012

Αφιερωμένη στην Εθελοντική Δωρεά Οργάνων η 9η αγωνιστική
Με αφορμή την 1η Νοεμβρίου, Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, η Super League σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων και τον Σύλλογο Μεταμόσχευσης Καρδιάς & Φίλων της Μεταμόσχευσης «ΣΥΝΕΧΙΖΩ», αφιερώνει την 9η Αγωνιστική Ημέρα της SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ, στις 03, 04 και 05/11/2012, στον αγώνα υπέρ της Εθελοντικής Δωρεάς Οργάνων.

Η εκστρατεία αυτή θα συμβάλλει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των φιλάθλων για να αναζητήσουν πληροφορίες και να κατανοήσουν την σημασία της Δωρεάς Οργάνων. Το κεντρικό μήνυμα που θα προωθήσουμε μέσα από την εκστρατεία είναι: «Χιλιάδες Έλληνες ζουν χάρη στην Μεταμόσχευση. Δωρεά Οργάνων: Μάθε, Σκέψου, Αποφάσισε».

Ο πρόεδρος της Super League κ. Γιάννης Μώραλης σημείωσε: «Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η εκστρατεία αυτή έρχεται να υπενθυμίσει ότι η Δωρεά Οργάνων αποτελεί την ύψιστη μορφή εθελοντικής προσφοράς και αλτρουισμού για την σωτηρία ασθενών συνανθρώπων μας καθώς είναι και η βασική προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της Μεταμόσχευσης. Η διοργανώτρια αρχή αξιοποιεί τη δυναμική του ποδοσφαίρου, του πιο δημοφιλούς αθλήματος στη χώρα μας, για την προβολή δραστηριοτήτων, οι οποίες λειτουργούν υπέρ του κοινού καλού. Καλούμε όλους τους φιλάθλους να ενημερωθούν και να κοιτάξουν με ευαισθησία μια πράξη που ισοδυναμεί με δώρο ζωής».

Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μεταμόσχευσης Καρδιάς & Φίλων της Μεταμόσχευσης «ΣΥΝΕΧΙΖΩ» κ. Πέτρος Κακολύρης δήλωσε: «Κάθε χρόνο εκατοντάδες συμπολίτες μας περιμένουν από την κοινωνία ένα μεγάλο δώρο για να συνεχίσουν τη ζωή τους: Την προσφορά οργάνων προς μεταμόσχευση. Από ένα δότη, μετά τη διαπίστωση του εγκεφαλικού θανάτου, μπορούν να σωθούν έως είκοσι ασθενείς. Γι’ αυτό στηρίξτε και διαδώστε την ιδέα της Δωρεάς Οργάνων. Εξάλλου η στατιστική λέει πως η πιθανότητα να χρειαστούμε εμείς οι ίδιοι κάποια στιγμή στη ζωή μας ένα μόσχευμα είναι πολύ μεγαλύτερη από την πιθανότητα να δωρίσουμε τα όργανά μας μετά θάνατον. ΔΩΣΕ ΠΑΣΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ λοιπόν και σώσε ζωές».

Ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων κ. Αναστάσιος Χατζής επεσήμανε: «Η πρωτοβουλία της Super League να αφιερώσει την 9η αγωνιστική στην προώθηση της Ιδέας της Δωρεάς Οργάνων αποτελεί πολύτιμη συμβολή στις προσπάθειες του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, από έναν τομέα του αθλητισμού, με ευρεία αποδοχή από το κοινό, όπως είναι το ποδόσφαιρο. Η ιδιαιτερότητα των μεταμοσχεύσεων οφείλεται στο γεγονός ότι η ανάπτυξη και η διάδοσή τους, δεν εξαρτάται μόνο από την επιστημονική και τεχνολογική πρόοδο, αλλά κυρίως από την ευαισθητοποίηση και συμμετοχή των κοινωνικών φορέων και όλου του κοινωνικού συνόλου. Σκοπός του ΕΟΜ είναι η Ιδέα της Δωρεάς Οργάνων και Ιστών να συνδεθεί με το ευρύτερο πνεύμα του εθελοντισμού και να καθιερωθεί ως πράξη ανθρωπισμού και πολιτισμού από όλους μας. Η υιοθέτηση και η διάδοση της ΙΔΕΑΣ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ αποτελεί μια πράξη, η οποία βασίζεται στην ανιδιοτέλεια, τον ανθρωπισμό και την αγάπη για τον πάσχοντα συνάνθρωπο, αρετές, οι οποίες αποτελούν θεμελιώδη χαρακτηριστικά του αθλητικού ιδεώδους»

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τις ακόλουθες ιστοσελίδες:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ: www.eom.gr

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ & ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ «ΣΥΝΕΧΙΖΩ»: www.synehizo.gr

Μοίρασαν… χαμόγελα 

1/11/2012

Μοίρασαν… χαμόγελα 
Χαμόγελα, φωτογραφίες, αυτόγραφα και άλλα δώρα συνέθεταν το σκηνικό στο 12ο Γυμνάσιου Περιστερίου. Αντιπροσωπεία παικτών του Ατρόμητου, αποτελούμενη από τους Κώστα Γιαννούλη, Νίκολα Μπέλιτς και Φώτης Καραγκιολίδης βρέθηκε στο σχολείο, είχε συνάντηση με τους μαθητές ενώ μοιράστηκαν και εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

Η ΠΑΕ συνηθίζει να κάνει τέτοιες κινήσεις πριν από τις εντός έδρας αναμετρήσεις της και έτσι έπραξε και τώρα. Πάντα, στο γήπεδο του Περιστερίου, υπάρχει μια ειδική θύρα για τους «μικρούς» θαυμαστές της ομάδας, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και την ερχόμενη αγωνιστική.

Ο αντι-Λόρενς 

1/11/2012

Ο αντι-Λόρενς 
Ο Λίαμ Λόρενς εξέτισε την ποινή του και προοριζόταν από τον Γιώργο Δώνη να επιστρέψει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο (4/11) στη Νέα Σμύρνη.

Ωστόσο ο Ιρλανδός στάθηκε άτυχος, καθώς υπέστη θλάση κι ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται να καλύψει το κενό στ’ αριστερά της μεσαίας γραμμής με τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Έτσι σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές και τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, προκύπτει ένα σχήμα με τερματοφύλακα τον Χακόμπο, αριστερά στην άμυνα τον Σταφυλίδη, δεξιά τον Έτο, στόπερ τους Κατσικά, Βιβιάν, αμυντικά χαφ τους Λάζαρ, Κάτσε, αριστερό χαφ τον Γεωργιάδη, δεξί τον Φωτάκη και δίδυμο στην επίθεση τους Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη. Βεβαίως μέχρι την Κυριακή ενδέχεται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Ο Κάκος στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 

1/11/2012

Ο Κάκος στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Ο Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας ορίστηκε να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Βοηθοί του οι Χρήστος Ακριβός, Νίκος Φαντόπουλος και Χρήστος Μήτσιος.

Ο Απόστολος Αμπάρκιολης στο «Καραϊσκάκης» για το ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, ενώ ο Γιώργος Κομίνης στο Πανιώνιος-ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι διαιτητές:

Σάββατο 3/11

Ατρόμητος-Πανθρακικός (17:15)
Ζαχαριάδης(Μακεδονίας), Δημόπουλος (Μακεδονίας), Μαγιάννης (Άρτας) Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Πλατανιάς-Κέρκυρα (17:15)
Δελφάκης(Αρκαδίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Ιωαννίδης (Αργολίδας)

Ολυμπιακός-ΟΦΗ (19:30)
Αμπάρκιολης (Μακεδονίας), Γρεβένης(Χαλκιδικής), Μερκενίδης(Μακεδονίας), Μαντάκης(Ημαθίας)

Κυριακή 4/11

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (17:15)
Κομίνης(Θεσπρωτίας), Ευθυμιάδης(Πιερίας), Ποντίκης(Πρέβεζας), Σπάθας(Πειραιά)

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)
Κύζας(Δράμας), Κούλα(Μακεδονίας), Καραϊσαρίδης(Πιερίας), Τσιτσώνης(Αθηνών)

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (19:30)
Κάκος(Κέρκυρας), Ακριβός(Αθηνών), Φαντόπουλος(Πειραιά), Μήτσιος(Ηπείρου)

Ξάνθη-Λεβαδειακός (15:00)
Γιάχος(Χίου), Δημητριάδης(Καστοριάς), Σταυρουλάκης(Ρεθύμνου), Μάνταλος(Αθηνών)

Δευτέρα 5/11

Άρης-Βέροια (19:30)
Κουκουλάκης(Ηρακλείου), Καρσιώτης(Κορινθίας), Κοντίζας(Πειραιά), Θάνος(Γρεβενών)

Νυστέρι για Μάτος! 

1/11/2012

Νυστέρι για  Μάτος!
Ο Μαρσέλο Μάτος χειρουργήθηκε για να ξεπεράσει το πρόβλημα στη βουβωνική χώρα, που τον ταλαιπωρεί εδώ και πέντε μήνες

Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, μια και για μεγάλο διάστημα δεν παίζει ποδόσφαιρο! Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και νυν της Μποταφόγκο, όλο αυτό τον καιρό που ήταν εκτός δράσης, έκανε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, το οποίο, όμως, δεν απέδωσε.

Ετσι, λοιπόν, την Τετάρτη πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και υπεβλήθη σε επέμβαση από τον γιατρό, Χοακίν Γκράβα. Ο Μάτος θα επιστρέψει σε ένα μήνα στις προπονήσεις, χωρίς να έχει γίνει γνωστό πότε θα είναι ξανά έτοιμος να αγωνιστεί.

Δερμιτζάκης: «Έχει αδικηθεί από την βαθμολογία» 

1/11/2012

Δερμιτζάκης: «Έχει αδικηθεί από την βαθμολογία»
Πίστη στο ρόστερ και στις δυνατότητες του Πανθρακικού έχει ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο νέος προπονητής της ομάδας της Κομοτηνής, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την νέα σελίδα στην καριέρα του, αλλά και για το στυλ που θέλει να φέρει στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην γενικότερη εικόνα της φετινής Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έχει αδικηθεί από την βαθμολογία και τα αποτελέσματα. Ήταν μια περίεργη εβδομάδα για τους παίκτες. Είναι όμως επαγγελματίες και θα προσαρμοστούν στα δεδομένα που δημιουργήθηκαν. Οι παίκτες το καταλαβαίνουν, έχουν διάθεση, θα προσπαθήσουν και θα δείξουν ένα καλό πρόσωπο σε μια καλή ομάδα. Τα τελευταία αποτελέσματα δεν είναι τα καλύτερα. Εύχομαι να γίνει καλό παιχνίδι με τον Ατρόμητο και να κερδίσει ο καλύτερος, μακάρι να είναι ο Πανθρακικός», τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείς για το προηγούμενο πέρασμά του από τον πάγκο της ομάδας της Κομοτηνής, είπε: «Δεν πιστεύω πως κάναμε πράγματα και θάματα. Κάναμε μια καλή προσπάθεια και βγήκε καλή. Πουλήθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές και το καλύτερο είναι να υπάρχει προγραμματισμός. Αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει. Προσπαθούμε και όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα».

Για την εικόνα της φετινής Σούπερ Λίγκας, τόνισε: «Κατά κύριο λόγο οι ομάδες προσπαθούν να «κλέψουν» το παιχνίδι. Πολλά παιχνίδια βλέπω πως οι ομάδες που έχουν κατοχή, δεν πήραν το αποτέλεσμα. Βλέπω όμως ομάδες, που παίρνουν βαθμούς χωρίς να έχουν τη μπάλα στα πόδια».

Τέλος, αναφορικά με το στυλ ποδοσφαίρου που θέλει να έχει η ομάδα του, σχολίασε: «Το υλικό είναι συγκεκριμένο, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς για να πετύχουμε και τους στόχους μας. Θέλουμε και τα δύο στοιχεία να έχουμε. Όλοι θέλουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, δυστυχώς τα πράγματα είναι πιο κλεισμένα. Θα πρέπει να παίρνουμε τους βαθμούς μας σαν ομάδα και μετά να παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο».

Πάλι ατομικό ο Γεωργέας 

1/11/2012

Πάλι ατομικό ο Γεωργέας 
Για ακόμα μια ημέρα ο Νίκος Γεωργέας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και οι πιθανότητες να ενισχύσει τις προσπάθειες της Βέροιας κόντρα στον Άρη την προσεχή Δευτέρα, ολοένα και μειώνονται.

Ο αμυντικός της «βασίλισσας του βορρά» ταλαιπωρείται ακόμα από τραυματισμό για αυτό συνεχίζει να προπονείται μόνος του. Τα ευχάριστα για τον Νίκο Καρύδα δεν έρχονται ούτε από το άλλο «μέτωπο» τραυματισμού.

Ο Μπεθέρα συνεχίζει να κάνει θεραπεία, καθώς ακόμα δεν έχει επανέλθει και είναι δύσκολο να βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.

Κατά τα άλλα, η προπόνηση της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και ταχυδύναμης. Την Παρασκευή εκ νέου προπόνηση, το πρωί στις 11:00.

«Το σκέφτομαι σοβαρά για Άρη» 

1/11/2012

«Το σκέφτομαι σοβαρά για Άρη»
Την πρόθεσή του να αποτελέσει πέρα από έναν εκ των χορηγών της ομάδας και στήριγμα της διοικούσας επιτροπής στον Άρη, επιβεβαίωσε ο Σίμος Μπάρτσας.

«Εκτός από τους Κατσιαούνη, Λαμπριάκο και Στεφανίδη, όλοι οι υπόλοιποι που ανακατεύονται με τον Άρη, του κάνουν κακό! Δέχθηκα πρόσκληση να συμμετάσχω και το σκέφτομαι σοβαρά», παραδέχθηκε. «Μέχρι την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσουν όλα», πρόσθεσε.


Αναλυτικά, όσα είπε στο Novasports.gr:

Καταρχήν, ένα σχόλιο για όλα όσα εισπράττετε από την ομάδα, σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο...
«Αγωνιστικά, πιστεύω πως η ομάδα βρίσκεται στο καλύτερο σημείο από το ξεκίνημα της σεζόν. Και αυτό δεν αποδεικνύεται μόνο από τα αποτελέσματα που πήρε από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αλλά και από την απόδοση που έχει, σε σχέση με τους υπόλοιπους αγώνες. Η ανάληψη της προπονητικής ευθύνης από το Νίκο Πασσιαλή και τον Δημήτρη Μπουγιουκλή, ήταν το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνει η διοίκηση, όταν αποφάσιζε να στηρίξει την προσπάθειά της στα νέα παιδιά του συλλόγου. Οι δύο αυτοί άνθρωποι και ειδικά ο Πασσιαλής γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τους παίκτες αυτούς με τους οποίους δούλεψε τόσα χρόνια στα τμήματα υποδομής. Νομίζω πως έστω και με καθυστέρηση, βρήκαμε την άκρη σε αυτό το θέμα. Όσο για το διοικητικό, εκεί υπάρχει πρόβλημα. Και το πρόβλημα ξεκινά από τους παράγοντες. Κοιτάξτε, εγώ θα λέω αλήθειες. Εκτός από τους Κατσιαούνη, Λαμπριάκο και Στεφανίδη, όλοι οι υπόλοιποι που ανακατεύονται με τον Άρη, του κάνουν κακό! Πρέπει να απομακρυνθούν, δίνοντας τη θέση τους σε ανθρώπους καινούριους που έχουν τη διάθεση να προσφέρουν. Νομίζω αυτή είναι και η βούληση του κόσμου».

Ένας απ΄ αυτούς τους καινούριους , είστε και εσείς; Υπάρχει θέμα εμπλοκής σας στα διοικητικά της ΠΑΕ;
«Δέχθηκα πρόσκληση να συμμετάσχω και το σκέφτομαι σοβαρά! Ούτως ή άλλως, λόγω της χορηγίας της εταιρίας μου, βρίσκομαι κοντά στον Άρη, όμως τον τελευταίο καιρό έχω δεχτεί αυτή την πρόταση και καλούμαι να αποφασίσω».

Είστε έτοιμος για το επόμενο βήμα; Από χορηγός, παράγοντας του Αρη;
«Η θέλησή μου αυτή είναι. Όμως θα πρέπει να γνωρίζετε πως τρεις ημέρες κάθε εβδομάδα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, λείπω από τη Θεσσαλονίκη, γεγονός που με κάνει λίγο διστακτικό, καθώς δεν θα μπορώ να έχω καθημερινή τριβή με την ομάδα. Επιπλέον, θέλω να μελετήσω κάποια στοιχεία της ΠΑΕ, τα οποία υποσχέθηκε να μου δώσει ο κ. Στεφανίδης αυτές τις ημέρες. Ούτως ή άλλως έχω προγραμματίσει ένα ραντεβού μαζί του μέχρι την Παρασκευή, οπότε και θα ξεκαθαρίσουν όλα».

Μιλάμε για είσοδό σας στην παρούσα διοικούσα επιτροπή ή για αυτόνομο σχήμα;
«Υπό τις παρούσες συνθήκες μιλώ για βοήθεια στους κ.κ. Στεφανίδη, Λαμπριάκο, Κατσιαούνη και σίγουρα αποκλείω κάθε εμπλοκή μου σε διοίκηση Πρωτοδικείου. Δεν μπορώ να επωμιστώ χρέη που δημιούργησαν άλλοι. Ίσως, λοιπόν, θα μπορούσαμε να συζητήσουμε για διεύρυνση του σχήματος της διοικούσας από πενταμελές σε εξαμελές. Άλλωστε υπάρχουν αρμοδιότητες που πρέπει να καταμεριστούν και τα υπάρχοντα μέλη, δεν φτάνουν για να τις καλύψουν. Έχω μιλήσει και με τον Άγγελο Γρόλλιο, ο οποίος είναι θετικός. Απ΄ όσο γνωρίζω, δεν χρειάζεται σύγκληση γενικής συνέλευσης της ΚΜΑ, για μια τέτοια διεύρυνση. Από εκεί και μετά, εφόσον ξεκαθαρίσει η υπόθεση του άρθρου 99 και οι ρυθμίσεις είναι ευνοϊκές για τον Αρη, τότε θα μπορούσα να πάω σε μια πιο ενεργή ενασχόληση. Να ξέρετε, υπάρχουν άνθρωποι που θα ενδιαφέρονταν να ασχοληθούν σοβαρά με έναν Άρη, απαλλαγμένο από ένα σημαντικό μέρος των χρεών του. Και μπορώ με τους ανθρώπους αυτούς να έρθω σε επαφή και να συνεννοηθώ».

Τι είναι αυτό που σας κάνει, εν μέσω κρίσης, να θέλετε να εμπλακείτε με τα διοικητικά της ΠΑΕ Άρης;
«Πρέπει να ξέρετε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρώ κάτι τέτοιο. Το προσπάθησα άλλες δύο φορές, όμως βρήκα τοίχο να υψώνεται μπροστά μου! Θεωρώ πως τώρα οι συνθήκες είναι καλύτερες, όμως θα δούμε. Πάντως, πέραν του τι θα κάνω εγώ, το σίγουρο είναι πως η ομάδα χρειάζεται βοήθεια. Υπάρχουν στελέχη που τη βοηθούν υποδειγματικά, όπως για παράδειγμα ο Νίκος Στακιάς στο εμπορικό κομμάτι, ο Γιώργος Καδόπουλος στην οργάνωση των τμημάτων υποδομής ή ο Χρήστος Γρόλλιος στη νομική υπηρεσία. Χρειάζονται όμως κι άλλοι».

«Όχι όπως πέρσι…» 

1/11/2012

«Όχι όπως πέρσι…»
Το περσινό παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν από τα πιο… αγχωτικά για την ομάδα της Αρκαδίας. Οι παίκτες του Τσιώλη, επικράτησαν 2-1 στις καθυστερήσεις με τέρμα του Σολάκη και ο Καρδιτσιώτης τεχνικός, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει το ίδιο… έργο.

Για τον λόγο αυτό, η προετοιμασία συνεχίζεται σε υψηλούς ρυθμούς και άπαντες είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Μάλιστα, ακόμα και η αρχική σύνθεση αποτελεί ένα «γρίφο». Μία σίγουρη αλλαγή θα πρέπει να θεωρείται η είσοδος στην ενδεκάδα του Πιπίνη, ο οποίος προπονείται κανονικά, στη θέση του Φορμίκα.

Από εκεί και πέρα, η υπόλοιπη αμυντική γραμμή δύσκολα θα αλλάξει, με τους Τσαμπούρη, Μπαρτολίνι και Σανκαρέ να είναι σίγουροι. Στη μεσαία γραμμή, δεν αποκλείεται στον πάγκο να μείνει ο Ουσέρο, ο οποίος στη Λιβαδειά δεν ήταν τόσο καλός και να ξεκινήσει ο Καρντάσιο. Βέβαια, ο Ουρουγουανός μπορεί να πάρει και τη θέση του Ντε Μπλάσις, καθώς και ο Αργεντινός… απογοήτευσε.

Η προπόνηση της Παρασκευής θα κάνει πιο εμφανή τα πλάνα του Τσιώλη για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τους Γιαννιώτες. Την ίδια μέρα εξάλλου, αναμένεται να ανακοινωθεί και η αποστολή.

Αναβλήθηκε το Προεδρικό Διάταγμα στο ΣτΕ 

1/11/2012

Αναβλήθηκε το Προεδρικό Διάταγμα στο ΣτΕ
Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν την αναβολή της εκδίκασης του Προεδρικού Διατάγματος για τη διπλή ανάπλαση από το ΣτΕ, κάτι που έγινε σήμερα.

Το συμβούλιο της επικρατείας ανέβαλε την εκδίκαση, η οποία θα γίνει σύντομα, με κάποιες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 10 μέρες. Υπεύθυνος της μετάθεσης είναι ο εισηγητής και το σίγουρο είναι ότι Δήμος Αθηναίων, Ερασιτέχνης, αλλά και η τεχνική εταιρία «Μπάμπης Βωβός» παίρνουν χρόνο, προκειμένου να βρουν μια λύση με κοινό συμφέρον.

«Έδεσε» Τσοντάκη ο Πλατανιάς 

1/11/2012

«Έδεσε» Τσοντάκη ο Πλατανιάς
Μετά τον Κάλαϊτζιτς ακόμα ένας παίκτης του Πλατανιά ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Κρητικούς. Ο λόγος για τον Νικηφόρο Τσοντάκη, επέκτεινε το συμβόλαιό του με την ομάδα για ακόμα τρία χρόνια.

Ο 18χρονος μέσος δεν έχει κάνει ντεμπούτο ακόμα στη φετινή Σούπερ Λίγκα, όμως η πρόωρη ανανέωση είναι δείγμα ότι ο Πλατανιάς και ο προπονητής, Γιάννης Χατζηνικολάου πιστεύουν στο ταλέντο του.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νικηφόρο Τσοντάκη για τρία χρόνια».

Στα… χαμηλά Ολυμπιακός και Πανιώνιος 

1/11/2012

Στα… χαμηλά Ολυμπιακός και Πανιώνιος
Από 2.000 ευρώ έκαστος καλούνται να πληρώσουν Ολυμπιακός και Πανιώνιος για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα με Ξάνθη και Κέρκυρα αντίστοιχα.

Αναβολή πήραν οι υποθέσεις του ΟΦΗ και του Άρη που είχαν κληθεί σε απολογία την Πέμπτη, λόγω αιτήματος των πληρεξούσιων δικηγόρων των ΠΑΕ.


Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις. Αναλυτικά :

Οι κάτωθι αποφάσεις αφορούν την 7η αγωνιστική:

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει την ποινή των δύο χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει την ποινή των δύο χιλιάδων ευρώ.

* Η σημερινή δικάσιμος αναβλήθηκε ύστερα από αιτήματα των πληρεξούσιων δικηγόρων των ΠΑΕ, λόγω της αποχής τους.

«Δεν μπορούμε να δουλέψουμε όπως θέλουμε» 

1/11/2012

«Δεν μπορούμε να δουλέψουμε όπως θέλουμε»
Οι καιρικές συνθήκες λειτουργούν ανασταλτικά για τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως τόνισε ο προπονητής του «Άγιαξ της Ηπείρου», Γιάννης Χριστόπουλος, καθώς το γήπεδο είναι σε κακή κατάσταση και δεν μπορεί να γίνει σωστή προπόνηση.

Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι μπορεί ο Αστέρας Τρίπολης να είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά οι παίκτες του θα διεκδικήσουν στα ίσα ότι καλύτερο στο μεταξύ τους παιχνίδι για την ένατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

«Θα έχουμε κάποιες απουσίες», σχολίασε για τους απόντες της ομάδας του ενώ τόνισε ότι το πρωτάθλημα γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικό.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιάννης Χριστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας την Κυριακή. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία καλά δουλεμένη ομάδα και μπορεί να παίζει με πολλά διαφορετικά στυλ ποδοσφαίρου. Να πιέζει ψηλά, να κάνει μία πολύ καλά οργανωμένη άμυνα πίσω, να παίζει απέναντι σε κλειστές άμυνες, να παίζει κόντρα επίθεση και όπως καταλαβαίνεται το έργο που θα έχουμε θα είναι δύσκολο. Εμείς προσπαθούμε να ετοιμαστούμε γι' αυτό το παιχνίδι όσο το δυνατόν καλύτερα. Βέβαια έχουμε δυσκολίες. Μεγαλύτερη δυσκολία για εμάς είναι τα γήπεδα. Οι καιρικές συνθήκες δεν μας επιτρέπουν να δουλέψουμε με όπως θέλουμε, και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμάς. Θα προσπαθήσουμε αυτοί που θα είμαστε στην αποστολή την Κυριακή να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τις απουσίες: «Θα υπάρχουν κάποιες απουσίες. Δεν θα έχουμε σίγουρα στην αποστολή τον τραυματία Ντάσιο και τον τιμωρημένο Πάντο. Η ιδιαιτερότητα είναι ότι και οι δύο αυτοί παίκτες αποτελούν λύση για το δεξί άκρο της άμυνας. Θα απουσιάσει ο Χρήστος Πατσατζόγλου, ο οποίος έχει πάρει άδεια από μένα για 2-3 μέρες για προσωπικούς του λόγους. Από εκεί και μετά υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα τα οποία θα τα ξεπεράσουμε. Το πιθανότερο είναι να είναι στην αποστολή ο Κολοβέτσιος».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Αστέρα και του ΠΑΣ: «Η ομάδα της Τρίπολης όπως είπα και πριν, μπορεί να παίξει σε κλειστές άμυνες και να χτυπήσει και στην κόντρα επίθεση. Το ίδιο όμως νομίζω ότι είμαστε και εμείς. Είμαστε ομάδα η οποία μπορεί να αλλάζει πρόσωπο στο παιχνίδι μας, ανάλογα με τις συνθήκες και τις ανάγκες. Πιστεύω ότι και εμείς μπορούμε να κάνουμε κατοχή μπάλας και να κάνουμε παιχνίδι κυριαρχίας σ' αυτό το γήπεδο, αλλά μπορούμε νομίζω και εμείς να χτυπήσουμε στις κόντρα επιθέσεις».

Για το πρωτάθλημα και τις εκπλήξεις στα αποτελέσματα: «Δεν θα θεωρούσα τα αποτελέσματα αυτά περίεργα. Σίγουρα η δυναμική των περισσοτέρων ομάδων είναι σε κοντινά επίπεδα. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα αγωνιστική με αγωνιστική γίνεται πιο ανταγωνιστικό. Ακόμη και κάποιες ομάδες οι οποίες τις πρώτες δύο -τρεις αγωνιστικές είχαν κάποια προβλήματα είτε γιατί άργησαν να οργανώσουν το ρόστερ τους, είτε είναι πολύ νέες ομάδες, είτε είχαν κάποια άλλα θέματα, νομίζω ότι αυτές δυναμώνουν και γίνονται πιο ανταγωνιστικές. Οπότε πιστεύω το ενδιαφέρον θα παραμείνει ζεστό μέχρι το τέλος».

«Ανακοινώσεις σε μια εβδομάδα»  

1/11/2012

«Ανακοινώσεις σε μια εβδομάδα»
Τις τελευταίες ημέρες υπομονής για την αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό διανύει η ΑΕΚ.

Σε συνέντευξή του, ο Ανδρέας Δημητρέλος δεσμεύτηκε ότι ως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα γίνουν ανακοινώσεις για το deal με τους Βιντιάδη και Χάρις.

Αφού εξέφρασε τη γνώμη λοιπόν ότι ο Έλληνας εφοπλιστής πρέπει να είναι εκείνος που θα κάνει κουμάντο, μίλησε και για όλα τα πρόσωπα της «κιτρινόμαυρης» επικαιρότητας: Από τον Λίνεν και τον Κατσουράνη, ως τους Νικολαΐδη, Τσιάρτα, Μαύρο, Νοτιά και Παππά.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρέλου στον ΟΠΑΠ TV

-Για τις εξελίξεις στην υπόθεση των επενδυτών: «Σε μια εβδομάδα θα είμαστε έτοιμοι για ανακοινώσεις. Ακολουθεί ο έλεγχος από τους ορκωτούς που θα ολοκληρωθεί στο τέλος της εβδομάδας. Τις προηγούμενες ημέρες έγινε συνάντηση με εκπρόσωπο από την πλευρά των Άγγλων, έγιναν συζητήσεις με την πλευρά Βιντιάδη και δόθηκαν οι απαιτούμενες εξηγήσεις».

-Για τις μετοχικό σχήμα: «Θα ήθελα το κουμάντο την επόμενη ημέρα να το κάνει ο Βιντιάδης. Η ιστορία έχει δείξει ότι οι εκπρόσωποι των μετόχων στα Δ.Σ. δεν κάνουν καλό. Σκοπός των επενδυτών είναι να πάρουν το 51%. Αν θα το πάρουν άμεσα ή σταδιακά είναι δικό τους θέμα. Από την πλευρά μας έχουν δοθεί όλα τα στοιχεία. Μένει να εξακριβώσουν αν τα στοιχεία είναι σωστά. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, προκύπτει ότι τα χρέη είναι λιγότερα από όσα τους είχαμε αρχικά παρουσιάσει. Η ΑΕΚ οφείλει 29,5 εκ. σε δημόσιο και ιδιώτες, χωρίς τις προσαυξήσεις».

-Για το φετινό μπάτζετ: «Ο προϋπολογισμός φέτος δεν ξεπερνάει τα 3,5 εκατ. ευρώ. Είναι μια πολιτική που αναγκαστήκαμε να ακολουθήσουμε μετά την μη αδειοδότηση. Μόνο έτσι η ΠΑΕ θα ήταν ελκυστική για υποψήφιους επενδυτές».

-Για τη στήριξη του κόσμου: «Όταν αγαπάμε κάτι στερούμαστε πολλά για να το υποστηρίξουμε. Ο κόσμος μέχρι στιγμής έχει σταθεί στην ομάδα και παραμένει ο βασικός χορηγός. Λόγω της οικονομικής κατάστασης δεν μπορούσαμε να πούμε ότι πάμε για πρωτάθλημα. Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με υποσχέσεις και μεταγραφές, αλλά και πολλά χρέη. Εμείς ακολουθήσαμε τον δύσκολο δρόμο της εξυγίανσης και της αλήθειας».

-Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας: «Η θέση μας στην βαθμολογία είναι κυρίως θέμα αγωνιστικό. Τα χρήματα δεν λύνουν όλα τα προβλήματα. Αυτό αφορά τις μεταγραφές. Αν τελικά η ΑΕΚ τερματίσει 10η ή 2η δεν κάνει για εμένα μεγάλη διαφορά. Σε παλιότερες εποχές, το μπάτζετ ήταν 20 εκατ. Η ΑΕΚ όμως δεν πήρε το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ πρέπει να είναι πρώτη. Το ότι δεν παίζει καλή μπάλα είναι άλλο θέμα. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά με το υπάρχον ρόστερ».

-Για την πιθανότητα μετακόμισης στη Ριζούπολη: «Η Ριζούπολη χρειάζεται πολεοδομική άδεια. Σε μια απόπειρα που κάναμε μας είπαν ότι μια κερκίδα δεν είναι προς χρήση. Από τότε που έπαιξε ο Ολυμπιακός έχουν αλλάξει οι προδιαγραφές ακόμα και για την Σούπερ Λιγκ. Χρειαζόμασταν 500 χιλιάδες ευρώ για την ανακατασκευή σε διάφορους χώρους και τα έξοδα για το ενοίκιο για τον Απόλλωνα. Το ΟΑΚΑ παραμένει ιδανική επιλογή αν θέλεις να έχεις περισσότερα έξοδα».

-Για τον Έβαλντ Λίνεν: «Ο Λίνεν πρέπει να μείνει. Ήταν καλή επιλογή. Η πρώτη εικόνα είναι ότι δουλεύει σκληρά και θα αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Με τον Λίνεν έχουμε υπογράψει 1,5 χρόνο και μέχρι τις 30 Απριλίου έχουμε το δικαίωμα να επεκτείνουμε την συμφωνία. Προσπαθώ να αποφύγω τα μακροχρόνια συμβόλαιο για να μην δεσμεύσω τον νέο επενδυτή. Υπάρχει άριστη συνεργασία με τον Λίνεν».

Για τον Θωμά Μαύρο: «Η ευθύνη για τον σχεδιασμό στο αγωνιστικό κομμάτι ανήκε στο Θωμά Μαύρο. Δεν μπορούσα να ανακατευτώ, παρά μόνο για πληρωμές. Δεν δέχτηκα να υπογράψω συμβόλαιο με τον Μάντζιο για να πάνε τα λεφτά στο άρθρο 44. Ο Μαύρος θεώρησε ότι προσβλήθηκε από την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου για την αποπομπή του Βλαχου. Έπρεπε όμως να πάρουμε σύντομα αποφάσεις στο αγωνιστικό.

Ανακοινώθηκε άμεσα στον Θωμά και από την πλευρά του θεώρησε ότι παρακάμφθηκε. Μετά την λήξη του αγώνα με τον Πανιώνιο είπαν ότι είχαμε επαφές νωρίτερα με τον Αναστασιάδη. Το διαψεύδω. Έγινε η αντικατάσταση για να υπάρξει αλλαγή στο αγωνιστικό. Δεν βρέθηκε βέβαια διάδοχος όσο γρήγορα θα θέλαμε. Η απομάκρυνση του Βλάχου δεν είχε σκοπό την απομάκρυνση του Μαύρου».

-Για την προσπάθεια άρσης απαγόρευσης μεταγραφών: «Η απαγόρευση μεταγραφών δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί και τον Γενάρη, στην περίπτωση που μπουν τα χρήματα από τους επενδυτές. Θα το θέσω αυτό ως θέμα στο προσεχές Συμβούλιο της Σουπερ Λιγκ το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή(2/11) καθώς η απόφαση απαγόρευσης μετεγγραφών είναι σε ισχύ. Βεβαίως θα ήταν χρήσιμο να δούμε τι συμβαίνει στην περίπτωση που μία ομάδα αποκτήσει τα οικονομικά εχέγγυα μεσούσης της περιόδου και αν μπορεί να αρθεί η συγκεκριμένη απαγόρευση. Πιστεύω ότι είναι κάτι που θα πρέπει να το εξετάσουμε πολύ σοβαρά και δεν αφορά μόνο στην ΑΕΚ».

-Για την περίπτωση Κατσουράνη: «Ο Κατσουράνης είναι μια προσωπικότητα που χρειάζεται κάθε ομάδα. Τις μεταγραφές θα τις συζητήσουμε με τον προπονητή. Αυτός είναι υπεύθυνος για τις επιλογές. Επίσημα δεν έχει γίνει κρούση στον Κατσουράνη. Αυτή την στιγμή είναι δεσμευμένος με τον Παναθηναϊκό και πρέπει να περιμένουμε την λύση του συμβολαίου του. Εγώ προσωπικά δεν έχω προσεγγίσει τον παίκτη».

-Για την ανάγκη στήριξης επενδυτών και προσωπικές φιλοδοξίες: «Αν υπάρξει μια δυνατή διοίκηση που θα καταφέρει να δώσει μια άλλη δυναμική, ελπίζω να μην βγουν στην επιφάνεια και πάλι φαινόμενα υπονόμευσης και διχασμού.
Εγώ είμαι πάντα στις επάλξεις για την ΑΕΚ. Ο νέος επενδυτής σίγουρα θα θέλει δίπλα του ανθρώπους που έχουν γνώση των θεμάτων και μπορεί να μου προτείνουν συνεργασία. Μακάρι να έρθουν και ας μην εμπιστευτούν εμένα προσωπικά».

-Για την υπόθεση Κιντή: «Η υπόθεση Κιντή προκαλεί απορίες για τον χρόνο που βγήκε στην επιφάνεια. Μας είχε προτείνει συνεργασία, αλλά η περίπτωση δεν προχώρησε».

-Για τους Παππά και Νοτιά: «Δεν γνωρίζω αν υπάρχει συνεργασία Βιντιάδη - Παππά. Είναι άδικο να κατηγορούνται ο Παππάς και ο Νότιάς, που έχουν βάλει τα χρήματα τους. Ωστόσο και οι ίδιοι δεν υπερασπίστηκαν την επένδυση τους. Για αυτό τους κατηγορεί ο κόσμος. Η απόφαση να σταματήσουν να βάζουν λεφτά έπρεπε να γίνει σταδιακά για να μην φτάσουμε στο ναδίρ.

Όταν ανέλαβα, μίλησα με τους Παππά και Νοτιά για να βρούμε λύση. Υπήρξε βεβαίως η σημαντική κίνηση της αποπληρωμής του δανείου με την Μόργκαν Στάνλεϊ, που έσβησε μεγάλο μέρος του χρέους. Αν το είχαν συζητήσει μαζί μου, θα τους έλεγα ότι, αν τα λεφτά αυτά είχαν μπει στα ταμεία, δεν θα είχαμε χάσει την Ευρώπη. Έτσι θα μπορούσαμε με τα επιπλέον έσοδα να αποπληρώσουμε και το δάνειο και τα υπόλοιπα χρέη. Ο Βιντιάδης παρακολουθεί τις εξελίξεις. Ελπίζω ότι ξέρουν άμεσα τι πρέπει να κάνουν» .

-Για τα λάθη του καλοκαιριού: «Για τρεις μήνες οι υπεύθυνοι για το αγωνιστικό κομμάτι δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν Για αυτό έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Ο Μαύρος κανόνισε το μπάτζετ για το τεχνικό τιμ. Εγώ απλά υπέγραψα. Υπήρξε μια διαφορά στο τέλος που επιβάρυνε τον προϋπολογισμό. Ο Μαύρος έκανε τις συμφωνίες. Δεν ανακατεύτηκα απλά υπέγραφα. Πλέον υπάρχουν ποινικές ευθύνες για πρόεδρους ομάδων που χρωστάνε στην εφορία. Αν δεν πληρωθούν τα χρέη, μπορεί να κινδυνεύσει και η προσωπική μου περιουσία.

Το μπάτζετ είναι χαμηλό για το επίπεδο της ΑΕΚ, αλλά όχι πολύ χαμηλότερο από των υπολοίπων ομάδων. Με σωστές κινήσεις το μπάτζετ θα ήταν επαρκές. Έχω δώσει όλο μου το είναι για να μην υποβιβαστεί η ομάδα στα χέρια μου. Δεν με πειράζει καθόλου αν ο επόμενος βρει στρωμένο τον δρόμο. Δεν μπήκα για να ακούσω ευχαριστώ. Σε όλες τις προσπάθειες που έκανα για επενδυτές έβαζα πάνω από όλα την ΑΕΚ ως ιδέα».

-Για τη μετοχική ομάδα 2004: «Οι πρώτες ρίξεις στην ομάδα του 2004 ήρθε στα πλέι-οφ μετά το χαμένο πρωτάθλημα του 2008. Η ΑΕΚ άξιζε το πρωτάθλημα και της αφαιρέθηκε στα χαρτιά. Τότε οι μέτοχοι δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν αν η ομάδα έπρεπε να κατέβει στα πλέι-οφ».

-Για το γηπεδικό: «Το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας είναι το όνειρο κάθε ΑΕΚτζη. Αν είχα λεφτά θα είχα χτίσει ήδη το γήπεδο. Το γκρέμισμα της Φιλαδέλφειας τότε ήταν ένα από τα λάθη που καταλογίζω στον εαυτό μου. Ο Γρανίτσας είχε πάρει διαβεβαιώσεις ότι το γήπεδο θα γίνει, αλλά δεν ήταν επαρκείς. Στην συνέχεια υπήρξε καθυστέρηση με τους επενδυτές και επήλθε ρήξη με την ερασιτεχνική και τον Γρανίτσα. Δημιουργήθηκε πρόβλημα με την απόφαση του συμβουλίου της Επικρατείας.

Αν η ΑΕΚ είχε τα χρήματα, θα μπορούσε να χτίσει άμεσα το γήπεδο. Ο Ολυμπιακός έχει γήπεδο 33 χιλιάδων θέσεων, αλλά δεν έφυγε από τον Πειραιά για να κτίσει μεγαλύτερο γήπεδο μακριά. Πρέπει να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες να φτιάξουμε γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια. Οι αποφάσεις για το γήπεδο θα παρθούν από την Ερασιτεχνική. Η ΠΑΕ μπορεί να παίξει μόνο συμβουλευτικό ρόλο και ρόλο εγγυητή της χρήσης».

-Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ: «Ο Ολυμπιακός έχει το αβαντάζ, αλλά οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Για την ΑΕΚ φέτος όλα τα ματς είναι ντέρμπι. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν το όνομα, αλλά νομίζω ότι όλα τα παιχνίδια πρέπει να αντιμετωπιστούν το ίδιο σοβαρά. Η ΑΕΚ χρειάζεται να βρει την ηρεμία της και ανθρώπους να ασχοληθούν. Μετά από 15 ημέρες ελπίζω να έχουμε μαζί μας ανθρώπους που μπορούν να οδηγήσουν την ΑΕΚ μπροστά».

Για το πως χαρακτηρίζει διάφορες προσωπικότητες από τον χώρο της ΑΕΚ

Ντεμης Νικολαΐδης: Αγαπά την ΑΕΚ και αδικήθηκε
Μελισσανίδης: Τίγρης
Βιντιάδης: Νέος επενδυτής
Τσάρτας: Φιλόδοξος τεχνικός διευθυντής
Βλάχος: Καλός προπονητής, αλλά έπεσε σε δύσκολη εποχή
Παππάς: Τέως μεγαλομέτοχος
Μαύρος (ως παράγοντας) : Δεν τον έχω γνωρίσει
Δημητρέλος: Αεκτζής, όχι όμως ο μοναδικός… όλοι οι παραπάνω είναι ΑΕΚτζήδες.

Ξανά χωρίς τον Ναπολεόνι 

1/11/2012

Ξανά χωρίς τον Ναπολεόνι 
Για ακόμη μία προπόνηση ο Στέφανο Ναπολεόνι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με την συμμετοχή του στο παιχνίδι Ξάνθης-Λεβαδειακού (Κυριακή 4/11, 15:00), να κρίνεται αμφίβολη.

Χωρίς περαιτέρω προβλήματα η προετοιμασία των Βοιωτών.

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας για το παιχνίδι στα Πηγάδια με αντίπαλο την SKODA Ξάνθη, βρίσκεται η ομάδα του Λεβαδειακού. Ο Γιώργος Παράσχος είδε τους παίκτες του στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης στο γήπεδο της Χαιρώνειας να ακολουθούν και να ολοκληρώνουν όλο το μέρος του προγράμματος χωρίς προβλήματα, με το βάρος να πέφτει στην βελτίωση της τακτικής.

Για ακόμα μία ημέρα ο Στέφανο Ναπολεόνι δεν προπονήθηκε ατομικά, με την συμμετοχή του στο κυριακάτικο παιχνίδι, μόνο σίγουρη να μην είναι.

Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί πρωί και μετά την ολοκλήρωσή της, ο Γιώργος Παράσχος θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα της ένατης αγωνιστικής.

«Νοκ άουτ» ο Ζουμπουλάκης 

1/11/2012

«Νοκ άουτ» ο Ζουμπουλάκης
Τα πλάνα του χωρίς τον Άγγελο Ζουμπουλάκη θα αναγκαστεί να καταστρώσει ο προπονητής της Κέρκυρας, Άκης Μάντζιος, για την αναμέτρηση της ένατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας εκτός έδρας κόντρα στον Πλατανιά.

Ο νεαρός αμυντικός στην προπόνηση της Πέμπτης (1/11) ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε τενοντίτιδα και έτσι θα είναι απών από το παιχνίδι της Κρήτης.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Πέμπτης που έγινε υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, αφού έβρεχε για αρκετή ώρα, ενώ κατά διαστήματα έριχνε και χαλάζι, κανονικά το «παρών» έδωσε ο Ντιέγκο Λεόν, ο οποίος έβγαλε χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα.

Αυτό χαροποιεί ιδιαίτερα τον Άκη Μάντζιο, αφού για το δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας απέναντι στον Πλατανιά θα υπολογίζει κανονικά τον «κινητήριο μοχλό» της μεσαίας γραμμής των Φαιάκων.

Επιβεβαίωση για Σταφυλίδη από... Γερμανία 

1/11/2012

Επιβεβαίωση για Σταφυλίδη από... Γερμανία
Από το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Κώστας Σταφυλίδης θ’ ανήκει και τυπικά στη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι ο γερμανικός σύλλογος μπορούσε να τον εντάξει στο δυναμικό του νωρίτερα, συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο, αντί συγκεκριμένου (επιπλέον) αντιτίμου στον ΠΑΟΚ.

Κάτι που επιβεβαιώνει το έγκυρο “kicker” σε σημερινό του δημοσίευμα.

Μεταξύ άλλων, γίνεται αναφορά στους τραυματισμούς που πλήττουν την ομάδα, αλλά και την πιθανότητα πρόωρης έλευσης του 18χρονου αριστερού μπακ.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό των 200.000 στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι -ούτως ή άλλως- έχουν στα υπόψη τους να ενισχυθούν στην συγκεκριμένη θέση στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Από Τούμπα… Νέα Σμύρνη 

1/11/2012

Από Τούμπα… Νέα Σμύρνη 
Ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι μόνος του στη Νέα Σμύρνη, καθώς η ΠΑΕ έχει εξασφαλίσει 600 εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο την Κυριακή.

Οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο και από εκδοτήριο που θα λειτουργεί στην Τούμπα την Παρασκευή και το Σάββατο.


Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή και το Σάββατο θα λειτουργεί εκδοτήριο στο γήπεδο της Τούμπας για τον αγώνα εναντίον του Πανιωνίου.

Το εκδοτήριο θα λειτουργεί την Παρασκευή από τις 09:00 μέχρι τις 17:00 και το Σάββατο από τις 09:00 μέχρι τις 13:00.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15€. Κάθε φίλαθλος δικαιούται να αγοράσει μόνο ένα εισιτήριο και η αγορά του θα γίνεται μόνο μετά από επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας».

Νέα προβλήματα για Κωστένογλου 

1/11/2012

Νέα προβλήματα για Κωστένογλου
Δεν έφτανε το πρόβλημα του Σάντος Γκλέισον, Ο Νίκος Κωστένογλου έχει πλέον να αντιμετωπίσει και πιθανές απουσίες των Μάνταλου και Ντάνι.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ένιωσαν ενοχλήσεις στην απογευματινή προπόνηση της Ξάνθης και είναι αμφίβολοι ενόψει Λεβαδειακού.

Η Ξάνθη μετράει έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη και πλέον οι τρεις βαθμοί στο κυριακάτικο ματς με τον Λεβαδειακό κρίνονται επιβεβλημένοι.

Η απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε υπό βροχή, περιελάμβανε ασκήσεις προθέρμανσης στο ξεκίνημα, ενώ στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στην τακτική.

Πλέον το βάρος πέφτει στους Πέτρο Μάνταλο και Ρικάρντο Ντάνι, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος των τραυματισμών τους και εν συνεχεία να αποφασισθεί η συμμετοχή τους ή όχι στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Κερνάει ο «χαζομπαμπάς» στην ΑΕΚ 

1/11/2012

Κερνάει ο «χαζομπαμπάς» στην ΑΕΚ 
Γύρισε άλλος άνθρωπος από την πατρίδα του.

Και (όπως αποδείχθηκε και από τη μαγική ενέργεια που έφερε το γκολ του Φούντα με τον Πλατανιά) γύρισε και άλλος… ποδοσφαιριστής.

Τη χαρά λοιπόν για το λόγο της μεταμόρφωσης -τη γέννηση της κόρης του- ο Ρότζερ Γκερέιρο θέλησε να τη μοιραστεί και με τους συμπαίκτες του.

Έτσι, μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης, ο Βραζιλιάνος θα κάνει το τραπέζι στην ομάδα, προκειμένου όλοι μαζί να πιουν στην υγειά της μικρής Λάρα.

Τα πρώτα δείγματα… χαζομπαμπαδισμού, εξάλλου, ο Γκερέιρο τα είχε δείξει και αμέσως μετά το παιχνίδι της Κυριακής, όταν στις δηλώσεις του έσπευσε να αφιερώσει στην κόρη του την ενέργεια που γέννησε την πρώτη νίκη της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

Επιστρέφει ο Ντόε 

1/11/2012

Επιστρέφει ο Ντόε
Μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες, ο Λόρενς Ντόε θα επιστρέψει τις επόμενες μέρες στον Πλατανιά, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του στη Σούπερ Λίγκα.

Να υπενθυμίσουμε πως ο αμυντικός από τη Λιβερία απουσίαζε από τα πλάνα του προπονητή της κρητικής ομάδας, Γιάννη Χατζηνικολάου, αφού είχε ένα πρόβλημα με το διαβατήριό του που δεν του επέτρεπε να επιστρέψει στα Χανιά.

Ωστόσο, ο Ντόε θα απουσιάσει και από το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα, αφού έχει χάσει πολλές προπονήσεις, με αποτέλεσμα να έχει μείνει εκτός ρυθμού.

Αρκετά προβλήματα για Άρη 

1/11/2012

Αρκετά προβλήματα για Άρη 
Με τα γνωστά προβλήματα των Αγκάνθο, Καζναφέρη και Οικονομόπουλου ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη εν όψει Βέροιας.

Ιδιαίτερα για τους δύο πρώτους υπάρχει μεγαλύτερη αγωνία για τη συμμετοχή τους.

Αν μάλιστα σε όλα αυτά προστεθεί η απουσία του τιμωρημένου Ψυχογιού, τότε εντείνεται ο προβληματισμός της τεχνικής ηγεσίας.

Το χθεσινό ρεπό έδωσε την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές της ομάδας να αποφορτιστούν και να γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους, μετά από μια δύσκολη εβδομάδα, αλλά με δύο ισοπαλίες απέναντι σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που έφτιαξαν το κλίμα.

Σήμερα επανήλθαν στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου με τους Νταβίντ Αγκάνθο (πρόβλημα στον τετρακέφαλο), Κώστα Καζναφέρη (διάταση στον έσω πλάγιο) και Μπάμπη Οικονομόπουλο (έχει ένα χτύπημα στο γόνατο) να ακολουθούν ξανά ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Αύριο θα δοκιμάσουν να ανεβάσουν ρυθμούς κι ελπίζεται μέχρι τη Δευτέρα να είναι ετοιμοπόλεμοι.


Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα:

«Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Βέροια την Δευτέρα (05/11) στις 19:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αντιλαμβανόμενη την δύσκολη οικονομική συγκυρία αποφάσισε φέτος να μειώσει το κόστος των εισιτηρίων σε όλες τις θύρες.

Πιο συγκεκριμένα τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στις θύρες 1 και 3, 15 ευρώ στην θύρα 2, 20 ευρώ στην θύρα 9 και 30 ευρώ στην θύρα 7 (επισήμων).

Τα εισιτήρια διατίθενται από το ARIS MOBILE καθημερινά (10:00-14:00 και 17:00-21:00). Το Σάββατο το ARIS MOBILE θα λειτουργήσει από τις 9:00 έως τις 15:00, ενώ την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.
Παράλληλα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ από τη σχετική υπηρεσία e-ticketing και την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html».

Παντελίδης: «Δεν πετύχαμε όσα περιμέναμε» 

1/11/2012

Παντελίδης: «Δεν πετύχαμε όσα περιμέναμε» 
Τους λόγους που αποχώρησε από την ομάδα του Πανθρακικού, εξήγησε με δηλώσεις του ο Σάββας Παντελίδης. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στον «Αθλητικο Metropolis» για τα όσα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον επόμενο τεχνικό του Πανθρακικού, Παύλο Δερμιτζάκη.

Για το λόγο της αποχώρησής του: «Προφανώς δεν πετύχαμε όσα περιμέναμε. Η διοίκηση δεν ήταν ευχαριστημένη και γι’ αυτό αποφάσισε να αλλάξει προπονητή. Μετά από τη συνάντηση που είχα με τους διοικούντες είχα καταλάβει ότι έπρεπε να σταματήσω.

Είχα κουραστεί να σκέφτομαι πως αν χάσει ο Πανθρακικός στο επόμενο παιχνίδι θα αποχωρήσω από την ομάδα . Σημασία σε άλλα πρωταθλήματα, έχει η εικόνα της ομάδας. Δεν θα αλλάξω την νοοτροπία μου για να μην χάσω τη θέση μου, ας την χάσω. Φεύγω πιο γεμάτος από τον Πανθρακικό, όταν μετά από δεκαεννέα μήνες κατάφερε να ανέβει στην πρώτη κατηγορία και να κάνει καλές εμφανίσεις στην μεγάλη κατηγορία».

Ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Δερμιτζάκη που τον αντικατέστησε: «Καλή επιτυχία στον Παύλο Δερμιτζάκη. Δεν παραδίδω ένα κοπάδι γίδια, αλλά μία δουλεμένη ομάδα. Έχουμε δουλέψει πολύ για φτάσει η ομάδα σε αυτό το επίππεδο που είναι τώρα».

Ατομικό ο Σίσιτς 

1/11/2012

Ατομικό ο Σίσιτς
Με μοναδικό πρόβλημα τον Μίρνες Σίσιτς συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό (Σάββατο, 19:30).

Όλα κύλησαν ομαλά στην απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο «Βαρδινογιάννειο», με τον Νίκο Αναστόπουλο να βλέπει όλους τους παίκτες του να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα.

Ο Μίρνες Σίσιτς ακολούθησε θεραπεία για μία ακόμα ημέρα, την στιγμή που οι υπόλοιποι παίκτες ασχολήθηκαν με ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Νίκου Αναστόπουλου θα συνεχιστεί με μεσημεριανή προπόνηση την Παρασκευή (15:00), με την αποστολή να αναχωρεί για Αθήνα αμέσως μετά.

«Συνεχίζουμε για να κερδίσουμε και τον ΠΑΟΚ» 

1/11/2012

«Συνεχίζουμε για να κερδίσουμε και τον ΠΑΟΚ» 
Ο Χρήστος Αραβίδης «έλαμψε» στην έβδομη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, καθώς με τα δύο γκολ που πέτυχε χάρισε τη νίκη στον Πανιώνιο με σκορ 2-1 επί του Πανθρακικού.

Ιδιαίτερα χαρούμενος, ο Έλληνας επιθετικός παρέλαβε την Πέμπτη το βραβείο του MVP από την παλιά... δόξα Νόνι Λίμα και έδωσε σύνθημα ανάλογων επιτυχιών, τόσο σε προσωπικό, όσο και ομαδικό επίπεδο.

«Εμείς θα συνεχίσουμε την ίδια δουλειά για να κερδίσουμε και τον ΠΑΟΚ», τόνισε σχετικά με το επόμενο παιχνίδι του «Ιστορικού».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Χρήστος Αραβίδης στο πλαίσιο της βράβευσής του:

Για τη βράβευση του: «Είναι το πρώτο μου φετινό βραβείο, είχα πάρει και πέρυσι ένα. Είναι σημαντική για μένα αυτή η διάκριση, η οποία ανήκει σε όλη την ομάδα και όχι μόνο σε μένα για τη καθημερινή προσπάθεια που γίνετε στις προπονήσεις και στους αγώνες. Ελπίζω αυτό να είναι η αρχή για πολλά βραβεία που θα πάρουμε χάρη στην απόδοση του συνόλου και μόνο».

Για τη βράβευση από το Νόνι Λίμα: «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να με βραβεύει ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής σαν το Νόνι Λίμα. Στο παρελθόν απέδωσε τα μέγιστα για τον Πανιώνιο και μιλάμε για έναν χαρακτήρα "διαμάντι" που κοσμεί τον Πανιώνιο και με τη δεύτερη παρουσία του και εκτός αγωνιστικών χώρων».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα τα προηγούμενα. Κανένας δεν μας έχει χαριστεί μέχρι σήμερα και δεν βρίσκω το λόγο που θα το κάνει αυτό ο ΠΑΟΚ. Εμείς θα συνεχίσουμε την ίδια δουλειά που κάνουμε καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας για να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι».

Για το που αφιερώνει το βραβείο του: «Το βραβείο αυτό έχω την ανάγκη να το αφιερώσω στον άνθρωπό μου, στην οικογένειά μου και στην ομάδα για όλη τη δουλειά που γίνετε. Πραγματικά υπάρχουν στιγμές και συνθήκες που όλοι γνωρίζουν ότι είναι δύσκολες αυτή την περίοδο. Νομίζω πως ένα τέτοιο συμβάν μας δίνει χαρά και περισσότερη αυτοπεποίθηση για το μέλλον».

Από την μεριά του, ο Νόνι Λίμα ανέφερε στην εκδήλωση: «Με μεγάλη χαρά μου δίνω το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 8ης αγωνιστικής στο Χρήστο. Πραγματικά το άξιζε για τα δύο γκολ που πέτυχε στο προηγούμενο παιχνίδι. Περισσότερο όμως για την απόδοση που έχει μέχρι σήμερα. Αυτή τη στιγμή είναι από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, η οποία έχει δείξει πως έχει πολλές δυνατότητες και ελπίζω η χρονιά να συνεχιστεί έτσι όπως ξεκίνησε».

ΑΕΚ που κερδίζει… 

1/11/2012

ΑΕΚ που κερδίζει…
…δεν αλλάζει!

Ή τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι πρώτες προθέσεις του Έβαλντ Λίνεν ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Παραδεχόμενος στην πράξη ότι ο Γκερέιρο -μετά την εμφάνιση που έκανε με τον Πλατανιά- δεν βγαίνει από την ενδεκάδα, ο Γερμανός δοκίμασε ακριβώς την ίδια που διαμορφώθηκε μετά την είσοδό του και κατέκτησε τελικά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Η αγωνιστική επικαιρότητα της ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού περιστράφηκε (και δικαίως βάσει των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν) γύρω από την απόφαση των παικτών να μην αποσυρθούν στο ξενοδοχείο παραμονή του αγώνα. Πριν φτάσει εκείνη η μέρα όμως -και όπως ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος- οι «κιτρινόμαυροι» θα μείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στην προετοιμασία για το ντέρμπι.

Εκεί όπου ο Λίνεν βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να βλέπει σχετικά… λυμένα τα χέρια του. Όχι μόνο επειδή έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες του (πλην των μακρόχρονα τραυματιών Τσαμουρλίδη και Καλογέρη). Αλλά κι επειδή έχει μια ενδεκάδα που είχε δυσλειτουργίες (κυρίως στην ανάπτυξη από τα άκρα) αλλά απέδωσε ένα από τα καλύτερα διαστήματα της ομάδας φέτος και κυρίως τους τρεις βαθμούς με τον Πλατανιά.

Ο βασικός υπεύθυνος αυτού του διαστήματος, λοιπόν, ο Ρότζερ Γκερέιρο, θα ήταν παράλογο να μη συμπεριλαμβάνεται στα βασικά σχέδια του Γερμανού για το ντέρμπι. Και -ευτυχώς για την ΑΕΚ- μόνο παράλογος δεν έχει αποδειχθεί ο προπονητής της ως τώρα. Έτσι, η ενδεκάδα που ξεκίνησε να δοκιμάζει περιείχε κανονικά τον Βραζιλιάνο και ήταν βάσει του 4-2-3-1 που διαμορφώθηκε μετά την είσοδό του στο κυριακάτικο ματς.

Δηλαδή με τερματοφύλακα τον Κωνσταντόπουλο, στόπερ τους Γιάγκο-Κουτρουμπή, μπακ τους Βλάχο και Κοντοέ, αμυντικά χαφ τους Φέτση-Κορδέρο, τους Φούντα και Λαγό να πλαισιώνουν από τα άκρα τον επιτελικό Γκερέιρο και τον Φουρτάδο να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Εκεί πάντως υπάρχει και η πιο… ζωηρή πιθανότητα αλλαγής στα σχέδια του Λίνεν, καθώς η εικόνα του Αφρικανού παρέμεινε απογοητευτική κι εκείνη του Κατσικοκέρη συνεχίζει να δείχνει πως ανεβάζει ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του.

Πιο ξεκάθαρες απαντήσεις πάντως στο ερώτημα αν θα είναι εκείνος που θα ξεκινήσει ως «φουνταριστός» στο ντέρμπι -και στο αν ο Λίνεν σκοπεύει όντως να διατηρήσει τους ίδιους στις υπόλοιπες θέσεις- θα αρχίσουν να δίνονται από την προπόνηση της Παρασκευής (18:30) κι έπειτα, όταν η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα μπει στην τελική ευθεία.

Ένταση με Κατίδη στην ΑΕΚ 

1/11/2012

Ένταση με Κατίδη στην ΑΕΚ 
Μικρο-επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Κατίδη και τον Μανώλη Παπαδόπουλο σημειώθηκε στην προπόνηση της ΑΕΚ την Πέμπτη.

Κατά τη διάρκεια μιας άσκησης -κι έπειτα από ένα δυνατό μαρκάρισμα που δέχθηκε- ο νεαρός παίκτης έπεσε κάτω κρατώντας το πόδι του.

Η παρατήρηση λοιπόν που του έγινε από τον βοηθό του Έβαλντ Λίνεν να σηκωθεί (κι ενώ ο ίδιος πονούσε) είχε ως αποτέλεσμα ο Κατίδης να αντιδράσει έντονα.

Κατόπιν αυτού έμεινε εκτός του διπλού που πραγματοποιήθηκε έπειτα στο πλαίσιο των δοκιμών για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Παρόλα αυτά το περιστατικό δεν αναμένεται να έχει συνέχεια, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Κατίδης με ανάρτηση του στο twitter. Αφού έγραψε λοιπόν «ό,τι να ‘ναι, ό,τι να ‘ναι» και «δεν συμφωνώ» (χωρίς να διευκρινίζει αν αυτά αφορούν στο επεισόδιο), τόνισε:

«Δεν είναι τίποτα σημαντικό, αύριο θα κάνω κανονικά προπόνηση. Ευχαριστώ για την άμεση στήριξη, followers».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου