ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ζαρντίμ: "Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί"

Ζαρντίμ: "Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί"

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στη συνέντευξη Τύπου έδειξε πως δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη, τονίζοντας πως έλειψε η αποτελεσματικότητα στην ομάδα του.
Ισόπαλος με σκορ 2-2 ήρθε ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την 8η αγωνιστική της Super League.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδειξε την δυσαρέσκεια του για το τελικό αποτέλεσμα και την γενική εικόνα της ομάδας του στην αναμέτρηση, ενώ στάθηκε στο γεγονός πως οι ερυθρόλευκοι δεν ήταν όσο αποτελεσματικοί θα έπρεπε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αρχικά τόνισε τα εξής:

"Το ματς είχε δύο εικόνες. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν είχαμε σωστή στάση απέναντι στο παιχνίδι. Δεν σεβαστήκαμε όσο έπρεπε τον αντίπαλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί, ανέβηκε η απόδοσή μας, αλλά δεν ήμασταν όσο αποτελεσματικοί έπρεπε, γιατί σκοράραμε σε μία από τις πέντε ευκαιρίες που κάναμε".

Επηρεαστήκατε από τις απουσίες;

"Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να βασίζεται μόνο σε παίκτες που λείπουν. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μετράνε, όλοι θα είναι χρήσιμοι και όποιον ποδοσφαιριστή έχουμε στη διάθεσή μας, θα πρέπει να αναζητάει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που είναι η νίκη και η καλή εμφάνιση".

Γενικό συμπέρασμα από το παιχνίδι ποιο είναι;

"Ως τελική εικόνα, ο Άρης ήταν πιο κοντά στη νίκη στο πρώτο ημίχρονο και ο Ολυμπιακός στο δεύτερο".

Ποια είναι η άποψή σας για το πέναλτι;

"Δεν σχολιάζω αποφάσεις διαιτητών. Αυτό ήταν το πρώτο πέναλτι που πήραμε μετά από οκτώ αγώνες Υπάρχουν άλλες ομάδες που έχουν πάρει περισσότερο από εμάς".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου