ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Αισιοδοξία για Ιμπαγάσα ενόψει Μονπελιέ

Αισιοδοξία για Ιμπαγάσα ενόψει Μονπελιέ


Ο Αριέλ Ιμπαγάσα στις 7 Οκτωβρίου, στο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (3-0) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", είχε τραυματιστεί. Τα αποτελέσματα έκαναν λόγο για θλάση δεύτερου βαθμού στον δεξιό προσαγωγό και οι γιατροί δήλωσαν πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.
Η επιστροφή του, λοιπόν, στους αγωνιστικούς χώρους είναι κοντά με το παιχνίδι για το Champions League στο Φάληρο απέναντι στην Μονπελιέ, το οποίο θα διεξαχθεί στις 6 Νοεμβρίου.

Το ερώτημα όμως είναι σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί ο Αργεντινός μέσος. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα στο γήπεδο, κάνοντας αερόβιες ασκήσεις και σιγά-σιγά θα ενσωματωθεί στις προπονήσει μαζί με την ομάδα.

Οι αισιόδοξοι αναφέρουν πως αν και εφόσον δείξει ο Αριέλ Ιμπαγάσα πως πατάει καλύτερα στα πόδια του αυτές τις ημέρες, υπάρχει ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας για το σαββατιάτικο (3/11) ματς κόντρα στον ΟΦΗ, θεωρώντας δεδομένο πως θα προλάβει να δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Μονπελιέ.

Οι περισσότερο συγκρατημένοι δεν δίνουν πιθανότητες για παρουσία του Λατινοαμερικανού στο ματς με ΟΦΗ, αλλά και εκείνοι εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως ο Αργεντινός χαφ θα βρεθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον κρίσιμο αγώνα για το Champions League. Ουσιαστικά κόντρα στην Μονπελιέ θα κριθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό η συνέχεια των Πειραιωτών στην Ευρώπη και οι ερυθρόλευκοι έχουν ανάγκη την εμπειρία, αλλά και τις ικανότητες του Αριέλ Ιμπαγάσα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου