ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Τι εγραψαν τα σκουλικο-media για τον αγωνα....


Τι εγραψαν τα σκουλικο-media για τον αγωνα....

30/10/2012

Παλι παραγκες, παλι αδικια κατα του Αρη, παλι το κατεστημενο της Αθηνας, που δεν ισχυει βεβαια με τον βαζελα γιατι εκει ανοιγουν τα ποδια τα σκουλικια και γενικα ολοι εκει στην μανα-Σαλλλονικη...με τον Ολυμπιακο βλεπετε παραγκες...οταν πουλατε παιχνιδια στον βαζελα ?> αυτα δεν τα γραφετε σκουλικακια μου...δεν πειραζει...γραφτε οτι θελετε, τα παραπονα σας στην NOVA  που δεν εδειξε το πλανο κι αλλες φορες για να σιγουρευτειτε...εμενα μου αρκει αυτο που λεει ο διος ο παικτης της ομαδας σας...ο Ψυχογιος, που παραδεχεται οτι ηταν πεναλτυ...αντε γεια και καλο κλαμα....
ιδου τι εγραψαν οι...κλαψιματιες....

''Μαϊμούδες και πλαστογραφία!''

Με τη διαιτησία του Αρετόπουλου τα βάζουν τα προσκείμενα στον Άρη Media, μετά το ισόπαλο 2-2 κόντρα στον Ολυμπιακό, λόγω του πέναλτι που έδωσε υπέρ των “ερυθρόλευκων”.

Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα τα αρειανά sites:
Allaboutaris.com
Ψυχάρες και μαιμούδες... Νο2
Μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναικό ο ΑΡΗΣ στερήθηκε πάλι τη νίκη ελέω ανύπαρκτου πέναλτι- Στο 2-2 με τον Ολυμπιακό παίζοντας και πάλι με δέκα λόγω αποβολής του Ψυχογιού.


Pressaris.gr
Και νέα πλαστογραφία! Ο Άρης άξιζε την νίκη, αλλά όσα γκολ κι αν έβαζε θα τον σταματούσε ο Αρετόπουλος (2-2)…
Θύμα και δεύτερης πλαστογραφίας μέσα σε μια βδομάδα έπεσε ο Άρης. Οι κίτρινοι στερήθηκαν την δεύτερη νίκη μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης κι έμειναν στην ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στον Ολυμπιακό, αν και προηγήθηκαν δυο φορές, αποτέλεσμα που φέρνει την αρνητική«σφραγίδα» της διαιτησίας του Αρετόπουλου. Όσα γκολ κι αν έβαζε ο Άρης σήμερα, ήταν προφανές ότι θα τον… σταματούσε ο διαιτητής από τα Τρίκαλα!

 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου