ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

"Ο Ολυμπιακός δίνει αναμνηστικά σε όλους τους παράγοντες"

"Ο Ολυμπιακός δίνει αναμνηστικά σε όλους τους παράγοντες"

Από τον Ολυμπιακό τόνισαν πως δίνουν αναμνηστικά σε όλους τους παράγοντες (αντίπαλη ομάδα, παρατηρητές, διαιτητές), κάτι το οποίο πράττουν όλες οι μεγάλες ομάδες του κόσμου.
Ορισμένα ΜΜΕ έκαναν... θέμα το γεγονός πως ο διαιτητής της αναμέτρησης Άρης - Ολυμπιακός, Αλέξανδρος Αρετόπουλος, αποχώρησε από το γήπεδο έχοντας μία αναμνηστική φανέλα των ερυθρολεύκων.

Οι Πειραιώτες εξέφρασαν τον εκνευρισμό τους για το γεγονός πως το θέμα πήρε παράλογες διαστάσεις, καθώς όπως τόνισαν "η ανοησία θα πρέπει να έχει και όρια".

Συγκεκριμένα, αιτιολόγησαν το γεγονός τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός δίνει αναμνηστικά σε όλους τους παράγοντες του αγώνα, όπως στην αντίπαλη ομάδα, στους παρατηρητές και στους διαιτητές, σε κάθε παιχνίδι του, όπως κάνουν όλες οι μεγάλες ομάδες του κόσμου!

Κάποια ΜΜΕ, όμως, προσπάθησαν να να προβάλλουν το γεγονός με αρνητικό τρόπο, σχολιάζοντας αυτή την κίνηση ως ύποπτη! Οι ερυθρόλευκοι από την πλευρά τους απαντούν και χαρακτηρίζουν αστεία και ανόητα αυτά τα δημοσιεύματα, τα οποία έχουν ως μόνο στόχο να πλήξουν τον Ολυμπιακό. 

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου