ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Τους ισοπέδωσαν!

Τους ισοπέδωσαν!

Γιάννης Βρέντζος και Σάββας Θεοδωρίδης άφησαν άφωνο τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟ, Χρήστο Παναγόπουλο, ο οποίος δεν είχε τι να απαντήσει όταν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατηγόρησαν τους πράσινους πως χρησιμοποιούν το ποδόσφαιρο για να σώσουν εαυτούς και ΣΚΑΪ.
Μουγγός παρέμεινε ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟ Χρήστος Παναγόπουλος από τις αλήθειες που άκουσε μεγαλοφώνως από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ολυμπιακού Γιάννη Βρέντζο και τον αντιπρόεδρο Σάββα Θεοδωρίδη κατά τη διάρκεια του συμβουλίου της Super League!
"Είστε χρεοκοπημένοι επιχειρηματικά και πάτε να παίξετε τηλεοπτικά παιχνίδια με τον ΠΑΟ και το ποδόσφαιρο για να σώσετε τον εαυτό σας και τον ΣΚΑΙ! Πάρτε επιτέλους θέση και αφήστε τις γελοιότητες. Δεν θέλετε κεντρική διαχείριση; Βγείτε και πέστε το. Και αφήστε τον πόλεμο με τιτιβίσματα και ανακοινώσεις για γέλια", ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του Γιάννη Βρέντζου, ενώ ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν ακόμη πιο καυστικός...

"Περνάτε για χαζό τον κόσμο; Πείτε μας τι είστε εσείς; Παναθηναϊκός; Συμμαχία; ΣΚΑΙ; Τι είστε τέλος πάντων; Και ποιος σας είπε ότι το ποδόσφαιρο θα ανεχτεί συμπεριφορές σαν τις δικές σας; Που έχετε κάνει κριτή τον πάντων τον κάθε Βασιλάκη και τον κάθε Βοργιά; Δεν ντρέπεστε; Αν δεν μπορείτε να σώσετε αλλιώς τον ΣΚΑΙ πείτε το. Και ας αποφασίσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αν κάνετε καλό ή κακό στο ποδόσφαιρο.

Αλλά μην τολμάτε να μπλέκετε στα παιχνιδάκια σας τον Ολυμπιακό!", ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου των ερυθρολεύκων προς τον ομόλογο του στους πράσινους, που επί της ουσίας δεν άρθρωσε λέξη!


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου