ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Μαθηματα τιμης στον εαυτο σου κυριε Κοτσατε...

Μαθηματα τιμης στον εαυτο σου κυριε Κοτσατε...

09/02/2014

Μαθηματα μας κανεις κυριε Κοτσατε μου?Αυτα πρεπει να τα θυμασαι εσυ οταν χαλας το στομα σου για τον Ολυμπιακο και μιλας για παραγκες και αηδιες.

http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&ved=0CDYQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Fvolleyball%2Farticle%2F575301%2Fkotsatos-ehei-vromisei-ton-athlitismo-o-olympiakos&ei=oRn3Uv3bD-n20gWJqYD4DQ&usg=AFQjCNFFtYTd_Ye4U-cmEXaa-q--MT7wmg&sig2=JcvCu3N8P83ihwHgoWZFCA&bvm=bv.60983673,d.d2k

Καλα θα κανατε και εσυ και η ΠΑΕ ΑΕΚ να ερχεστε οι ιδιοι να αποδιδετε φορο τιμης και μνημης  στους αδικοχαμενους οπαδους αλλα και να μην μην ξεχνατε πως εχετε και σεις εναν νεκρο οπαδο σας αν δεν κανω λαθος, και ολοι εσεις οι παραγοντες εχετε ιερα υποχρεωση οταν ανοιγετε το στοματακι σας να εχετε γνωση και των συνεπειων των λογων και των πραξεων σας.

Ιδου τι δηλωσε ο κυριος Κοτσατος...

«Κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει ό,τι έγινε στο Καραϊσκάκη»

Την ευχή να μην ξεχάσει κανείς τι έγινε πριν 33 χρόνια στη Θύρα 7 και να γίνουν όλα όσα πρέπει απ’ τους συλλόγους για να μην επαναληφθεί τέτοια τραγωδία έκανε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

«Κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει ό,τι έγινε στο Καραϊσκάκη»08/02/2014, 20:44
Τον δικό του φόρο τιμής στην επέτειο της Θύρας 7 θέλησε ν’ αποτείνει ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Με δήλωσή του, ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος τόνισε ότι η μέρα που χάθηκαν τόσο άδικα φίλοι του Ολυμπιακού (κι ένας της «Ένωσης») θα ‘ναι πάντα στο μυαλό όλων.

Κάλεσε, δε, τους επικεφαλείς όλων των συλλόγων να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να μην υπάρξει ποτέ ξανά παρόμοια τραγωδία.


Αναλυτικά η τοποθέτηση Κοτσάτου

«Συμπληρώνονται σήμερα 33 χρόνια από εκείνο το απόγευμα της μεγαλύτερης τραγωδίας του ελληνικού αθλητισμού. Τα 21 θύματα στα σκαλοπάτια της Θύρας 7, θα είναι πάντα στη μνήμη και το μυαλό μας.

Φίλοι του ΟΣΦΠ και της ΑΕΚ που έβλεπαν μαζί τον αγώνα. Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε, αλλά κανείς δεν ΠΡΕΠΕΙ να ξεχάσει ποτέ ό,τι έγινε στο Καραϊσκάκη.

Να αποδίδουμε σεβασμό και να τιμούμε τη μνήμη αυτών των παιδιών. Και κυρίως να κάνουμε ό,τι πρέπει να για να μην ξανασυμβεί ΠΟΤΕ σε κανένα γήπεδο.

H AEK της Αναγέννησης καλεί τις διοικήσεις των συλλόγων σε όλα τα αθλήματα να περιφρουρήσουν τον αθλητισμό, να σταθούν έμπρακτα απέναντι στη βία και να μην συμβεί ξανά τέτοια τραγωδία».



ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου